ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
היי, בהמשך לכותרת, זקוק להמלצה למפרט ב3.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Overwatch, Pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים אחד 24 ואחד 23, המשחקים כרגע רצים על המסך של ה24. -לאילו ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש באפשרותי להביא נייד מקנדה. ידידה שלי עובדת שם כרגע והיא חוזרת בדיוק לפתיחת הלימודים. הדרישות הן כדלקמן: המחשב ישמש ללימודים - אינטרנט , יישומי אופיס , סרטים (אין צורך באיכות מטורפת) מסך -15.4 עדיף מאט. משקל רצוי - עד 2.5 אפשר לחרוג זמן סוללה - 3 שעות ואם אפשר אז יותר יציאות מיוחדות - לא קריטי , HDMI יהיה נחמד בלוטות' -כן צורב DVD - כן זיכרון - 3 ג'יגה ומעלה אחריות בינלאומית -כן פיזור חום - חשוב שלא יהיה חם באיזור העבודה מקלדת וטאצ' פאד - חשוב שיהיו נוחים ואיכותיים חברות מועדפות - DELL , LENOVO , TOSHIBA חשובה מאוד אמינות ואיכות הרכבה הבנתי שלרוב דגמי לנובו וטושיבה אין בעיה של אחריות בעוד שבדל זה יותר בעייתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום... אני ממש לא מבין במפרטים ובחומרת מחשב, לכן אני צריך פה עזרה. אני מסתמך רק על חבר שלי שלפי דעתי הוא אחד החזקים בקטע... אבל גם החזקים צריכים עזרה ^^, והוא הפנה אותי לפה. אני רוצה לשאול אתכם בקשר למפרט שהוא הכין לי, מה דעתכם עליו, האם הוא טוב\חזק, האם אפשר להוציא יותר טוב, וכו'... מה שאני צריך, זה בעקרון מחשב למשחקים חזקים (כן כן אני יודע על ינואר 2007... ואני רוצה תמחשב עכשיו!), למרות שאני לא משחק ביותר מדי... אני עדיין צריך למשחקים טובים (לרוב אני משחק רק קווסטים או OnlineFPS - לדוגמא קאונטר סטרייק ), אך חשוב לציין שאני גם עובד איתו (תכנות, בניה וכו'). הגבול שלי - 6000, וזה ללא מסך, מקלדת, עכבר, כונני דיסקים, רמקולים וכל דבר אחר חיצוני. כמו כולם, אני שואף לנמו…
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבדוק עם האנטי וירוס את הMSI WIND שלי כי כל פעם שאני מתכתב עם מישהו במסנג'ר הוא מתלונן שהוא מקבל הודעות של לינקים ממני..איך אני מגיע למצב בטוח עם המחשב נייד הזה.? תודה
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ב 3000 ש"ח לצורך אינטרנט סרטים ופיתוח ב visual studio, eclipse וכו' (ראיתי מפרט ב איבורי עם מעבד quad 6600 האם משתלם לקנות בחברה? אם לא מדוע?)
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתיי באתר כמה ימים וקיבלתי המלצות למחשב מבוסס אינטל, עשיתי פנייה וגיבשתי לי את הצרכים שלי ואודה לקבלת עזרה למפרט. החלקים שמועדפים עליי מובאים להלן ואני צריך עזרה בהשלמת הפאזל: מארז - סונאטה 2. מעבד - נוטה לקחת athalon 64x2 4800 2.5ghz dual core. האם למעבד הזה מוצמד בד"כ קירור איכותי? בנושא זה הומלץ לי על ZALMAN. דעתכם? לוח אם - אין לי צורך בתמיכה בשני כרטיסים אלא רק תמיכה במהירות עתידית גבוהה יותר מהמעבד לצורך שדרוגמ עתידי. כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב - DX10. ויסטה לא ייכנס אליי הביתה בשלב זה. בעיקרון, מעדיף כרטיס המבוסס על שבב של ATI. התקציב לכרטיס: 600-1000 ש"ח. דיסק קשיח - 160 גיגה יספיק (אלא אם כן אתם "מתנגדים" בתוקף.. ) מהירות 7200, , 16 מגה באפר, SATA2. זכ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש מחשב נייד מהדגם hp ze4523ea זה מחשב קצת ישן עם מעבד athalon-xp mobile הזיכרון שהוא בא איתו הוא DDR I 266Mhz 256Mb כרטיס המסך הוא על הלוח אם ומשתמש בחלק מהזיכרון. בדקתי באתר crucial.com איזה זיכרון יתאים למחשב הזה, וזה רושם שהמקסימום זה 1GB שאין תמיכה בECC ולא בparity כלומר לא חייבים להשים זוגות דומים של זכרונות שיעבדו ביחד. הלכתי לשני חנויות שונות, באחת ניסו להשים שבב של 1GB DDR I 400Mhz ובשנייה ניסו להשים שני שבבים שונים של 512Mb 333Mhz ו1Gb מחברות שונות. בשני המקרים הBIOS לא מזהה את הזכרונות החדשים כשהם מותקנים ביחד עם הזיכרון הישן, וכאשר הזכרונות החדשים מותקנים בלי כרטיס הזכרון הישן המחשב פשוט לא עולה (הוא מופעל לשתי שניות ומתכבה וחוזר חלילה - כאילו שאי…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (מעבד AMD 1.33) הגיע הזמן לשדרג שאלה מיקדמית למי שאינו ממש מתמצא האם יש דבר כזה יחס עלות תועלת מירבי אל מול ביצועים אם כן אשמח לקבל מפרט (היות והיחס תועלת עלות הוא החשוב אין להתחשב במחיר...) באם אין רעיונות (ובעצם בכל מקרה) אשמח לקבל מיפרט עד 6000 ש"ח ישומי המחשב משחקים כגון : CIV 4, HEROES 5, וכן CALL FOR DUTY כלומר חדישים אבל לא הכי כבדים שיש, או שאולי אני טועה? כמו כן שימוש רגיל של אינטרנט מסמכים, שירים וכדומה. המיפרט צריך לכלול גם : מסך 17 LCD (ואני יודע שזו התקלה...) רמקולים 2.1 ציוד הקפי (מקלדת +עכבר) צורב (עדיף DVD) אין חשיבות לכרטיס קול מיוחד, או ליופיו של המארז שאלה נוספת ברוב המוחלט של המיפרטים שאני רואה כאן יש מעבדי AMD האם הינם בהכ…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ובוקר טוב אני צריך חוות דעת על מיפרט מחשב שהכנתי בעצמי. המפרט מיועד למישפחה קשת יום שגם את הכסף הזה הם לקחו בהלוואה וביקשו את עזרתי לכן אי אפשר לחרוג מהתקציב בכלל. המחשב מיועד לילד בן 12 (זה ליום הולדת שלו ,כרגע אין לו מחשב בבית),השימושים של המחשב יהיו למישחקים חדשיםכמו call of duty ,fifa,gta san andreas כל המשחקים חדשים כלומר אני מיתכוון לגירסאות הכי חדשות של משחקים אלו. כמו שכבר כתוב בכותרת המחשב צריך להכיל ציוד הקפי (מסך,מקלדת+עכבר,ורמקולים),אני גר בעזור כפר סבא ולכן אקנה את המחשב בחנות RSM ואכשיו המפרט שהכנתי : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-MA78LMT-…
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אפשר את דעתכם ועזרתם בחוות דעת אחרונה על מפרט שכבר עובר להרכבה שבוע הבא. המחשב לצרכי אנימציה, עריכת וידאו ותמונות (סטודנטית) תקציב: 7000 ש"ח אם הייתם מוסיפים\משנים משהו אני אשמח מאוד לדעת! ₪ 1,300 ₪ 1,300 1 C8700T- PC Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 300 ₪ 300 1 CC-9011132-WW Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black ₪ 122 ₪ 122 1 UCACO-FI11001-C…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר אני קונה את המחשב, לאחר גלישה מרובה באתר זה ותשובות מחברי הפורום, זה מה שגיבשתי... הכל חוץ מכרטיס מסך... מעבד: E6300 לוח אם:Gigabite 965p-S3 ה.דיסק: 160GB 8MB sataII WD מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מטיצ'ר סופט: סה"כ 2780 ש"ח זיכרון: מNOA: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1520 ש"ח אשמח להמלצה על כ.מסך וגם לשינויים... תודה נ.ב ללא צורב
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4 והלוח הזה: Intel Rexburg D845GRG אני מדגיש החלקיםפ הם יד שניה! כמה בערך הם שווים?????? תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה- תוכנות אדובי פוטושופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך כרגע 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2800 2.08GHz 333MHz L2-512K Barton - 660 ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 - 410 MICRON 512 PC 3200 *2 - 1300 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail - 1496 Antec SLK3700AMB Metallic Bronze Super Mid Tower 350W SmartPower ATX12V power supply - 544 איך לדעתכם המחשב הזה? יחזיק לי לפחות שנתיים? החשש העיקרי שלי זה הכרטיס מסך , כבר יצאו כרטיסי הדור הבא ואני מפחד שאורך החיים של ה9800 פרו יהיה קצר מידי , לדעתכם כדאי לי כבר לקנות את הX800PRO? הבנתי שאין הבדל גדול בביצועים בינו לבין ה9800 פרו בדום 3 , ודום 3 זה הסיבה העיקרית שאני צריך מחשב חדש , בנוסף אני רוצה לשחק כמובן גם בהאלף לייף 2 , FEAR ועוד...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סוללה 9 תאים של דגם מחשב :DELL LATITUDE E6400 אחרי ברור בארץ ראיתי שהמחירים כרגיל מופקעים בסביבות 500 שח לדוגמא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7104&salenum=#topnews אני רוצה לקנות באיבי אבל יש שם הרבה זיופים לכן אני פונה כודם כל לבעלי מחשב נייד כזה שרכש סוללה כזו להמלצה וחוץ מזה עם קניתם סוללה ללפטופ אחר ממוכר אמין וקיבלתם סוללה איכותית גם ישמח להמלצה הסוללה שלי בדרכ למות אז ישמח להמלצה בהקדם האפשרי תודה בועז
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הזמנתי היום את המפרט הזה בKSP, אני יכול לשנות עד יום ראשון, מה אתם אומרים הייתה לי התלבטות עם הלוח אם רציתי את ה-NF7-SL אבל אין כבר, וזה נראה לא רע גם. אשמח לקבל את חוות דעתכם כל המחשב. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לאינטרנט וישומי אודיו, ברמות של להקליט סקיצות, יש לי כרטיס קול חיצוני שלי תודה Athlon XP 2600+(333) 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF FX5200 128MB AGPx8,DVI ,TV(Kit) 340 1 340 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Pric…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים בתקציב די מוגבל [ אפילו מומלץ להוריד אותו קצת]. ללא מסך [ יש לי LCD 19" של סמסונג] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה של הוזלה במחשב / מפרט הספציפי הנ"ל : אני צלם שמתעסק עם עיבוד תמונה / תמונות ( לפעמים גם יותר מאלף תמונות בבת אחת שברצוני שיפתחו ולתקתק ) אין לי צורך במשחקים / תלת מימד או כיוצא בזה , ( אני לא צריך כונן כשיח כי יש לי / יש לי ספק כח 350 אמיתי / יש לי צורב / יש לי מסך ) מה שאומר שנשאר לי לרכוש מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , מארז , וזיכרון ( אולי ספק חדש בגלל הרכיבים החדשים ) איזה רכיבים ייעשו את העבודה בצורה חלקה ושותפת ( גם אם אני פותח פוטושופ , פוטושופ לייט רום , ואיי סי די סי ביחד ) לא נכנס ללמה אני פותח אותם ביחד ( יותר נח לי לעבד כל דבר בתוכנה אחרת ) נכנסתי נו ..... בכל אופן אני מאד מכבד את דעתכם של קוראי השאלה/פוסט ואני מוצא עזר רב בידע שלכם זה…
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אפתח ואומר שהמטרה של המחשב הזה היא להתקדם, אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק למשחקים, עוד חצי שנה אני מחליף כ.מסך מ 9600XT למשהו חזק יותר, ובין היתר גם שיחזיק לי איזה 3-4 שנים. מעבד: intel Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP - האם הוא תומך SATA I/II????? זכרונות: 1GB Aeneon - נזיל, אפשר להחליף לחברה אחרת, אגב, איזה מומלץ? HD: 160GB 7200RPM, 8MB - למה אתם שואלים? למה לא SATA II? כי יש לי בבית כונן ישן של 80 GB שהוא אפילו לא SATA I... הלוח אם שלי תואם SATA אבל עדיין לא קיבלתי תשובה ב-"פורום אחסון" ככה שאני לא בטוח אם אני יכול לשלב בינהם... צורב: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW - או אולי LG אבל בטח שלא NECK לאחר כל הביקו…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
השימושים הם סרטים, משחקים ואינטרנט. אני יודע שבתקציב של 5K ואולי אפילו ב7K אני לא יקבל מפלצת משחקים, אבל אני מחפש רק את ההצעה הטובה ביותר בתקציב הזה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפטופ של דל לפני שנה בדיוק בארה"ב, מדגם XPS 1330M, עם אחריות ל-3 שנים מסוג NBD (Next Business Day). כשהגעתי לארץ העברתי את ה-service tag שלי לארץ, ושכחתי מכל העניין. לפני שבועיים התחילו בעיות עם הלפטופ, ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך של nvidia 8400, ולפני שבוע הוא קרס לחלוטין (לא עלה, אפילו הביוס לא עלה). התקשרתי למספר התמיכה של דל, שאמנם היו חבר'ה קצת לא מבינים מהחיים שלהם ולקח לי איזה שעתיים להסביר להם מה קורה, אבל בסופו של דבר הם אמרו לי שתוך יום-יומיים יגיע אלי טכנאי הביתה לתקן את הבעיה. הייתי קצת מופתע כי לא ידעתי שיש להם שירות כזה עד הבית. אפילו קצת התקשיתי להאמין :-) בכל אופן, תוך יום התקשר אלי טכנאי, ולמחרת הוא כבר היה אצלי, ותוך חצי שעה החליף לוח אם …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-