עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tombar388,

תמחקו לי בבקשה את הדיון

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום חברה, מבקש עזרה למפרט נוסף, התקציב עד 1500 אבל ניתן לחרוג עד 1700 פלוס מינוס השימושים של המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, אינטרנט, משחקים קלים לילדים קטנים, אין צורך בציוד הקפי, השקט לא הכי חשוב, העיקר שיהיה מחשב אמין, בלי אובקלוק, ניתן להרכיב בכל חנות שנוחה לכם (עדיפות ל IQPC) דרישות פחות או יותר: INTEL או AMD: עדיפות למעבד כמה שיותר טוב בעל תקציב כמה שיותר קטן דיסק קשיח 500 גיגה אני לא יודע עם יש צורך בכרטיס מסך, אבל עם אפשר להכניס בתקציב עם חריגה קטנה אז עדיף עם כרטיס מסך חשבתי על משהו כזה לא יודע על כמה זה טוב? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה או מפרטים אחרים מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪330 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M61PME-S2P ₪260 זיכרון: [..] PAT…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by tepez,

ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. המחשב הוא רב תכליתי - משחקים, סרטים ותיכנות. לקחתי את המפרט המתאים מהמפרטים המומלצים שבאתר. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח (WD3200AAKS) וקירור למעבד (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2) נותרו לי 200-300 לשדרוג המפרט. איפה כדאי להכניס אותם? מה לגבי שדרוג כרטיס המסך לPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5? יש הערות אחרות לגבי המפרט?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by iyehuda,

לפני כשנה קניתי מחשב מבוסס AMD ורציתי מעבד כפול ליבה אבל הכי זול היה 2500 ש"ח אז החלטתי לקנות סמפרון 3000 ב 550 ש"ח לבן שלי יש מחשב דורון 1000 שעובד ממש מצויין אף פעם לא נתקע והכל רץ עכשיו שמחירי מעבדי AMD מתחילים לרדת אני מתלבט אם לעבור למעבד כפול ליבה ועם המעבד סמפרון לבנות מחשב לילד או שעדיף לחכות למעבד החדש של אינטל ולתת לבן שלי את המחשב שלי מה אתם מציעים ?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  5. 3000 ש"ח, ללא מסך וציוד הקפי. כעיקרון למשחקים וסרטים. המפרט שהוא מצא באינטרנט מופיע למטה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by hezy16,

המחשב מיועד למשחקים בעיקר במסך 22 לא מתוכנן בנתיים oc אולי בהמשך משהו קל למעבד עוד היום אני מתכנן לקנות בksp אשמח לקבל חוות דעת אגב שווה להוסיף עוד 110 שקל בשביל ללכת על 4870 של gigabyte ? מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Thermaltake Blue Orb II Silent CL-P0257 מארז…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by X-It,

אני צריך מפרט חדש,המצב הוא כזה... ההורים שלי קונים מחשב חדש בשבילם ובשביל אחותי והם הציעו לי דבר כזה... אני אעביר להם את המסך שלי, את לוח האם,את המעבד+הקירור ואת הכרטיס מסך,אבל.. אבא שלי אמר שהוא ישלם 1000 שקל על מסך ואם ארצה מסך יותר יקר אז אני אוסיף כסף (כאילו אם ארצה מסך של 1200 שקל אני אשלם 200 שקל) ובסה''כ יש לי 900 שקל. בקשר לחלקים האחרים של המחשב הלוח אם אבא שלי אמר שהוא ישלם 450 שקל והשאר אני אצטרך לשלם ובקשר לכרטיס מסך הוא מסכים לשלם 500 שקל ובקשר למעבד אבא שלי מסכים לתת400 שקל למעבד ועל קירור הוא לא מוכן לשלם... אם זה משנה אז המחשב שיש לי עכשיו זה מה שלמטה והמסך הוא 17 אינץ' 730B של סמסונג תוכלו לעזור לי? AMD לא בא בחשבון,והאם ה900 שקל שיש לי לא מספיק? ,ואני מעו…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by dekektam,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב עד 3500 ש"ח כולל מסך דק המחשב ישמש לצפייה בסרטים עבודה משרדית והרדות מהאינטרנט אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by avihai007,

שלום, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי, אז מה שאני משאיר זה את המארז, זיסק קשיח וצורב DVD. התקציב שלי הוא עד 2300 ש"ח, השימוש העיקרי יהיה משחקים, וכמובן שאני מתכנן לעשות OC. אז חשבתי ללכת על מעבד E1XXX לוח - ההתלבטות העיקרית בין GA-P31-DS3L ל-GA-P35-DS3L וכרטיס מסך חשבתי ללכת על ה- HD3850. - המסך שיש לי זה VP930 אם זה משנה משהו. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by ebg,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לעריכת וידיאו - מחפש מחשב בסביבות ה4,000 ש"ח (יכול לחרוג עד ל5,000 אבל עדיף שלא) שיתאים לעריכת וידיאו ושהתוכנות של אדובי (פרימייר ופוטושופ) ירוצו בו בקלות. יש לי איזו העדפה קלה למחשבים של Lenovo, אבל אשמח לשמוע על כל מה שטוב. מעדיף בלי מסך מגע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. שלום, אני קונה מחשב שיעבוד עם התוכנות: קיובייס, פוטושופ, אביד ו3D-MAX. מכיוון שאני רק מתחיל בתוכנות ולא יודע מה אני יאהב ובמה אמשיך אני לא קונה בינתיים כרטיסים מקצועיים (כרטיס קול, מסך, וידאו). אני רוצה מחשב שבבסיסו חזק שאוכל להתחיל להתנסות בתוכנות ולשדרג הלאה. זה המפרט שהמליצו לי עליו ורציתי לקבל חוות דעת והצעות. מעבד: I7 2700K Box מחיר: 1800 ש"ח (אחרי 50 ש"ח משלוח, אין במלאי בחנויות קרובות) לוח אם: Intel DQ67SW מחיר: 640 ש"ח (הבנתי שלא אוכל לעשות אובר קלוקינג, אני לא הכי מבין בזה אם אתם חושבים שלשימושים שלי אצטרך לעשות אובר קלוקינג בעתיד וכדאי לשים לוח אם חילופי אנא ציינו זאת). זכרונות: kingston hyper X 2*4g מחיר: 420 ש"ח הארד דיסק: WD 1TB caviar Black מחיר: 770 ש"ח (כש…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. אחי הקטן מטריד אותי , ולכן אני רוצה לקנות לו מחשב , אני צריך מחשב שישמש אותו לגלישה באינטרנט , ולמשחקי רשת כמו קאונטר סטרייק , פיפא 2007 ודברים בסגנון , ועוד משחקים שלא דורשים יותר מידי ביצועים. כולל צורב , דיסק קשיח של 80 ג'יגה מספיק , ללא מסך. האם אני גם צריך לקנות למחשב הזה כרטיס רשת ? או ראוטר ? אני צריך שהמחשב שלו יתאים לאינטרנט אלחוטי , כדי שהוא ישחק במחשב הזה קאונטר סטרייק ברשת ולא יבוא למחשב שלי אשמח להמלצות , תודה.

13. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Ssparkie,

אוקי, בזמן האחרון לא כל כך התעסקתי במחשבים והידע העדכני של היום לא נקלט אצלי עדיין. בעיקרון אני מחפש מחשב טוב, אפילו טוב מאד...שיחזיק לכמה שנים טובות, בגלל זה הרשיתי לעצמי לקנות במחיר הזה. אני רוצה שזה יכלול: מחשב+מסך+מקלדת+עכבר ואם אפשר אבל לא הכרחי גם זוג רמקולים איכותי. אני יריץ בעיקר - משחקים - תוכונת גראפיות למיניהם(לא ממש כבדות) - שירים , וכל שאר הירקות שמסביב (כללי) תקציב: 6000 חריגה מקסימלית: 6000 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים,עבודה גראפית (לא כבדה) (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? לא יודע מה זה, אבל אם זה הכרחי וטוב אז סבבה ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המס…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by nadavk,

אין צורך בציוד היקפי. יעשה שימוש במסך 22" ברוזולוציה של 1680 על 1050. לא מתוכנן OC. ככל הנראה לא יתבצע שידרוג כלשהו בעתיד, כך שהוא אמור להחזיק מעמד כמה שנים טובות. כרטיס מסך מועדף: hd 4870, אני לא יודע אם יש צורך ב1G. חריגה מקסימלית מהתקציב: 400 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מעונייןן לקנות הרדיסק נייד בנפח של בין 250-300 GB שהיה בעל חיבורי FIER ו USB2 האם למשהוא יש המלצה להרדיסק טוב שאמור לעבוד שעות על גבי שעות. תודה מראש עמיר שחר

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. או של ASUS ????? תודה על תשובתיכם.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by BloodFist,

בטעות DOUBLE

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by Discreet,

מטרה תחליף למחשב שולחני חשבתי לכיוון של הalienware אבל השאלה האם הוא שווה את המחיר g240m 320gb i3 3g. סוללה 9 תאים בסביבות ה׳ 1400 $ אבל נראה לי אפשר להביא מחשב עם רכיבים יותר טובים ב׳ 1400$ יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש ביתי רגיל. גלישה ברשת, מסנג'ר, צפייה בסרטונים אונליין, סרטים, הרצת משחקים מידיי פעם, שמיעת מוזיקה ושיתוף קבצים. העניין הוא שאני ממש לא ממביני העניין בתחום ולכן לא יודע איזה רכיבים אני צריך, בעיקר מעבד. אני כן יודע שאני רוצה מחשב עם לפחות 2G זכרון ולפחות 250 G דיסק קשיח. בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך יחסית , מעל לשעתיים. דרישות נוספות שלי הן מסך 15" לכל הפחות, עכבר שהוא משטח נגיעה ולא כדור אדום באמצע המקלדת,חשוב לי כרטיס מסך טוב, הבנתי שNVADIA הם טובים. הבנתי שDELL הם טובים והייתי שמח לשמוע גם לגביי HP. בנוסף - האם רכישה דרך האינטרנט היא בטוחה או שיש אח"כ בעיות עם אחריות במעבדות יצרן. מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות מידיי ושתוכלו ל…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. עדיפות למסך של סמסונג (אלא אם כן אין עדיפות מיוחדת בתחום של כ 1000 שקל למסך כזה או אחר) אם מישהו יוכל להרכיב לי משהו מרשת KSP זה ממש יהיה אחלה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. אני צריך מפרט עד 3500 ושיהיה ממרדנית, משם אני מתכוון לקנות, אז אם אפשר להרכיב את המפרט אך ורק משם, תודה המפרט יהיה בעיקר לשימוש שותף... תוכנות, אינטרנט, וטיפל'ה משחקים(משחקים חלשים בד"כ...) רציתי לראות גם מפרט של אינטל מול AMD לראות את ההבדל והאם אני ארגיש בהבדלים, תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by silvioi,

אז.. בגדול כבר יש לי משהו בראש, המטרה של המחשב כאמור עבודה על פוטושופ (+שוטף - אינטרנט,מוזיקה וכו', ללא משחקים בכלל) התכנון המקורי היה ל3K ,יצא שהוא נמתח ל3.5K אפשר לחיות עם זה, אלא אם כן אין סיבה, אם אפשר להוזיל דברים לא הכרחים - לא יזיק. שתי נקודות עקריות שהיו חשובות לי: 1. בגלל שזה מחשב לעריכה אז זכרון משמעותי, ובגלל זה 8GB 2. מחשב שקט!.. נמאס לי מטרקטורים. מבחינת מעבד, לקחתי משהו שנראה לי מתאים לי מחינת מחיר וביצועים לצרכים שלי, לוח היה חשוב לי הesata ואולי גם האפשרות ל RAID בעתיד לכן העדפתי את ה asus בP43 על פני מקבילו בgigabyte . זכרון אני קצת בספק אם אני צריך את ה1000mhz ? אם אני יסתפק ב800 זה יוריד לי 100 שקל, ההפרש בביצועים מורגש בכלל? או להשאיר את זה ככה? מארז נ…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לסרטים שיהיה בו זיכרון 2 ג"ב ומעבד כפול ליבה דיסק קשיח לא יותר מידי גדול -200 ג'יגה יכול להספיק אפשר קצת יותר תקציב 5,000 ש"ח

דיונים חדשים בפורומים