ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב טוב למשחקים במחיר 3700 - 4000 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD, מוזיקה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF1, פיפא, COD, TW3 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 (3800+) (45w) - [AM2]- RETAIL - 425 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX - 475 זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - 520 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL - 1732 3 שנים אחריות מארז: THERMALTAKE MATRIX - Black Aluminum badge with mesh - 349 ספק כח: Thermaltake TR2 500W - PFC - ATX 2.01 - 420 צורב: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - 230 המחשב מיועד למשחקים בעיקר, וקצת עריכת מוזיקה. אפשר לחבר ללוח אם שבמפרט דיסק קשיח SATA?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה ומשחקים (לא כבדים במיוחד אך ארצה ש supreme commander forged alliance ) ירוץ עבודות תיכנות ובניית אתרים PHOTOSHOP מידי פעם צפייה בסרטים וכו' תקציב 5000 ש"ח גודל מסך 15.4" יש מצב לWIDESCREEN אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה אולי באיזור חיפה או שחנות באינטרנט לרכישת המחשב תודה לעוזרים דן. דרך אגב אשכול קודם קצת לא הייתי בעניין שלי זה לא הבנתי ממש סליחה על הטימטום
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 700 דולר 2. עדיף לא לעבור את הסכום אם לא צריך 3. שימוש המחשב הוא לסרטים, סדרות, גלישה מרןבה עם הרבה חלונות, פוטושופ, משחקים פשוטים. לא גיימינג מיועד בעחקר לסרטים אינטרנט ועבודה . 4. מחשב נייד 5. מסך טאץ עדיפות משהו מעל 10 אינץ מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VivoBook E403SA Review Editor's Choice Dell XPS 13 Lenovo Ideapad Miix 310 Review Lenovo Ideapad 100S Dell Inspiron i7359-6793SLV Asus UX305 Best low-end Chromebook: Asus Chromebook Flip Best high-end Chromebook: Dell Chromebook 13 acer-aspire-e-15-15-6-full-hd-intel-core-i5-nvidia HP Pavillion 17 Laptop (Intel Core i5-4210U up to 2.7…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שימושים בעיקר למשחקים "כבדים" ... עושה OC חשבתי על המפרט הזה מה דעתכם ...?! הספק יספיק? או שצריך משהו אחר.. אז מה דעתכם.. :s05:: תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי, מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד לסטודנט בעקרון עכשיו אני מאוד מבולבל האם כדי לקנות מחשב נייד או לקנות טאבלט מסיבה שנראה שכל העתיד הוא בדרך לשם, ואני לא רוצה לקנות מחשב שכביכול " טרם עבר זמנו " מצד שני, הטאבלטים הם לא דבר שמעיר לי בעין, הם קטנים ולא מספיק מפותחים לטעמי אשמח את חוות דעתכם לגבי האם כדי לחכות לטאבלטים או לא סוג המחשב שאני רוצה : - נייד בעל סוללה ברמה סבירה ( 8 שעות פלוס ללא חיבור חשמל ) - מהיר פעולה - ווינדוס 8 - מסך 15.6 - בעל יכולת להריץ משחקים כבדים ( XCOM, דיאבלו 3, WOW, סקיירים ) - לא כבד במיוחד - כרטיס WIFI במהירות גובהה מאוד כמובן שאני לא מעלה את הדברים הבסיסים שהם יציאות HDMI, USB, כו מסגרת התקציב היא 5000 שקל אם ישנם עוד שאלות אתם מוזמנים ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, סרטי תלת מימד, איחסון מידע - הרבה כוננים קשיחים, עריכת וידיאו איכות HD ברמה בסיסית (בלי רינדורים) חשוב תמיכה בקבצי ספורט HD - משמע אפשרות לבצע הרצה וקפיצות בזמן צפיה בקובץ (ללא קטיעה לצורך עיבוד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים. בארגון שלנו רוכשים ניידי דל, מסידרת ה Latitude and XPS. למרות שזמן הסוללה שם סביר בהחלט (3-6 שעות, תלוי), אני זקוק לנייד עם זמן סוללה ארוך מהרגיל. מישהו מכיר נייד שכזה, רצוי של DELL או HP אבל לא חייב?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני שאני אעזור להרכיב לו מפרט עד 4K לצורך עריכה בעיקר בתוכנת PREMIERE ובפוטושופ אין צורך במסך, רק מקלדת ועכבר העיקרון במפרט הוא לא להגיע אפילו ל-4K וכמה שיותר לחסוך תודה מראש, אלכס עריכה: שכחתי לציין שהחנויות שהוא מעוניין לרכוש בהן את המחשב הן KSP או IQPC
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב הוא לא למטרה מסויימת, לא למשחקים כבדים ולא צריך להיות משהו מיוחד. הגבול הוא בסביבות ה2000 שקלים ורצוי שיהיה החלקים הטובים ביותר במינימום מחיר. לא חובה אינטל אפשר גם AMD.... תודה מראש. לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך יש שניים שאני מתלבט בניהם 1. Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - - 1072 ש"ח 2. Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail - 1460 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- הדבר השני שאני מתלבט לגביו הוא המעבד יש שניים אחד הוא 4 ליבודת והשני 2 ליבות 1. Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 2. Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - 902 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- לגבי קירור למעבד חשבתי לקחת : Thermaltake Big Typhoon VX 203 ש"ח אם יש אחרים יותר טובים במחיר יותר זול או באותו מחיר שמיודעדים גם להמה…
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בניתי מפרט לנער בן 16 שלאחיו (גם 16) "יש מחשב יותר טוב" אז הוא רוצה גם. כמובן בלי OC , בלי מסך וציוד היקפי, שידרוג בעתיד כנראה שלא אבל נחמד אם תהיה אופציה, וההגדרה היא למשחקים אבל לא בדיוק ידעו להגדיר איזה משחקים. חילצתי מאחיו פרטים בסיסים על "המחשב היותר טוב" : Intel core2 duo e8400 3.00GHZ 3.2 GB Ram Nividia Geforce 9400 GT Western Digital 500GB Sata II Caviar Green 32MB לפי זה בניתי מפרט שמנסה לפחות לאזן משאבים בין האחים או יותר טוב. אני מבקש ממי שמבין את העזרה הבאה: 1. האם המעבד שבחרתי AMD Athlon II X3 445 1.5mb 3100Mhz Box זהה או יותר טוב מ- E8400 הנ"ל ? נראה לי שכן (3 ליבות) 2. האם כרטיס מסך OB על הלוח החדש HD4200 לפחות זהה או יותר טוב מהכרטיס Nvidia 9400GT…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות וספק ב1400 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב המיועד להתחבר לטלוייזיה(fullhd) ואמור גם לשמש כfile-server ברשת הביתית... המפרט שהרכבתי : Intel Core I3 550 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX 569 ש"ח 1 GIGABYTE GA-H55-UD3H (H55) VGA + DVI and HDMI - ATX 549 ש"ח 1 G.skill ECO DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 549 ש"ח 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 129 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) ATA - bulk 130 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 II Advance 449 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 2,545 ש"ח חוץ מהערות כלליות והצעות לשיפור, האם המפרט מספיק כדי להציג סר…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. לא אעתיק לפה את התבנית, כי אני לא קונה מחשב חדש אלא רק משדרג את המחשב הקיים. אני כרגע עם i7-4770, R9 280X ולח אם מסוג B85M-HD3. אני מעוניין לשדרג את הלח אם ואת הכרטיס מסך. התקציב הוא 2000 ש"ח בערך עם אפשרות חריגה במידת הצורך. לגבי הכרטיס מסך, בגלל שאני משחק ב1920X1080 ואני לא מתכנן לשחק על רזולוציה גבוהה יותר, אני חושב ש-GTX 1060 זו הבחירה הנכונה. תקנו אותי אם אני טועה. לגבי הלח אם - בחדש, אני חייב אופציה של ביטול HPET בBIOS. בלח הנכחי שלי אין לי אופציה כזאת לצערי. מעדיף לרכוש את שני הרכיבים מאותה החנות ככה שהם יוכלו לפרק ולהרכיב מחדש אצלם ואני לא אצטרך לעשות את זה בעצמי. עדיפות לחנות באיזור השרון. שימו לב שאין לי צו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מצדיק את הפער במחיר (כ 250 ש"ח)? האם כרטיסים תואמים DX10.1 יתקלו בבעיות בהרצת משחקים המשתמשים ב DX9.3?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי את עצתכם ודעתכם לגבי דגם A200-10W של טושיבה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3100&scat=339&tcat= התקציב שלי הוא עד 8000 ש"ח המחשב ישמש כמחליף למחשב הבייתי הנייח כעיקרון הצרכים שלי הם : 1. לימודים - מגוון תוכנות האופיס. 2. עבודה - מצגות בעיקר. 3. הורדות כבדות - הורדות ביטורנט בעיקר של סרטים ומוזיקה. 3. משחקים - לא שימוש עיקרי אך חשוב שיהיה חזק מספיק ובעל כרטיס מסך חזק מספיק כדי להעלות משחקים בצורה סבירה + הרצונות הם : 1. רצוי מאוד מסך מבריק עדיף בגודל 15.4. 2. רצוי כמובן שישקול כמה שפחות. 3. רצוי שהסוללה תהיה חזקה עד כמה שאפשר שיעבור זמן בין טעינה לטעינה. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנוגע למחשב שציינתי לעיל בהקשר לצרכים שלי וכמובן במידה ויש לכם ר…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי חבר שצריך לקנות מחשב לעבודה עם פוטושופ, אינטרנט ואופיס וזהו. הוא יכול להשיג מחשב יד שניה בכ- 700 ש"ח. תמורת הסכום הזה הוא מקבל: - Pentium Dual Core E2160 1.80Mhz. - לוח אם של אינטל D945GCPE עם צ'יפסט i945G. - זיכרון 1GB DDR2 333Mhz (בסלוט אחד, ניתן להרחבה). - כרטיס מסך onboard מסידרה 82945G Express Chipset Family עם זיכרון 128MB. - מסך מאג "17 HV724AW. - צורב DVD של סמסונג. - ספק כוח גנרי 300W. - עכבר גנרי. - מקלדת שלא עובדת הוא עושה כרגע קורס בפוטושופ וצריך משהו מאוד מאוד בסיסי רק כדי להכין שיעורי בית. כשהוא יסיים את הקורס הוא בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש וחזק כדי לעבוד עם תוכנות לעריכת תמונות באופן מקצועי. חשבתי שאפשר להוסיף עוד 1GB זיכרון …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אחרי 6 שנים עם המחשב הישן שלי, והחלטתי ללכת על מפרט זול יחסית שיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר. אני די סגור על ה E4300 , והאוברקלוק שאני מתכנן הוא לא ממש רציני מקסימום ל3000 לא יותר מזה. בלוחות אם אני לא מבין כלום אז אני פתוח להצעות, אבל שלא יהיה יקר מדי כי בסופו של דבר אני ממש לא צריך פיצרים מתקדמים בסך הכל לוח בסיסי שיאפשר לי להגיע לבאס של 333. בקשר לזיכרונות אני צריך מינימום 2 גיגה, ואני מניח שכל זיכרון פשוט של667 יספיק לי. גם על מארזים וספקים אני לא ממש יודע הרבה אז כל המלצה תתקבל בברכה. קרור - אני לא יודע עם הקרור סטוק יספיק, אם אתם חושבים שלא אשמח לדעת על גוף קרור שיספיק לדרישות שלי. בקשר למסך חשבתי על הVP930 או ה932B למרות שהייתי מעדיף 17 אינץ זול יו…
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם אחיין שלי בן 14 רוצה לשדרג את המחשב המחשב מיועד למשחקים prototype ובסגנון (לא זוכר איזה משחקים הוא אמר לי) המחשב יחובר למסך 17 CRT אין צורך בציוד היקפי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-