עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dante123,

שלום אנשים חבר שלי רוצה לקנות מחשב בקרוב לצרכי תוכנות כבדות (cubase sx3, reason, adobe audition),בעיקר לעריכת מוזיקה,וגם למשחקים מהצד (מדיום אולי עם AA).הדבר הכי חשוב במפרט הוא שיהיה שקט משום שהוא מקליט באותו החדר,אז מארז איכותי מבחינת שקט הוא חובה.כמו כן בגלל התכנות הכבדות צריך הרבה זכרון. לא מתוכנן OC,אפילו בסוף החיים של המחשב,וצריך ספק איכותי שישמור על שקט.כמו כן צריך צורב DVD עם .dual layer אני חשבתי בכיוונים כלליים,של E6300,ג'יגה זכרון (לא מאמין שיכנס 2 ג''ב),לוח אם זול של אסרוק כי לא צריך OC וכי התקציב מוגבל,צורב H10A,ספק של 400Wלא צריך ליברטי,מארז מאוד מאוד שקט,כונן הוא ביקש 250 גיגה + עוד אחד של 160 גיגה כי הוא צריך כונן נפרד להקלטות,וחשבתי להכניס איזה 76GT קט…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכם חברי המקצוענים !!! אני קונה מחשב חדש עבור משחקים כבדים, השאלה שלי מהנסיון שלכם מה יותר טוב? אני מתלבט בין 2 הצעות האלה אנא עזרו לי, תודה מראש... מבוסס על ATI: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler MB: ASUS RAMPAGE FORMULA X48 SOCKET 775 INTEL FSB1600 MEMORY: Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit GPU: GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe HD: Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB CD: ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 BOX: NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU LCD: Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms OS: Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 32BIT סה"כ מחיר: ¤ 7,810.00 מבוסס על NVIDIA: C…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by avivbasal,

שלום אני בניתי מפרט בTMS.co.il ואני לא יודע אם הוא טוב אתם יכולים לתת לי עצות אולי מה לשפר או מה כדאי להוריד קצת וזה לא חשוב אני מחפש מחשב שיריץ משחקים טובים שייצאו בעתיד. אז... זה המחשב: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table]…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by celerod,

ראיתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ וזה http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ עכשיו איפה אני קונה אותו במחיר הזה?? המפרט הזה טוב למשחקים חדשים כמו battlefield 2142 או אפילו יותר חדשים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  7. אורח azuri
    Started by אורח azuri,

אהלן, אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר את המחשב הנ"ל, הכרטיס מסך שלו חלש מאוד, אני רוצה שיהיה מתאים להרצת משחקים (dota csgo) לא משחקים כבדים.. https://gm1.ggpht.com/CSHVN_ThIigguHSWdQ5iEqhnj6cRPdZdLzNN-GeN1DuQYgH9ZJiRHknVimAhJSpF-SEZirNRB0sO-DfpMxW3nDETQFIzIXRlq_CqG4nl4P3ThnktH88JIowM3BwrWZeI_0q5UnIhNTKH2PTQImkUHcDGTFFpA0YGju2f30FlFY6A9ztOK8T3fVcDxLI-AoljKRh4TlkI_7NeuDjVS_Q1_QLUDbIfc8d__CYqReUb4kYGzprxghrzkNw8jA9JkMRtHJ8ilSzsLwuP1cYhhK7-J88RJIbk04CmSFdUicK6AgYFRO2dUZlA-AzARfkZ8UBbxAh6DdiMmGveev0asOgpqAETGLzlo5Zg-VkZXZEEWoLMHmE2Dfncf58OXNwU8eaKD4fOQDsa1rdujNYOpBqhRhvoGhvljeYnJxpiRc1xk1bRFRxGCH7bIxsBrlpThpO73sITL3QFHaIAznvGpNzK4IrzI8O03dqumyzjMnL6FHlyVn3P1AfzKi-FBqry7M83ElfU…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  8. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב מבוסס intel 945 ... קיבלתי הצעה מאקסל נט של 4000 ש"ח ואני מתכוון לקנות אותו עוד השבוע.... אלא אם אתם תגידו לי שלא!!!!!!!!!!!! אז ככה המחשב מיועד ...שיחזיק מעמד הרבה זמן!!! אמינות זה שם המשחק ... מאוד חשוב לי שיהיה ספק כוח שיתאים מה דעתכם? התקציב שלי הוא עד 4200 רק למחשב ואני רוצה להוסיף עוד מסך lcd עד 1500 (אם יש הצעות למסך על הדרך זה יהיה אחלה) המוכר בחנות אומר שהמחירים בשבוע האחרונים ירדו בגלל הכניסה של המעבדים "הכפולים" ושהמחירים ברוב האתרים עדין לא עודכנו כמו שצריך .... אני חייב לקנות את המחשב השבוע אז חברה בבקשה .... מה דעתכם 1. מעבד: 531 INTEL P4 LGA775 3GHz 800MHz HT 1Mb 64bit , מאוורר אינטל מקורי 2. לוח אם: INTEL מקורי 945. 3. זכרו…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  9. שלום, אחי כרגע בצבא אך למרות שהוא נמצא שם יש לו זמן לשחק משחקים לכן הוא היה רוצה לקנות נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה+ היחיד שמצאתי הוא הACER הנ"ל בKSP שעונה לשימושים ולתקציב : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7616 אני לא רוצה פחות מ9600GT וגם זה היחיד שבאמת נכנס במחשבים התקציביים יחסית... אז, האם מישהו יכול להעיר את עיני או שבאמת הדיל הזה משתלם וכדאי ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  10. היי אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת, בסביבות 5000-5500 שקל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה: עריכה גראפית בתוכנות של אדובי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premier and after effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי aaa כמו דום וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).108…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Shnig0,

גודל המסך?מ15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די ארוך אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?160-GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,חברה עם אחריות ארוכה היי אחי מעונין להתחדש בבמחשב נייד.הוא ישתמש בו להורדות סרטים אופיס ואינטרנט התקציב כאמור הוא 5000 ש"ח אך רצוי כמה שפחות.תודה!

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  12. שלום רב אשמח להמלצות למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים (!) וגם גלישה באינטרנט. (משחק בעיקר משחקי רשת ואסטרטגיה אז אין חובה להפציץ בקונפיגורציות שדרושות לCRYSIS ודומיו) ללא ציוד היקפי. מיועד למסך 19' שנקנה לאחרונה. מארז שקט- חשוב כרטיס מסך- NVIDIA בלבד. תודה. תקציב עד 4500 ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 00Amir,

אני מחפש לקנות HTPC משהו כמו ASROCK אבל חזק מאוד! המטרה היא בעיקר עבודה רבה בפוטושופ . אני מבין שמחשבים כאלה משתמשים במעבדים של ניידים. האם יש מחשב שמשתמש במעבד PC רגיל? המחשבה זה בעיקר בין מחשב נייד דל XPS דגם 13" או 14" או נייד סוני VAIO Z שמגיע עם 2 SSD או לבנות HTPC . אין הגבלת תקציב - בסוף החודש אני טס לארה"ב אז אפשרי קניה שם. * יש לי מקבוק פרו אבל אני לא אוהב את הממשק אז מק לא בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by Paci,

מפרט קיים: Intel Core2 Duo E7400(2.8Ghz) MSI G31M2 V1 ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent ספק כח ג'נרי (כנראה 450W) GeiL DDR2 800 2*2Gb SDRAM הלוח אם לא תומך בOC. מחובר למסך 22" ברזולוציית FHD. אני רוצה להשקיע משהו בסביבות ה1000 , אפשר עם חריגה, כדי לשדרג על מנת להריץ משחקים כמה שיותר טוב. כרגע המשחקים רצים על בינוני-נמוך עם נפילות. עוד 8 חודש אני מתחיל ללמוד ולכן אני לא מעוניין כרגע במחשב חדש. תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. שלום אני אקצר זה המפרט הסופי אני הולך לקנות בע"ה ב SKYPC למרות שאני גר מאוד רחוק מהחנות... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤302 http://skypc.co.il/product…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by bosmathaifa,

בעיקרון זה בארך על מה שחשבתי Intel® Pentium® Dual-Core E5300 2.6GHZ BOX LGA775 ¤422 GIGABYTE GA-73PVM- NF630I DDR2 ¤364 ANTEC NSK2480 380W HTPC Case ¤563 A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 Force3D ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤590 Edimax Wifi USB 54Mbit 802.11G EW-7318UG ¤97 הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2665 בעיקרון המערכת היא לסרטים+גלישה לאינטרנט הHD4770 בה בעיקרון שאפשר יהיה לשחק בסלון לא במשחקים כבדים (בשביל זה יש לי את המחשב שלי ) ולא בHIGH הלסדי שלי היא בגדל 37 אינץ השעלה שלי העים המערכת שקטה? והספק הזה שבה יספיק לי? המע…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by trojan11,

בניתי מפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 כונני SSD: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail 1 ספקי כוח: ספק כח Antec Basiq 500W Active PFC 12cm PSU VP500P 1 מארזים: מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1 מחיר החבי…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  18. אופצה א' זה לרכוש מעבד intel core duo T2300e 1.66 Hz עם זיכרון 512MB המחשב של לנובו N100 אופציה ב' זה לרכוש מעבד AMD Turion 64 עם 1 ג'יגה זיכון 512*2 זה ש פוג'יסטו סימנס אין לי העדפה כלשהי לחברה מסויימת השימור העיקרי של המחשב יהיה אופיס אינטרנט וסרטים פעם ב' לא יותר מזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by iakovl,

כידוע פסח בא ואיתו גם עבודה, אני מתכנן להרוויח איזה 3K בערך וגם יש חיסכון מהצד. קיצר אני צריך מפרט מלא: אבל 3 חלקים כנראה יוזמנו מחו"ל (זכרון מעבד וכ.מסך) מעבד : XP-M 2500+ 99$ (חו"ל) זכרון : ? לוח אם: NFORCE 2 כונן אופטי : COMBO כ.גרפי : ? (מחו"ל) דיסק קשיח, וכו'... (כל הדברים הרגילים)

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אני צריך מחשב שיעבדו עליו פוטושופ תוכנות עריכת ווידאו ותוכנות לעיצוב 3D חלק לחלוטין, אם אפשר שישקול לא יותר מ-3 קילו אבל אם זה ישקול יותר אני מוכן להיתפשר על זה. הדברים שחשובים: מעבד i7 כמה שיותר חזק רזולוציה כמה שיותר גבוהה מסך LED מאוד יעזור אח לא חובה מסך מט כ. מסך כמה שיותר חזק (אם אפשרי אז GeForce GTX 470M SLI הבנתי שהוא הכי חזק בשוק) ושיהיה לו כמה שיותר זיכרון) קירור חזק (שלא יקרוס מעבודה קשה) וסוללה עם 9 תאים (שיהיה אפשרות לקנות לדגם הזה לא חייב לבוא עם המחשב אבל שהמחשב יגיע מינימום עם 6 תאים) מינימום 4 ג'יגה רם אין צורך בHD עם יותר מדי זיכרון יספיק לי גם 320 ג'יגה זה מחשב לעבודות בלבד אז לא יותקנו עליו משחקים ולא יהיו עליו יותר מדי סרטים חוץ מהסרטים ש…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by maxbrener2008,

כותרת,פשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו מכיר שירשום פה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. שלום לכולם התקציב שלי 6K, אם יש אפשרות לחסוך אז אשמח אני אשתמש במחשב בעיקר לצפייה בתכני HD חשוב לי שיהיו כמה שיותר יציאות USB3 כולל מקדימה ולפחות 2 יציאות HDMI. בלוח האם אני רוצה להשקיע שיהיה עם הרבה פיצ'רים כדי שאוכל לבצע שידרוגים בעתיד. אני רוצה שהדיסק הקשיח עליו יותקן ה-WINDOWS יהיה SSD, וחוץ ממנו עוד דיסק של 2 טרה לפחות אני משתמש מדי פעם בפוטושופ ואילוסטרייטור. אין לי צורך בציוד היקפי, ואני מתכוון להישאר עם הכונן הישן שלי-COOLERMASTER CM 690 II אני מעדיף שיהיה שקט כמה שיותר. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7/8 תודה. עומר.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by niv87,

היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב

24. שלום שלום, מחפש מחפש לצורכי עבודה של איש מכירות, שנמצא הרבה בתנועה ובטיסות. אין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס (ותוכנת בקרה שמתחברת בקליינט). אבל חשוב שהמחשב יטוס. שלא יתקע פתאום באמצע פרזנטציה. שיהיה אמין ויפה גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - צריך להיות קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כן. כמה שניתן. לטיסות ארוכות וכו. 6-7 שעות צפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMIוכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - גודל מינ 500. עדיפות לכונן מהיר או שילוב. שוב שהמחשב יטוס * כונן CD/DVD? צורב? - לא חייב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

25. Started by Tal-T,

היי, פעם הייתי בונה כאן מפרטים לאנשים אבל מאז עברו כמה שנים ואין לי מושג מה קורה בשוק אני צריך מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) אשמח אם המפרט יהיה מרשת KSP כי יש לי שם הנחה קטנה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במיד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.