עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avi01,

מעבד = Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוח אם = GIGABYTE EX58-EXTREME זכרונות ‏= Corsair DDR III 1333Mhz 3x2GB XMS3 Triple = כרטיס מסך= Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV דיסקיקשיח =‏ Seagate 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II צורב = LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מארז‏ = NZXT ADAMAS Aluminum ספק כוח‏ = Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan מסך = ‏ LG L246WH 24'' LCD 5ms 1:2,000 HDMI WideScreen מקלדת‏ = Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 - Retail סך הכול = 8805 ¤

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך , שהמטרה שלו תהיה לדברים כמו גלישה באינטרנט אופיס וכדומה ולמשחקים טובים . אני מחפש מחשב בסביבות המחיר 1500-1700 לא משהו הכי טוב שיש בשוק אלא משהו ממוצע שיתאים לילד בכיתה ז'-ח' שיכול לשחק ללא בעיות .. שהיה במפרט מעבד שתי ליבות וכרטיס מסך שהיה גם די טוב (אין צורך להגזים העיקר שיענה לתנאים). אשמח שתמליצו גם על חנויות מוכרות ואמינות שהמחירים שלהם טובים.. (אגב אשמח אם תענו לשאלה מומלץ ללכת ולקנות באייבורי מחשב ?) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by LeeLo,

שלום, אני מחפש נייד שימלא את הדרישות הבאות: 1) יציאת S-video 2) מעבד Core 2 DUO 3) מסך לא מבריק 4) מיועד לעבודה שוטפת (OFFICE, גלישה) אך גם לצפייה בסרטים 5) עד 5000 ש"ח נחמד אם יכיל: 1) יציאת DVI או HDMI 2) יציאת אודיו SPDIF אופטית 3) מע' הפעלה WIN XP PRO למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש ביתי רגיל. גלישה ברשת, מסנג'ר, צפייה בסרטונים אונליין, סרטים, הרצת משחקים מידיי פעם, שמיעת מוזיקה ושיתוף קבצים. העניין הוא שאני ממש לא ממביני העניין בתחום ולכן לא יודע איזה רכיבים אני צריך, בעיקר מעבד. אני כן יודע שאני רוצה מחשב עם לפחות 2G זכרון ולפחות 250 G דיסק קשיח. בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך יחסית , מעל לשעתיים. דרישות נוספות שלי הן מסך 15" לכל הפחות, עכבר שהוא משטח נגיעה ולא כדור אדום באמצע המקלדת,חשוב לי כרטיס מסך טוב, הבנתי שNVADIA הם טובים. הבנתי שDELL הם טובים והייתי שמח לשמוע גם לגביי HP. בנוסף - האם רכישה דרך האינטרנט היא בטוחה או שיש אח"כ בעיות עם אחריות במעבדות יצרן. מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות מידיי ושתוכלו ל…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by Netush,

1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב: משחקים בינוניים \ ותפקוד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, רק הכונן עצמו והחלקים שלו, בלי מסך ובלי כל שאר הדברים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול וכונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש אבל שיהיה אמין וטוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא כל עוד זה בסדר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - ב…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by benr,

חבר ביקש ממני שאני יעשה לו DOWNGRADE לXP מויסטה. המחשב הוא DV6646US. מצאתי את רוב הדרייברים אבל עדיין יש לי בעיות עם התקנת כרטיס הקול. עשיתי כל מה שרשום בשירשור הזה: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1232099281555+28353475&threadId=1168283 עדיין לא עוזר. אני מקבל הודעת שגיאה שההתקן לא מזוהה. יש סכוי שזה קשור לעובדה שהXP שהתקנתי הוא עם SP3 מובנה? אני זוכר שקראתי פעם שיש בעיה לSP3 עם מעבדי AMD.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by LiorB,

2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מיועד גם לגרפיקה (דו מימדית בעיקר) וגם למשחקים. התקציב הוא כ3K (אפשר לסבול חריגות קטנות) פרטים: לא מתוכנן OC רזולוציית המסך שאני עובד בה היא 1280x960 אני מעוניין ביציאה לטלויזיה (S-Video) אני לא צריך נפח אחסון מטורף (200GB בהחלט יספיקו), אך RAM מצד שני, חשוב לי מאוד (מינימום 2GB) לא מעניין אותי מארז מעוצב או שקט, ואני לא צריך ציוד הקפי אני מתכוון להמשיך לעבוד על XP יש לי העדפה אישית לאינטל, ואם זה חשוב, אז המחשב מיועד להחזיק כמה שנים לפחות (עם שדרוגים מינימליים) אשמח להצעה שתענה על כמה שיותר מהדרישות תודה!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by ishaymosco@gmail.com,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by Naor80,

יש לי נייד של HP PAVILION DV5000 אני יודע שיש 3 דרכים להתקנה של ה XP 1.להגדיר בביוס שהוא יקרא אותו IDE ואז זה יעבוד (משו כזה) 2..לשלב את הדריברים של ה SATA לתוך ההתקנה של ה XP (כמו המדריך שיש פה בפורום) 3.או להשתמש בדיסקט אני פירמטתי את הנייד שלי והגדרתי בביוס שהוא יקרא אותו IDE זה משנה ? משאר הדרכים ? יש יתרונות חסרונות משו ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by Elad87,

מחפש מפרט עד 2000 ש"ח כולל מסך. בעיקר לאינטרנט ומוזיקה מעט משחקים שיהיה ברמה גבוהה יותר מהמחשב שיש לי למטה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by rbeny10,

מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M , כך שהורדת קבצים תהיה בקצב סביר , כלומר : קצב ההורדה יוכתב בעיקר ע"י הספק (1.5M ) ולא המחשב. תודה - בני.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by amirsource,

אהלן כולם, יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש.. ויש לי שאלה לגבי המעבד,,אמרו לי לקנות את הG0 שאני לא זוכר בדיוק מה זה. אבל מה ההבדל בדיוק בין זה לגירסא הקודמת?. יש הבדל פיזי? או משהו כזה? כי אני זוכר שזה בא עם קירור סטוק כזה. יכול להיות שאני טועה אני פשוט לא זוכר טוב...

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. שלום רב, אני בתהליכי בניית מפרט ורציתי לשאול אם יש הבדל רב בין הרכיבים והאם באמת שווה להשקיע עוד 200 שקל בשבילהם: Intel I5 750 Box 950 ש"ח - האם זה משנה אם זה tray או box? הבנתי שזה במערכת הקירור, הכדאי להישאר עם המערכת המקורית של אינטל ואחריות לכל החיים? התלבטות בין לוח אם של gigabyte: ud3 לבין ud4 650 ש"ח לud 3 869 ש"ח לud 4 חוץ מאופציית הcrossfire/sli זה שווה את התוספת של 219 ש"ח? בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס גרפי אז... \: Radeon HD5770 יש את הגירסא הרגילה שעולה 790 ש"ח במבצע ואת הגירסאת קירור vapor x שעולה 925 ש"ח יש לציין שאני לחוץ לגבי ההבדלים הכספיים כי אני כרגע בשירות סדיר.. זיכרון patriot gamming 4giga 3ddr 9cl 577 ש"ח - לגבי זה אני לא…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by tepez,

ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. המחשב הוא רב תכליתי - משחקים, סרטים ותיכנות. לקחתי את המפרט המתאים מהמפרטים המומלצים שבאתר. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח (WD3200AAKS) וקירור למעבד (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2) נותרו לי 200-300 לשדרוג המפרט. איפה כדאי להכניס אותם? מה לגבי שדרוג כרטיס המסך לPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5? יש הערות אחרות לגבי המפרט?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. Started by talnisim,

אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. * מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל עדיף HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: חלונות 7

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by יוסי-דגן,

שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי

23. המפרט הנכחי שלי הוא: מעבד amd phenom ii 940 לוח gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון 2*2G 800Mhz כרטיס מסך gainward radeon 4850glh ספק כח pc power&cooling silencer 500 למחשב מחובר מסך ברזולוציה 1680x1050 וטלויזיה ברזולוציה 1920*1080 ורוב הזמן אני אשחק על המסך 1680x1050. האם בשביל להריץ את המשחק בצורה טובה מספיק להוסיף SSD ולהחליף את כרטיס המסך או שאין ברירה ובשביל לשחק אני חייב להחליף את כל המחשב ?

24. Started by dorlt,

אני צריך המלצה למפרט בFOXPC שיחזיק לאורך זמן (לכן אני רוצה מעבד QUAD) ללא ציוד היקפי וOC אין צורך במארז מפואר אך שיהיה שקט וקר ואין צורך בספק כוח של מעל ל450W,ו250G מספק אותי. התקציב הוא 4K עם חריגה של מקס' 100-150.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  25. חבר שלי מתלבט בין: Intel E8300 לוח אינטל G31 Pearl Creek לבין AMD ATH'64 5600X2 לוח אסוס M2A-VM HDMI כל השאר בעצם אותו דבר זיכרון קינגסטון 2 גי'גה דיסק קשיח סיגייט 250 צורב LG DVD X 20 אז מה עדיף אינטל או AMD?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים