עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by pms1,

שלום זה המפרט מה אתם ממליצים לשנות כי התקציב מקסימום 1700 ? תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - זמין במלאי ₪486 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-D2-B3 ₪367 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי 7374 ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] GIGABYTE GZ-X7 BLACK w/o PSU ₪200 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W ₪201 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 REV.2 - זמין במלאי ₪60 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪201 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1856 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by ido100,

אני מעוניין לקנות מחשב שהמטרה שלו היא למשחקים כבדים וגיימינג, האם המארז והמאווררים מספיק טובים בשביל המחשב, והאם המפרט הבא טוב יחסית לכסף שמחשב עולה: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1384 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤265 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤342 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למארז: [..] SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1600r…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש מפרט זול ביותר למחשב שמיועד לגלישה ברשת האינטרנט בלבד!! לא הורדות לא מיילים לא תוכנטות מסובכות ולא כלום!!! חובה: כרטיס רשת : סטנדרטי (זול) כרטיס קול : סטנרטי (זול) - אולי הכי זול כבר יבוא על הבורד כרטיס מסך : שיראו אבל לא צריך תמיכה מיוחדת בשטויות (אפשר על הבורד) זיכרון : 512 לא יותר ולא פחות דיסק קשיח: לא יותר מ 40 גיגה (אם יש פחות 20 יהיה טוב אבל לא יודע אם מוכרים היום בכלל 20 ) יציאות USB (ברגיל על הלוח) לא חובה: כונן סידי-רום (הכי זול וסטנדרטי) כונן תקליטורים (לא צריך ממש יש לי מליון כאלה זרוקים פה במחסן) זהו נראה לי המחשב מיועד להיות עמדת גלישה באינטרנט (יעני דיי נעול כזה שאי אפשר לעשות יותר מידי) אשמח לראות מחירים ואם אפשר לרדת מה - 1000 ש"ח זה …

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by elada22,

1. חיבור HDMI ובנוסף צפייה באיכות HD 2. חיבור BT 3. דיסק קשיח עם 500GB 4. לפטופ עם מסך גדול ולא נטבוק 5. עדיפות ללינוקס מקווה שהפעם אני יותר מדוייק ותוכלו לעזור לי יותר בקלות תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by Tommy,

אני צריך מפרט למשחקים שיחזיק לי כמו שצריך... חריגה קטנה של 100-150 שקל אפשרית... תודה. ללא ציוד היקפי עריכה : מתוכנן גם OC חמוד

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by knight1,

שלום, מבקש התיחסות לגבי המפרט הבא, בעיקר לגבי המארז וספק הכח שאני לא בטוח לגבי טיבם. המחשב מיועד לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K~ ללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שלום, המחשב הוא לבית, ירוצו עליו בעיקר דפדפן, אופיס, אולי פוטושופ. השאלון: * מטרות המחשב? דפדפן, אופיס * גודל המסך? יותר מ-15", כמה שיותר גדול, יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) הייתי רוצה לפחות יציאה אחד של USB3.0 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, גם ככה הכל עובר לענן * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל אם אין והמחשב טוב מאוד, אז אפשר לוותר * כונן Bluray? ממש לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, יש לי רישיו…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by yossi051,

המחשב לא מיועד למשחקים. אבל אני רוצה לשים בו ויסטה. חשבתי על מעבד C2D. בקשר ללוח לא צריך תמיכה ב-SLI וכל הדברים האלה אבל אם אפשר להכניס את זה בתקציב אז סבבה. כולל מסך LCD הכי פשוט..אבל עם DVI. תודה .

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. מפרט מחשב לעבודה בין היתר עם תוכנת MAYA 2009 כמו כן עבודה משרדית תקציב 2500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by saar5030,

* מטרות המחשב? לימודים בעיקר... גלישה מרובה באינטרנט... לצערי התקציב ירד ל-2500 שקל... * גודל המסך? לא יותר מ15 עדיפות ל-14 13.3... שלא יהיה 15.6 גם כן... * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות+- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3 * בלוטות? רצוי שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כונן HDD בנפח מינימלי של 250 GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן לא חובה * כונן Bluray? עדיף גם כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? משהו מוכר...

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by משתמש כבד,

אני צריך מפרט+מסך לחבר ב3500. את ההרכבה אני יעשה בבית. הדרישות שלי מהמפרט הם שהמסך יהיה טוב(19 אינטש) ואם אפשר גם שיריץ משחקים ברמה בינונית. אני לא צריך צורב וציוד היקפי. אני צריך גם כרטיס טלויזיה למחשב שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.

13. אני צריך מחשב טוב למשחקים במחיר 3700 - 4000 ש"ח תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום לכולם. יש באפשרותי להביא נייד מקנדה. ידידה שלי עובדת שם כרגע והיא חוזרת בדיוק לפתיחת הלימודים. הדרישות הן כדלקמן: המחשב ישמש ללימודים - אינטרנט , יישומי אופיס , סרטים (אין צורך באיכות מטורפת) מסך -15.4 עדיף מאט. משקל רצוי - עד 2.5 אפשר לחרוג זמן סוללה - 3 שעות ואם אפשר אז יותר יציאות מיוחדות - לא קריטי , HDMI יהיה נחמד בלוטות' -כן צורב DVD - כן זיכרון - 3 ג'יגה ומעלה אחריות בינלאומית -כן פיזור חום - חשוב שלא יהיה חם באיזור העבודה מקלדת וטאצ' פאד - חשוב שיהיו נוחים ואיכותיים חברות מועדפות - DELL , LENOVO , TOSHIBA חשובה מאוד אמינות ואיכות הרכבה הבנתי שלרוב דגמי לנובו וטושיבה אין בעיה של אחריות בעוד שבדל זה יותר בעייתי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. אני מעוניין ליקנות מחשב למשחקים בעיקר ולסרטים ואני לא יודע איזה מעבד עדיף AMD 4600 או INTEL 6320 המחשב עם ה AMD עולה 6200 והמחשב של הINTEL 6700. השאלה שלי אם ההבדל בין המעבדים מצדיק עלייה של 500 ש"ח. (הלוח אם INTEL-5BP) ו (M2N-E 570ULTRA).

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by shil_o,

אני צריך מפרט למחשב משרדי יעוד וורד אקסל דברים חשובים שיהיו במפרט: 1.כ.מסך שתומך בCUDA -אני מתכוון לשים על זה ווינדוס 7 32BIT ולכך אני חושב שכרטיס מסך של NVIDIA שתומך בCUDA (כך נראה לי קוראים לזה) יועיל ועם חיבור לשתי מסכים 2. 2-כוננים קשיחים (RAID1) של 750 במהירות 7200 RPM 3.שקט- אחרי הכל זה משרד וצריך שקט 4.חסכוני-חסכוני בחשמל (פשוט אני לא זוכר איזה מעבד של אינטל חסכוני יותר) כי אני צריך לחבר את זה לאל-פסק אחרי הכל שהריד לא ימחק במקרה של נפילת חשמל כל המשרד מגובה על זה צורת השימוש היא תהיה ככל הנראה יעשה ע"י שיתוף ברשת פנימית נ.ב אם למישהו יש רעיון לצורה טובה יותר לשמור על המידע שיהיה מגובה אז שיציע אני חשבתי על כונן חיצוני עם חיבור esata שיהיה מחובר לאל-פסק ומאפשר נ…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by Cfir 1234,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המחשב הנ"ל בניתי אותו לבד ואני שוקל לרכוש את החלקים, אודה על חוות דעת או המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר יותר מומלץ פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על 4 מסכים במקביל, עבודה עם מספר רב של נתונים וניתוח שלהם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by ishaymosco@gmail.com,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. הרכבתי תצורה למחשב מה דעתכם הצעת מחיר - skypc.co.il 09/12/2007 13:11:20 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 635 635 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box IE4500 578 578 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 379 379 1 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W 6A19-400 251 126 2 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 265 265 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS SILENT 256MB PCIe 37352 257 257 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 1600AAJS 183 183 1 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD LH-20A1S 8 פריטים 2,548 ¤ סכום כולל מע``מ

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by f.trouble,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר אבל גם לסרטים ומשחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by talnisim,

אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by ronmiz,

אהלן, אני יודע שזו חתיכת דרישה ... ברור לי שאני לא אקבל מפרט שמסוגל להתמודד במלוא הכבוד עם המשחקים שיש היום, אבל זה המקס' תקציב שהציבו לי... אשמח לקבל מפרט מכל חנות, למרות שלצערי, מחוסר ברירה המחשב יקנה ב - ivory ... לכן גם הייתי רוצה לדעת אם המפרט הבא שלהם שווה משהו http://ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode= בלי המסך ועד השדרוג לכרטיס מסך 9500gt תודה מראש

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by avili,

מחפש מחשב נייד לשימושי אינטרנט. המחשב אמור להיות מחובר לסטרימר ככה שנושא שמיעת המוסיקה וצפייה בסרטים לא אמור לעבור דרכו. חשוב לתת דגש על ניידות,(משקל וגודל מסך-12 עד 14 אינץ) חיי סוללה והארד דיסק של לפחות 250 GB. מעדיף לקבל המלצות לפי צרכים ולא לפי תקציב.

25. רצוי שיהיה מסוגל להריץ כל משחק שקיים כיום, קרייסיס, AC, COD4, הכל. עבודה משרדית- רק אופיס, ואני משער שזה לא משפיע על המפרט. כרטיס מסך כמה שיותר טוב, 2 ג'יגה ראם לפחות. בלי חריגות. המחשב הזה אמור להחזיק 3 שנים לפחות, זאת אומרת עוד 3 שנים כשייצא CryBabyCry (המשחק הבא של CRYTEK), המחשב יהיה מסוגל להריץ אותו לפחות על המינימום של המינימום. ההתלבטויות העיקריות הן: מה עדיף, E6850 או Q6600. אני בלי לדעת הרבה הייתי הולך על האחרון רק כי הוא מרובע ליבות. כרטיס מסך. מה עדיף, 3870, או 8800 שהכי קרוב לו במחיר (GTS לפי מה שראיתי). ה3870 נראה לי הכי משתלם ברמת מחיר הגיונית (לכרטיס היי אנד כמובן). לוח אם, האם DDR3 ישתפר בביצועים בשנים הבאות? ז"א האם להשקיע בלוח אם שתומך ולקנות כרגע DDR2? …

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.