עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מסך 19 אינצ' LCD, כ.מסך HD4670. יש לי גם את ספק הכוח הישן מהמחשב שמת, בן 4.5 שנים HEC-300AR-TF. אני מאמין שהוא יחזיק את המפרט, לכן אני יותר נוטה לקנות את ANTEC 300 , אבל אם לקנות גם ספק חדש אז הייתי לוקח את ה ANTEC NSK4480. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=61 זה המפרט שהרכבתי בינתיים, הוא בלי ציוד הקפי, תזרקו לי עכבר ומקלדת גם שיהיו נוחים, ושקטים. ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ¤318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by eyalze,

שלום . מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עם הרבה חלונות במקביל ודואר אלקטרוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. Started by Discreet,

מטרה תחליף למחשב שולחני חשבתי לכיוון של הalienware אבל השאלה האם הוא שווה את המחיר g240m 320gb i3 3g. סוללה 9 תאים בסביבות ה׳ 1400 $ אבל נראה לי אפשר להביא מחשב עם רכיבים יותר טובים ב׳ 1400$ יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. יש ברשותי הרדיסק חדש של 160G כמו כן כונן DVD וספק כוח (כולם בני פחות משלושה חודשים). המחשב של הורי כבר עושה יותר מדי בעיות קופא לעיתים קרובות מפעיל את עצמו מחדש ויש צורך להחליפו. מה שאני מחפש זה ככה: לוח אם של גי'גה בייט רצוי אך לא חייב כרטיס מסך מובנה. מעבד רק של AMD. מארז כלשהו פשוט ביותר. וכמובן זכרונות תואמים, 512 או 1 ג'יגה. המחיר צריך להיות נמוך בסביבות 1000 שקלים עם אפשרות לחריגות. תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by kaputcom,

יש שתי מחשבים שאני מיתלבת בינהם - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9951 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 אני רוצה לדעת מי מהם יריץ מישחקים יותר טוב עם יש לכם להציע משהוא יותר טוב עז בשימחה התקציבשלי הוא 4000

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by yaarix,

שלום לכולם. חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב וביקש ממני לברר בקשר למחשב נייד. הוא אמר שהוא רוצה להוציא סביב ה-800$. אני לא מכיר דגמים ולא מחירים (גם לא יודע את המחיר המקביל למחשב ב800 דולר שנקנה בארה"ב למחשב בארץ ולכן אין לי למה להשוות מאתרים בארץ). חשוב לציין שהמחשב נקנה לטובת לימודים. הסתכלתי בהודעות פה בפורום ולא כל כך הבנתי על מה ללכת בעיקר כי אני לא יודע את המחיר המקביל בארץ נראה לי רצוי שיהיה 2GB זיכרון ומעבד טוב. כרטיס מסך לא הכי חשוב, אבל שיהיה ברמה סבירה. כמו כן איזה מחשבים נותנים אחריות בינלאומית? בקיצור, מה נראה לכם יהיה מתאים במחיר כזה מארה"ב? תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. אני יודע המפרט מאייבורי אבא שלי החליט שהוא קונה לי רק מאייבורי ורק דרך חבילה של intel שאני יכול לשדרג... זה כעיקרון החבילה לפני השדרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...3064&CatCode=1 ספק ב-120 ל-500W של hec מעבד לרדת ל-e8500 הוזלה של 10 ש"ח לוח אם ep43-ds3l ב-120 ש"ח זיכרון פנימי kingston ושדרוג ל-4GB אבל אבא שלי מעדיף רק 2GB אני צריך טיעון טוב למה כן כדי 4GB כרטיס מסך 9800GT ב-275 עכשיו המערכת הזאת עולה 2800 ואבא שלי נותן לי 3000 ש"ח... אז חשבתי לשדרג את המארז "המאוד מאוד איכותי" שנתנו לי למארז של cm השאלה מה כדי? חשבתי לא להגזים ולעלות רק ל-elite 334 או שבכל זאת עדיף לעלות ל-cm 690/590??? והאם כדי להשקיע משהו כמו עוד 150 ש"ח לכרטיס מסך hd4850 או שזה יספיק ל…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by almogila,

היי ושלום לכולם... אני חדש כאן בפורם והבנתי שכאן אוכל להתייעץ עם המומחים אני זקוקה ל-3 מחשבים ללא מסכים לעסק למטרות שונות 1.מחשב ראשון מיועד אך ורק למצלמות אבטחה בעסק חשוב שלוח האם יהיה בעל ציפ של אינטל כי רוב כרטיסי DVR עובדים טוב רק עם ציפ של אינטל. 2.מחשב שני מיועד בעיקר לקופה אך גם לגלישה באינטרנט עריכת מסמכים והרצת אפליקציות קלות 3.מחשב שלישי מיועד בעיקר כדי להציג סרטונים על גבי פלאזמה בגודל של 42" והרצת משחקי מחשב. אשמח לקבל מכם מגון של מפרטים מתאימים למחשבים. בנסוך אשמח לקבל מס המצלות לגבי מס' רכיבים 1.היכן כדאי לרכוש XP לעסק 2 היכן כדאי לרכוש OFFICE לעסק 3 על איזה מסך LCD בגודל 17" אתם ממליצים למטרת הצגת אונליין של מצלמות האבטחה. 4.על איזה מסך LCD בגודל 1…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. Started by CoHeN16,

מחשב נייד Core 2 Duo 2.0Ghz מבית: LG דגם: E500-G.AP1DE P מעבד עוצמתי יותר Intel® Core 2 Duo 2Ghz ברוחב 800Mhz כרטיס גרפי מתקדם יותר Intel® GMA X3100 תקשורת אלחוטית WLAN חזקה יותר אנטנה אלחוטית Dual Quad-band סוללת נייד חזקה יותר עד 20% שיפור בזמן סוללה נפח דיסק גדול 120GB S.ATA המאפשר איחסון מידע רב זיכרון 1024MB DDR2 במהירות 667Mhzלביצועים מהירים! כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium מצלמת אינטרנט מובנית 1.3 מגה פיקסל מסך רחב 15.4'' Glare ומקלדת ברוחב מלא! בעל צורב DVD LG Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW תכנסו לפה אם תוכלו...כי זה לא ברור פה http://www.getit.co.il/IE2/Group.asp?PID=43037&Ref= ואני מצפה מהמחשב שיריץ משחקים קלים לא כבדים כ"כ ..…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. אחרי התייעצות בכמה פורומים הרכבתי מפרט, אני יכול לשנות את ההזמנה עד מחר, רציתי לדעת אם יש חלק מסויים במפרט שכדאי לשנות. (חוץ מהרמקולים-בעתיד נקנה משהו יותר טוב) מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 890 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos 1 285 285 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 1 660 660 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 360 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. Started by danielc,

שלום רב. אשמח לקבל עזרה בקניית לפ-טופ חדש לאשתי. כרגע יש לה IBM Re50, אשר משרת אותה כבר מספר שנים. הבעיה העיקרית היא שהוא הפך להיות מאוד איטי וכבד (בעקבות החלפות הסוללה המקורית לסוללה חליפית). אשתי בעיקר משתמשת בו לעבודה, בעיקר בתוכנת SPSS. המחשב לא משמש להרצת משחקים או סרטים. מבחינתי התכונות העיקריות שאני מחפש הן: 1. מהירות עבודה, בקיצור שהSPSS לא יתקע לה ושתוכל לעבוד עם כמה חלונות במקביל. כלומר זיכרון פנימי גדול, כדי להקטין את כמות הקריסות ולהגדיל מהירות. 2. משקל: המחשב באמת נייד, כלומר היא לא מעט איתו על הגב. אשמח לפחות מ2.5 קילו. 3. מסך: 14-15. מכיוון שהיא משתמשת בו כל היום, זה חשוב. 4. חברה: לא חייב להיות לנובו, אבל רצוי מאוד מחברה אמינה, שכן זה מחשב שאמור לשרת אות…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by civilizedAustin,

שלום! אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג ב-KSP. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים ושיניתי אותו מעט משום שלא כל הרכיבים נמצאים באתר האינטרנט של KSP. אני רק רוצה לוודא שהכל תואם ושאין צוואר בקבוק או חלקים מיותרים/חסרים. אין צורך בציוד הקפי או צורב DVD תקציב: 4,800 ומטה מעבד - Intel Core I5 3550 3.3 Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-e, VGA, DVI, HDMI זיכרון - Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Westren Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX ספק כוח …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by roey12,

התחלתי בחיפושים אחר מחשב חדש במשך השבועות האחרונים ונכנסתי לבלבלות קשות... חנות אחת אומרת לי שהמפרט של א' חרא מפרט, ומה שהוא מציע יותר טוב מהשני. כמו כן הם מבלבלים במוח שהמעבד של א' ישן ביותר, והלוח אם ממש גרוע, וגם בצד השני אותו דבר. אני רוצה לקבל מפרט שיכלול בתוכו 4 גיגה מהירות ו-500 גיגה נפח הארד דיסק. כמו כן שיהיה כרטיס מסך טוב, והמחשב שיהיה בלי מסך. בנוסף עכבר ומקלדת אלחוטים , וכרטיס טלויזיה.התקציב 3200 +-. אם אפשר לקבל מפרט שישמש למשחקים , סרטים, שירים , פוטושופ בעיקרון. מפרט קולע שאני יבוא לחנות ושיתן לי עליו הצעה, ושלא יבלבל שזה חלש וזה ישן.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. אז ככה אני מעוניין שיהיה מפרט שתומך בקרוספייר ואני גם צריך שאתם תסביר לי אם זה עיניין מסובך או יחסית קל. חבר שלי אמר לי שמבחינה מעשית זה יותר משתלם לקנות מחשב שתומך בCROSSFIRE מאשר לקנות כרטיס מסך יותר טוב כל שנה. אתה פשוט מוסיף עוד כרטיס מסך או שאתה מוסיף עוד מעבד או משהו כזה. מה אתם אומרים? חשוב לי שהמארז יהיה טוב והלוח אם יהיה איכותי עם יציאת DVI

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך , שהמטרה שלו תהיה לדברים כמו גלישה באינטרנט אופיס וכדומה ולמשחקים טובים . אני מחפש מחשב בסביבות המחיר 1500-1700 לא משהו הכי טוב שיש בשוק אלא משהו ממוצע שיתאים לילד בכיתה ז'-ח' שיכול לשחק ללא בעיות .. שהיה במפרט מעבד שתי ליבות וכרטיס מסך שהיה גם די טוב (אין צורך להגזים העיקר שיענה לתנאים). אשמח שתמליצו גם על חנויות מוכרות ואמינות שהמחירים שלהם טובים.. (אגב אשמח אם תענו לשאלה מומלץ ללכת ולקנות באייבורי מחשב ?) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  16. שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 19 953BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. מה אתם אומרים? ואם יש לכם שינויים או הצעות אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד חדש עקב גסיסתו של הישן. בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב עמיד ובלי הרבה תקלות מוכרות * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינצ', עדיף מאט. לא נשלף, לא מסתובב, לא מגע. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מדל (נכוויתי מהם בעבר... לא רוצה לחזור על החוויה)

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ייצגוי (לא משהו מפוצץ עם 200 פונקציות) ושרת דואר. לא יהיה הורדות או FTP. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by israel44321,

קודם כל תודה שנכנסתם עכשיו: זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 מסך מחשב רחב 20'' 2MS ¤1173 4,550 שקל וגם אמרו לי לחליף לאינטל ואת הלוח אם ל P35 E6550 טוב? משהו כזה עכשיו יש לי בעיה עם הורי לגבי המרחק עכשיו אני שואל.. מה אין מצב שאולי אני אקנה מאייבורי רק את החלקים ולא מחשב שלהם מוכן כאילו מה הם ממש גרועים כי אני רוצה אולי לקנות רק את החלקים כדאי ל…

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  21. קודם כל יש לי ספק כח חשד של 480 V אז במקום להוסיף מארז פשוט מוסיפים איזה 100 שקל למחיר הכללי. HD אני רוצה 80GB זה מספיק לי . כונני סידירום אין צורך לשים כי יש לי . זיכרון אני רוצה גיגה. מעבד אני מעדיף כפול ליבה , ועדיף מעבד מעולה . כרטיס מסך סביר , לא איזה תותח , משהו שיספיק לי למשחקים סבירים ולעבודה נורמלים בחשבים (משו בסביבות ה500-600) PCI X וכמובן ללא מסך , אם אתקציב יצא יותר גדול תרשמו בכל זאת את ההחלטה של DDR או DDR2 , וAMD או INTEL אני משאיר לכם , סה"כ המחשב הוא לצרכים ביתיים מוסיקה , תוכנות פה ושם , משחקםי פה ושם , ואני לא צריך את שיא היכולת שלו ליותר משנה כי אני כבר יהיה בצבא . אני סומך עליכם שתעשו את החישובים ואני יודה מאוד למי שירכיב לי מחשב.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by laviko1,

אני מעוניין ליקנות מחשב ב 1500 שח למשחקים כבדים מבקש הצעות . תודה

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  23. אני לא ממש מבין בספקים אז אני די עובד עצות במקרה הזה הציעו לי huntkey max700 סרבתי כי טוב בחיים לא שמעיתי עליהם ויש שם enermax 700 שהוא ממש יקר 830 שח וזה מבזבז לי כסף שבו אני יכול להוסיף עוד 4 ג'יגה ram למחשב אז אני אודה אם תעזרו לי פה זה די נראה לי מה חושביםפ פה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_703&products_id=15259 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_703&products_id=15405

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. Started by pms1,

שלום זה המפרט מה אתם ממליצים לשנות כי התקציב מקסימום 1700 ? תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - זמין במלאי ₪486 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-D2-B3 ₪367 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי 7374 ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] GIGABYTE GZ-X7 BLACK w/o PSU ₪200 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W ₪201 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 REV.2 - זמין במלאי ₪60 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪201 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1856 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.