עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by knaan,

אהלן, אני טס לדרום אמריקה ורוצה למצוא מיני מחשב נייד זול ואמין.. לתמונות סרטים וסקייפ בבדיקה שעשיתי ראיתי שהמחירים הנמוכים ביותר נעים ב1000-1200 ש"ח בקניות קבוצתיות. השאלה היא בין בערך 4 חברות שמציעות מחשבים בטווח הזה על מה ללכת כדי לקבל כמה שיותר אמינות וביצועים כמה שיותר סבירים... יש שם: Hp asus packard bell toshiba בנוסף אם יש לכם טיפ למשהו שחייב להיות שם/ שכדאי להיזהר שיהיה שם... אשמח מאוד לשמוע... תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by yudyud123,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, תכני HD, ועריכת סאונד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט …

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. הבקשה בכותרת אני צריך מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי למחשב. התקציב 2500 ש"ח (ניתן לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם בביצועים). המחשב למטרות עבודה משרדית עם תוכנת שרטוט אוטוקאד (דו מימד) ומעט פוטושופ. חשוב שיעבוד עם מהר ועם מספר רב של תוכנות במקביל (לדוגמה אוטוקאד, פוטושופ, אינטרנט, וורד, האוטלוק ועוד כמה חלונות) חשוב שיהיה שקט. תודה מראש לכל המגיבים. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ₪727 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪395 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ₪521 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPI…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by PrizeeHeb,

אני חיפאי אשמח לקבל מפרט למחשב מKSP/נועה מחשבים/פנדה מה שאתם ממליצים הסכום שיש לי הוא 2200-2500 אני צריך הכל חוץ מארז ומדיסק קשיח. זה אומר שאני צריך ככה: ספק לוח אם זכרון כרטיס מסך מעבד צורך המחשב יהיה בעיקר המשחקים הכבדים: GTA 5 FARCRY2 אינטרנט ואופיס

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by roike,

שלום לכולם, מחפש חוות דעת על הדגמים האלו ( השימושים הם שימושי סטודנט רגילים - אופיס , שיתוף קבצים וכו' המחשב לא מיועד למשחקים ) Lenovo 3000 N100 TY0FSIZ 1.73GHz Acer Aspire 5612ZWLMi Dell Inspiron 6400 15.4" 2.0Ghz 1701 אם למשהו יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע. יש כרגע בעיה להשיג את הDell הזה וגם את אחיו הצעיר Vostro, אני די לחוץ על קנית המחשב בזמן הקרוב אז אשמח לשמוע על חלופות לDell. תודה!

8. הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק למפרט למחשב בטווח מחירים של כ-2500 שקל. הסתכלתי במפרטים המומלצים ובפורום ויצאתי מבולבל לגמרי :s05: ייעודי המחשב: א. עבודה משרדית רגילה (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים, הורדות וכו'). ב. יכולת להריץ תוכנות פיתוח כמו Visual studio ו-Matlab. ג. משחקים -הייתי שמח אם אוכל להריץ קצת משחקים פשוטים (נניח command and conquer, זה נחשב פשוט?) אני לא מתכוון לעשות OC כי אני לא יודע איך הסתכלתי במפרטים המומלצים (שאני מצרף אותם פה) לעבודה משרדית עד 2500 ש"ח. האם מישהו מהם מתאים? וכמה שאלות קצרות נוספות: א. מהיכן המחירים המצוטטים בהצעות הללו? ב. כמה שנים המחשב הזה יכול להחזיק? הצעת מעבד מבוסס אינטל מעבד Intel Core 2 Duo E4400 (S775) - 2.0GHz 800MHz 2MB …

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  10. מפרט למשחקים סכום של 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת רצויי קונרו . לעונים תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. שלום, אשמח לעצתכם - אני משתמש כמעט 6 שנים במחשב Lenovo x1 carbon, ומעוניין להחליף לדגם חדש יותר. הצרכים שלי בעיקר הם כתיבה, מחקר וגלישה (עם הרבה טאבים). (הדגם הנוכחי שלי עם מעבד i5 ו4 RAM). יש לי התלבטות האם במחשב החדש להוסיף ולשדרג את המעבד, כמות הRAM ואת התוכנה: מהמעבד הבא: Intel® Core™ i5-8265U (1.60GHz, up to 3.90GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 6MB Cache) למעבד: Intel® Core™ i7-8565U (1.80GHz, up to 4.60GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 8MB Cache) מווינדוס Windows 10 Home 64 לווינדוס Windows 10 Pro 64 ומ - 8GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) ל: 16GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) …

12. Started by ~oren~,

ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. מעבד intel core2quad 9650 לוח gigabyte EP45 ds3l זיכרון - ocz 2G DDR3 1333mhz ספק - HEC 450 כרטיס מסך -Sparkle Nvidaa gtx260 קששיח - 500G WD 16m 7200 מארז - antec 3hundred המחשב עולה 4000 ש"ח שווה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by gotex,

מחשב לסטודנט שימושים עיקריים ofice קצת סרטים וקצת הורדות באימיול ולראות יציע העיתונות הוא לא משחק משחקים בכלל

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by dsane,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3000 שקל עם עדיפות רבה לחנויות בצפון אם תוכלו תודה רבה רבה מראש! עריכה: אין צורך בציוד היקפי.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. יעוד של המחשב משחקים. כמו כן צריך את הציוד ההקפי למחשב כמו מקלדת עכבר ומסך. ללא OC עדיפות חנות foxpc. בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by 4you,

שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב חדש , המחשב מיועד בעיקר למשחקים (משחקי רשת ומשחקים כבדים) המחשב ממוקם בחדר שהוא גם חדר שינה לא צריך מסך, DVD כונן, ציוד היקפי, תודה

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך הצעה ללוח אם וזכרונות, המפרט שאחבר אליהם... מעבד Q6600 כרטיס מסך 9800GX2 ספק ENERMAX 1000W התקציב הוא 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם. אני יודע שרק אתמול פתחתי נושא חדש, אבל זה ממש דחוף. רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המחשב הבא במחיר 4140: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ושוב, המחיר הוא 4140. שווה לי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by TOMMYB1,

שלום תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מחשב. אינטרנט שימושים רגילים וקצת משחקים (לא ריצניים) לא משנה לי איזה מעבד חשוב: 2 גיגה זיכרון. דיסק קשיח מספיק 160. וזהו בעיקרון. ללא מסך. כולל ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by gefen6,

שלום לכולם אבקש עזרה לבנדל 90% משחקים . כרטיס מסך זיכרון לוח אם מעבד תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. בכל הHTPC למיניהם אין התייחסות לכרטיס קול. לפי דעתי במחשב HTPC זה יותר חשוב אפילו מתמיכהבHiDef. כי היום לא הרבה משתמשים בHiDef וזה רק Future Proof. הסאונד לעומת זאת הוא פאקטור מאוד מאוד משפיע על החוויה שאתה מקבל מצפייה בסרט. רוב (אם לא כל) כ.הקול המובנים הם חרא. לא רק בהקלטה, אלא גם כשמחברים להם רמקולים שעולים יותר מ1000 שקל אתה מרגיש את זה בכל רמ"ח איבריך. אפילו Audigy Value שעולה 150 שקל יתן הבדל של שמים וארץ! מה זה העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. היי חברים אני צריך דיסק קשיח חיצוני של כמה שיותר גיגה אחסון עליו רציתי לדעת מה האופציות העומדות בפניי תודה חשוב לציין שיעבוד עם ויסטה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. שלום רב, אני מנסה לעזור לחבר טוב שרוצה לקנות מחשב לבן שלו (בן 13) המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מה דעתכם על המפרט הבא? אני מחפש חנות באזור חיפה (לא איבורי או KSP Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 Spire Storm 532 Aluminium LGA1156/1366, יחידות 1 ₪70 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6560 INTEL TOM COVE H55TC LGA1156, יחידות 1 ₪470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6766 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9, יחידות 1 ₪585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6737 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.