ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה מפרט למפתחת .NET. הדרישות: 1. מחשב + מארז. 2. מסך - לא משהו מתוחכם 19-20 אינץ' מינימום.(לא WIDE) 3. אין צורך בציוד היקיפי מעבר לזה. 4. רעש - לא מעניין. 5.מכוון שהבחורה לא משחקת אין צורך בכרטיס מסך - לכן MB עם כרטיס OnBoard יספק. 6.שיהיה ספק טוב - ולא איזה חרא ג'נארי. 7.לא יהיה OC - אבל צריך איזה פריזר 7. 8. בגלל ש Visual Studio שותה זיכרון יהיה צורך ב-4 ג'יגה זיכרון. 9. אני חושב על QuadCore אבל אם לא יהיה צורך אמיתי אני מוכן לוותר על זה. 10. יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנות אדריכלות AutoCad וכו' אני לא כל כך סגור על הדרישות שלהם - אבל זה בטח לא צעצוע. המחשב צריך להחזיק איזה - 5 שנים אז רצוי שרכיבים יהיו איכותיים. תקציב: 2500~3000. תודה רבה מראש ל…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב ישמש כשרת קבצים, יאוחסנו בו קבצים של תוכנות שיורצו דרך הרשת המקומית ( 10 משתמשים) . חשיבות לעבודה מהירה של הדיסק . תקציב 2500 שח ללא מסך ומערכת הפעלה (יותקן בו מע״ה 2008 server) דיסק מינימום 1טרה. תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב-SkyPC בבקשה תגידו אם זה משתלם, אין לחרוג מהתקציב, אני רוצה שתתנו הצעות לשינויים שיורידו את עלות המחשב, דברים שאני צריך שהמחשב יעשה: תוכנות עריכה [פוטושפ, Premier] גלישה באינטרנט. משחקי רשת כגון Counter Strike וכו' צפיה בסרטים BioShock מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤906 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤246 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤89…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין בעזרה על מפרט של מחשב חזק לעריכת וידאו האימייל שלי alaskernapso@walla.co.il
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורי לשימושים ביתיים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מוסיקה באיכות סבירה, תמונות (עריכה פשוטה ביותר) ומשחקים לנכדים. אני מניח שאריץ על המחשב XP PRO כי יש לי רשיון. (אם VISTA מומלץ אז איזה?) אשמח להמלצה (חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים גם אם לא המהירים שבנמצא). מארז רצוי שיהיה שקט ועם הרבה יציאות USB2 מקדימה. רצוי נפח איכסון גדול. אני צריך כמובן הרכבה. התקציב עד 3,000 ש"ח כולל היקפיים מקלדת, עכבר ורמקולים (סבירים בלבד) מסך 22 אינץ' אקנה בנפרד (אם יש המלצות אשמח לשמוע) כמו כן אשמח להמלצה על חנות אמינה. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב, הדרישות - בעיקר תוכנות לעבודה משרדית, אך גם תוכנות חישוביות יותר כבדות (כמו Matlab). יכולת הרצת Vista, כולל Aero. אפשרות הפעלת גרפיקה ביננונית: סרטים בעיקר, אך גם משחקים (לא ברזולוציה גבוהה מדי). אפשרות לביצוע OC. מתלבט בין הקונפיגורציות הבאות. מה לדעתכם היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? האם הן שקולות בביצועים למרות הפרש המחיר? וכמובן אודה להערות כלליות לגבי הרכיבים. קונפיגורציה מבוססת Intel: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM צורב DVD…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט עד 1300 ש"ח (כן אין תקציב) למחשב שהוא בעיקר לאינטרנט ו office וקצת למשחקים של ילדים קטנים ללא ציוד היקפי ! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי יעוץ לבניית מפרט מחשב חדש לתכנות - תקציב +5000. ובהתבסס על הדיון מפרט לחישובים מדעיים, מעבד i5, זכרון 4GB, בערך 2500 הרכבתי את המפרט הבא המיועד לחישובים מתמטיים (MATLAB) פיתוח תוכנה והרצת מכונות וירטואליות. התקציב כפי שבכותרת בסביבות ה 5K מבוסס INTEL עם אופציה ל OC ושימוש בלוח אם Z68 כדי לא להוסיף בשלב זה כרטיס מסך יעודי. המפרט כולל 8GB זיכרון ודיסק SSD SATA3 למערכת הפעלה ותוכנות. אין צורך בציוד הקפי כלשהו. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1019 לוח אם: [..] ASROCK Z68 PRO3-M ₪578 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (2048MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X ₪484 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין ב…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אין צורך בכונן קשיח, והמסך כנראה יהיה LCD 19\22 לא ידוע עדיין. ואיזה מארז מומלץ בעד 200 שקל? תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤587 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤841 סה"כ: ¤3076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : …
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום לכולם- יש לי תקציב של 6500 למחשב נייד אני מעוניין במחשב מהדור ה8,עם לפחות 256 SSD מסך 14, RAM 16 , ושיחזיק מעמד,מתי אמורים להגיע עוד דגמים ? לחכות עד דצמבר סוף השנה? תודה!
-
שלום לכולם, במסגרת הצעת מחיר שקיבלתי למחשב העדיף המוכר לתת לי לוח אינטל INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK על פני לקוח Gigabyte GA-P35-DS3L אשר הרבה חברים בפורום המליצו לי עליו במסגרת התקציב. הוא טען שאין הבדל ואינטל פשוט יותר טובים בענייני שירות וזמינות חלפים. מה אתם אומרים? בנוסף הוא המליץ על כרטיס מסך Nvidia 8800 של חברת PALIT במקום כרטיס מסך מקביל של ASUS או Gigabyte כיוון ש-PALIT יותר זולים. מעולם לא שמעתי על החברה הזו. האם כדאי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ומתחיל להתעניין מאוד במחשב חדש נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רובו יהיה למשחקים, אולי קצת לתכנות אבל לא משהו שדורש ביצועים (יש לי מחשב נייד פשוט שמספק אותי מבחינת תכנות..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, סטייל XCOM למי שמכיר (עוד מעט יוצא משחק חדש שלהם), HEROES האחרון ועוד משחקים בסגנון הזה... פחות יריות ומשחקי מכוניות -אילו משחקי…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר התקיל אותי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסיסי ( מחשב סטודנט, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט ), בתקציב כמה שיותר זול בעיקרון, כולל מסך ( בואו נלך על מסך 19 אינץ', אבל בהחלט לא חייב להיות מסך מהטובים...). הדרישה הנוספת שקיבלתי היא שהמחשב לא יהפוך תוך שנתיים למחשב ענתיקה שלא שווה כלום. בתקציב כזה זה קצת קשה, אבל חשבתי אולי על לוח אם נורמלי שיאפשר שדרוג עתידי. אשמח לרעיונות... ( לא אכפת לי אם זה Intel או AMD, אני אישית מעדיף Intel, אבל אני יודע שבתקציב כזה יש סיכוי לעשות משהו יותר סביר עם AMD, אז לא משנה לי כל כך ). תודה !
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות וסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים- כך שחשוב שתהיה את האופציה הזו. אשמח לקבל הצעות למפרט הערות: 1. יש לי כבר מסך, צורב וכרטיס רשת. 2. יש לי דיסק קשיח WD520GB, כך שפשר להסתפק בדיסק קשיח "צנוע" תודה רבה O0 ערן. **נ.ב- תודה לעומר שהמליץ לי על האתר
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב כבר ישן הגיע הזמן להשתדרג אז ככה... קודם כל אני רוצה מחשב עם קירור טוב שלא יתחמם על כל שטות, לוח אם טוב שיהיה לי קל להשתדרג בעתיד מבחינת מעבדים זכרונות (DDR3) וכ'ו (המחשב הקודם היה סיוט מהבחינה הזאת) אני לא רוצה אפשרות ל-OC ,כרטיס מסך רק של NVIDIA ,בלי ציוד היקפי, בלי הארד דיסק , בלי צורב, בלי מארז ובלי מסך...(חחח חצי מחשב) המחשב למשחקים תקציב 4000-4500 צריך גם ספק חזק שיחזיק את כל זה(יש לי 3 הארד-דיסקים חח)... מפרט בבקשה מ-KSP תודה לכולם אתם תותחי על!!!
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, אני טס לדרום אמריקה ורוצה למצוא מיני מחשב נייד זול ואמין.. לתמונות סרטים וסקייפ בבדיקה שעשיתי ראיתי שהמחירים הנמוכים ביותר נעים ב1000-1200 ש"ח בקניות קבוצתיות. השאלה היא בין בערך 4 חברות שמציעות מחשבים בטווח הזה על מה ללכת כדי לקבל כמה שיותר אמינות וביצועים כמה שיותר סבירים... יש שם: Hp asus packard bell toshiba בנוסף אם יש לכם טיפ למשהו שחייב להיות שם/ שכדאי להיזהר שיהיה שם... אשמח מאוד לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין בעזרה בקניית מחשב חדש, אני מעצב אינטראקטיב מה שאומר שאני משתמש בעיקר בפוטושופ ופלאש, תקציב עד 3500ש"ח מה דעתכם על מחשב מותג? אני מתלבט אם לרכוש מערכת הפעלה ויסטה, XP, או לחסוך ולעבוד עם לינוקס מה דעתכם? אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה בתל אביב תבוא עליכם הברכה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היה הרבה בלאגן בנושא הקודם (מנהלים, אם תוכלו לנעול אותו בבקשה), אז אני פותח נושא חדש עם המפרט הכמעט סופי, אני רק צריך שמישהו שיודע בוודאות יגיד לי אם המפרט הזה מספיק חזק בשביל תוכנות כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ובשביל להפעיל את המשחק CSS (לא צריך משחקים חדשים, רק את זה). מחשב נייד מחברת DELL - Vostro 1500 מעבד: Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista® Home Basic מסך: 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife זיכרון: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM כונן קשיח: 120G 5400RPM SATA Hard Drive צורב: 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability כרטיס מסך: 128MB NVIDIA® GeForce 840…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לוח של ASUS P5K מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 1066MHZ 8MB זיכרון: 2GB= 2 x 1GB DDR-2 800MHZ dual HARD DISC: 250GB 7200 RPM Western digital SATA 2 כרטיס מסך: לא ידוע איזה לקחת אשמח אם תמליצו אתם אבל בינתיים זה: Geforce FX 8600 512 mb ddr-2 ועוד דברים קטנים כמו כרטיס רשת 1GB, 12 כניסות USB רמקולים של CREATIVE זהו בערך. מה אתם אומרים על זה ? שימושים: בעיקר למשחקים, ועבודה עם מוזיקה ווידיאו, וגלישה באינטרנט משחקים רשת.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט שבניתי ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים: תקציב מקסימלי - 3000 - 3200 המחשב למטרות גלישה, צפייה בסרטים HD ומשחקים כמו פיפא 2010. הרזולוציה של המסך שלי היא 1920X1080 (מסך samsung 2233 full HD) חשוב שיהיה שקט - רמה - 6 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך מערכת הפעלה - אני רוצה שיעבוד עם WIN 7 מעדיף לקנות מאייבורי או KSP מעדיף מאוד שיהיה מעבד INTEL ולוח אם של ASUS הארד דיסק של WD תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:50:04 תיקון קטן,זה לא מפרט שבניתי, אני צריך עזרה בבניה של מפרט.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE ציוד רשתות none מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular אני רוצה לדעת איך אם אני יכול להריץ משחקים כבדים...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש מדגם המחשב מצוייד בכרטיס מסך :NVIDIA GeForce 9300M GS graphics מעבד: Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 זכרון: 4gb מפרט לא רע אבל בכל זאת, משחקים לא כל כך חדשים כמו למשל Unreal 3 ממש לא עובדים עליו בצורה מספקת. כדי להתחיל להנות מהמשחק אני צריך להוריד הכל לרזולוציה הנמוכה ביותר והאייכות הנמוכה ביותר. הדבר שהכי כאב לי הוא שהורדתי סרט HD 1080p ובאופן מפתיע המחשב מקרטע בהמון קטעים. האם הבעיה היא במפרט וכמו שאומרים אכלתי אותה, או שיש פתרון לבעיה ?? אשמח אם תוכלו לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב, הכי הכי הכי הכי הכי זול שאתם יכולים לתת לי. המחשב נועד להתקנת אובונטו ופשוט להתחיל לשחק איתו וללמוד את המערכת. לתכנת עליה קצת ואולי בסופו של דבר זה יהפוך לאיזה שרת ביתי לאכסון קבצים. אני צריך כמה שיותר זול. כרגע יש לי Compaq Presario 5000 שפשוט לא מתאים למשימה. תודה. עריכה: ללא ציוד היקיפי.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-