ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
היי, כרגע יש לי את הפרט הבא: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos X2 WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6919 400W X8000 GTO2 אני מעוניין לקנות מעבד Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore וכרטיס מסך g-force 8800 השאלה שלי היא האם בכלל הספק שלי יחזיק את המפרט הזה, והאם הלוח אם יתאים גם למעבד וגם לכרטיס המסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה בת 21 הנמצאת בנסיעות רבות, מיועד ללימודים (פסיכומטרי ואקדמיה), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אונליין בעיקר) ומשחקים פשוטים. יש לי יכולת מדהימה להרוס דברים, לכן רצוי שיהיה עמיד ועם אחריות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - רוב הזמן), SIMS, צפיה בסרטים... וכו'. * גודל המסך? 13"-16" * משקל רצוי? קל (מיועד לנסיעות רבות). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחסית (מיועד לנסיעות רבות). רצוי מעל 5 שעות ברצף. * בלוטות? - טוב שיהיה... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה CD, כל דבר נוסף יהיה נחמד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? צריך ווינדוס ואופיס (אם אפשר בלי …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד intel e6600 והרכבתי את החלקים הנ"ל חוו את דעתכם... לא הוספתי כ. מסך כי עדיין לא החלטתי אני מעוניין במשהו סביב ה-750 ש"ח האם x800gto יתאים למערכת, או שיש משהו אחר עדיף? את המעבד אני מקבל ב-800 ש"ח מבצע אני לא יכול לוותר עליו... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לומד עיצוב גרפי עריכת וידאו ואנימציה אני זקוק למחשב עבודה בבית, שיוכל לעמוד בתוכנות שאני משתמש בהם אך ישמש אותי גם לשימוש הביתי הרגיל של המדיות למיהנן ולא למשחקים אני דיי מבין בכל הטכנולוגיות הקיימות, אך לא בטוח כל-כך מה מתאים לי, כייון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש ואני לא רוצה כזה בבית אני משתמש בתוכנות: פוטושופ, פרי-הנד, אילוזטרייטר, אין-דיזיין והכי חשוב מאיה. אני מתכנן אוברקלוקינג אז ככה שהמחשב צריך להיות בנוי גם לזה. חשוב לציין שאני עובד עם כמה תוכנות במקביל. אהה ודבר אחרון יש לי את כל הציוד ההיקפי הדרוש חדיש ביותר הכולל: מסך עכבר מקלדת מארז ורמקולים תודה לכל העוזרים.. שלומי
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 מה הייתם משפרים/מחליפים בו, כדי לקבל תמורה יותר טובה? ניתן להחליף כ.מסך במשהו אחר התקציב הכולל צריך להיות סביב 2500 ש"ח חשוב לי לציין שכרגע יש לי Q6600 עם 4GB זיכרון פנימי, וכ.מסך 8800GT ואני מרוצה סה"כ ממנו אז אני מחפש משהו ברמה אחת מעל, שייתן קצת שיפור במשחקים השאלה אם בתקציב שלי אפשר לקנות מחשב יותר טוב מהנוכחי? אני לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, medal of honor, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
במשרד יש מחשב ראשי שמשמש כשרת. זה לא שרת ייעודי וגם לא צריך להיות כזה. הוא משמש כשרת שאליו מחוברים ברשת 7 מחשבים שכל אחד מהם משמש כתחנת עבודה. תקציב - כמה שיותר נמוך. מטרות - השרת לא ישמש כמחשב רגיל אלא יהיו תוכנות שיושבות והוא ישתף אותן ברשת. ציוד היקפי - לא. יש שם את המסך הכי פשוט רק בשביל לדליק/לכבות ולעשות גיבויים. צרכים מיוחדים - המחשב יעבוד 24 שעות ללא הפסקה. תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב לאבי שיצא לפנסיה עד סכום של 4,000 שקלים. השימושים זה אינטרנט, אופיס ופוטושופ בסיסי. צריך רק ווינדוס ללא ציוד היקפי. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז ככה: אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט, בהתאם לבקשות הבאות: 1) המחשב מיועד למשחקים (חדשים) + עריכה גרפית (פוטושופ). 2) תקציב מתוכנן - 6,000 ש"ח. 3) העדפות/דרישות מיוחדות - צורב DVD, כונן פלופי ולפחות 1GB זיכרון. 4) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 5) המחשב לא מיועד ל- OC. 6) מפרט בדגש על מחשב שקט. תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מצטער שאני שולח פעמיים אבל דודה שלי די שיגעה אותי היא מביאה לי דרישות חדשות כל פעם אז ככה זאת ההודעה המקורית: "שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה" בנוסף לזה חשוב לציין כי צורב DVD חובה ושהחנות תיהיה באזור רמת גן תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעבד : אינטל פנטיום 4 2.8 Ghz S-775 2X1 MB Dual Core לוח אם : GIGABYTE 8I945P - G S-755 DDR 2 SATA 2 PCI-E כרטיס מסך : Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO TV DVI PCI-E זכרונות : 256 מ"ב - DDR 2 פעמיים (X2 = 512 מ"ב בסך הכול) דיסקים קשיחים : Western Digital 80 GB 7200 8MB WD800JB צורב : LG GSA - 4167B כרטיס קול : על הלוח אם כרטיס רשת : על הלוח אם מארז : 8005 Transparent, 3 Color , 480 W Fan מחיר כולל : 3300 ש"ח אני צריך כמה דברים שתגידו לי 1. האם הוא יתאים למשחקים כמו NBA 2006 וNHL 2006 וכול אלא משחקים לא כבדים 2. האם הלוח אם הוא זה כמו בכתובת האתר הזאת או שהוא אחר : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb 3. מה ההבדל בין הלוח…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3200, ואני מבקש לא לחרוג מ- 3200 בכלל. (ה- 200 זה כבר חריגה מ-3000). 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב בעדיפות עליונה לעבודה משרדית עם התוכנות המתקדמות ביותר (אופיס הכי מתקדם, ווינדוס 7, וכדומה) אחר כך שיתאים למשחקים בינוניים-כבדים וקצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: משחקים באופן כללי,שיריץ בצורה הטובה ביותר באופן יחסי למפרט. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך של 19 אינצ' מגיע עד ל- 1280 על 1024. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אפש…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד... אני מעוניין לקנות מחשב לטווח ארוך (שנתיים לפחות) וללא ציוד היקפי, לבית. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים. א. האם יותר זול וטוב לי לקנות מחשב מוכן דרך אתרי מכירות פומביות כמו netaction? ב. האם עדיף לי לבחור בעצמי את רכיבי המחשב? אם כן על איזה מפרט הייתם ממליצים (בסביבות 1500-2000 ש'ח) ואיפה ניתן לקנות רכיבי מחשב? אני מאוד לא מבין בנושא הזה ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי ותמליצו לי מנסיונכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כמה דברים לפני: 1.לא צריך צורב, יש לי כבר. 2.אני לא אצטרך יותר מ-4 חיבורים של SATA ויותר מ-4GB RAM, אז לקחתי לוח עם צ'יפסט P31..... 3.אני מתכוון להישאר עם המחשב הזה כמה שנים, זה יחזיק נכון? 4.אני מתכוון לקנות אותו עוד שבועיים בערך, צפויים לצאת כרטיסי מסך/לוחות/מעבדים חדשים שכדאי לחכות בשבילם? והמפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1034 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤459 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB*2 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית קלה... כלומר אופיס וגלישה באינטרנט סה"כ... אם אפשר אז שיוכל בכל זאת להריץ משחקים קלים אבל עיקר התמקדות זה בגלישה באינטרנט ובאופיס. אני גר בירושלים ואני מחפש חנות אמינה (גם ששנות אחריות זה שיקול) אני רוצה לדעת עעם בתקציב של 3000 שקל גג(!) אפשר למצוא משהו יותר טוב מזה: intel i3 530 2.93 Ghz windows 7 premium 64 bit-צריך במחשב. 4GB DDR3 1066MHz dual channel 500GB SATA 7200 Gforce315 512MB אחריות ששנה. מקדלת+עכבר גם צריך. 2976 בבאג. המחשב צריך להיות שקט יחסית, ויציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כולל מסך Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI שיהיה חובה מעבד QUAD וכרטיס מסך לפחות 8800GT שיהיה שקט וטוב תודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מפרט שישמש לי כמדיה סנטר...ואני גם רוצה שיפעל בו NFS CARBON וכדומה לא צריך על האיכות הכי גבוה הכי טוב שאפשר רק שיפעל עם קצת אפקטים (ברמה של FX 5500 וכן הלאה...)..אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך אבל לא להגזים...ואם אפשר בנוסף מקלדת אלחוטית (ושיהיה מובנה בה גלגלת של עכבר..אם יש דבר כזה.. ) ולא להכליל אותה לסכום המפרט...ז"א שמהצד שהמחיר לא יהיה קשור למחיר הכונן.. ומארז בסגנון הזה - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2220
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני מעוניין רק בחוות דעת על המפרט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בקשות מיוחדות: מעבד אינטל , דגש על כרטיס מסך איכותי מאוד חלקים איכותיים וחנות קרוב לבית (מתגורר בבנימינה) ברשותי מסך 19 אינץ שטוח ניתן לחרוג 200 שקל מהתקציב
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הרכבתי 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת שלכם... המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית : אינטרנט , צפייה בסרטים , מסנג'ר , הורדות(הרבה) , מוזיקה משחקים רק לעיתים רחוקות.... אבל עדיין הייתי רוצה שיהיה לי אפשרות לשחק בכיף משחקים כשאני ארצה , ולראות סרטים ב HIGH DEFINITION . איזה מפרט עדיף , גם לשימוש עתידי. אשמח להצעות ושיפורים , בעיקר כאילו שיוזילו את העלות , כי כבר דיי חרגתי מהתקציב. תודה אופציה 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤978 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤458 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤599 דיס…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב עד 3500 שקל הוא מחפש חלקים טובים למחשב GAMER שיריץ משחקים כבדים עד 3500 שקל(לא כולל מסך) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-