עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MadGhost,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, starcraft2, tribes וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' וגם 40'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

2. Started by Blue Fox,

אז בעזרת כמה אנשים וכמה טוייקים שעשיתי אחרי שהתקציב עלה מעט(מ2000 ל3600). הגעתי למפרט הזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 482₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 408₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by parAzoid,

תנו לי בבקשה הצעות מהמחיר המקסימלי והמינימלי.* מטרות המחשב? משחקים כבדים* גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לציין שהמחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב), כנראה בEBAY. נ.ב - מה המושג BAREBONE ב-EBAY? תודה רבה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by BenSalem2,

מחשב נייד רצוי מאוד מאוד מאוד של DELL שיהיה מהיר ויחזיק להרבה זמן לצורך לימודים אינטרנט ומשחקים נמוך-בינוני

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמעבד שלי מתחמם לאחרונה יותר מידי וחשבתי שאחת הבעיות יכולה להיות שהמאוררים שלו מלוכלכים. חשבתי לנקות אותו עם ספריי של אוויר והשאלה שלי היא האם צריך לפתוח את המחשב בשביל זה? או שמספיק לרסס לתוך החורים של האוורור? במידה שאני רוצה לפתוח אותו, האם זה פשוט כמו מחשב נייח? ואם לא כדאי לקחת את המחשב לטכנאי שינקה אותו?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכ1000 ש"ח המחשב משמש להקלטות כלי נגינה בלייב וגם כלים וירטואלים, ועיבוד סאונד בעזרת תוכנות לעיבוד (תוכנות כגון Native Instruments Komplete 7 Elements, WAVES, CUBASE וכולי) דרישות: עבודה מאומצת מהמעבד, מתח יציב, קירור יעיל ושקט מאוד. דיסק קשיח בעל יכולת קריאה וכתיבה מהירים 2x500g חיבורי firewire ו usb אין צורך בלוח אם עם כרטיס קול מטורף (מובנה פשוט יספיק), אין צורך בכרטיס מסך אלא אם כן הוא יוריד מהעומס שעל המעבד (חשוב שתהיה יכולת לצפייה בשני מסכים ביחד). אין צורך במסך וציוד נלוה. תודה וחתימה טובה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by arielf19,

שלום, אני צריך מחשב נייד חזק בעיקר בכדי להריץ מכונות וירטואליות ותוכנות כמו visual studio וכמובן הדברים הבסיסיים כמו סרטים סדרות סרטי הדרכה, אם אפשר לתת כאן המלצות למחשבים עם 16G זיכרון או מחשבים עם פחות זיכרון ואפשרות לשידרוג בעתיד אבל לפחות שיתמכו בשידרוג כי הבנתי שלא כל מחשב יכול לתמוך ב16G כמובן i7 , אבל אם לדעתכם i5 גם יעשה את העבודה אז מה טוב ולגבי המחיר אם אפשר בפחות ממה שציינתי אני אשמח חח אבל אם צריך להשקיע יותר אז אין בעיה, ושאלה נוספת, ראיתי שהרבה ממליצים לחכות לאוקטובר ולקנות סמוך ללימודים ורציתי לדעת למה? בגלל שיש צפי בירידת המחירים או צפי לדגמים חדשים או בכלל משהו אחר.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. Started by משה1946,

מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. אורח Pompodure
    Started by אורח Pompodure,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:league of legends \overwatch -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום לכולם, אני חדש פה ומתחיל להתעניין מאוד במחשב חדש נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רובו יהיה למשחקים, אולי קצת לתכנות אבל לא משהו שדורש ביצועים (יש לי מחשב נייד פשוט שמספק אותי מבחינת תכנות..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, סטייל XCOM למי שמכיר (עוד מעט יוצא משחק חדש שלהם), HEROES האחרון ועוד משחקים בסגנון הזה... פחות יריות ומשחקי מכוניות -אילו משחקי…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח 2. עיצוב גראפי, תכנות, משחקים ברמה בינונית-גבוהה, צפייה בסרטים , עריכת מוזיקה א) Photoshop, Counter Strike, Cubase SX3, Flash, Call of Duty ב) ג) LCD 21 3. לא 4. צורב 5. אני צריך הכל 6. 6 7. לא מתוכנן 8. צריך הרכבת מחשב 9. KSP/IQPC, הוד השרון 10. אני מעוניין בדיסק קשיח של 500GB מינימום אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים בצורה איכותית וטובה זיכרון 3-4G. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by f.trouble,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר אבל גם לסרטים ומשחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. שלום חבר'ה להלן המפרט שהייתי מעונין בו. אנא עזרו לי להגדיר במדויק לצורך הזמנה: מעבד אינטל Core 2 duo זיכרון ראשי לפחות 2GB לוח אם מהירות 1066MHZ עם תושבת 775 למעבד אינטל והכנה של חריץ מסוג PCI express לכרטיס גרפי דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כונן צורב DVD קורא כותב זיכרון בגודל 1G כרטיס מסך 256MB מארז שקט ומאוורר טוב עם לפחות 2 חיבורי USB בחזית ו-4 מאחור מקווה שלא שכחתי משהו, ותודה מראש לכל תשובה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by ooxoo,

שלום לכם אנשים! אני צריך מפרט עד 4000 שח כולל מסך לא צריך כרגע ציוד הקפי! המחשב מיועד לילד בן 14 השימוש העיקרי הוא משחקים! יש מצב לחריגה קטנה אם זה שינוי משמעותי. אין העדפה לחברה מסויימת. (לי יש amd ואני מבסוט ממנו). המטרה היא למצוא את המפרט הכי משתלם/תועלת במחיר הזה תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  19. עריכה: עידכנתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה כמו שביקש המנהל אהלן חברה אני קונה מחשב חדש.. הגיע הזמן : ) זה הוא המפרט ויש לי התלבטות קלה לגבי הכרטיס מסך בעיקר יש לי מסך 22 של סמסונג שאני יכול לעבוד איתו גם ברזולוציה של 1920 על 1200 ויראו מצויין זה המפרט ואני שובר את הראש לגבי כרטיס מסך שבאמת ינצל את המסך מעבד -Q9550 1200 שח לוח אם- ASUS P5QL PRO 484 שח זכרונות-kingston 4 gb 800 mhz 280 שח ספק כוח-enermax pro82+525 w 529 שח הארד דיסק-w.digital 500 gb 280 שח צורב של סוני שחור סטנדרטי 125 ש"ח כרטיס מסך- 4870 \varpor-x \toxic מה עדיף? אולי 4890? אולי 260 gtx או ששוה להשקיע עוד 120 שקל ולקנות את 275?ההבדלים במחיר בינהם זניחים ולא בשמיים אז באמת כבר שאני לא יו…

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  20. שלום! צריך מחשב לעריכת מוזיקה ושימוש יומיומי... דרישות כלליות: מעבד אינטל בלבד (4 ליבות) 32MB באפר להארד דיסק, בגודל של לפחות 500GB. כמו כן חשוב לי מאוד גם מארז, ספק וקירור למעבד ברמה גבוהה... אשמח גם להמלצות על מסך טוב, אבל פחות קריטי. תודה![br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 02:27:59 סליחה!!אפשר בבקשה להעביר את ההודעה לפורום מפרטים?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by Kizu,

המפרט: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328893-3328893-3919563-3957064.html מה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. שלום לכולם לאחר שיטוט וקריאה בניתי את שני המפרטים להלן. הראשון - מחשב חזק יותר , עם קריצה למשחקים כבדים ושאר ירקות , המסך הקיים היום הוא 17' שבחודש הקרוב יוחלף ל-22' - AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ¤340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤284 http://w…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. חבר רוצה להחליף כרטיס מסך שלו זה 8600GTS ושלי זה 8800GT מה יותר טוב ? בכמה אחוזים יותר טוב ? בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ואיני מעודכן בכל החידושים בעולם החומרה הנוכחי (core 2 due, quad core, i5 - כבר הלכתי לאיבוד...) כך שאודה לכם מאוד אם תמליצו לי על מפרט מחשב שיעמוד בדרישות. תשובות לשאלון: 1. תקציב: 3500 ש"ח -/+ 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית דו-מימדית (פוטושופ) וקצת תלת מימד (Google Sketchup וכו'), כמו כן משחקים (בעיקר מנג'ר, משחקי ספורט שיתמוך בגרפיקה של GTA האחרון) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 4. דברים ספיציפיים שלא צריך: לא צריך כרטיס קול איכותי מספיק הכרטיס המובנה על לוח האם. 5. העדפה לחברה או חלק: אין. 6. עיצוב: עיצוב לא קריטי, רצוי שיהיה שקט. 7. מערכת הפעלה/הרכבה: צריך הרכבה. 8. צרכים מיוחדים: אין. 9. שקט: רצוי שיהיה שקט. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: כרגע …

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by agman,

שלום חברים, לא מזמן קיבלתי פה מכם הצעה למפרט למחשב, שהיה נראה מתאים לצרכים שלי, אבל לדבר אחד שכחתי להתייחס - לשקט. המחשב שהוצע אז היה מתומחר בכ-2700 ש"ח. לטובת נושא השקט החלטתי להוסיף לתקציב עוד 300 ש"ח - כלומר 3000 ש"ח, וזאת ע"מ שלא לפגוע בביצועים. המפרט מורכב ע"ב חלקים מ-KSP, משם אני מתכוון לקנות את המחשב. להלן המפרט שהורכב לפני השינויים: מעבד: Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray - 410 ש"ח לוח אם: (GIGABYTE) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E - 455 ש"ח זכרונות: 2x2GB Patriot Signature 800mhz DDR2- 295 ש"ח כרטיס מסך: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 580 ש"ח דיסק קשיח: 500GB 7200RPM,…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים