עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nizans,

אני מחפש מחשב HTPC בעיקר לסרטים 1080P ומוזיקה ולהציג תמונות על הטלויזיה חשוב שיהיה דיסק קשיח גדול משהו כמו 500GB המחשב יתחבר ל Yamaha RXV363 ולמסך 32 של סוני sony w5500 חשוב מארז יפה וכמה שיותר קטן ואם יש אפשרות לשלט תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. * מטרות המחשב? רוב השימוש במחשב יהיה עבודה משרדית, הקרנת מצגות, תוכנות Office וכו'. בנוסף, חלק גדול מהעבודה שלי כולל עריכה גראפית, בעיקר Photoshop ו-Illustrator. שימוש בתוכנות נוספות, כמו NetBeans IDE, Visual Studio, Lego Mindstorms, Blender וכו' (בהן לא מדובר בשימוש יומיומי).כמו כן, אני רוצה שיהיה אפשר להפעיל עליו כמה משחקים, לרגעים הנדירים שאוכל קצת לשחק. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-14", פתוח גם ליותר קטן אם יש דגם טוב. רוב העבודה שלי במחשב תתבצע במבנים סגורים, אז ציפוי המסך פחות קריטי. * רזולוציית המסך? כמובן שעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אם כי גם 1366x768 תעשה את העבודה. * דרישות מיוחדות ל…

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. אני כבר חודשיים משתמש ב-New MacBook Pro 17'' המדהים עם מעבד 2.9 ו8ג"ב ראם. אבל !!!! אותו אני בטח שלא אקח איתי לתיכון, אני צריך איזה פיסי מעפן שיהיה לו מקלדת נוחה אבל אני לא רוצה להוציא עליו יותר מ1500-2500 שקל..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by eity,

היי אני צריך שתבנו לי מפרט במחיר של 4300 אם צריך אפשר לחרוג ב200 שקל למשחקים כבדים על רזולוציה של 1920X1080 השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 במידה של 7 לא מתוכנן אוברקלוק תודה

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  5. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח. מארז צריך להיות יפה עם חלון צד (saggita או apollo לבקשתו.) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי , לא מסך לא מקלדת ולא עכבר. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  6. לא לגיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו לשוק. לא מתכן OC. שימושים כבדים: שימוש בהמון תוכנות במקביל, צפיה בסרטי HD, עבודה עם beryl בלינוקס (ממשק תלת מימדי עם אפקטים). מעבד: AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ASUS M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E כולל כרטיס קול 7.1 HD וכרטיס רשת 1Gb. זכרונות: DDR II 800 2GB (2*1024MB) TwinMOS CL5 דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: eVGA 7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E 1.44, FLOPPY Teac/SONY צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black Sony DVD x16 Black מארז: HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 2,975 ¤

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by physx,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ששימושו הוא בעיקר לסטרימים ומשחקים כבדים.. מעבד i7 6700 וכרטיס מסך gtx980 ti, הלוח אם msi b150m bazooka יהיה בסדר עבור המערכת הזאת או שהוא יהיה קטן מידי/מגביל?תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mrraz,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794418,00.html

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אם אפשר וזה יותר זול ומשתלם אז גם המלצה על חנויות טובות בחו"ל בעיקר הונג קונג וצרפת. תודה, האם ניתן להשכיר מחשבים כאלה והאם זה משתלם?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. היי אני מנסה לעזור לאח שלי לקנות מחשב. אנו מחפשים מחשב למטרת עבודה ומשחקים בתקציב של כ- 4K ומסך בתקציב של כ- 1.6K שיתאים למשחקים. בגדול צריך מפרט ב- 5.6K אבל דגש על מסך איכותי כמה שיותר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by bubugu,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11972 http://computerland.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=〈=he כמו שאתם רואים שני המחשבים זהים חוץ מהצ'יפסט שלהם. רציתי לשאול איזה מהם יותר טוב? ה-GM45 או ה-HM57? ועוד דבר, איך המסך וכרטיס המסך של המחשב הזה? אני לא משחק משחקים על המחשב אבל אני כן רוצה שייראו תמונה יפה וחדה ולראות סרטי די וי די ובלו ריי בעתיד והמסך הוא אנטי גלייר או רגיל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by HingedEmu2,

היי, אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי ובשביל זה אני רוצה לגלות מה הצוואר בקבוק במחשב שלי. מפרט: hard drives: 466GB Hitachi Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA) graphic card: 1023MB GeForce GTS 450 (CardExpert Technology) ram: 2.00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) cpu: Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz Sandy Bridge 32nm Technology motherboard: ASUSTeK Computer INC. P8H67-M PRO (LGA1155) מה החלקים שהכי מאטים את המחשב (חוץ מהram שאני מוסיף4gb)? ושאלה נוספת- האם הזיכרון הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 יתאים לזיכרון שכבר יש לי (יעבדו טוב ביחד)? התקציב שלי לשדרוג הו…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  13. אהלן. עכשיו כשהיציאות שלי בצבא כבר יותר נורמליות , אני מוצא יותר זמן חופשי והגעתי למסקנה שדי חסר לי משחקי מחשב בחיים - מה שפעם היה אולי התחביב הכי גדול שלי. על כל פנים , אני צריך מפרט מחשב עד 4500 שקל , עם כמה דגשים: בלי: מסך מקלדת עכבר רמקולים. מה שהכי חשוב לי שיהיה כרטיס מסך יחסית חזק (אחרי הכל משחקים זה היעוד העיקרי) , כמות זיכרון נכבדת וזהו נראה לי. האם כדאי לקנות מעבד AMD 64 ביט? זה באמת עוזר כיום? בקשר לשאר המפרט , אני לא צריך הארד דיסק ענקי , 80 ג'יגה זה כבר ממש הרבה , אבל אם המחירים בין 80 ג'יגה ל60 ג'יגה בקושי מורגשים אז אפשר לקנות 80. מארז וספק , אני מעדיף שלא יהיו יקרים מדי . ברור שאני לא רוצה גוש מתכת סתום שהמעבד שלי ישרף בתוכו אבל גם לא צריך מארז יותר מדי מא…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by ob,

שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by Dragongk,

אני יודע שכבר יש לי פה כמה ת'רדים עם דיון על המחשב שאני הולך לקנות אבל אני עדיין רוצה שתרכיבו לי משהו טוב המחשב מיועד למשחקים בלבד (וכמובן אינטרנט והורדות של משחקים\סרטים אבל לא משהו כמו קידוד או עריכה) אני צריך במחשב את כל מה שיש במארז, אני מוכר את המארז עם כל מה שיש בו וקונה מארז חדש עם כל מה שיש בו בקיצור שיהיה כמה שיותר מהיר, ושיהיה יחסית שקט (לא יותר מ40DBA) ושיהיה מתאים לOC, לא משהו extreme אבל OC סביר של נגיד 600-700MHZ מבוסס AMD כמובן תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  16. שלום! היום הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להיפטר מהגרוטאה שלי שיש כאלה שקוראים לה מחשב ויש כאלה ששואלים אותי למה יש לי משקולת נייר כל כך גדולה על השולחן... הבעיה היא שפעם אחרונה שקניתי מחשב הם הגיעו עם פלופי שבאמת היה גמיש יש לי מסך סביר, הארד דרייב של מקסטור שמתאים לצרכים שלי ושאר אביזרים כגון כרטיס רשת, כרטיס יואסבי, כרטיס פיירוויר מקלדת שאני אוהב ועכבר שאני סוגד לו. אוקיי אז קראתי את המדריך והחלטתי על טווח מחירים: הייתי רוצה לסיים באזור ה3000-3500. אני מחפש: לוח אם מעבד כרטיס גרפי זיכרון על מה תמליצו? אני מתכוון לשחק "חצי-חיים 2" אז כנראה שמומלץ ATI, נכון? תודה על העזרה, כי ממש אין לי מושג מישהו שהציע לי ערכה של כאלה רכיבים ניסה להגיד לי שוידאו אונבורד זה אותו…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mostyanir,

* מטרות המחשב? לימודים + תכנות * גודל המסך?14-15.6 רצוי מט * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אם אפשר 3 שנים בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP תקציב עד 3000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שרוב ההמלצות בתקציב הזה הן על לנובו E330/E320 אבל נראה לי קטן מדי מסך 13.3. לאחרונה ראיתי כמה קופונים למחשבים מוחדשים עם מפרטי…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by solari0,

http://www.memory4less.co.il/pl_product~A7K05UT~54~0.htm?x=1 http://www.memory4less.co.il/pl_product~LJ518UT2~54~0.htm?x=1 אני חושב ששני המחשבים זהים אחד לאחד בנתונים אז מה ההבדל ביניהם? והאם הסמסונג הזהhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8448 עדיף עליהם? תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי דרוש מפרט למשחקים וC@ בסכום כולל של 3000ש"ח אם אפשר לרדת במחיר ולקבל רמת ביצועים דומה אשמח דרישות החלקים : מעבד - E7x00 \E5x00 קירור מעבד צורב DVD מבית LG זכרונות - 2GB DDR III HD - של 500GB כרטיס מסך - אני בונה על HD4770\260GTX 192\HD4870 מארז - שיהיה קריר ככול האפשר וכמובן שקט (מספיק MID TOWER) דעתכם על הGUARDIAN\TEMPEST של NZXT? מעדיף שהמארז יהיה בנוי מחומר כמה שיותר עבה... ספק כוח - 400W מספיק ללא מסך או ציוד היקיפי כולשהו. אפשר לעשות מפרט מסודר תחת אותה חנות אך למען האמת לא תהיה בעיה גם לרכוש חלקים בנפרד. כי אני מתכנן לרכוש את הP35 עם הקירור המצוין והתמיכה בDDR III. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6743&CatCode=232

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק למחשב לשימושים בסיסיים של גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. יהיה נחמד אם אפשר לראות בו סרטים אבל לא חובה. מה שכן חשוב לי זה שהוא לא ייתקע כל פעם שאני עובד על כמה דברים במקביל או שייקח לו שעות להוריד איזה קובץ מהרשת. ועוד דבר חשוב מאד - שיהיה אמין, ז"א אומרת מינימום התעסקויות בתקלות וכו'. במגבלות התקציב שלי נראה לי שיש לי 5 אפשרויות: 1. לקנות נייד מהקצה התחתון של הסקאלה - ראיתי כאלו כבר בסביבות ה-2500 כמו פוג'יצו סימנס (לא זוכר את הדגם אבל זה דואל-קור ו2 מג"ב ראם) ברשת אייבורי או במודעות שונות ברשת. כאן השאלה היא האם הזול לא ייצא בסוף יקר? שמעתי כבר על הפוג'יצו הזה שהוא מתחמם מאד - כמה זה קריטי אם אני שם אותו בעיקר על שולחן? האם כדאי בכלל לקנות באינטרנט? 2…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by xtineR,

AMD Phenom II X4 945 Gainward nVIDIA 460GTX 1GB GS G.Skill DDR3 4096MB (2048MBX2) 1333Mhz Gigabyte GA-MA770-UD3 CoolerMaster CM 690 II Advanced CoolerMaster GX 550W Artic Cooling Freezer Xtreme Rev.2

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by BarTorgeman.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. FIFA 13, Crysis 2, AC Brotherhood וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ ולפעמיים 32 אינצ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל אבל לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, עבודה משרדית (הדפסות, אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בראש ובראשונה משחקים, שיעלו לו משחקים חדשים עד 4-5 שנים קדימה בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה נצטרך לק…

24. המפרט בתמונות המצורפות. [attachment deleted by admin]

25. Started by itamarz_,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק fifa 2010 ומשחקים דומים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.