ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט מחשב להורים שלי.... אני יודע פחות או יותר אבל עזרה והיתייעצות עם מבינים ממני לא תזיק... זה צריך ליהיות מחשב שמיועד לעבודות אופיס וכאלה אינטרנט ומשחקים פשוטים בשביל הבני דודים וכאלה.... שיהיה בסביבות המחיר 2500-3000 (כלומר זה בלי מסך) שיכלול כרטיס מסך פשוט לחלוטין אבל שיהיה עם DVI למה הם רוצים מסך LCD הבקשה היחידה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל למה אני אישית לא "אוהב" AMD אז אינטל.... 1) אינטל 2) כרטיס מסך פשוט כולל DVI ואם אפשר אז PCI-X למה הם יותר זולים ואם כבר אז יותר טובים.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הייתה אי הבנה,כי לא הצלחתי להרשם לפורום, וחבר שלי פירסם הודעה בקשר למפרט ב-5~4. אז מחדש: אני רוצה מפרט של משחקים למחשב בעיקר., וזה לא כולל ציוד הקפי (רמקולים,מסך,אוזיניות,מיק וכו' ). לא לבנייה , תכנות ועסקים. ועוד דבר - > לא מתכנן OC. הסכום = = = = 3~4 !!!!!!! תודה רבה לכם, ושוב מצטער על אי ההבנה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc . תוגובות בבקשה .....
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב חדש HP pavillon dv2000 הוא קיבל כמובן את המחשב עם ויסטה והוא מעוניין להחליף ל XP. ברגע שאני מנסה לפרמט לו את המחשב הוא רושם לי שהוא לא מוצא שום הרד דיסק מחובר... בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות וסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים- כך שחשוב שתהיה את האופציה הזו. אשמח לקבל הצעות למפרט הערות: 1. יש לי כבר מסך, צורב וכרטיס רשת. 2. יש לי דיסק קשיח WD520GB, כך שפשר להסתפק בדיסק קשיח "צנוע" תודה רבה O0 ערן. **נ.ב- תודה לעומר שהמליץ לי על האתר
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
במשרד יש מחשב ראשי שמשמש כשרת. זה לא שרת ייעודי וגם לא צריך להיות כזה. הוא משמש כשרת שאליו מחוברים ברשת 7 מחשבים שכל אחד מהם משמש כתחנת עבודה. תקציב - כמה שיותר נמוך. מטרות - השרת לא ישמש כמחשב רגיל אלא יהיו תוכנות שיושבות והוא ישתף אותן ברשת. ציוד היקפי - לא. יש שם את המסך הכי פשוט רק בשביל לדליק/לכבות ולעשות גיבויים. צרכים מיוחדים - המחשב יעבוד 24 שעות ללא הפסקה. תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש מדגם המחשב מצוייד בכרטיס מסך :NVIDIA GeForce 9300M GS graphics מעבד: Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo mobile processor T6400 זכרון: 4gb מפרט לא רע אבל בכל זאת, משחקים לא כל כך חדשים כמו למשל Unreal 3 ממש לא עובדים עליו בצורה מספקת. כדי להתחיל להנות מהמשחק אני צריך להוריד הכל לרזולוציה הנמוכה ביותר והאייכות הנמוכה ביותר. הדבר שהכי כאב לי הוא שהורדתי סרט HD 1080p ובאופן מפתיע המחשב מקרטע בהמון קטעים. האם הבעיה היא במפרט וכמו שאומרים אכלתי אותה, או שיש פתרון לבעיה ?? אשמח אם תוכלו לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
*בנתיים אני קונה מחשב בלי כרטיס מסך .. לכן לקחתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה(ואני יודע שצריך כרטיס מסך שיתאים לספק ) *איזה זכרון יתאים\מומלץ יותר למחשב 800MHZ או 1000MHZ ... *אני לא מתכנן (כרגע) לעשות OC *אני יודע שלא לקחתי צורב...פשוט יש לי פה.. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Samsung HD161HJ 160GB SATA2 8MB ¤200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD161HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני צריך במהירות מפרט למחשב חדש (ללא נלווים, רק המחשב. כל השאר יש לי כבר) סכום של כ - 2000 ש"ח. בדקתי את המפרט למחשבים משרדיים המומלץ באתר (המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט, קצת הורדות, קצת צריבות, משחקי מחשב קלים). שאלתי היא: האם מפרט המחשב המשרדי המומלץ שבא עם מעבד AMD מספיק טוב? לא עדיף לקחת מעבד של אינטל (שגם מומלץ שם). אף פעם לא קניתי מעבד של AMD ואני קצת חושש. אודה על תגובתכם. עמית
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תקשיבו חברים החלטתי שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב נטו כאילו רק מחשב בלי חלקים חיצוניים כאילו בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר כאילו מחשב בלבד התקציב שלי הוא 4000 לא יותר אז תודה לכל מי שעוזר אני מודה לכם
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין להרכיב מפרט לחבר טוב, התקציב הוא 2000 ש"ח. הייעוד המרכזי של המחשב הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה פלוס במסגרת התקציבץ תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלחתי את ההודעה גם בפורום השני.. אבל נראה לי שפה זה יותר המקום תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 00:54:03 אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב- NETSTICKכמה זה יעלה לי ? והאם זה באמת נותן לי לגלוש מכל מקום ? זה עובד על לווין או WI FI או איך?.. האם יש דרך אחרת חוץ מNETSTICK בשביל לגלוש עם הנייד גם במקומות אחרים ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך דיסק קשיח חיצוני של כמה שיותר גיגה אחסון עליו רציתי לדעת מה האופציות העומדות בפניי תודה חשוב לציין שיעבוד עם ויסטה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה הכי כדי לקנות למשחקים כבדים לא מתכנןן oc בקיצור מחשב לגיימרים שיחזיק לכמה שנים.. אחד זה : http://i43.tinypic.com/35chnh4.jpg השני זה : http://i43.tinypic.com/20ksiz7.jpg תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבניית מפרט בתקציב 3000-3500 ש"ח המפרט צריך להיות חזק שיעבוד 24 שעות ואם אפשר אז שיריץ גם משחקים בצורה טובה אני לא זקוק למקלדת עכבר רמקולים ומסך תודה
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נגזר מהדיון הראשי לבקשתו של tmpuser. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטועים. גם פה דרוש שהמארז יהיה שקט וללא תאורה חריגה כי מדובר במחשב בחדר שינה. ואין צורך בציוד היקפי. במחשב זה אין צורך בOC לעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלוםם , הבנתי מחבר שאתם הכי מבינים בתחום. . . אני צריך מפרט למשחקים (אני משחק GTA , PES , COD ועוד משחקים בסגנון..) אני גם משתמש בפוטושופ( לא יודע אם זה חשוב פשוט רשמתי...) תקציב: 3,000 כולל מסך 22' (לא כולל צורב DVD) חשוב לי שהמחשב יזוז מהר ויהיה שקט (המחשב הזה כמו טרקטור..) חשוב לי שיהיה הרבה מקום ( 320 ג'יגה לפחות) ומעבד טוב כמובן.. (: הקיצר מטרות: משחקים (פירטתי כבר) / פוטושופ / צפיה בסרטים. חשיבות השקט: גבוהה חשיבות העיצוב: בינוני ( לא כל כך משנה לי ת'אמת) וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים( כמו שרמתי כבר..)\ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב מצומצם מאוד אבל זה מפרט לחבר שלא משחק בקביעות ויש לו כבר דיסק קשיח של 500G, תודה!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב זה מפרט שהרכבתי תקציב עומד על 3800 ש"ח מחשב נועד להרצת מכונות וירטואליות +סרטים ומשחקים בשעות הפנאי +בניית מערך RAID (לגבי דיסק קשיח נוסף כבר יש) אני יודע עדיף 8 GB זכרון (בעתיד נוסיף) מבקש חוות דעת + המלצות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים Coole…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני יודע שיש מעבד של אינטל בשם Core i7 או משהו כזה, אין לי מושג מתי יוצא/יצא, אני רק מניח שקצת אחרי היציאה שלו, אז המעבדים שהושקו ממש לפנוי יוזלו... אז, אם יש לי נגיד חודשיים שלא דחוף לי, לחכות או לקנות? [המחשב לא בשבילי, אז אני לא בדיוק יודע אם לבנאדם יש סבלנות או לא, אני מחכה לתשובה שלו ובינתיים מברר בשבילו]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בתל אביב. ברצוני לקנות מחשב נייח שישמש אותי ללימודים, למדיה סנטר ותחביבים ( עריכה גרפית, הלחנה וקומפוזיציה). - התקציב הוא 5k כולל כל הציוד ההיקפי. - אין טעם לנסות לחסוך, אלא אם כן אין טעם להשקיע סכום כזה למטרות המחשב. - השקט חשוב: 6 ומעלה. - דרושה מערכת הפעלה, אשמח להמלצות בנושא. - אין צורך ב oc. - מאוד חשוב לי אופק שדרוג, באופן כללי אני אוהב לשפר נקודתית את המחשב לפי הצרכים שמתגלים עם הזמן. חשבתי על המחשב הבא, מה דעתכם? http://www.pcdeal.co.il/product/308/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3-I5-3570K
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחפש מפרט לשימוש כללי. גלישה באינטרנט + הורדות (יוטרנט) + אופיס + דואר אלקטרוני (אואטלוק). המחשב דלוק כל הזמן לכן אני מניח שצריך קירור טוב וספק כוח טוב. תודה. עמית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יוטורנט, אופיס, אימיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - יוטרנט ואופיס כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, אני מתכוון להתחיל ללמוד בקרוב, וכנראה, כמו כל סטודנט רוצה שיהיה לי נייד... לקחת למעונות, לבית, לספריה בלה בלה בלה... כעקרון שמתי עין על מחשב מסוים, אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות. ההתלבטות הכי גדולה שלי היא החברה. מה אתם מציעים? אז ככה, הנה מאפייני המחשב שאני ארצה: -רוב העבודות יהיו כנראה אינטרנט, אימייל, אופיס, תכנות פשוט (במסגרת הלימודים), סרטים ואולי איזה משחק פה ושם (זה ממש לא העיקר). -מן הסתם אם זה יהיה המחשב העיקרי שלי אני מעדיף שיהיה מסך גדול 15.6" -המשקל לא הכי עקרוני מבחינתי, אחרי הכל אני לא מתכוון להיסחב איתו לכל שיעור, וגם אני לא הבחור הכי "חלש" בשכבה.. -לגבי סוללה... שוב זה יהיה מחשב לרוב למעונות ולשימוש בקרבת שקעים, אבל בכל מקרה אני מקוו…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-