ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים הבסיסיים יחסית (אני חייל שחוזר הביתה פעם בשבועיים/שלושה - אז אין זמן להתעסק עם המחשב הרבה) מה שכן חשוב לי במחשב : - מחשב מהיר שיוכל להפעיל מס' תוכנות בו זמנית, כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווינאמפ, לגלוש באינטרנט דרך הפיירפוקס, לדבר במסנג'ר ושברקע האנטי וירוס קספרסקי יפעל. כל זה בלי שהמחשב יקרטע ויתקע כל שניה, אלא יעבוד עדיין חלק ומהר. - נפח, שיהיה בו לפחות 200 ג'יגה לשטויות. - שמשחקים בסיסיים+ יפעלו לי בצורה טובה וחלקה, כשאני אומר משחקים בסיסיים אני מתכוון לפיפא 2009/NBA 2009/FOOTBALL MANAGER 2009 בקיצור משחקים שהם באמת לא דורשים את הכרטיס מסך הכי חדש ומפלצתי בשוק. ודבר אחרון, אני צריך שזה יבוא עם מסך של 19 אינץ' מישהו י…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום לכל המומחים , אני צריך עזרה בהרכבת המחשב מבוסס מעבד core i7 , המחשב מיועד למשחקים ,סרטים FULL HD ,תוכנות חישוב הנדסיות, כמוכן אני רוצה לחבר אותו לממיר של לויין . לגבי כ.מסך בחרתי ב ATI RADEON HD4870 1GB. אני צריך הנחייה בבחירת ספק מארז יפה וקירור שקט (מאוד חשוב המחשב עומד בחדר שינה). ראיתי פה המלצות לוותר על core i7 וללכת על מרובע ליבות מהדור הקודם בגלל המחיר למרות שאני לא רואה הבדל גדול במחיר המעבד עצמו וההבדל במחיר כולל לוח אם וזכרונות הוא פחות מ 1000 ש"ח. אם אתם יכולים להראות מפרט אם המעבד מהדור הקודם בהפרש מחיר גדול אם ביצועים דומים זה גם יכול לעזור. תודה על ההמלצות.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מעבד intel core 2 duo e7400 2.8 GHz 3mb לוח אם asus p5kpl-cm (intel g31 1333 mh2 כרטיס מסך geforce 9400gt 512 mb pci-e כרטיס קול 8 ערוצים vt 1708b high definition כרטיס רשת 10/100/1000 pcie gigabit lan זיכרון ddr2/800mhz 2 gb (2x1gb דיסק קשיח s-ata2 250gb/7200 צורב dvdr-w x20 שווה לקנות אותו דחחוף .. !
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקבל הצעה למחשב במחיר של 4000 שקל כולל מסך 21 אינץ של סמסונג.. המשחק משמש בעיקר למשחקים..אני יודע שלא יוכל להריץ ברמה הגבוה ביותר..אבל שיריץ סביר. תודה
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום... בימים הקרובים אני קונה את המחשב הבא: Seagate 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA OCZ 2GB (2 x 1GB GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 Intel Core 2 Quad Q6600 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 כרטיסי מסך... יש לי מסך של SAMSUNG 930B בגודל של 19 אינץ' יש את הכרטיסים האלה: GeForce 8800GTS 320MB 8800GTS 640MB קודם כל האם יש הבדל רציני בין 2 הכרטיסי מסך? ואם כן מהו? ודבר שני אם יש לי מסך 19 אינץ' האם ה8800GTS 640 ישתלם או ה320 יהיה יותר משתלם תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר רכיבים למחשב חדש, שנועד למשחקים עדכניים (ללא אוברקלוק). בבעלותי הרכיבים הבאים: ספק כוח: Enermax Noisetaker 420w בן 3.5 שנים אך נאמר לי שהוא יכול להחזיק גם את השדרוג מסך: 19" LCD כרטיס מסך: Geforce 8800GTS 640mb יש לי תקציב של כ-2500 ש"ח לקנות את שאר הרכיבים, כלומר: מעבד לוח אם (אם אפשר, שיתמוך ב PCIE-2 או שזה לא כזה חשוב?) זיכרונות הארדיסק (500 ג'יגה) מארז (לא חשוב לי הרעש, אבל אשמח למארז עם פילטרים לאבק) זה כל מה שאני צריך... אני גם יודע להרכיב אותו לבד. מודה לכם מקרב לב.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט למשחקים-תקציב 6500 ש"ח ללא ציוד הקפי. (לפני שבוע בערך פתחתי הודעה בנושא הזה,אבל החלטתי לחכות עד אחרי ה 22 ולרכוש מחשב.) האם כדאי לקחת כרטיס חלש-בינוני (הרי כל המשחקים שלי הם DX9 )ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים? (אולי תוספת זכרון?) ולאחר שיצאו הכרטיסים החדשים לרכוש כרטיס חזק? לא יהיה לי זמן לשחק הרבה ב 5 החודשים הקרובים. לא מתוכנן OC. אופציה לשדרוג עתידי.
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מפרט למחשב משרדי לא למשחקים וכאלה רק אינטרנט וofficE. רק חשוב שהוא לא יהיה ממש מיושן שיהיה מהיר יחסית לצרכים בסיסיים שיכלול מסך . ועדיף שלא מאיבורי. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ראיתי את אחד המפרטים המומלצים שיש באתר: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ghost/Desktop/%60/main.php.htm זה שעולה 3,565 ורציתי לשאול עד כמה אני זקוק לקירור אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למחשב. אם אפשר להסתדר בלעדיו אז עדיף כי זה עוד 140 שקל שאני יכול להשקיע ברמקולים טובים יותר או משהו כזה. תודה..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב שיהיה זול ומהיר בלי להשתולל , אבל שאני בכל זאת אוכל לשדרג אותו אם ארצה ,אז לקחתי את המפרט המומלץ למשחקים ב4000 שקל ופשוט הורדתי את הכרטיס מסך משם ונשארתי עם זה שעל הלוח דעתכם תתקבל בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט מK.S.P...אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי (זה לדוד שלי) המחשב מיועד לאינטרנט אופיס הורדות שירים וסרטים בלבד....(3 בנות אין משחקים כלל) אני יירשום את המפרט וייפרט למה בחרתי בכול פריט: מעבד פנטיום D 915 -בחרתי בו כי דוד שלי מעדיף אינטל וכדי שיהיה שידרוג עתידי (וגם לקח לי שעה וחצי להסביר לו שקיים דבר כזה AMD) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוח אם: אסרוק 945 DVI....בחרתי כי יש 4 סלוטים לזיכרון כרטיס מסך מובנה והם רוצים לעבור לLCD עוד מעט אז הDVI שנימצא בלוח מהווה פיתרון מושלם. קישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php זיכרון: 512X2 של AENEON טוב פה זה ברור שבחרתי להם ג'יגה כי בכול זאת זה מעין מינימום דיסק קשיח: בהתחלה הם רצו 160GB כי זה יספיק להם אבל ההבדל בי…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הי כולם, אני מחפש לי עכשיו לפטופ מבוסס מעבד של AMD (אני מהמחנה האדום במקרה הזה) אחד הפרמטרים החשובים לי מעבר לביצועים נטו זה המשקל של המחשב (לא מעוניין במחשב 17'' ששוקל כ-3 ק"ג כמו שקניתי בזמנו). מחפש למצוא איזון בין כל הפרמטרים כאשר העבודה שהמחשב יבצע זה פחות גיימינג אלא יותר עבודות סאונד, גרפיקה / סטרימינג OBS. שאלות כלליות בנושא: האם סדרה 4000 היא הסדרה הנכונה? האם להבנתכם סדרה 5000 תצא על לפטופים? ואם כן, מה לדעתכם תהיה ההמתנה? וכל זה בתוך זה שאני כמעט ולא רואה לפטופמים מבוססים AMD חדשים בחנויות בארץ. (ראיתי בסרטונים של linus ש-HP הוציאו לאחרונה כמה כאלה. האם אתם מכירים מידע נוסף סביב הנושא ואם יש חברות אחרות) …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא, כמה לדעתכם בחנות הכי זולה הכל יעלה לי...? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 אשמח לתשובה, טל קפלן.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ZED www.zed.co.il יש להם 2 מפרטים מאוד מענינים יש לכם מה להגיב בנושא? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=19001 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 אני ממהר לקנות את המחשב וזה הכי טוב שמצאתי באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
עד 6000 , (לא חייב לנצל הכל) למשחקים כבדים לאורך זמן. סרטים ובכלל עבודה ממושכת. אין צורך בציוד היקפי, דיסקטים וכו'. צריך להחזיק לפחות לשלוש שנים הקרובות, עם אופציות לשדרוג עתידי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בתקציב הזה אפשר לקנות לפטופ למשחקים אבל נראה מה יש לכם להציע. מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, משחקים לא כבדים בכלל, הכי כבד starcraft2. מסך 15\16 אינץ' סוללה לא חשוב לא HP, יש לי ניסיון רע עם בעיית התחממות בלפטופים של HP. קנייה בארץ בלבד! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, גר באזור המרכז ומחפש מחשב לשימושים ביתיים, תקציב עד 2.5K כולל מסך 21-22 אינץ', עכבר ומקלדת, כרטיס רשת אלחוטי(אין שקע טלפון בחדר) ורמקולים. עדיפות ל-I3, 500GB HARDDISK, 4GB MEMORY מעבד. מעוניין להריץ על מחשב זה סרטי HD אז חיבור HDMI ONBOARD יעזור מאוד. לא ישמש למשחקים בעיקר לגלישה ואופיס. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כמו אוטוקאד (בעתיד אולי אוטוקאד 3D) וכו' התקציב מיועד גם למסך (לא כולל ציוד היקפי ) תודה בכל אופן.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות, משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הוא לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed: most wanted, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 16.5 אינצ' (צריך גם מסך חדש) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שכמעט כל המשחקים יעבדו בו והוא יהיה נוח לשימוש ומהירר ויציב בעיקר אני רוצה למשחקים כבדים...תודה גג 6000 שקל +מסך
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היה הרבה בלאגן בנושא הקודם (מנהלים, אם תוכלו לנעול אותו בבקשה), אז אני פותח נושא חדש עם המפרט הכמעט סופי, אני רק צריך שמישהו שיודע בוודאות יגיד לי אם המפרט הזה מספיק חזק בשביל תוכנות כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ובשביל להפעיל את המשחק CSS (לא צריך משחקים חדשים, רק את זה). מחשב נייד מחברת DELL - Vostro 1500 מעבד: Intel® Core 2 Duo T7100 (1.8GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista® Home Basic מסך: 15.4 inch Wide Screen XGA LCD Display with TrueLife זיכרון: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM כונן קשיח: 120G 5400RPM SATA Hard Drive צורב: 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability כרטיס מסך: 128MB NVIDIA® GeForce 840…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי רוצה לשדרג את רוב המחשב שלו .... עכשיו זה המחשב שיש לו : http://img106.imageshack.us/img106/5002/wizzardke1.png עכשיו הוא רוצה לקנות : להוסיף זיכרון .. 1 ג'יגה מינימום כרטיס מסך מעבד לוח אם התקציב שלו הוא עד 2500 ש"ח עכשיו הוא רוצה את המחשב למשחקים לא כבדים בכלל ... כמו : CS & Knightonline ככה שהוא לא צריך את הבסט.... אשמח אם תעזרו לי לבנות לו מפרט שיתאים לו.... תודה רבה לכם !
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-