ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בקיץ אני טס לסין ואני חושב להחליף את הלפטופ שלי XPS16 במשהו חדש יותר ובשאיפה יותר נוח וקל לנשיאה אז יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות לפטופים בסין? ואם כן היכן? 2. אחריות בינלאומית? בעקרון יש לי נסיון טוב עם השירות של דל אז אשמח למחשב עם אחריות בינלאומית עם שירות עד הבית. 3. ברצוני מחשב קל וקטן יחסית שאוכל לקחת בתיק לאונבריסטה אך שעדיין יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ולכן מסך 13.3-14 אינץ אשמח להמלצות ואפילו להשתשע עם רעיון האולטרבוק! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתחדש במחשב נייד חדש. לא עשיתי יותר מדי סקר שוק אבל עליתי על איזה מבצע והוא נרא לי טוב. המחשב המדובר זה מחשב נייד דגם Inspiron N5520 מעבד- Intel Core i7-3612 מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 1000GB Serial ATA זיכרון - 8GB DDR3 1600 כרטיס נסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M מתנה- אנטי וירוס McAfee (מקפיי) ל-15 חודשים – בשווי 120 ש"ח דגם המחשב[/r] Inspiron 5520 מעבד Intel Core i7-3612 (up to 3.1 GHz) מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED with TrueLife צבע Moon Silver Switch Cover זיכרון 8192MB (2x4096) 1600MHz DDR3 נפח איחסון 1TB Serial ATA (5400RPM) כונן 8x DVD+/-RW Optical Drive סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION כר…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה למחשב יחסית קל וחזק חיטטתי באתר טיפה ולא מצאתי אחד שנראה לי, יש לכם המלצה על מחשב טוב?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני צריכה שהמחשב שאני אקנה יהיה חזק, אני הולכת ללמוד מדעי המחשב והמחשב הזה אמור לשמש אותי ללימודים האלה. קשה לי לפרט ולתת לכם פרטים מדוייקים לכן חיפשתי כמה דגמים של DELL וLENOVE ואני אשמח אם תגידו לי איזה מבין המחשבים הבאים ישמש אותי הכי טוב 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7104&CatCode=315 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7532&CatCode=315 3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7651&CatCode=315 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7537&CatCode=315 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7496&CatCode=315 6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6693&CatCode=315 7. http://www.i…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, אני חוסך בינתיים למחשב נייד בתקציב דיי דל של 2500 ש"ח * מטרות המחשב: עריכה גרפית (בעיקר) - אני עובד בפלאש, אנימציה דו מימדית ומצייר בפוטושופ. משחקים קלים כמו - Counter Strike 1.6, Team Fortress, Quake Live, Half Life 2 * גודל המסך? - לא משנה, העיקר שיהיה איכותי ונוח לצפייה. * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - זמן סוללה מאוד חשוב לי, אני שונא להתקע מחוץ לבית עם סוללה מועטה. אני חושב שכ5-7 שעות עבודה במחשב יספיקו בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - אולי יציאה למסך LG226WTQ, לא חובה, אני לא יודע אם זה DVI, אני מניח שכן. מה שכן, אני אשמח לכמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? - לא. * גוד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ חזק מאוד, לא מוגבל תקציב, יש לי מספר דרישות עקרוניות שמקשות עלי למצוא את הנדרש. דרישות: עריכה: תודה ל-LOMPY על ההערה. מעבד: i7 HQ 6th Generation מעבד i7 7th Generation - הדור החדש ביותר זכרון: 16GB DDR4 - הדגש הוא על DDR4 כרטיס מסך נפרד ולא אינטגרלי עם המעבד של אינטל כונן SSD לפחות 256GB עדיפות ליותר. גודל מסך: עדיפות ל-15 אינץ', מוכן להתפשר על 17 אינץ' בלית ברירה. קניה בארה"ב. חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי אף מחשב נייד שעונה לדרישות. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהמעבד הזה יצא לא מזמן לשוק. אולי אתפשר על פחות זכרון ועל SSD בהנחה שקל לשדרג את הרכיבים הללו. עד כמה זה אמור להיות פשוט והאם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי ולשדר…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין ללימודים, הדברים הכי חשובים לאחותי במחשב הם מסך 14-13 אינץ' , אחרי זה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ורק אחרי זה ביצועים, היא לא צריכה מחשב שיטוס לה, היא כמעט לא עושה משהו שמעמיס על ביצועיו של המחשב, היא בסך הכל צריכה מחשב ללימודים ולגלישה שהוא נוח לסחיבה (קטן וקל) ושורד כמה שיותר שעות של הקלדות בכיתה. אשמח להמלצות על מחשבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: זמן שימוש ארוך, בעיקר הקלדת …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? רוב השימוש במחשב יהיה עבודה משרדית, הקרנת מצגות, תוכנות Office וכו'. בנוסף, חלק גדול מהעבודה שלי כולל עריכה גראפית, בעיקר Photoshop ו-Illustrator. שימוש בתוכנות נוספות, כמו NetBeans IDE, Visual Studio, Lego Mindstorms, Blender וכו' (בהן לא מדובר בשימוש יומיומי).כמו כן, אני רוצה שיהיה אפשר להפעיל עליו כמה משחקים, לרגעים הנדירים שאוכל קצת לשחק. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-14", פתוח גם ליותר קטן אם יש דגם טוב. רוב העבודה שלי במחשב תתבצע במבנים סגורים, אז ציפוי המסך פחות קריטי. * רזולוציית המסך? כמובן שעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אם כי גם 1366x768 תעשה את העבודה. * דרישות מיוחדות ל…
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב יוצא מהבית ועובר לדירה, המחשב הגדול שלי נשאר פה ואין שום סיבה שיעבור איתי. נכון לשנה הקרובה הוא לא הולך לצאת הרבה מהבית, לאחר מכן אני כבר אהיה סטודנט ואני ארצה להתנייד איתו הרבה. (כלומר בלי desktop replacmentים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, תכנות * גודל המסך? 14"/13.3" * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב, סה"כ לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2Kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מניח ש4 שעות עבודה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אשתי צריכה מחשב חדש לעבודה ורציתי לקבל המלצה לפני הרכישה. המפרט שאני יודע שארצה כולל: i7 לפחות 8G RAM, עדיף 16 כונן SSD, מספיק 256G אבל אפשר יותר מסך 15.6 (בערך, לא קטן כמו 14 אינץ' אבל לא צריך מסך גדול יותר) כרטיס מסך טוב שיוכל לתמוך בתוכנות גרפיות ראיתי מחשבים שפחות או יותר מתאימים כמו דגמים של לנובו יוגה 720 אבל אשמח לקבל המלצה למחשב טוב ואמין, ובכלל לשאול האם לעבודה הגזמתי בחלק מהדרישות. כמובן שעדיף בתקציב נמוך ככל האפשר (לא מעוניין לחרוג מ-6000 ש"ח). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לגרמניה בקרוב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לפטופ. אני עובד מהבית, משמע מהלפטופ כשאני מחוץ לבית. אני הולך להיות הרבה בחו"ל בזמן הקרוב אם כי אני לא רוצה לפטופ קטן מדיי, אני בכל מקרה עובד רק בסביבה נוחה לי ובאופן כללי מאוד חשובה לי הנוחות. הכי חשובה אפילו. העבודה שלי לא דורשת מהמחשב יותר מדי, טבלאות אקסל דיי כבדות בעיקר ופתיחה של הרבה כרטיסיות בדפדפן. מדיי פעם קצת פוטושופ לכיף. אני גם סטודנט למדעי המחשב, למרות שיש לי מחשב שולחני מכובד שעליו אני מתכנת אני כן רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציית 1080 ויוכל לסחוב סרטי בלו ריי כשאחבר אותו לטלויזיות בטיולים. אבל הכי הכי חשוב לי זה הנוחות, אני עובד שעות על המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* תקציב- עד 4.5k באילת. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט, אופיס, לייטרום ופוטושופ. * גודל המסך- 13'-14' (גם יותר במידה ונשאר קל יחסית). * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- פחות משני קילו, במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi. * Bluetooth- לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 128ssd מינימום. * כונן אופטי- לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (סביבות דיי כבדות כמו UNREAL), גיימינג קל (לא איזה GTA או PBUG), סטודנט (אני ממש אשמח למחשב עם אופציה לעט STYLUS) , ולהעביר את הזמן . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סטודנט, אז בגדול הוא ישמש אותי להרבה פיתוחים בסביבות יחסית כבדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -overwatch,fortnite ומשחקים בסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הdell xps 13, דרך אמזון ארה''ב. אני מכיר שהאחריות היא בינ"ל ותקפה גם בארץ. האם אני צריך לידע את הנציגים בארץ, שאני מעוניין שהתיקונים יעשו כאן, ואיך עושים את זה? איך אני יכול להרחיב את האחריות שאני מקבל במהלך הקניה. לא ראיתי אופציה להרחבה באתר של אמזון למעט הרחבה בסיסית לשנה.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. תקציב: 8000 ₪ 2. שימוש: עבודה משרדית – שימוש רב בsolidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: חשוב 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. איזור קנייה: איזור פרדס חנה חדרה 9. מועד קנייה: רצוי כמה שיותר מהר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, usb, sd card reader 11. דרישות נוספות: רצוי שיוכל לתחבר ל- Docking station 12. הערות כלליות: חשוב שיהיה חזק ומהיר עבור השימוש בסוליד, ועם אמינות לשנים קדימה תודה מראש, עידו
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: עד 8500 ש"ח שימוש: תכנון מכאני (סוליד כדוגמא) ציוד היקפי: אין צורך רכיבים בסיסיים נחוצים: כונן SSD, כטיס מסך nvidia quadro שקט: לא חשוב גודל: מסך 15.6" מערכת הפעלה: window 10 , אופיס: ללא חנות ספציפית: לא מועד קניה: מיידי
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב של ASUS. את המחשב הזה בחברה הזאת או ב AMAZON. מחשב 17" לגיימרים. חזק ביותר ואני מאוד רוצה לקנות. עכשיו, אני חייב גם מישהו שיעשה לי אחריות עליו בארץ. אתם יודעים אולי איפה יש מישהו כזה? ואם זה משתלם? זה די דחוף.... תודה לעוזרים הנה הלינק: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6701575&CatId=3998
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי קרוב שלי טס לתאילנד שבוע הבא, ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות שם מוצרים לנייד שלי (R61i) . כדאי שם כלומר האם יותר זול שם מאשר בארץ, והאם ניתן למצוא שם מוצרים איכותיים (זולים...) ולא רק זיופים. אני זקוק בעיקר לכרטיס Bluetooth, עכבר אופטי אלחוטי תומך Bluetooth וכרטיס 1GB זכרון. איזה סוג כדאי לי לקנות מכל אחד, על מה להקפיד בקנייה, והאם אתם מכירים מקומות מומלצים בתאילנד לדברים האלה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתחילה באוקטובר ללמוד אדריכלות ורוצה לקנות מחשב, בגדול אני הולכת להשתמש בתוכנת Revit ו Autocad, התקציב שלי באזור 6-7 אלף ש"ח בכל זאת סטודנטית. איזה מחשב אוכל לקנות שישמש אותי לצרכים הללו?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום פורום, אני צריכה מחשב נייח בשביל משחקים כבדים מאוד, תוכנות תיכנות, תוכנות הבטחה, מחיר לא משנה לי. אני הייתי רוצה לדעת איזה חברה הכי טובה בשביל דברים כאלה ואיפה ניתן לערנות את זה בארץ. ואם אפשר לדעת כתובת מדוייקת של חנויות כולל ערים. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-