ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שווה לי לקנות מסך שיהיה כלול במפרט שעושה מקסימום 7K? כי אז בלי יהיה לי כסף לכ. מסך יותר טוב, ואם מסך כנראה שלא... ועוד אלטרנטיבה: יש זכרון של 2GBX2 במהירות 667MHZ? כמה עולה ואם אפשר אתר של חנות שפועלת בסביבות באר שבע תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני צריך מחשב לעבודה ולא למשחקים, אני מריץ תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. (לא משהו מיוחד). מבחינת הרכיבים שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, זיכרון. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤856 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤613 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤354 סה"כ: ¤1937 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1899 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/fkc97u4t יש…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לכל הצרכים ומעבר לכך. אני רוצה להשקיע סכום נאה של 7000 פלוס על מנת לקנות מחשב עם תוספות שישתלב בטכונולוגיה של 3-4 הבאות. (firewire, bluetooth). אני מבקש מכל המבינים לומר לי מה ההבדל בין R50 ל R51. אם מישהו רוצה להמליץ על משהו שהוא לא IBM בבקשה נמקו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית עם יכולת מחשוב גבוהה וכן להתמודדות מוצלחת עם אינטרנט, תוכנות VOIP ו P2P. מה שחשבתי עליו עד עכשיו: מעבד: E8400 לוח אם: ASUS P5K-E / WIFI-AP זכרון: כלשהוא 1024X2 800MHZ כונן קשיח: 2XWD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS (בשביל RAID 1). ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W מארז כלשהוא מסך - לא יודע איזה, LCD 19 אינץ', לא רחב ולא מבריק - זה מיועד לאדם מבוגר. ציוד היקפי: רמקולים כלשהם 2.1 ערוצים (סאב+2 רמקולים, בעלי עוצמה ואיכות), אוזניה עם מיקרופון, סט מקלדת ועכבר לייזר (אם אלחוטי, אז נטען). וצורב DVD SATA סטדנרטי (X20 DL) דגשים: לא רוצה מעבד של AMD, אוהב לוחות אם של ASUS, ואם ממש אין מנוס ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח למעלה, אבל עד…
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח. הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן). אין צורך בציוד היקפי. תודה, איל
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד ועובר דירה ועוזב את מחשב הPC שלי ומשאיר אותו בבית לכן אני צריך מחשב נייד שגם יהיה קל לנשיאה יחסית וגם שיריץ לי משחקים ברמה טובה תקציב עד 8500 אם באמת יש משהו שהוא פריצת דרך ושווה להוסיף בשבילו 500 שקל אפשר לעגל ל9000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS 15.6 שלא יהיה מבריק שיריץ משחקים כבדים ואופיס ואינטרנט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות, לא נדרש להפעלת משחקים ברמה גבוהה, מקסימום heroes 3. * גודל המסך? 13\14 wide screen * משקל רצוי? max 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? למיטב ידעתי זה תלוי במעבד. * מעבד: core i5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, עדיפות ל - 3 יציאות USB * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320Giga (7200RPM( * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מחשב שאוכל להחליף בישראל במידה ויש תקלה, אופציה לקנות אחריות ל - 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,sony,hp,lenovo עדיפות לפי הסדר (DELL ראשונים). אני יודע שרשמתי את רוב הפרטים, אבל אני פשוט לא מוצא משהו שעונה על הדרישות שלי. אולי מ…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייד מסוג LG X130 הורדתי את כל הברגים, ועדיין לא הצלחתי להוציא את הפלסטיק התחתון. האם ייתכן שהחביאו ברגים תחת מדבקות בשביל שידעו באחריות של המחשב אם פתחתי את המחשב? (המחשב מכוסה מדבקות רבות - של ווינדוס וכדומה) בכל אופן איך עושים את זה? אם אני רק רוצה שיבנו לי מפסק שיפעיל או יכבה את הדיסק קשיח, יש מעבדה שיכולה לעושת את זה בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
כותרת. בלי ציוד הקפי. יש לי מסך מעולה לא ודע בידיוק אבל הוא מתאים לכל הכרטיסים. אולי אני יעשה OC אבל שיוכל
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פרוטי לופס 11 ועתודה יענו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod, csgo,gmod,batman,minecraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24+ או לפטופ 17.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,230 1,230 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box IQ6600 483 483 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 277 138 2 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 KVR800D2N51G 902 902 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe 44400 352 352 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 150 150 1 צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD DH-20A3S 367 367 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 450 450 1 מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 RC-690 39 39 1 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 113 10 פריטים 4,250 ¤ סכום כולל מע``מ אני מתגורר בכפר סבא כך שכמה ששהחנות יותר קרובה כך טוב יותר.. זה מה שבניתי בנתיים.…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים. דוד שלי מעוניין לקנות לבן שלו הקטן מחשב למשחקים עד 2000ש''ח אפשר גם 2500 המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו assassin's creed כל הגירסאות CALL OF DUTY BLACK OPS 2 אולי קרסיס 3 כל המשחקים יהיו רק סינגלפלייר המטרה שיריץ אותם כמה שיותר טוב לא מעוניין הכל על הכי גבוהה וכל הפילטרים העיקר שיהיה אפשר לשחק. דברים שלא צריך לשים במפרט זה מארז. יש לו מארז מוכן ANTEC NINE HUNDERD TWO
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי אני הרכבתי מחשב ב2990 שקל תגידו אם הוא טוב ומה לשפר. כנסו לפה זה המפרט והמטרה העיקרית שלו היא משחקים כבדים:
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות מיועד לעריכת וידיאו ולגרפיקה אז צריך להיות לו זיכרון פנימי גדול ומעבד וכ.מסך חזקים.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן אני בצבא, ומחפש מחשב נייד לזמן הפנוי לדברים הבאים: א. הרצת שרתי אינטרנט בסיסיים (אפאצ'י, MYSQL וכו') ב. שיריץ תוכנות ברמת פוטושופ במהירות סבירה. ג. סרטים. חשוב לי מאוד - שיהיה קל, כמה שיותר דק. אני לא אוהב מחשבים ניידים מסורבלים, ומהנסיון הדל שלי נפלתי חזק על מכונות איטיות, מעדיף להמנע. תקציב : 3500 - 4000 ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1238 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤440 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 2 - מחיר: ¤72 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤354 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤254 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤304 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤498 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overcloc…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, אמא שלי צריכה מחשב לצורכי אדריכלות. היא עובדת בעיקר עם AutoCAD וSketchUp. הבנתי שלצרכים האלה עדיף להשקיע בזכרון ומעבד מאשר כרטיס גרפי. בינתיים הרכיבים שלהבנתי יספיקו הם: i5 2500k 8GB DDR3 אשמח למפרט מלא ללא ציוד היקפי.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-