ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מבוסס AMD למטרת גלישה,סרטים,משחקים . אני זקוק זקוק ל- מעבד ,לוח אם , כרטיס מסך מבוסס Nvidia , זיכרון פנימי 1024 של 512X2, מארז , צורב DVD . המחשב לא מיועד לאוברקלוק. (יש לי כבר מסך ,דיסק קשיח, כונן דיסקטים מקלדת+עכבר וכ'ו). אם אפשר אז הייתי רוצה את המפרט מהחנויות הבאות בלבד : LogicPC http://www.isracomp.com KSP תודה. הרכבתי את זה מKSP Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 540 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 X 2 6600GT eVGA 128MB TV, DVI, PCI-E 870 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 סה"כ 3385 מה אתם אומרים? ובקשר לאחריות אז כמה זה בKSP?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת סרטים בתוכנת DAVINCI RESOLVE. המחשב ישמש גם לעבודה משרדית באופיס. המחשב צריך להיות נייד, אבל השימוש הוא בבית בלבד לכן אני מעדיף מסך גדול 17". חשבתי על הדגם הזה: Gigabyte A7 17 R9-5900HX / 16G / 512G SSD / 3070 / W10 ממנו נגזר גם התקציב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-8000 ש"ח, ניתן לחרוג בכ-500 ש"ח, והייתי שמח אם היה זול יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטים ב-DAVINCI RESOLVE, עריכת תמונות ב-PHOTOSHOP , עבודה משרדית ב-OFFICE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב צריך להיות עם כמות זיכרון גדולה מספיק (משהו כמו 512 מגה לא?) !!! הארדיסק שיהיה גדול בשביל הרבה שירים ומסמכים וכאלה... !! צריך להיות מסך LCD איכותי לפחות 17" !!! המחשב גם ישומש לצפייה במדיות שונות בין השאר פלאש.. גם משחקים לילדים יותקנו על המחשב.. ואתם חושבים בתור מעבד כדאי sempron? ומה עם כרטיס מסך וזיכרון? הזיכרון כדאי שיהיה זול אבל אמין כמה שיותר.. תודה מראש !!, מאור :-*
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב - 4000-5000 ש"ח ייעוד - משחקים כבדים (FLIGHT SIMULATOR, BATTLEFIELD2) ציוד היקפי אינו כלול במחיר (הכוונה בעיקר למסך) בקשר לכרטיס מסך, לא מבין כלכך, אשמח להמלצות זיכרון של לפחות 2 ג'יגה מעבד - אינטל קירור - צריך\לא צריך? אני פשוט לא מבין בזה כנ"ל לגבי ספק כח. תודה על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תיראו הזמנתי את המחשב הזה מ Ksp אבל המוכר אמר שהוא לו בטוח שהכרטיס יתחבר ללוח הינה המיפרט תגידו עם הוא צודק e8400 asus p5ql-e 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader zotac 9800gtx+ WD 500GB NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT בהתחלה הייתי אמור ליקנות את ה ep43 ds3l של gigabyte המוכר אמר שהוא לו בטוח שהזיכרון ששמתי יתאים אז אמרתי טוב אני ישדרג ל asus p5ql-e גם שמעתי שהוא יותר טוב אז לו היה אכפת לי והוא אמר שפו יש יותר סיכויים שיתאים זה יתאים בלוח הזה? הוא אמר שפשוט יש בעיה עם ocz אז בקיצור כל החלקים יתחברו כולל הזיכרונות ששמתי?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה שיפור משמעותי - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, יכול להיות שגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). editor לתכנות, תוכנת סטטיסטיקה קלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל - דגש על אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך שדרוג המחשב שלי אני צריך את עזרתכם עם כמה שאלות שיש לי מפרט המחשב שלי כרגע (msi ex623) הוא מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz ערכת שבבים Chipset Intel PM45+ICH9-M 1066MHz FSB כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 9500M GS 512MB DDR II זכרון 2048MB DDR II 800MHz ואלו השאלות שלי: 1. אם אני רוצה להחליף את המעבד, איך אוכל לדעת אילו מעבדים מתאימים למחשב הזה? כולל סוג החיבור (יש למעבדים 2 סוגים? אחד M ועוד משהו?) 2. האם EBAY זה אתר שמומלץ לקנות ממנו רכיב כמו מעבד? 3. העלתי כמה תמונות של המחשב: http://image.torrent-invites.com/images/2014/06/11/1iRlHu.jpg http://image.torrent-invites.com/images/2014/06/11/2v7ebs.jpg רציתי לדעת מה זה כל רכיב\סלוט שמסו…
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חריגה של 500+- עכשיו אני רוצה מעבד בסגנון AMD Athlon64bit 3200+, אממ.. לוח אם נורמלי, זיכרון ג'יגה, וכרטיס מסך טוב. עכשיו אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי Counter Strike Source על 100 FPS מתי שאני יעשה FPS_max 100 (פקודה שעושה שהFPS המקסימלי יהיה 100) ולא ירד מ100, ואני ישחק על רזולוציה 800*600 והכל על HIGH. עכשיו הכנתי לי משהו נחמד מwww.memorypc.com, תגידו לי מה דעתכם. אתם יכולים גם להכין לי מפרט אם אתם רוצים, אני יראה איך הוא אז הכנתי בלי מארז וספק, כי אני לא יודע מה לשים. תציעו לי 8) דרך אגב, אני חדש בקהילה, אז שלום שלום ועוד משהו, אני לא כל כך סגור על הכרטיס מסך, אני רוצה לקחת כרטיס מסך מקסימום ב1400 שקל, אבל אני רוצה שהוא יהיה ח-י-ה... :bunny: שם מוצר מחיר כמות ב…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. אני חשבתי על משהו מבוסס AMD 64 2800, ובנוסף לוח עם כניסת פיירוויר של ג'יגהבייט K8NS PRO. האם זה שילוב מוצלח, האם אפשרי להגיע לשילוב הזה + זכרון 512 מגה + מארז כולל ספק בתקציב של 2000 ש"ח ? אם לא, האם כדאי לקחת לוח כמו ה K8N Pro של ג'יגה בייט, שהוא גם עם פיירוויר ותומך ב 64 ביט. חבר טוב, הציע בכלל שאני אקנה איזה Ahtlon XP טוב, כיוון שגם ככה אין מה לעשות עם ה 64 ביט היום. דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5679&perur=2&t=1&c=320 מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz זיכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: 120GB 5400rpm SATA תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מסך: 15.4" WXGA High Definition Brightview כרטיס גרפי: Intel Accelerator Graphics media X3100 זכרון גרפי: up to 251MB כונן אופטי: DVD Writer Double Layer רמקולים איכותיים מבית Altec lancing מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit הכוללת את תוכנת מדיה סנטר. מגיע בצבע שחור-מט פסנתר מהקולקציה החדשה! [3600שח] המחשב הנ"ל עם תוספת 2 גיגה זיכרון, האם יש משהו יותר משתלם בתקציב הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, זה הולך להיות קצת ארוך אז מקווה שתשרדו. יש לי לפטופ דל וסטרו 1310 שהתחילה לו בעיה בתאורת המסך. המסך היה כבה כשהייתי מזיז אותו כלפי חוץ והיה נדלק בחזרה כשהייתי מזיז אותו חזרה כלפי פנים (כיוון סגירת המסך) תוכלו לקרוא על הבעיה כאן בפירוט. (מסתבר שזה כנראה "מחלה" של הדגם הזה) הבעיה היתה שהכבל שמחבר בין הלוח למסך עצמו היה שחוק מעט - מה שגם הסביר מדוע המסך נכבה ונדלק כשהייתי מזיז את המסך. בכל אופן ובהתאם למה שהומלץ בלינק, קניתי מאייבי שני כבלים שמחברים בין הלוח למסך. (אחד קניתי ספייר) כשחיברתי את הכבל הראשון והדלקתי את הלפטופ המסך נדלק אבל התחיל לרצד במצב הזה למי שלא הבחין בסרטון שצירפתי, המסך נדלק והתצוגה עובדת (רואים את הלוגו של דל ואחר כך את הלוגו של הוינדאוס) אבל כאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד hp dv4140ea. "הבננה" של ספק הכוח שלו התעקמה אחרי נפילה של המחשב וכשיישרתי אותה הספק הפסיק להעביר חשמל למחשב. נתוני שכתובים על הספק: outpot: 8.5V, 3.5A, 65W hp part no: 239427-004 replace with hp spare 239704-001 1. האם אפשר לפתור בעית הבננה הזאת בעצמי או מישהו שמתעסק באלקטרוניקה ? 2. המלצה על ספק כוח מתאים וזול ? 3. המלצה על חנות אמינה וזולה ? 3. אם יש למישהו ספק כזה משומש ? הדבר מאוד דחוף - תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד חזק עם כרטיס גרפי חזק ביותר.. מעבד מצויין ...
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי הצעה די טובה ומה שמעכב אותי הוא החברה הזו שאיני יודע מספיק אודותיה. אציין שאותם נתונים במחשב אחר כמו DELL או HP יעלו לי יותר באלף שקלים לפחות. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב לקולנוע ביתי. זה המפרט שהוא שלח לי, מה דעתכם? מה להוריד להוסיף, לשנות וכו' במפרט שלו הוא לא צריך צג, רמקולים, מקלדת, עכבר או כונן תקליטונים. AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ASUS V9520/VS - GeForce FX 5200 - TVOUT - DVI - 128MB DDR WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA ANTEC OVERTURE Piano Black Quiet Media Case - 380W Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. החלטתי להרכיב מחשב חדש, מאחר והאחד שלי פשוט כבר לא עומד בעומס... יש לי תקציב של כ4500-5000 שקלים, ואני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק במשחקים בעלי גראפיקה ברמה מאוד גבוהה-CRYSIS ועוד... רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות כלשהן לרכיבים. (אני לא זקוק למסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וצורב ). גם כן, תהיתי לגבי מעבד האינטל i7 920 8MB TRAY. האם הוא יתאים לגיימינג? תודה. נ.ב- האם יש הבדל משמעותי בין מאוורר מעבד SPIN Q http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001239&id=C_00001242&cid=C_00000010&name=SpinQ&ov=n&ovid= ערכו- 280 שקלים ל- V1 AX http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001168&id=C_00001…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכי עבודה. אני מוכן להשקיע עד 6,000 ש"ח ויש לי חבר'ה שמגיעים מארה"ב כל הזמן אז אני יכול לשלוח איתם או לקנות בארץ. על המחשב אני מתכנת קצת, עושה גרפיקה קצת (שום דבר מורכב במיוחד, רק עבודות פוטושופ פשוטות), ענייני אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה בין 13 ל-15 אינצ', מהיר, שהסוללה תחזיק הרבה זמן, ושהוא יהיה כמה שיותר קל לנשיאה. ראיתי את ה-Series 9 של סמסונג והתלהבתי, אבל נראה שהם לא מציעים אותו למכירה יותר. אשמח לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
CREATIVE LIVE 5.1 RETAIL 193 ש"ח WD 80GB 7200RPM 345 ש"ח Kingston 256 266mhz 326 ש"ח LG CDROM X 52 Bulk 100 ש"ח AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 623 ש"ח 400 WATT 104 ש"ח ASUS A7V8X-X 404 ש"ח ASUS Radeon 9200SE TD 128MB 353 ש"ח Thermaltake Lanparty Xaser-Bag for Midi Tower Cases - A1877 143 ש"ח סה"כ 2,592 ש"ח בגלל הגבלה כספית לא קניתי את הAMD 64 כי יש רק 2800 והם יקרים :-( זה יהיה משמעותי בעתיד? לגבי לוח האם כמעט ואני לא מבין ....האם הוא טוב.. והכרטיס מסך שוב בגלל תקציב וכן לא צריך משו למשחקים כבדים.. אשמח אם תתקנו אותי... הא ועדו דבר קטן ...האם הכי כדאי kingstonלזכרונות וWD להדיסק קשיח ...? סתם התלבטות.. בתודה מראשששש…
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מפרט מחשב שמיועד בעיקר למדיה (סרטים, שירים וכו') ומשחקים עם גרפיקה בסיסית (אסטרטגיה וכו') התקציב המקסימלי הוא 2500 ₪. הרכיבים שאני צריך הם : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון הארד דיסק צורב DVD כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-