עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איך המעבדים האלה- מעבד Intel® Pentium B940? איך הם לעומת T4500 הישנים? השימוש זה אינטרנט אופיס וכאלה, לא משהו רציני וכבד התקציב עד 2200 ש"ח (כשצריך להסתכל גם על שנות אחריות)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by nathan14,

שלום, הייתי מעוניין שתציעו לי מפרט למחשב עד 4500 ש"ח תקציב. מטרות המחשב הם בעיקר צפייה בסרטים וסדרות שאני מוריד, פה ושם קצת עריכה גרפית וגם משחקים (אני לא גיימר כבד אבל אוהב לשחק). הייתי מעדיף כרטיס מסך Gforce ומעבד Intel. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by tomerco,

שלום אני צריך הכנת מפרט עד 5700 ש"ח כמה בקשות: 1. שיהיה ב סוקט 939 2. אם אפשר להכניס בתקציב אז לוח אם PCI-E לא חובה SLI אם יש כזה דבר 3. כרטיס מסך חזק למשחקים 4. כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר) 5. אם אפשר אז גם 1024 זיכרון את המחשב אני רונה שבוע הבא אבל אני רוצה ללכת כבר מחר לחנות שאני מתכוון לקנות בה ולראות כמה יצא לי תודה מראש tomerco

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by tornado,

מחפש המלצה למחשב נייד בנטייה לכיוון 4000 שקל שישמש בעיקר לישומי אופיס. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by jenok,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, לאחר שחפרתי באתר וקיבלתי כאן מספר הצעות ורעיונות הרכבתי סוף סוף מפרט שאני מרוצה ממנו. אבל לפני הקנייה הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם. המחשב ישמש כמחשב המרכזי בבית, בעיקר לשימושים משרדיים וכמדיה סנטר - חייב לנגן סרטי FHD בלי בעיות. לא מתכוון לשחק עליו (אולי רק משחקים קלים). כיוון שהוא ישב בסלון, שקט הוא הכרחי. אני מעוניין להריץ עליו תוכנת עריכה AVID אבל משום שאני לא מתכוון להפוך את זה למקצוע אני לא צריך מפלצת עריכה, פשוט משהו שלא יקרוס ברגע שמעלים את התוכנה ויאפשר לי לעשות כמה קאטים. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום! הזמנתי את המסך 34UM95 של LG והוא בעל רזולוציה של 3440X1440. נאמר לי בשרשור בפורום מסכי מחשב שהמחשב שלי יריץ את המסך, אך בחצי מכמות ה FPS שיש לי כעת (בגלל שהרזולוציה כפולה) אך עכשיו גיליתי שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E) תומך ברזולוציה של עד 2560X1600! וזה רק ב Dual Link DVI, ואני בכלל משתמש ב DVI "רגיל". האם זה אומר שהמסך בכלל לא יציג את ה Native resolution שלו גם בווינדוס? או רק במשחקים? לטרוח בכלל לחבר את המסך החדש? לא מצויין באתר של הכרטיס מסך אם הוא יתמוך ברזולוציה הזאת אם אחבר אותו אותו ב DP-MiniDP (יש סיכוי?) המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by maor0079,

זה מ TMS: http://tms.co.il/preview/spec/bmpdj63w כמה שאלות ? המעבד יש שם כמה סוגים עם קירורים שונים מה ההבדל ומה שלקחתי יספיק ? איך המארז והספק? יש גם cm 690 או פוסידון וספק יש את ה ליברטי 400 ה crosair שווה 60 שקל יותר ? הזכרונות יש גם של OCZ gold כמעט אותו מחיר מה כדי ? ואיך הצורב ? יש דגם חדש יותר 66 של LG לקחת? וכרטיס מסך אני צריך למשחקים כמו FIFA וכאלה לא משהו רציני בערך ב 800 שקל ואולי 1000 עם ממש כדי לחרוג

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  9. לאחר מעל 7 שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לפנטיום 4, 1 ג'יגה RAM עם הFX5200 הקלאסי ולעבור למשהו חזק ושקט הרבה יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-300 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות 720p), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג קל מאוד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ויז'ואל סטודיו, VMWare Workstation ב) צייינו האם תשתמש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב נבנה לצורכי משחקים ‎ Q6600‎ ac7pro gaep43ds3l a data ‎4gb wd640gb cm690‎ seasonic ‎500w ‎ shapihre ‎4850‎*‎2‎ ‎1024‎ mb‏ הכל יצא 4770 מטי אמ אס שווה? ‎

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום אני מעוניין בחוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי. המחשב מיועד להיות הראשי בבית ולכן צריך להיות רב תכליתי, עמיד לאורך זמן ועם ראיה קדימה. השימושים הם בעיקר: אופיס, אינטרנט, צפייה במדיה ב-HD אונליין ותכנות של web development. מאפיינים צדדיים אך חשובים בשבילי הם: חיבור HDMI, כרטיס WIFI ויציאות USB 3 בקידמה ובחלק העליון של המארז. חשוב לי מאוד גם אחריות ואמינות של החלקים. בנוסף, אני מתכנן בהמשך להוסיף אולי עוד 4GB זיכרון והארד דיסק SSD 120GB. להלן המפרט שהורכב דרך TMS הכולל מחיר של כל חלק ואת הסכום הכולל: 1. CPU = 973 > > Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray > > 2. CPU COOLER = 130 > > Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 > Scythe Katana 4 SC…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. מחשב נייד עם כרטיס מסך לא משולב מישהו יכול להסביר זה חדש לי אשמח להסבר

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by 9055,

לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053 אוףף איזה חרא זה שאין נועה ופנדה בירושלים משהו מכיר חנות טובה חוץ מ ksp כי הם די חראא עם האחריות וכללל זהה

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מעבד E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך HD4550 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר 1670 איך המחשב הזה לגיימינג ולצפייה בסרטי hd יש לי מסך 24 אינץ full hd של lg תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני חייל והייתי רוצה להעביר תימים בבסיס קצת יותר בסבבה איזה מחשב הכי חזק למשחקים אפשר להביא ב4 אלף?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by cxzvcxv,

מעבד: i5 2320 כרטיס מסך: AMD 6950 8GB RAM לוח אם: gigabyte z77ds3h הארד דיסק: seagate st3500413as 500gb ספק כוח: silverstone sst st60f es מאוורר: evercool buffalo 1156 עוד מאוורר: SCYTHE COOLER STREAM 120MM 1600RPM מארז: silverstone precision black x1 120 V2 כמה המחשב הזה שווה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by non_user,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. המחשב הבא נקנה ב : ראשון 21 אוגוסט, 2005 בהמלצת הפורום 2 x inS_512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1 x inS_AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL - קירור מצויין למעבד: FREEZER 64 (+102.12 ש"ח) (+102.1 1 x DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 1 x התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 1 x inS_BenQ DVD 1650S - RETAIL 1 x inS_.SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 x COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 1 x HEC-400W (400TRT) - ATX 2 1 x WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II התלבטות. אני בערך כל שנתיים מחליף מחשב בתקציב של 5000 שקל השנה החלטתי שדי. אני גיימר של קונסולות ומחשב אבל רוב המשחקים שאני רוצה יו…

25. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.