עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davis5,

אני חושב על לקנות dell b130 http://www1.us.dell.com/content/products/features.aspx/featured_basnb?c=us&cs=19&l=en&s=dhs האם משהוא מכיר את הדגם הזה ?

2. Started by tibia,

אני לא בטוח אבל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=10956&PHPSESSID=63f9e0168b2d31c419db99416ea9f747

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב שיגיע עד למחיר של 3,3 וחצי אלף. אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה תודה:]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום רב אני צריך מחשב בשביל אינטרנט, אופיס, צפיה וצריבת סרטם, שימוש בשני מסכים על אותו מחשב(כרטיס מסך דואלי/כרטיס לכל מסך עם מפצל?). אני צריך גם ציוד היקפי רגיל כמו רמקול, מיקרופון, מקלדת עכבר וכו'. מחיר - אני כרגע לא יודע, בבקשה פשוט נסו להציע מחשב זול ככל הניתן.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by eldad_elyashiv,

שלום אני מעוניין במחשב HTPC לסלון שיקליט וישדר וידאו ומדיה ושיריץ משחקים פשוטים כגון פיפא ומשחקים נחמדים. יש לציין כי הטלויזיה שברשותי הינה HDREADY עם חיבור HDMI גודל 42 אינץ'. מעוניין גם במערכת הפעלה. התקציב - 3500 ש"ח עד 4000 ש"ח. תודה מראש אלדד

6. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש והשימושים העיקריים הם: 1)אינטרנט. 2)סרטים. 3) ומידי פעם משחקי מירוצים החדשים שיוצאים של NFS. אני מחפש בעיקרון מפרט בסיסי אז מה דעתכם? E8400 ASUS P5N-T 780I SLI OCZ OCZ2RPR10662GK 2gb kit (1gb x 2) pc2-8500 ddr2 PNY Geforce 9600GT 512MB PCIE 2.0 VCG96512GXPB 9600 GT ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ציוד היקפי כמו עכבר/מקלדת/רמקולים יש לי. וגם צורב יש לי. לצרכים שלי שבאופן מוחלט לא כוללים אוברקלוק או משחקים כבדים - איזה מארז וספק כח אני צריך, אני צריך קירור מיוחד או המאווררים הסטנדרטיים מספיקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. כבר כמה חודשים אני רואה שאחת מבחרות הסלולר מעניקה מחשב נייד מתנה בהתחייבות לאינטרנט אלחוטי נייד ל36 חודשים. אמנם הנייד שמקבלים עולה רק 1400 שקל אך מחיר האינטרנט כולל הנייד הוא כמו מחיר האינטרנט ללא נייד. האם לדעתכם צפויה ירידה במחירי האינטרנט למחשבים ניידים ולכן הם רוצים לסגור חוזה לטווח ארוך במחיר גבוה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by Liorbt1,

היי חברים מחפש מחשב נייד השימושים העיקריים שלי הם בעיקר שימוש בתוכנות כיווץ קבצים והעברת קבצים בין מחשבים על ידי חיבור אלחוטי המחשב אמור לעבוד בצורה רציפה לפחות 12 שעות ביום תקציב לא מוגבל אך לא רואה סיבה להתפרע אם אין צורך

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by exclosive,

אני עומד לבצע את ההזמנה למערכת מחשב המורכבת מהרכיבים אלה לוח ASUS M2N-E מעבד AMD 4200 DUAL HD WD 250GB KS LEADTEK 7600GS PQI DDR2 800MHZ CL4 512*2 TERMALTKER SWING 430W מה דעתכם ? המארז יחזיק את המערכת? והאם מומלץ לקחת מארז SOPRANO עם 3 מאווררים במקום זה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. טוב מה שרשום בכותרת פחות או יותר יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ איזה משחק נחמד ככה.. תודה רבה אנשים!

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  11. אז ככה: כרטיס מסך יש (8600GT) כונן קשיח יש (Hitachi 500g) וצורב DVD יש גם כל מה שאני צריך בתקציב זהו: מעבד, לוח-אם, זיכרון פנימי, מארז+ספק וכנראה קירור למעבד. 2g לזיכרון פנימי מספיק ואין צורך ביותר זה בערך המפרט שעלה לי בראש עד עכשיו: Intel Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ANTEC SONATA II 450W יש מקום לשיפור? הQ6600 דרך אגב אני מעדיף כמעבד מתוך מבט אל העתיד (כן כן המשקפיים התלת-ממדיות ב-IMAX רב שימושיות ) וגם קצת בלי קשר, הדיסק הקשיח שכבר יש לי איכותי? בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. אני יודע המפרט מאייבורי אבא שלי החליט שהוא קונה לי רק מאייבורי ורק דרך חבילה של intel שאני יכול לשדרג... זה כעיקרון החבילה לפני השדרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...3064&CatCode=1 ספק ב-120 ל-500W של hec מעבד לרדת ל-e8500 הוזלה של 10 ש"ח לוח אם ep43-ds3l ב-120 ש"ח זיכרון פנימי kingston ושדרוג ל-4GB אבל אבא שלי מעדיף רק 2GB אני צריך טיעון טוב למה כן כדי 4GB כרטיס מסך 9800GT ב-275 עכשיו המערכת הזאת עולה 2800 ואבא שלי נותן לי 3000 ש"ח... אז חשבתי לשדרג את המארז "המאוד מאוד איכותי" שנתנו לי למארז של cm השאלה מה כדי? חשבתי לא להגזים ולעלות רק ל-elite 334 או שבכל זאת עדיף לעלות ל-cm 690/590??? והאם כדי להשקיע משהו כמו עוד 150 ש"ח לכרטיס מסך hd4850 או שזה יספיק ל…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. מעוניין לקבל המלצות למפרט מחשב המשמש בעיקר לעבודה משרדית מאומצת + צפיה בסרטי dvd . עדיפות למעבדי AMD + כרטיס המסך שלא onboard .

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by witherwings,

1. דרוש מחשב למשחקים\עבודה בתקציב של עד 7000 ניתן לנצל את התקציב אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה בכמה מכונות וירטואליות(לא משהו אינטנסיבי) ומשחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. workstation / משחקים חדשים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ( לא בצורה כבדה) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מחפש מסך * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow / fear /cryss * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוה אבל לא קריטי ! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך ומלקדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צ…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. צריך לתציאו לי מפרט למחשב נייד בעיקר לעבודות של בית ספר וכאלה, לא צריך שהוא יהיה חזק במיוחד.. ושיהיה אפשר לקנות את המחשב לא דרך האינטרנט ולא טלפונית אלא פשוט ללכת לחנות וליקנות לדוגמה:IVORY... (אני גר באזור הקריות) תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by ra_mit,

תקציב מקסימלי 4000, עדיף פחות. איזור ה-2000-3000 עדיף. (אבל מעדיפה להוסיף כסף אם זה אומר שאוכל להשתמש בו כמה שנים) שימושי המחשב: משחקים: heroes of might and agic 6, diablo 3, משחקי אסטרטגיה תוכנות: matlab, solidworks המסך הוא סמסונג 21" השקט חשוב, (6) אבל אשמח לפירוט לגבי ההפרש במחיר בין מחשב שקט ושקט מאוד. אני רוצה תמיכה ב-USB3 אני לא רוצה לשדרג בקרוב אבל אם זה לא משנה בהרבה את המחיר אשמח להשאיר אופציות לשדרוג בעתיד. ללא ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אבל עם תמיכה ב- wifi

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by yarikh1,

[התוכן נמחק בשל עבירה על כללי הפורום ]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. אני ממשיך עם המארז והספק הנוכחי שלי antec sonata iii והרכיבים שבהם אני מעוניין הם לוח, מעבד,זכרונות וכרטיס מסך אני מתלבט בין הi7 2600k לבין ה3370 k החדש, חשוב לי מעבד עם יכולת המהרה טובה. הספק שלי הוא הספק של המארז 500w ככה שאני צריך רכיבים שלא יהיו זללנים במיוחד. כרטיס מסך רק של nvidia עם עדיפות לquadro fx רוב תודות

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

ל2 ההודעות הראשונות אין כל קשר למה שכתוב כאן מכוונתי שערכתי לחלוטין את ההודעה. שימו לב מה הולך: אני מעוניין לקנות מחשב שאת הכרטיס מסך שלו, אקנה בארה"ב, יש לי קרובים שם. המפרט בסה"כ כולל הכרטיס מסך צריך לצאת מקסימום 5K כאשר המטרה היא 4.5K. -אין לי צורך ביותר מ80G, אבל שיהיה SATA II. -אני רוצה logitech mx518, או הצעה יותר טובה במחיר שלו. -בלי מסך או שאר ציוד היקפי. -בלי כל צורב או כונן CD. בקשר למחירים בחו"ל, כדאי שלא תצטרכו לחפש, הנה הם: פינת החשבון הפשוט: -X800GTO2 עולה 930 ש"ח. (לא ישנים!, סתם) 4500-930=3570 -6800GS עולה 850 ש"ח. 4500-850=3650 -7800GT עולה 1350 ש"ח. 4500-1350=3150 -7800G…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. קודם כל יש לי ספק כח חשד של 480 V אז במקום להוסיף מארז פשוט מוסיפים איזה 100 שקל למחיר הכללי. HD אני רוצה 80GB זה מספיק לי . כונני סידירום אין צורך לשים כי יש לי . זיכרון אני רוצה גיגה. מעבד אני מעדיף כפול ליבה , ועדיף מעבד מעולה . כרטיס מסך סביר , לא איזה תותח , משהו שיספיק לי למשחקים סבירים ולעבודה נורמלים בחשבים (משו בסביבות ה500-600) PCI X וכמובן ללא מסך , אם אתקציב יצא יותר גדול תרשמו בכל זאת את ההחלטה של DDR או DDR2 , וAMD או INTEL אני משאיר לכם , סה"כ המחשב הוא לצרכים ביתיים מוסיקה , תוכנות פה ושם , משחקםי פה ושם , ואני לא צריך את שיא היכולת שלו ליותר משנה כי אני כבר יהיה בצבא . אני סומך עליכם שתעשו את החישובים ואני יודה מאוד למי שירכיב לי מחשב.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by menybo,

שלום לכולם אני דיי חדש כאן אני מחפש מפרט למחשב משני (יש לי מחשב עם מפרט נחמד) עד תקציב 1600 ש"ח אשמח לעזרה ממכם! בתודה מראש נ.ב עדיפות למעבד INTEL

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  23. אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של כ3K ש"ח. הדרישות הינם בסיסיות, אופיס אינטרנט וישומים פשוטים בעיקר. דרישה נוספת היא מסך 15.4 אינצ' ואחריות ושירות טוב יחסית מצד היבואן.. יכול להיות נחמד אם החנות תהיה באשדוד ד"א.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 ספק כוח: CORSAIR CMPSU-520HXEU לוח אם: ASUS Maximus Formula מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz BOX קירור למעבד: ZALMAN CNPS7000B-CU זכרונות: KINGSTON 1GB DDR2 800MHZ CL5 X4 כרטיס מסך: PCI-E Gigabyte Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail מערכת הפעלה: Windows XP Pro 64BIT Hebrew Enabled OEM

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by יורם,

קודם כול יותם אני לא מבין אותך למה העברת את הנושא שלי לפורום בכלל שהוא לא קשור למחשבים אני כולה ביקשתי איזה מפרט יותר טוב לדעתכם פשוט אל תסגור לי את הנושא בקשה ביקשתי כולה חוות דעת אז ככה... איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg [יש לי מסך 17 אינץ ואני לא מתכוון לעשות OC]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים