עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר'ה- הזמנתי כבר את המפרט הבא, אני מחפש מחשב שקט מאוד,גם למשחקים אז החלטתי כבר לגבי המארז, הספק כח, (את המעבד כבר קניתי כי קיבלתי איזו הנחה אז אין אפשרות לשנות) וכל אלה. אני רק רוצה לדעת אם הכרטיס מסך שאני לא כ"כ מבין לגביו הוא בחירה טובה. אם ה zalman הוא מהסוג שכדאי וזהו נראה לי. כמו שאמרתי- הזמנתי כבר את המחשב אז אם יש הצעות לשיפור אני אוכל לעשות אותן היום - סומך עליכם!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS כרטיס גרפי msinx 8800GTST2D320EOC PCIE…

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  2. תודה על ההתעניינות - השאלה היא מה הוא המחשב המועדף בשביל לשחק משחקים? #1 או #2? תודה להלן מפרט של מחשב #1: לוח אם איכותי GA-M61PM-S2 GIGABYTE מעבד AMD ליבה כפולה AM2 ATL4000 64 BIT פעולה שקטה זיכרון 2048 MB DDR-2 667 DUAL דיסק קשיח HDD SATAII 160GB 7200RPM מארז איכות כסוף כולל סעפת יניקת חום צד P4 MIDI ATX כרטיס קול Sound o/b 6 Channelשישה ערוצים כרטיס מאיץ גרפי חזק GeForce 8600GT SUPER (512MB)PCI-E כרטיס רשת Lan 10\100 o/b חיבור לאינטרנט 6 יציאות USB 1.1/ USB 2.0 שתי יציאות בחזית המחשב צורב DVD DVD-RW DL LG Super Multi דו שכבתי לצריבת 9 GB סט עכבר מקלדת ארגונומי רמקולים להלן פירוט של מחשב #2: Socket S939 BOX AMD 4600 athlon …

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bamenny,

שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by Titanium,

ככה יש לי שתי מפרטים אחת מחברת איבורי ואחת מגולד טופ תגידו מה דעתכם? גולד טופ - gigabyte GA-K8NS N-force3,STAA Athlon64 bit geil value series 512 MB DDR PC3200 400MHz AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer SAPPHIRE ATI 9800 Pro 128MB DVI 256Bit AGP*8 RETAIL DVD LG GSA4120B +-R/RW IDE X12 8.5GB DUAL LAYER Bulk ATX 350Watt IVORY: AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer MSI K8N Neo Platinum 400MHZ RAID SATA 8.1SOUND ETC... 512 PC3200 DDR Kingston 400MHZ LG GSA4120B +-R/RW IDE X16 8.5GB DUAL LAYER Bulk MSI Ati Radeon 9800Pro 128MB 256Bit Case:ATX…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gal,

החלקים הנ"ל אמורים להרכיב מחשב לשימושים קלים של התקנות למינהם ואינטרנט.כמו כן יתווסף 4 גיגה זכרון או פחות תלוי איך שיתחשק לי.כמו כן הייתי רוצה לדעת האם וינדוס 7 ירוץ בצורה סבירה פלוס על מערכת כזו.המערכת תכלול דיסק 160 גיגה סאטה 8 מגהבייט באפר. ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 295 1 295 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ASUS Price Units Total P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 240 1 240 ÞÐÕÕèèÙÝ ÕÒÕäÙ çÙèÕè Generic Price Units Total CPU Cooler For s775 40 1 40 Total price 575 ₪ מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. הנה קישור למחשב נייד שמוצע ע"י חברת גטר-טק בעלות של 6.8K +מע"מ. מבקש לקבל חוות דעתכם על התכונות של המחשב הזה,יתרונות חסרונות וכיוצא בזה. תודה. http://www.toughbook.eu/media/CF-Y7_spec_sheet_Engl.pdf

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. נראה לי שאפשר גם להכליל את השאלה האם שיא הטכנולוגיה כיום, שאפשר להרכיב מחשב כזה ב20 אלף שקל נגיד, יריצו טוב משחקים גם בעוד 4 שנים? אם נקנה היום מחשב ב10 אלף ובעוד 4 שנים בעוד 10 אלף, האם נקבל אותה תוצאה מבחינת ביצועים? אני לא מבין גדול בחומרה אבל לפי מה שנראה לי, ההתקדמות היום היא לא מטאורית כמו שהיה אפשר להגיד לפני כמה שנים זה נראה כאילו החומרה, כפי שאנחנו מכירים אותה היום, מתאמצת המון בשביל להוסיף אחוזים בודדים בביצועים ורואה שהכף נוטה לכיוון זה עם ה5-6 יותר FPS במשחק או העוד 5% במהירות. קשה לומר שיש באופק איזו טכנולוגיה מהפכנית מעבר לפינה. מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by adu,

אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה וחשבתי לקנות מחשב נייד חדש, הבנתי שהמחירים פה בארץ הרבה יותר גבוהים אז חשבתי לקנות בארה"ב, הבעיה היא שאין לי קרוב בארה"ב שישלח לי את המחשב לכאן. האם יש איזשהו אתר שדרכו אפשר להזמין מחשבים ישירות לארץ? אם כן, עם איזו חברות יש אפשרות לאחריות שתופסת גם בארץ? -הדיון שיש פה בנעוץ מיושן ובקושי הצלחתי להבין ממנו משהו. ולמען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? מטרות סטודנטיאליות ועריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3+ * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים שלוש זמן עבודה נשמע סביר לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה וUSB 3 עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה * כונ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Eliya,

תקציב 3K שימושים גיימינג לוח סטאנדרטי בלי חיבורים מיוחדים. הולך לשחק על רזולוציה 1680X1050 אין כ"כ חשיבות לשקט אבל שלא ירעיש ברמות מטורפות ללא ציוד היקפי מלבד צורב לא עושה OC הנה מפרט שהכנתי Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪728 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1347 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  10. שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K

11. Started by sixth,

שלום, אני מחפש מחשב בשביל אינטרנט, סרטים, ושאר הדברים, בלי צורך למשחקים. הציעו לי את ההצעה הבאה: מארז P-4 ATX USB שחור 755 לוח אינטל מקורי 946G מעבד CORE 2 DUO E6300 זכרון KINGBOX DDR2 1024MB 667MHZ דיסק קשיח SATA 7200 120GB צורב NEC DVD כונן דיסקטים 1.44 כ.מסך NX7300GS 256MB PCX משותף 2 3,400 ש"ח --------------- עכשיו, רציתי לדעת, האם יש מפרטים טובים יותר? ראיתי מפרט שנדמה לי היה בבערך אותו מחיר, פלוס מסך 17 אינץ LCD בIVORY, אבל אמרו לי שלא אמין לקנות שם? מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט במחיר טוב עד כ4 אלף שקל? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by asaf172,

שלום מה דעתכם על המחשב הזה? לאיזה שימושים הוא יהיה טוב? לאיזה לא? חיי סוללה? נשמע לכם ששווה את המחיר? תודה אסף

13. Started by amyu98,

: מעבד:G620 לוח:MSI H61M-E23 4GB RAM DDR3. דיסק קשיח 500GB. כטיס מסך HD 6850 שווה? יריץ BF4 על High? תודה.

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

מבוסס AMD למטרת גלישה,סרטים,משחקים . אני זקוק זקוק ל- מעבד ,לוח אם , כרטיס מסך מבוסס Nvidia , זיכרון פנימי 1024 של 512X2, מארז , צורב DVD . המחשב לא מיועד לאוברקלוק. (יש לי כבר מסך ,דיסק קשיח, כונן דיסקטים מקלדת+עכבר וכ'ו). אם אפשר אז הייתי רוצה את המפרט מהחנויות הבאות בלבד : LogicPC http://www.isracomp.com KSP תודה. הרכבתי את זה מKSP Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 540 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 X 2 6600GT eVGA 128MB TV, DVI, PCI-E 870 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 סה"כ 3385 מה אתם אומרים? ובקשר לאחריות אז כמה זה בKSP?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by kfirmo,

1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת סרטים בתוכנת DAVINCI RESOLVE. המחשב ישמש גם לעבודה משרדית באופיס. המחשב צריך להיות נייד, אבל השימוש הוא בבית בלבד לכן אני מעדיף מסך גדול 17". חשבתי על הדגם הזה: Gigabyte A7 17 R9-5900HX / 16G / 512G SSD / 3070 / W10 ממנו נגזר גם התקציב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-8000 ש"ח, ניתן לחרוג בכ-500 ש"ח, והייתי שמח אם היה זול יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטים ב-DAVINCI RESOLVE, עריכת תמונות ב-PHOTOSHOP , עבודה משרדית ב-OFFICE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…

18. שלום לכולם, המחשב צריך להיות עם כמות זיכרון גדולה מספיק (משהו כמו 512 מגה לא?) !!! הארדיסק שיהיה גדול בשביל הרבה שירים ומסמכים וכאלה... !! צריך להיות מסך LCD איכותי לפחות 17" !!! המחשב גם ישומש לצפייה במדיות שונות בין השאר פלאש.. גם משחקים לילדים יותקנו על המחשב.. ואתם חושבים בתור מעבד כדאי sempron? ומה עם כרטיס מסך וזיכרון? הזיכרון כדאי שיהיה זול אבל אמין כמה שיותר.. תודה מראש !!, מאור :-*

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תקציב - 4000-5000 ש"ח ייעוד - משחקים כבדים (FLIGHT SIMULATOR, BATTLEFIELD2) ציוד היקפי אינו כלול במחיר (הכוונה בעיקר למסך) בקשר לכרטיס מסך, לא מבין כלכך, אשמח להמלצות זיכרון של לפחות 2 ג'יגה מעבד - אינטל קירור - צריך\לא צריך? אני פשוט לא מבין בזה כנ"ל לגבי ספק כח. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  20. תיראו הזמנתי את המחשב הזה מ Ksp אבל המוכר אמר שהוא לו בטוח שהכרטיס יתחבר ללוח הינה המיפרט תגידו עם הוא צודק e8400 asus p5ql-e 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader zotac 9800gtx+ WD 500GB NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT בהתחלה הייתי אמור ליקנות את ה ep43 ds3l של gigabyte המוכר אמר שהוא לו בטוח שהזיכרון ששמתי יתאים אז אמרתי טוב אני ישדרג ל asus p5ql-e גם שמעתי שהוא יותר טוב אז לו היה אכפת לי והוא אמר שפו יש יותר סיכויים שיתאים זה יתאים בלוח הזה? הוא אמר שפשוט יש בעיה עם ocz אז בקיצור כל החלקים יתחברו כולל הזיכרונות ששמתי?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה שיפור משמעותי - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, יכול להיות שגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). editor לתכנות, תוכנת סטטיסטיקה קלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל - דגש על אסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by t0x1c,

שלום לכולם לצורך שדרוג המחשב שלי אני צריך את עזרתכם עם כמה שאלות שיש לי מפרט המחשב שלי כרגע (msi ex623) הוא מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz ערכת שבבים Chipset Intel PM45+ICH9-M 1066MHz FSB כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 9500M GS 512MB DDR II זכרון 2048MB DDR II 800MHz ואלו השאלות שלי: 1. אם אני רוצה להחליף את המעבד, איך אוכל לדעת אילו מעבדים מתאימים למחשב הזה? כולל סוג החיבור (יש למעבדים 2 סוגים? אחד M ועוד משהו?) 2. האם EBAY זה אתר שמומלץ לקנות ממנו רכיב כמו מעבד? 3. העלתי כמה תמונות של המחשב: http://image.torrent-invites.com/images/2014/06/11/1iRlHu.jpg http://image.torrent-invites.com/images/2014/06/11/2v7ebs.jpg רציתי לדעת מה זה כל רכיב\סלוט שמסו…

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. חריגה של 500+- עכשיו אני רוצה מעבד בסגנון AMD Athlon64bit 3200+, אממ.. לוח אם נורמלי, זיכרון ג'יגה, וכרטיס מסך טוב. עכשיו אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי Counter Strike Source על 100 FPS מתי שאני יעשה FPS_max 100 (פקודה שעושה שהFPS המקסימלי יהיה 100) ולא ירד מ100, ואני ישחק על רזולוציה 800*600 והכל על HIGH. עכשיו הכנתי לי משהו נחמד מwww.memorypc.com, תגידו לי מה דעתכם. אתם יכולים גם להכין לי מפרט אם אתם רוצים, אני יראה איך הוא אז הכנתי בלי מארז וספק, כי אני לא יודע מה לשים. תציעו לי 8) דרך אגב, אני חדש בקהילה, אז שלום שלום ועוד משהו, אני לא כל כך סגור על הכרטיס מסך, אני רוצה לקחת כרטיס מסך מקסימום ב1400 שקל, אבל אני רוצה שהוא יהיה ח-י-ה... :bunny: שם מוצר מחיר כמות ב…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by Hagaix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. שלום לכם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. אני חשבתי על משהו מבוסס AMD 64 2800, ובנוסף לוח עם כניסת פיירוויר של ג'יגהבייט K8NS PRO. האם זה שילוב מוצלח, האם אפשרי להגיע לשילוב הזה + זכרון 512 מגה + מארז כולל ספק בתקציב של 2000 ש"ח ? אם לא, האם כדאי לקחת לוח כמו ה K8N Pro של ג'יגה בייט, שהוא גם עם פיירוויר ותומך ב 64 ביט. חבר טוב, הציע בכלל שאני אקנה איזה Ahtlon XP טוב, כיוון שגם ככה אין מה לעשות עם ה 64 ביט היום. דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.