עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לרכוש חבילת קונקטורים DC של כל מיני סוגים מכל מיני דגמים של מחשבים, עד היום אני קניתי מהאינטרנט רק בבודדים לא מצאתי חבילות שיש בהם אוסף שמכיל כמה סוגים... האם מישהו מכיר? תודה

2. מעבד: Q6600 G0 לוח אם:MSI P35 Platinum Combo זכרונות:2GB CORSAIR DDR2 CL4 800 כרטיס מסך:INNO3D 8800GT OC ספק כוח:W0134RI 550W TR2 RX PFC/140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ CABLE MANAGEMENT דיסק קשיח:250GB SATA II 7200rpm 24/7 16MB Western Digital דיסק קשיח2(כרגע הוא נייד):250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 Seagate מארז:Thermaltake דגם Soprano VB1000SWS צורב:LG DVD X20 מסך: קיים כחצי שנה LG L1900R בסיס בצורת טבעת (1590ש"ח)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by hardgore1,

הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yossi555555,

שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…

5. מחפש קירור אויר איכותי ללוח Z690 AORUS ELITE AX DDR4 מיצרן Noctua שמתאים ללוח הנ"ל למעבד 12900 מרוב קירור בצדדים של הלוח קשה לדעת איזה קרור צריך

6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת ממה בנוי ואיך עובד קירור הגז ולמה הוא כלכך יקר? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. שאלה הנוגעת להבדל בין מחשב גיימינג למחשב לעריכת וידאו מההיבט של מארז וקירור. ללא ספק שני המחשבים צריכים להיות חזקים ביותר, אבל האם שניהם מתחממים באותה המידה? האם נכון לומר שמחשב המיועד אך ורק לעריכת וידאו לא יתחמם במידה ניכרת בזמן העבודה על הטיימליין (בזמן עריכה) ויתחמם יותר בזמן Export? ואם זה נכון, האם אפשר "להסתפק" בקירור אוויר טוב (Noctua NH-D15) בשילוב עם מארז שקט אך עם פחות Airflow? (עורכי וידאו מעדיפים את השקט). אפילו Puget System המתמחים במחשבי עריכת וידאו וגרפיקה משתמשים בקירור אוויר ובמארז Fractal Design Define 7 הידוע בשקט שלו יותר מאשר בזרימת האוויר שבו, אפילו כשמדובר ב- 13900K או 12900K (מדובר על שני המחשבים החזקים שלהם - מצד ימין). במקרה הפרטי שלי, אני …

8. Started by shlomi4i,

אני צריך המלצה טובה לספק כוח איכותי מאוד קירור מצוין המעבד שלי q8300 עם oc ל 3ghz רוצה להמשיך תאוברקלוק תקציב לרכיבים ביחד 800

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by dadab,

שלום, אני קונה מחשב עם מעבד i-7 930 ואני מעוניין לעשות לו oc לסביבות ה-4000 איזה קירור אתם ממליצים שיביא לי את מירב התועלת של מחיר.ביצועים? חשבתי על coolermaster v8 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. כותרת, תודה.

11. Started by danvis,

היי כולם, קניתי אסוס U36S לצרכי לימודים לא מזמן, בפעולה שוטפת בזמן לימודים על שולחן - בהחלט אין בעיה של התחממות, אבל לפעמים אני משתמש בו במיטה וכשהוא יושב על השמיכות אני מרגיש שהוא מתחמם ושאני שם יד מתחתיו הוא ממש חם. אני מחפש משטח קירור למטרה של עבודה עם הנייד במיטה, משהו מתכוונן יהיה נחמד. מחיר עד 150-200. תודה! (:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Gliding,

שלום, אני מחפש קירור למחשב הזה, שהוא כבר בן שנה (נפח הסוללה לאחר כיול לא מצליח לעלות מעל 70 אחוז..בשעה טובה ) ראיתי שכולם בערך אותו דבר מבחינת מבנה, וההבדלים העיקריים הם במספר המאווראים לא בא לי להשקיע בקירור הזה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=280 של ZALMAN אם אפשר למצוא קירור שמציע את אותן תכונות תירוארטיות בהרבה פחות כסף...כמו זה http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1135&ID=1598 ולכן..האם יש קירור מומלץ..אין תקציב..פשוט כמה שיותר נמוך, ושלא יהיה משהו שבעל החנות בונה בחצר שלו משאריות של מכונות כהיסה תודה

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  13. Started by Guy950,

לאחותי יש מחשב נייד אפל מק בוק, המחשב נייד הדק ביותר בעולם (או משהו כזה). המחשב מגיע בלי קירור, יש לו חורי איוורור אבל אין קירור אקטיבי אלא פסיבי וזה לא ממש עוזר, המחשב חם בצורה מטורפת. אפשר המלצות למשטחי קירור או מאווררים שניתן להרכיב על המחשב? תקציב עד 200 ש"ח, תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אז ככה,יש לי נייד מדגם דל d-620 לפני כ חצי שנה ,לאחר עבודה של שנתיים וחצי "נשרף" לי הכרטיס מסך בלוח אם הנייד נשלח לתיקון וקיבלתי אחד אחר. ראוי לציין שאני סטודנט והנייד עובד בין 7-10 שעות כל יום. שמתי לב שהנייד ממש מתחמם לי בעבודה על הבירכיים פשוט רותח עד מצב שאפשר לקבל כוויה. השאלה,האם זה נורמלי לנייד מדגם זה להתחמם כך?האם אני צריך משטח לקירור בשבילו?אני לא סתם שואל....אני אם אני קונה משהו אני חייב שהוא יהיה הטוב ביותר ושיחזיק לי לכמה שנים חשבתי על הדגם הבא zalman nc -2000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_927&products_id=25097 שעולה בסביבות ה 300 ש"ח שכולו מאלומיניום מוצר ממש איכותי. העניין הוא,בגלל שאני סטודנט אין לי להוציא כסף בשביל משהו שכן סובל …

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by god0nline,

אהלן - אני מעוניין לרכוש קירור (אפשר גם קירור מים). המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Intel i7 2600K 3.4GHz לוח אם : Asrock z68 Pro-M (שהגיע עם קירור משלו Thermaltake ultra-120 Extreme + 120mm) זיכרון : (Kingston 16 GB (4x4 ספק כוח : Enermax MODU82+ 425W active PFC 12cm Fan PSU מארז : Thermaltake Armor+ MX Middle Tower כרטיס מסך אני עוד מתלבט איזה לקנות, אבל כנראה שיהיה לי את ה 560 TI בגירסת 2GB. אני מעוניין לעשות OC יחסית מסיבי למעבד, ואני מניח שבשביל זה צריך קירור טוב. אם יש צורך גם בספק כוח חדש, אשמח לשמוע הצעות התקציב שלי הוא 500, עם יכולת חריגה של 300. אשמח לקירור שקט (מאוד!). תודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  16. אז אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4-5k הקירור הוא למעבד בלבד אני קונה עוד מאוורר למחשב עצמו (corsair ml120 pro led blue 120mm premium magnetic levitation fan) המחשב בקצרה: (הכרטיס מסך בא עם אוברקלוק מובנה מהיצרן) i5 8400, gtx 1060 אני מתלבט אם לקנות קירור אוויר חדש או להישאר עם מה שבא עם המחשב במקרה הזה Arctic Alpine 11 PLUS או להחליף למשהו אחר באזור ה150-200 שקל כי מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי כי אני קונה אותו לכמה שנים טובות אני משחק במשחקים מהסוג של gta v, fortnite, pubg, csgo,overwatch ועוד... אם תרצו שאני אפרט עוד לגבי המחשב אני אפרט רק תכתבו לי. אשמח לעזרה, תודה!

17. Started by SAE4340,

שלום, אני מתכוון להזמין מ-T.M.S את המפרט הבא, כולל המארז fractal design define mini מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪394 ספק כוח: Seasonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪273 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪446 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by gania23,

מה אני יכול לעשות כדי שיהיה לי קירור אפקטיבי לנייד? כאשר אני משחק הכרטיס מסך מגיע לי ל70 מעלות והCORE מגיעה לי גם כן ל70 מעלות. אני בודק את המעלות בתוכנה אברסט ובספיידפאן. האם משטח קירור הוא הפיתרון היחיד או שיש משו יותר אפקטיבי נ.ב אין הגבלת מחיר.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by ofek7,

איזה קירור הכי מומלץ לנייד? התקציב הוא עד 300 שקל.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by cold fire,

יש לי נייד dou core 2 1.66Ghz הוא מתחמם לי יותר מדי(לפחות ככה אני מעריך) סביב 50-55 מעלות בעומס הבעיה שהוא ממש חם, רציתי לשאול על פלטת קירור(אני ממש לא מתמצה בנושא)... תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by alon3212,

קירור מומלץ למעבד i9 10900

22. Started by demultiplexer,

אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. Started by arik_bulldog,

יש לי Acer, הקיץ מגיע ואני חושב שצריך לעשות משהו עם הקירור כי הוא מתחיל להתחמם. בנוגע למשטח קירור, אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי זה להתבאס, אז אני רוצה לשאול על דגמים מומלצים. מה שחשוב לי זה בעיקר השקט, רעש זה הסיבה שאני עם נייד, כך שעוד מאוורר ככה פתוח נראה לי יעשה הרבה רעש לא? אשמח לשמוע חוות דעת ועל עוד אפשרויות לקירור הנייד אם יש. ד"א, הנייד שלי רוב הזמן במצב "נייח". אני משתמש במקלדת ומסך בנפרד והמחשב סגור בצד.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Druc,

ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gaboss,

שלום קניתי לוח אם של gigabyte דגם : GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK הלוח מגיע עם קירור מים ל chipset לא מצאתי בשוק ( הישראלי לפחות ) קירור מתאים לזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת קירור מים משולבת שתתאים למעבד + chipset או קירור מים ל chipset בניפרד תודה מראש קישור למוצר : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4980#ov

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.