עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נגיד להגדיל זיכרון? להחליף SSD? במידה והסוללה תקולה ,לשלוח רק את הסוללה ולאל את כל המחשב ..? רשום לי במפורש ,בחוברת של היבואן במידה והאפתח את המחשב האחריות תוסר , אז איך כל העולם ואישתו מחליפים HDD ומוסיפים ראם?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מולטי-טאסקינג: עריכת וידאו 4K-8K, מידול ורינדור פרויקטים 3D, קומפוזטינג ו- גיימינג אבל לא קריטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך בדיוק הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא בטירוף, במיוחד אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל אז אין בעיה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

3. אני כבר לא גיימר מטורף, כבעברי, אבל אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים באיכות טובה. אני חושב שהדבר היחידי שאני יכול לקחת מה- P4 3.00ghz עם הלוח ASUS p4s800d זה את הצורב ואולי את הקופסא והספק כוח שלי שאם אני זוכר נכון הוא 400 או 500 וואט , אין לי מושג. מצ"ב לינק של הקופסא. http://www.thg.ru/howto/20030829/images/xspider_p.jpg אציין שאין לי מושג מה קורה היום בתחום החומרה וכל המספרים למיניהם די זרים לי. לכן אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים סטנדרטיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במע' הפעלה ואופיס (לא חובה אם מוריד משמעותית את הביצועים) 8. האם ישנה ה…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. היי! הרכבתי את המחשב הזה תחת תקציב של 7 בערך, כשהדרישות המרכזיות שהצבתי לעצמי הן יכולת תמיכה בוירטואליזציה בצורה חלקה, גיימינג, וניצול של הGPU לתכנות מקבילי וכמובן שהעיקרון המנחה המרכזי שלי היה שיישמר לאורך זמן עם יחסית מעט תחזוקה ורכש עתידי לפחות ב5 שנים הקרובות מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 2021 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 175 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 594 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ygr,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3200, ואני מבקש לא לחרוג מ- 3200 בכלל. (ה- 200 זה כבר חריגה מ-3000). 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב בעדיפות עליונה לעבודה משרדית עם התוכנות המתקדמות ביותר (אופיס הכי מתקדם, ווינדוס 7, וכדומה) אחר כך שיתאים למשחקים בינוניים-כבדים וקצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: משחקים באופן כללי,שיריץ בצורה הטובה ביותר באופן יחסי למפרט. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך של 19 אינצ' מגיע עד ל- 1280 על 1024. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אפש…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. אהלן.. המפרט מצורף LCD או זה או LG חשבתי על לוח יותר משתלם מארז אני לא מאמין שלמחשב הזה מגיע ג'נרי.. קומפיוקייס הוא לא אהב.. חשבתי על הטרמלטייק ב460.. אבל אני לא יודע אם יש לו ספק.. זהו בעיקרון אשמח מאוד לשיפורים רצוי אזור חיפה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪, ניתן לחרוג עד 500₪, אבל גם לא חובה לנצל את מלוא התקציב אם יש אופציה זולה יותר שעומדת בבקשות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וצפיה בתכני HD בנטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא יותר מקילו וחצי 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, מעוניין לרכוש מחשב למשרד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך דל 27 - הדגם שבחרתי, מקלדת+עכבר מייקרוסופט הדגם שבחרתי, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קטן, מיקרו, עדיף ללא אורות וללא חלו…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. שלום לכולם, אני חדש באתר ואני לא מתעסק כל כך בחומרה ואשמח לקבל הצעות למפרט למחשב החדש שלי . העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא בעריכת גראפיקה ומשחקים. אני לא משתמש ב OC בכלל . אין צורך במסך יש לי 3 מסכי 17" של LG בבית ואני לא רואה סיבה לקנות עוד כמה. אין לי העדפה של INTEL או AMD . מה שכן חשוב לי : צריך כרטיס רשת של 10/100/1G כ. מסך ממוצע למשחקים כמו HEROES5, HALO, וכדומיהם . זיכרון של לפחות 1G HDD של 200G לפחות SATA II 7200 אפשרות לחיבור לטלויזיה ולשני מסכים בו זמנית כ. קול של לפחות 5.1 (רמקולים קיימים אין צורך ולקנות חדשים) המחשב צריך להיות לא רועש במיוחד (נא לא להוסיף 5-10 מאווררים כי יש דברים שדורשים קירור מסיבי) צורב DVD ___________ אני משתמש המון ב PHOTOSHOP ו PAINTSHO…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by eyalll,

היי חבר שלי עומד לקנות מחשב. מטרת המחשב היא הרוב משחקים ואולי גם סרטים...העיצוב של המחשב לא חשוב, אולי רק קצת, לכן הוא בחר את הCM690, לא צריך מערכת הפעלה, ואת המחשב מרכיבים לבד. לא מתוכנן OC. רצוי שיהיה הכרטיס מסך HD4870. רזולוציית משחקים - 1280x960 אבל מתוכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה HD READY. (ובעתיד אולי למסך רחב) זה מה שאני והוא בינתיים בנינו לו, סה"כ יצא 3800 ש"ח, אם יש מקום לשפר, תגידו איפה ובמה החלק המשופר יותר טוב.: מעבד: E8400 לוח אם: GIGABYTE P35--DS3L (אמרו לי שכדאי P43, אבל אני לא יודע אם ה50 שקל הבדל ביניהם שווים את זה..מה ההבדל? שמעתי משהו PCI-E 2.0 אבל הבנתי שזה לא עושה כלום...) כרטיס מסך: HD4870 זכרונות: 4GB KINGSTON 800MHZ ספק: HEC 500W מארז: CM690…

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום יש לי מחשב נייד hp g3000, ולא יודע משום מה נעלם לי הכונן של הדיסקים אני לא רואה אותו.. תודה

13. Started by NTK1,

שלום, אני מחפש מעבדה מומלצת באיזור המרכז לתיקון מחשב נייד של HP, אשמח לשמוע המלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by M3ndax,

AMD Athlon 64 3700 939 BOX 1499 ₪ DFI LanParty UT NF4 ULTRA-D 850 ₪ Kingston 1Gb (512X2) DDR 400Mhz 820 ₪ Leadtek Geforce FX6800GS 256Mb Retail SLI READY PX680GTTDH 1530 ₪ סה"כ 4699 ₪

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי מחשב לינובו 3000N200 עם מערכת הפעלה xp חוקית כמובן וחסר לי דרייבר ethernet חיפשתי באתר של לינובו ולא ממש מצאתי אותו אני יודע שזה משהו שקשור ב LAN אם אני לא טועה אבל עדין לא הצלחתי למצוא תדרייבר הזה אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע מה לעשות אני ישמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Naor_S,

חברים אני צריך כל חוות דעת אפילו הכי קטנה והכי מעירה שיש. אני רוצה מחשב בסיסי, לא יפריע לי לא לשחק משחקים לראות סרטים זה לעתים רחוקות (יותר בקטע של להוריד אותם ולצרוב) מוזיקה - זה הדבר הכי חשוב, לא מחבר ציוד משמעותי מבחינת הגברה. אפילו יש מצב שרק רמקולים רגילים, ביתיים ולא מעבר. כמובן אני לא רוצה להיות על ה"קשקש" שמעבר לכך אני לא יוכל לעשות כלום אבל בעיקרון שיעבוד טוב ושהוא יכול להשמר לי, רוב הקבצים שיהיו במחשב הם שירים ! וזהו - תודה מראש ! דרך אגב המחשב עשוי להרכש מחברת "אייבורי" ! הסכום הגבולי והאחרון שאני יכול להשקיע הוא - 2000 ש"ח ! לא מעבר ! חשוב לי לדעת אם כל זה שווה בכלל למרות שהמטרה שלי היא בסיסית ורגילה בעיקרון. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מארז מארז מותג מתוצרת …

• 45 תגובות
    • 9.6k צפיות
  17. שלום מחפש המצלה למחשב (לא בשבילי) לשימוש של סטודנטית עם מסך 15 בתקציב 3500. אין יותר מידי דרישות ממוקדות יותר, שיחס הסוללה-משקל(כללי) יהיה מוצלח

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by boten2,

הי, אני צריך מפרט למחשב ביתי. תפקידיו של המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. שיתמוך טוב במשחקים, מי שהולך לעבוד עליו מבחינת המשחקים זה גילאים 2-10. התקציב לא גדול אבל אני חושב שזה מספק יחסית לדרישות. התקציב הוא לא סופי אם אין ברירה אז להוסיף עד 3000 ש"ח תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  19. משחקים תפקידים כמו "סימס 3 " תקציב 4500 שקל אבל עדייף פחות הכי חשוב שרות אחריות חשבתי על הדגם הזה: Pavilion DV6-1320EJ של HP אבל לא בתוח שיתאים- הדגם הזה מגיע עם שנתיים אחריות עם איסוף וחזרה מבית הלקוח , כרטיס רשת אלחוטי תקן (N) שגם נקודה שמשפיעה על הבחירה - מחיר : 4310 שקל מחפש משהו תואם ב-DELL היה עדייף מחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה ושיתאים גם ל-windows xp

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by joeperetz,

שלום לכולם. אשמח אם תוכלו להמליץ על המחשב העדיף בין השניים הבאים: 1. HP Probook 4330s http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796043 2. Lenovo Thinkpad E320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18382 תודה רבה מראש!

21. Started by lior408,

קודם כל תודה רבה לאנשים הטובים שמרכיבים מפרטים עבור אחרים מרצונם הטוב - זה לא מובן מאליו פלוס מינוס כמה מאות שקלים בתקציב זה בסדר. שימושים עיקריים - אינטרנט + סרטי MKV / מוזיקה FLAC. מעדיף מפרט מחברת פלונטר (כנראה אקנה אצלם גם את מסך dell 24") ציוד היקפי - צורב. אשמח לגירסת מפרט רגילה, וגירסת מפרט נוספת עם כונן SSD למערכת הפעלה בלבד (אני מאמין שזה משפר ביצועים?) - רק בשביל להבין כמה אצטרף להוסיף עבור התענוג. תודה רבה. ליאור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arnon,

מה מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tomermu,

אחרי אין סוף חפירות בפורום, ובקשות ושאלות וטענות ומענות, קיבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר המפרט המומלץ שקיבלתי כאן. ועכשיו אני יושב מולו עם מסך T260 והוא יפה, ושקט ועובד מהר וכל מה שרציתי- יש בו. אז שוב תודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. שלום לכולם מצרף מפרט שבניתי שאשמח לשמוע דעות לגביו רוב הזמן המחשב ישמש לעבודה (סביבת פיתוח ואינטרנט), כאשר לרוב רצים עליו סביב השני מכונות וירטואליות. כרגע אין לי צורך במארז, אשתמש בקיים, חושב בהמשך לרכוש ANTEC P10 FLUX, השקט. מעבד Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray קירור - Arctic Liquid Freezer II 120 CPU Cooler לוח אם - Gigabyte H470 HD3 LGA1200 זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיס גרפי - Gigabyte GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 אחסון - Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E1T…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.