עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by splspl,

אהלן זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Pentium 4 3.GHZ זיכרון : 1GB DDR PC3200 - 400MHZ לוח אם: ASUS P5GDC-DELUZ כ מסך: 6600GT אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הבאים: להוסיף הרד דיסק: ST3500320AS - Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive להחליף צורב שמתחיל לעשות בעיות: בצורב הבא: Samsung SH-S203B להחליף את 1GB של הזיכרון האיטי ב 2GB של זכרון מהיר יותר: DDR2 1024MB 533MHZ CL4 (הלוח תומך ב 533MHZ DDR2) מבקש המלצות לחנות אמינה לקניית הרכיבים מה דעתכם על אייבורי או KSP? מה דעתכם על GIBOR COMPUTERS או על COM4U? מעוניין בחנות באזור השרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by aviad .le,

שלום חדש! אני רוצה בבקשה שתתנו לי פה מפרט ללא רמקולים .אבל כולל מסך דק! צורב ואני רוצה לפחות 4 מאווררים במחשב ואם אפשר תכרטיס מסך XD1950 ואינטל דו קורו 6300 צורב לא יקר מדיי מקווה שיעזרו לי

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by DeshDesh,

זה פלוס מינוס התקציב. צרכים : לימודים, גלישה באינטרנט, לא גדול במיוחד (למרות שזה לא הכי קריטי), מעבד כפול ליבה (האמת שאני לא מבין כבר איזה שימוש יהיה לו במחשב נייד, אבל זו הטכנולוגיה אז שיהיה ), זיכרון של מעל 512.. עדיפות לג'יגה ומעלה.. , כרטיס מסך סביר ביותר , אפשר גם כרטיס "ג'נרי" של אינטל או משהו בסגנון. אשמח אם תכוונו אותי למחשב פופולרי בתקציב הנ"ל.. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by itakz,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. שלום למבינים. אני זקוק למחשב שלם, ממסך ועד עכבר, לעבודה בתוכנות גראפיות חבילת אדובי לעיצוב גרפי (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור), ובעיקר אפטר אפקטס ותוכנות עריכה כמו פרמייר. בהמלצת חברים חיכיתי וחיכיתי עד שאינטל יפתרו את בעיית ההתחממות והרעש של מעבדי הדואל-קור, אך נראה לי שזה מיותר לחכות עד הדגם הבא ואולי כדאי לקנות AMD. האם נכון שיש מעבדים וכרטיסי מסך המותאמים לעבודה עם תוכנות adobe? האם נכון שמעבדי אינטל החדשים מתחממים ומרעישים? בקיצור אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מפרט שיענה על הדרישות: דגש על מסך מעולה 17" שאפשר לשבת מולו שעות. כרטיס מסך שיעבוד טוב תחת לחץ תוכנת האפטר אפקטס הכבדה מעבד מתאים אינטל או AMD? בעל אפשרות לשדרוגים עתידיים. לא בלחץ למחר

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  7. שלום לאחר התלבטויות רבות הגיע הזמן להכריע... צרכים: חיבור לLCD Full HD בסלון ולרסיבר עם כבל אופטי. צפייה בסרטים HD 1080P ובעתיד (עוד שנה) גם BR. כל המפרט כבר מוכן, פרט לשילוב של לוח אם - כרטיס מסך. 1. לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L מול GIGABYTE GA-73PVM-S2H. שניהם עם יציאות סאונד שאני צריך - אופטי ולכן הדילמה היא איזה ציפ עדיף, nForce 630i או P31? 2. כרטיס מסך: א. התלבטות ראשונית היא מה עדיף לצרכים שלי - ATI או nVIDIA... מה מתאים יותר לצפייה בסרטים HD (לא יהיו משחקים במחשב)? ב. במידה והתשובה היא ATI - באיזו סדרה לבחור (מה מספיק לי): HD4550, HD4650 ואולי מספיק לי אפילו 4350 במידה והתשובה היא nVIDIA - באיזו סדרה לבחור: 9400GT או שעדיף כבר 9500GT. *המחיר שאני רוצה …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. חבר התקיל אותי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסיסי ( מחשב סטודנט, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט ), בתקציב כמה שיותר זול בעיקרון, כולל מסך ( בואו נלך על מסך 19 אינץ', אבל בהחלט לא חייב להיות מסך מהטובים...). הדרישה הנוספת שקיבלתי היא שהמחשב לא יהפוך תוך שנתיים למחשב ענתיקה שלא שווה כלום. בתקציב כזה זה קצת קשה, אבל חשבתי אולי על לוח אם נורמלי שיאפשר שדרוג עתידי. אשמח לרעיונות... ( לא אכפת לי אם זה Intel או AMD, אני אישית מעדיף Intel, אבל אני יודע שבתקציב כזה יש סיכוי לעשות משהו יותר סביר עם AMD, אז לא משנה לי כל כך ). תודה !

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  9. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא אומר שהוא רוצה לקנות מחשב שיחזיק לו לפחות שנתיים תמשחקים הכי טובים,תקציב לא משנה לו זה יכול להיות גם 20,000 או 3,000 אבל בינינו זה בזבוז הוא רוצה שתבנו לו משהו שיחזיק שנה וחצי - שנתיים,שיהיה אפשר לשדרג בעתיד אולי ויריץ משחקים על המקסימום ברבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלו יש לו מסך 24 וחוץ מזה הוא לא צריך שום דבר מסביב רק את המחשב חשוב להזכיר שהוא רוצה מארז CM690 השקט חשוב אבל לא הכי הכי מתוכנן OC מהחברה והוא ישחק במסך 24 רבולוצייה מקסימלית

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שלום,אני זקוק לשלושה מפרטים,הראשון-עד 1500 שח לשימוש אופיס(לא יתקרבו אליו משחקים)ללא מסך,השני עד 3200 עם מסך למשחקים בינוניים(לא קרייסיס),השלישי,עד 3500 למשחקים ללא מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by orental5,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1158 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39216 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB PCIe ¤331 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2400PRO-256 צורב ASUS DRW-1814BL X18 DVD ¤189 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30902 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZTrinityB ספק כח JSP-TECH PS-01 400W ¤184 http://skypc.co.il/product.…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מיועד גם לגרפיקה (דו מימדית בעיקר) וגם למשחקים. התקציב הוא כ3K (אפשר לסבול חריגות קטנות) פרטים: לא מתוכנן OC רזולוציית המסך שאני עובד בה היא 1280x960 אני מעוניין ביציאה לטלויזיה (S-Video) אני לא צריך נפח אחסון מטורף (200GB בהחלט יספיקו), אך RAM מצד שני, חשוב לי מאוד (מינימום 2GB) לא מעניין אותי מארז מעוצב או שקט, ואני לא צריך ציוד הקפי אני מתכוון להמשיך לעבוד על XP יש לי העדפה אישית לאינטל, ואם זה חשוב, אז המחשב מיועד להחזיק כמה שנים לפחות (עם שדרוגים מינימליים) אשמח להצעה שתענה על כמה שיותר מהדרישות תודה!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. אחותי מחפשת מחשב נייד לעבודות גרפיקה. צריך מחשב שיוכל להריץ photoshop, InDesign, illustrator, after effects ותוכנות דומות בקלות. היא לא אמורה לעבוד על דברים כמו עריכת סרטים HD או עיצובים ב3D. המחיר צריך להיות בסביבות ה3500 ש"ח אבל גם קצת יותר גבוה זה לא נורא. המחשב צריך לכלול WIFI וצורב(עדיף צורב DVD). HD בסביבות ה300-500GB אמור להספיק. תודה רבה מראש. ברק

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Spenz-,

שלום אני Dj ואני מחפש מחשב נייד לעבוד איתו בערבים ומסיבות, בסביבות תקציב 4000 (אפשרי לחרוג קצת אם צריך) דגש על הביצועים (מעבד וזיכרון), לא צריך כרטיס קול מיוחד כי המוזיקה תצא דרך USB לכרטיס קול נפרד, גודל המסך לא משנה, משקל גם לא ממש, זמן סוללה שיהיה סטנדרטי גם לא ממש משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל כל הערב Hard Disk שיהיה לפחות 120 ג'יגה אחריות חשובה לי מאוד , שוב , חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק בלוטות, יציאות מיוחדות וכל מה שנלווה זה לא משנה, אבל אם יהיה אז סבבה אין העדפה לחברה מסויימת , בגלל זה אני צריך את עזרתכם גם בבחירת חברה וגם בבחירת דגם למחשב תודה תודה ושוב תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. ברצוני לקנות מחשב למשחקים ועריכות. הסכום שאני יכול להשקיע הוא בסביבוות ה 4000 שקל. החלקים הם: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות מארז+ ספק שאלה. כדאי להשקיע על לוח אם עם 2 PCIe ו 4 חריצי זיכרון? אשמח לשמוע המלצות לחלקים. ממקומות זולים ולא משנה לי מקום הקנייה.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by Lyoko,

http://lh4.ggpht.com/_CAXUoJo_FvY/TFnwpKDirJI/AAAAAAAAAFc/F1dgujCrtgM/s800/mifrat.png שלום לכולם, השתמשתי בדיון המפרטים המומלצים, וזה המפרט שהרכבתי בKSP, האם הוא טוב? מה עם ספק כוח, יחזיק מעמד? כמה עולה ההרכבה בKSP..? הכרטיס מסך בסדר?

17. היי, אני עובד משמרות ערב לבדי ודי משתעמם בעבודה על המחשב הפרימיטיבי שם... מה גם שאני רוצה להתחיל ללמוד גרפיקה בקרוב ועל המחשב שם פשוט זה בילתי אפשרי להתקין תוכנות גרפיות.. גם מסיבות כי זה מחשב לעבודה ואם אני דופק משהו אז די אכלתי אותה אפשר לאמר... לכן חשבתי על לשים מחשב במארז של LANBOX ולסחוב את המחשב לעבודה כל פעם... מה אתם מציעים לי? 1) את המחשב הרגיל שלי בבית לשים פשוט במארז הזה.. המחשב כולל 8800 GTS מעבד 6400 על אובר ל 3000 מגה הרץ עם קירור של זלמן 9700 עם לוח של אסוס 650 I. 2)לקנות מחשב עם חלקים קרירים יותר כי המארז די קטן ולא מאוורר? אם כן אז תציעו איזה חלקים כדי לי לקחת עד 5000 שקל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. אני מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197451.0 תקציב:4000-4500 שקלים. אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך LCD,עדיפות למסך SAMSUNG,עכבר,מקלדת וכמובן רמקולים. אני רוצה שתכתבו באנגלית שאני יביא את זה לחנות שממנה אני מתכוון לקנות תודה רבה,ותוציאו לי את המפרט הכי הכי טוב מהכסף הזה בבקשה. תודה רבה! ותנסו להגיע מפחות מ-4000 שקל.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  19. שלום רב לכולם, להלן הפרמטרים שהנני מבקש, אודה לכם אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם לבניית מפרט. תודה רבה *תקציב בסביבות 2500 שח מה הם השימושים הצפויים של המחשב-משחקים, עריכה, גרפיקה משחקים ברמה ביינונית בעיקר גרפיקה *אין צורך בציוד היקפי *השקט אינו חשוב *אין צורך באוברקלוק *אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה מראש על העזרה, יוסי דרך אגב מה דעתכם על המפרט הזה: לוח אם GIGABYTE GA-H55M-S2 LGA1156 מעבד INTEL i3-540 3.06 GHz זיכרון 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 1TB samsung כונן צורב DVD samsung 22X מארז Thermaltake V3 ספק Delta 350W כ.מסך nVidia GeForce 9500 GT 1GB RAM

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by AMD 64,

שלום ברצנוי לקנות מחשב חזק עד 2000-2500 ש"ח. שאינו כולל בתוכו: * דיסק קשיח . * עכבר + מקלטת + רמקולים. * מסך מחשב. * ללא זכרונות (יש לי) * ללא כונן 1.44 . הכי חשוב במחשב כרטיס מסך חזק !! ברצוני שיהיה צורב DVD . בברכה ליצירת קשר : מייל: nisim106@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. היי אני צריך מחשב, הכי הכי הכי הכי הכי זול שאתם יכולים לתת לי. המחשב נועד להתקנת אובונטו ופשוט להתחיל לשחק איתו וללמוד את המערכת. לתכנת עליה קצת ואולי בסופו של דבר זה יהפוך לאיזה שרת ביתי לאכסון קבצים. אני צריך כמה שיותר זול. כרגע יש לי Compaq Presario 5000 שפשוט לא מתאים למשימה. תודה. עריכה: ללא ציוד היקיפי.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. אודה מאוד לעזרתכם (מחשב נייח..)תקציב - 1000 (חריגה 200) שימוש - גלישה, הורדת מוסיקה, צפייה בסרטים ואני צפוי להתחיל עבודה בניתוח תחזיות של שווקים פיננסיים (לא יודע מה שם התוכנה ולא ראיתי אותה עוד) ציוד הקפי - אין צורך שקט לא כל כך חשוב - אבל אני רוצה ספק חסכוני בחשמל אין צורך באופק שדרוג תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. הי, יש לי שאלה, רק לא בטוח אם היא מתאימה לפורום הזה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שיצאו לא מזמן, השאלה היא האם להשקיע 6-7 אלף במחשב ממש חזק שיהיה אצלי לפחות 4 שנים או לקנות מחשב בינוני באזור ה-4 אלף שיחזיק לי בערך שנתיים ואז לקנות מחשב חדש יותר או לשדרג? אם השאלה לא קשורה לפורום הזה, מצטער. נ.ב יש לי מחשב בן 4 עם מעבד INTEL E8400 וכרטיס מסך RADEON 4870, אם אני אעשה OC למעבד ואחליף את הכרטיס מסך, האם זה יסחוב עם מסך 23 אינצ'? או שפשוט להחליף הכל? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. אני צריך מחשב לצלם , קודם כל שיהיה לו כמה שיותר נפח אחסון , ויתאים לעריכת וידאו והשימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות ופוטושוף . ללא מסך וציוד היקפי וגם אני רוצה שיהיה בו מערך RAID ש יהיה לו הארדיסק אחד לשימוש רגיל ועוד אחד שכל הזמן יעשה גיבוי לראשון באופן אוטומטי ! האם זה אפשרי . אשמח להסבר תוודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  25. המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים