עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Vertax,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייח לגיימינג על פי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 ש"ח, עם חריגה קלה בלבד (נניח 50-100 ש"ח לכל היותר). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג. לדוגמה - Assassin's Creed Valhalla, Red Dead Redemption 2 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנ…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח, אבא שלי יחליט אם זה כרטיס אשראי או מזומן קחו בחשבון שזה יהיה 6000 ש"ח גם בשטרות וגם בכרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! אני רוצה ש-GTA IV יעבוד חלק וטוב! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? בכלל לא יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, שבמארז יהיה USB מקדימה. גם שהדיסק קשיח יהיה 1TB! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, או Skypc.co.il או ivory.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? , עיצוב לא, אני רוצה מארז פשוט מאוד לא עיצוב . לגבי קירור חשוב לי מאוד! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  4. 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לבן שלי, אינטרנט, כתיבה ומשחקים. הוא משחק במשחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, וממתין בכליון עיניים ל-2 Assassin's Creed למחשב. הוא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט חשוב: 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה לא לקנות ברשת. 9. לא מתוכנן שדוג משמעותי. 10. עם זאת, חשוב לשמור על אופק שדרוג. תודה על כל עזרה ש…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. אהלן, הרכבתי מחשב חדש כי אני מעביר את הנוכחי אל אחי הקטן ומתהדר לי כנראה במרובע ליבות. המפרט הוא: Q6600 GigaByte DS3L P35 Adata-2 GB 800Mhz WD 250GB 9600GT של פאליט או של חברה אחרת, מה שיצא לי יותר זול Enermax Liberty 400W DVD LG קירור למעבד לא ידוע לי, לבנתיים אשאר עם הסטוק. כל זה יחד בסביבות ה 2500 ש"ח. שווה? יש מה לשנות?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  6. אחותי רוצה מחשב נייד , תאמת ממש בסיסי: לצורכי ICQ,מסנג'ר,אינטרנט,מוזיקה בלבד אם משחקים אז לא משהו כבד אני חושב שכדאי מחברה מוכרת ושיהיה אחריות ארוכה חייב במחשב נייד-צורב DVD, אינטרנט אלחוטי WIFI ,מינימום 120G,זיכרון וירטואלי 1G יספיק לדעתי זהו אשמח לעצות ושוב מחברה מוכרת... ואם יש במחיר פחות מ4 זה יהיה מעולה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. שלום רב, אשמח לקבל מכם מפרט מחשב עבור אשתי לצרכי גרפיקה ללא ציוד היקפי וללא מסך היא משתמשת במחשב מדי יום לצרכי פרנסתה והיא משתמשת כבדה בפוטושופ , אילוסטרייטור לכן אשמח אם תציינו מה הם "רכיבי צוואר הבקבוק" שחשובים למחשב מסוג זה שאדע . תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטיירטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -איל…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שרת עם קיבולת של 1TB על גבי 4HDD 250GB . אין צורך במסך. אני צריך RAID לכל 2 קשיחים (כלומר על כל 250GB עוד 250GB של RAID ככה שיוצא 500GB סה"כ פנוי לשימוש) כרטיס גרפי כמובן משהו קטן, אפילו onboard יספיק. מארז עם מספיק מקום ל-4 כוננים קשיחים (SATA2) כרטיס רשת אלחוטי+כרטיס רשת On-Board+כרטיס רשת נוסף. פשוט כדי להרחיב את אופציות החיבור. 3 כבלי רשת 3 מטר. לדעתי ניתן להתפשר המעבד של AMD ה-3800+ או אפילו ה-4200+ זיכרון, חשוב מאוד זיכרון, 1GB 800MHz או 2GB 667MHz כמובן לוח אם תואם שיכול לספק גם 4 כניסות SATA2. וכן, באם נבחר 1GB 800MHz אז שייתמוך.... אין צורך בכונן CD או Floppy. (כבר יש) מערכת הפעלה כבר יש (רק אם אפשר כמה המלצות? בינתיים החלטתי על Windows 2000 server professional.…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. אני מחפש נייד שיתאים לסטודנטים עיוורים. עיוורים מצד אחד לא צריכים מן הסתם מסך גדול כך שמסך גודל 13 אינץ פלוס מינוס הוא אידיאלי. כמו כן הם נאלצים לסחוב איתם את המחשב לכל מקום כך שזקוקים למחשב קל ונייד. מצד שני הם משתמשים בתוכנות מיוחדות שדורשות יותר ממשתמש רגיל. אם אגדיר את המינימום להפעלה של התוכנות הללו אז מעבד בחוזק דומה ל- su7300 עם זיכרון 2 ג'יגה זה המינימום כאשר יש עדיפות למעבד חזק יותר וזיכרון 4 ג'יגה. חשוב שהמקלדת תהיה מקלדת סטנדרטית ולא משהו אחר משום שלזה הם מורגלים. התקציב הוא עד 5000 שח פלוס/מינוס . בנתונים הללו נדמה לי שקטגוריית האולטרהפורטבל היא המתאימה למרות שייתכנו גם מחשבים מתאימים שלא בדיוק בקטגוריה הזו. השאלה היא - 1) על איזה ניידים שנמכרים בארץ ומתאימים …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by אליהו אלקובי,

אני תלמיד יב שמתחיל עכשיו לימודי סייבר, מעוניין לקנות מחשב נייד, עם נתונים חזקים, שמחזיק לי כמה שיותר זמן, התקציב שלי הוא עד 3,500₪ (אני מעוניין בלי מערכת הפעלה, אני מתקין אותה לבד וכך חוסך עוד קצת) ראיתי ב ksp Asus VivoBook 14 X1402ZA MW508 - Intel core i7 1260p - 16GB DDR - 512GB SSD ב- 3,300 ₪ האם הוא יענה על הצרכים שלי? ואם לא, מה כן? קישור למחשב https://ksp.co.il/mob/item/245632/מחשב-נייד-asus-vivobook-14-x1402za-mw508-צבע-quiet-blue

12. Started by KrackeR,

אני מעוניין לקנות HTPC חדש יש לי טלויזית 3D FULLHD השימושים במחשב יהיו: - הרצה של סרטי FHD - הרצה של סרטי 3D - אינטרנט - תוכנות בינוניות - תוכנות משרדיות מה אתם אומרים על המפרט ש KSP מציעים? http://ksp.co.il/?uin=16120

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by ac1240,

זה בערך מה שמתאים בפחות מ 2500 לדעתי : AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + 400W Raidmax, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. שלום, יש לי נייד של LG, מדגם E500 ואני רוצה לשדרג להארדיסק גדול יותר ופוחד שלא אצליח להתקין אותו לבד בגלל הגנה, ששמעתי עליה, בכוננים הקשיחים של LG. האם באמת יש הגנה כלשהי? ואם כן, עד כמה זה מסובך להחליף לחדש במקרה כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. שלום רב, ברצוני להרכיב מפרט למחשב שייתן לי שקט להרבה שנים, איכותי, ושלא ייפול בביצועים (לא מתכוון להתעסק עם OC). התקציב במזומן הוא כ-4500 ש"ח. מטרות עיקריות: גלישה באינטרנט. קולנוע ביתי - צפייה בוידאו והקלטה (כמו ממיר דיגיטלי מקליט). משחקים קלים (כגון Pro Evolution). הדגש הוא על השקעה במארז HTPC איכותי, שקט ונקי (אין צורך בשלט, כי יש כבר בכרטיס הטלוויזיה). אין צורך בציוד היקפי, פרט לכרטיס טלוויזיה, צורב DVD ויציאת HDMI (מסך אני אקנה בעתיד, כרגע אני אעבוד עם CRT 19'' ועם טלוויזיית LCD 26''' במקביל). להלן המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box; מחיר - ¤937 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L; מחיר - ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. הקיצר הזמנתי את המפרט מאייבורי מקודם הוא התקשר ואמר לי שאת הלוח אין להם אז אם אני רוצה את אותו הלוח לחכות חודש וחצי רק אז עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה לוח להחליף כי בלי קשר אמרו לי להחליף את הלוח הזה שבחרתי כי הוא מתאים ל2 כרטיסי מסך דבר שאני לא צריך . זה המפרט : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 מעבד : 5200+ של AMD2 כרטיס מסך : PRO1950 512 מגה זיכרונות : OCZ 2 ג'יגה 800MHZ DDR2 צורב : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580454 כונן קשיח : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=305314 מארז+ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black עכבר+מקלדת : לא זוכר את השם אבל ראיתי אותה נראית טוב היא והעכבר , שתיהם אופטים עלו 80 ש"ח זה הלוח אם שאין לו : לוח אם …

17. הבנאדם שצריך את המפרט צריך מחשב לשימוש כללי, משחקים סרטים ומוזיקה, אינטרנט תקציב של עד 3.5K הנה מפרט ראשון שהכנתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤729 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤452 מארז: ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤549 מחיר סופי: ¤3488 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הוא רוצה ווינדוס וויסטה אז שמתי 4 ג'יגה זיכרון, המפרט סבבה לשימושים? מארז וספק יחזיקו את המערכת…

18. שלום לכולם, יש לי מפרט ואני לא הכי מבין בזה אז אני אשמח לקבל הערות ופחות או יותר הערכת מחיר למפרט המצורף. המחשב הולך לשמש אותי בבית לשנים הקרובות, קצת משחקים (לא גיימר מקצוען), קצת מטלב, אנטרנט וקצת עריכת וידאו (חובבן) המפרט הוא: מעבד: intel core 2 - המליצו לי על מעבד E-6750 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800 או MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GAINWARD 8500GT כונן DVD: צורב SATA 20LGX מארז איכותי קטן מעולה COMPUCASE 6K31 קצת יותר יקר אבל איכותי מאוד יפה ולא גדול אם מישהו רואה במפרט הזה משהו דפוק\מעאפן או ללא אפשרות שדרוג עתידית, אני אשמח לשמוע, תודה לכולכם, קובי

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by yotep,

אני צריך מפרט עד 4000 שח ללא מסך בשביל חבר עם 1 גיגה זיכרון דיסק קשיח גדול וכרטיס מסך טוב שיסחוב משחקים חדשים. ובבקשה שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. שלום, אני מחפש נייד בתקציב הנ"ל, בעיקר לעבודה משרדית/אינטרנט. הדגשים שלי (לפי סדר החשיבות) הם: - משקל - חשוב מאד שיהיה קל - מסך לא רחב ובגודל של לפחות 14" - זמן סוללה סביר, לא נמוך מדי - זכרון 1GB - כל השאר, כגון מעבד, אמנם חשוב - אך משני עבורי. אני בספק אם בכלל קיים דבר כזה בתקציב הנ"ל... אבל אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by ddandd,

מחפש מחשב נייד, שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים, למשחקים, גלישה וכו' 15.6 אם אפשר תקציב 3500 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב?1200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?1500 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') מפרט נוכחי מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7500 לוח אם : G31TM-935 MEMORY 2048 DDR2 GRAPHIC CARD 9300 GS באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT?- 64 ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. 22 אינטש האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? כע *מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול. אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים? KSP הערות נוספות אוקי בנתים אני קניתי כרטיס מסך GTX460 765 MB וספק כו…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מחשב אשר ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. אני מעוניין גם במסך 19", מקלדת ועכבר אלחוטיים. אין צורך ב-OC, אין עדיפות לרכיבים מסויימים. התקציב הוא סביבות 2500, המקלדת והעכבר הם אופציונליים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. בקשר לכרטיס מסך, אם עד שאני אקנה יהיה במלאי את ה 512mb אז אני אקנה אותו. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 320GB SATA II 16MB Raid Edition WD3200YS ¤ 545 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤ 1966 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  25. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13 / 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות ה-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה, אבל בשל שיקול מוזר של הרוכש - לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע) - מעבד מהדור האחרון SKYLAKE (6XXX) בגדול, מחשב שישמש אנשים די מבוגרים (צפונית לגיל 60) בעיקר לאינטרנט, כשחשובים ל…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים