עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Atom Mother Heart,

אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי

2. יש לי רעש מוזר גם אצלכם?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by StrayGator,

אפתח בגילוי נאות- אני עובד בחנות G-Tech/ספיד מחשבים, ובחירת הרכיבים שלי מושפעת במידה מסוימת מהקומבינה שאני יכול לארגן לחלק זה או אחר. בתור התחלה, אני די סגור על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB זיכרון Kingston 2X1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ קרור למעבד Cooler Master Hyper TX2 עכשיו יש לי 2 התלבטויות. אחת בנושא לוח האם: ל-Gigabyte GA-EP35-DS3 יש מערך וסתי מתח מרשים ביותר, ל-Abit IP35-E יש מערכת ייצוב מרשימה פחות, אבל היא מצוידת בהיטסינק. איזה מהם ייתן יותר יציבות באוברקלוק צנוע (10%-20% גג)? פיצ'רים אחרים ( RAID, הרבה USB, "תיל אש", E-SATA וכו') לא מ…

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by DontPanic,

חבר ביקש ממני מפרט למטרות אינטרנט ואולי אופיס בלבד, לא מתוכנן O.C והמחשב לא ישמש למשחקים. אין צורך במסך ושאר ציוד הקפי- יש LCD 17 ויש לו גם צורב כבר השקט חשוב מאוד והוא מוכן לחריגה עבור זה חנות עדיף צפונית לת"א לכן עדיף מRSM זה מפרט שביניתי לו מעבד Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray, יחידות 1 ¤332 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=427 Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=38 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤46 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤255 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=661 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  5. חשוב שיהיה קונרו, הארד דיסק 250 GB צורב DVD, זכרון ראם רצוי כמה שיותר (לפחות 1GB), ללא מסך וציוד היקפי. רצוי שהמפרט יהיה מהחנות logicpc כי משם אני מתכנן לקנות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  6. ברצוני להחליף ארד דיסק ואני לא יודע מה לקנות אם זה SATA ATA והאם זה מסובך להחליף everest רשום ata מה זה אומר

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי למשחקים אבל לא משהו חזק משהו סביר נורמלי שיחזיק כמה שנים טובות (שלא כל פעם שייצא מחשק חדש אני יצטרך להחליף משהו ) עכשיו גם יש לי שאלה מה עדיף AMD או INTEL ??

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בזמן האחרון אני רואה פה רצים תגובות כמו "סמפרון ביכלל לא מתאים למישחקים והוא לא שווה" האם היה נכון להשקיע 1400 שקל על מעבד+256MB זיכרון+לוח אם? או שהמעבד הזה חרא למישחקים כי הוא לא סוחב לי מישחקים כמו BF2 [משחק הכול על LOW] וSA אני משחק על בינוני. האם המפרט שלי חרא או מה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by gaoshun,

מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא- מה כדאי לשנות? במסגרת התקציב של 3,400 ש"ח דגשים: אמינות המערכת, מטרות סטודנטיאליות + גלישה ועבודה נוחה ומהירה ברשת ובאופיס, שקט. לגבי מסך- לא מסך רחב מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: Gigabyte GA-EG-MS2H מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר- LOGITECH רמקולים -CREATIVE סה"כ: 3,400 ש"חe4

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  10. היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום , אני צריך עזרה בחלקים הכי זולים ( אפשרי מחנויות שונות - אני מרכיב לבד ) 1- מעבד SEMPHRON 2- לוח אמ משולב כרטיס מסך , משולב כרטיס קול , משולב כרטיס רשת 3- זכרון 512 4 מארז כל הדברים האחרים יש לי תקציב - רצוי רצוי 1000 ש''ח

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אני צריך מפרט מחשב ללימודי עריכת וידאו (פרימייר פרו ואפטר אפקטס) אני צריך רק את הקופסה יש לי את כל הציוד ההיקפי והתוכנות התקציב הוא 3000 שח עדיף לחסוך אבל חריגה עד 500 שח תהיה בסדר. כל השאר לא ממש משנה. תודה רבה הנה הבקשה בצורת הפורמט המבוקש. 1. 3000 עדיף לחסוך חריגה עד 500 שח 2. לימודי עריכת וידאו ( Premiere Pro, After Effects) 3. לא 4.אין 5.אין 6. 1 7. לא 8. לא 9. לא 10. לא 11. לא 12. לא

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kupo,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7‎ בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviko78,

חג שמח לכולם יש לי אפשרות לקנות נייד של טושיבה A200 1la במחיר די טוב( 5100 ש"ח ), למעשה קניתי רק שהקפאתי את הקנייה ויש לי אפשרות לבטל עדיין מדובר במעבדt7300 זכרון 2 גיגה, הרד דיסק 2 של 200 גיגה סה"כ 400 גיגה כרטיס מסך hd2600 ומסך 15.4 הבעיה היחידה שלי עם המחשב הוא שגיליתי שמהירות סיבוב ההרד דיסק הוא 4200 במקום 5400 הסטנדרטי שאלתי האם זה קריטי,מעיד על מחשב מיושן, ואם הייתם ממשים את הקנייה בתודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, אני מחפש מחשב נייד חזק, לצורך תכנות וגרפיקה. לאחר חיפושים רבים שמתי עין על המחשב הנייד הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11594 מה דעתכם לגבי המחשב והמפרט? האם אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי בקצת פחות כסף או מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מזמין.. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OpenCan,

רציתי לברר כמה יעלה באופן הכי זול מחשב שיכול לצרוב 4 דיסקים של DVD במקביל במהירות נורמלית באופן הכי מינימלי. אין צורך בכרטיס מסך שלא אונבורד, כרטיס קול, כרטיס רשת (יש לי אקסטרה בכל מקרה), מספר יציאות USB או כל דבר אחר. מעבד שיכול לספק את העניין ולהפעיל מערכת הפעלה (עדיין בלבטים אם XP או משהו של לינוקס) אבל לא צריך מעבר. צריך כמובן 4 צורבי DVD, מינימום (סטנדרטיים, מהירות X16). אופציה ליותר, מבורכת ביותר. אפשרות לחיצוניים, אך עדיפות לפנימיים. מארז בגודל נורמלי עדיף, אם כי לא קריטי. יש המלצה לאיזה מפרט שיתאים לדרישה במחיר של עד 2500? מה המחיר המינימלי שאפשר להוציא איתו מחשב כזה? אפשר לקבל קצת פרטים לגבי איך לחבר מספר רב של צורבי DVD ביחד ללוח אם? איך ניתן לחבר את הכמות הגבוה…

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by X-striker,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בכ2000 ש"ח, אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק+מארז (ללא ארד דיסק וצורב) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים וזה משמעותי אני מוכן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (fifa, call of duty , gta v) תכנות והתעסקות עם מערכות הפעלה בתוך מכונות וירטואליות ( vmware workstation+visual studio) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, vmware workstation, gta v , fifa 17,call of duty 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אין תקציב כי אני לא מכיר מחירים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by roma4k,

שלום, לפני כחודשיים קניתי נייד של HP DV6790, היום התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' HWMONITOR והופתעתי לגלות שהכרטיס מסך (8400GS) במנוחה עומד על 57 מעלות.. הייתי שמח לשמוע מה הטמפ' אצל אנשים אחרים בניידים עם כרטיס זהה והאם זה לא מעט חם מידי? 9600GT אצלי במחשב נייח עומד על 42 מעלות במנוחה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by xroil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LiranUdi,

היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DAVIDD,

מפרט: מעבד - intel celeron 2.4GHz לוח אם - MSI 865PE neo2 v (קישור - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 ) זיכרון פנימי - 512 DDR שפועל על DUAL כרטיס מסך - geforce 4 440MX 128MB DDR דיסק קשיח - WesternDigital 80GB 7200RPM 8MB Buffer כונן 1.44 כונן דיסקים - CDROM X52 צורב LG 40X12X40 תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.