ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7 בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי אפשרות לקנות נייד של טושיבה A200 1la במחיר די טוב( 5100 ש"ח ), למעשה קניתי רק שהקפאתי את הקנייה ויש לי אפשרות לבטל עדיין מדובר במעבדt7300 זכרון 2 גיגה, הרד דיסק 2 של 200 גיגה סה"כ 400 גיגה כרטיס מסך hd2600 ומסך 15.4 הבעיה היחידה שלי עם המחשב הוא שגיליתי שמהירות סיבוב ההרד דיסק הוא 4200 במקום 5400 הסטנדרטי שאלתי האם זה קריטי,מעיד על מחשב מיושן, ואם הייתם ממשים את הקנייה בתודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חזק, לצורך תכנות וגרפיקה. לאחר חיפושים רבים שמתי עין על המחשב הנייד הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11594 מה דעתכם לגבי המחשב והמפרט? האם אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי בקצת פחות כסף או מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מזמין.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לברר כמה יעלה באופן הכי זול מחשב שיכול לצרוב 4 דיסקים של DVD במקביל במהירות נורמלית באופן הכי מינימלי. אין צורך בכרטיס מסך שלא אונבורד, כרטיס קול, כרטיס רשת (יש לי אקסטרה בכל מקרה), מספר יציאות USB או כל דבר אחר. מעבד שיכול לספק את העניין ולהפעיל מערכת הפעלה (עדיין בלבטים אם XP או משהו של לינוקס) אבל לא צריך מעבר. צריך כמובן 4 צורבי DVD, מינימום (סטנדרטיים, מהירות X16). אופציה ליותר, מבורכת ביותר. אפשרות לחיצוניים, אך עדיפות לפנימיים. מארז בגודל נורמלי עדיף, אם כי לא קריטי. יש המלצה לאיזה מפרט שיתאים לדרישה במחיר של עד 2500? מה המחיר המינימלי שאפשר להוציא איתו מחשב כזה? אפשר לקבל קצת פרטים לגבי איך לחבר מספר רב של צורבי DVD ביחד ללוח אם? איך ניתן לחבר את הכמות הגבוה…
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למשחקים בכ2000 ש"ח, אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק+מארז (ללא ארד דיסק וצורב) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש מחשב טוב I5 או I7 8gb לצורכי אודיו אשמח להמלצות על מיפרטים - תקציב עד 3500
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים וזה משמעותי אני מוכן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (fifa, call of duty , gta v) תכנות והתעסקות עם מערכות הפעלה בתוך מכונות וירטואליות ( vmware workstation+visual studio) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, vmware workstation, gta v , fifa 17,call of duty 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין תקציב כי אני לא מכיר מחירים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי נייד של HP DV6790, היום התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' HWMONITOR והופתעתי לגלות שהכרטיס מסך (8400GS) במנוחה עומד על 57 מעלות.. הייתי שמח לשמוע מה הטמפ' אצל אנשים אחרים בניידים עם כרטיס זהה והאם זה לא מעט חם מידי? 9600GT אצלי במחשב נייח עומד על 42 מעלות במנוחה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: מעבד - intel celeron 2.4GHz לוח אם - MSI 865PE neo2 v (קישור - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 ) זיכרון פנימי - 512 DDR שפועל על DUAL כרטיס מסך - geforce 4 440MX 128MB DDR דיסק קשיח - WesternDigital 80GB 7200RPM 8MB Buffer כונן 1.44 כונן דיסקים - CDROM X52 צורב LG 40X12X40 תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אולי דווה לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב נייד. אשמח למחשב עד 2000 ש''ח לשימוש יומיומי שיכלול הרצה שותפת של קודי והרצת סרטים באיכות גבוהה. בנוסף כל התוכנות אופיס למניהם ושימוש כללי. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד עם פה ושם משחקים קלים ביותר אך הוא עם סורק, אני זקוק למחשב לתקופת זמן דיי ארוכה כלומר שהמהירות תהיה גדולה בינתיים יש לי את זה: מעבדAMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256Kb 266MHz FSB - Tray - No fan 415 גוף קירור למעבדSpire 5U213C1H3G FridgeRock Socket462 50 לוח אםVIA KM400 - Gigabyte GA-7VM400M , M.ATX 359 זיכרון פנימי256mb PC2700 DDR-RAM - 333MHz 225 דיסק קשיחWestern Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 375 כונן תקליטורים Asus X52 116 כונן דיסקטיםTeac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 51 כרטיס מסךInnovision Geforce 4 MX440-8X 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 330 כרטיס קולOnboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשתOnboard - מובנה על הל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מישהו שמגיע מארה"ב עוד שבוע ואני רוצה להזמין את החלקים מחו"ל, התחלתי לבנות את המפרט ואני צריך שתייעצו לי אם החלקים מתאימים אחד לשני ואם יש חלקים שכדאי לשדרג. בנוסף אני מתכונן לחבר איזה 5 דיסקים קשיחים ואני צריך לוח ומארז וספק וקירור שיתאימו לזה, אשמח לעזרתכם. נ.ב. יש לי כבר קשיחים וכונן DVD מהמחשב הישן תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות גרפיקה…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני צריך לדעת 2 דברים 1 המפרט הזה מספיק טוב בשבילי אני גיימר מתחיל אבל אני רוצה מחשב כמה שיותר טוב אבל ב4000 שקל כולל מערכת הפעלה ואני די מכור 2 אני לא הבנתי אם המסך בחינם או לא.. כי כתוב .00 אז בבקשה תגידו לי החנות היא גולדטופ ואת המפרט הזה אני הרכבתי ואני קונה מחשב את זה או אחר בפסח מארז מיני טאוור שוכב Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 Mini Tower1193.25 ש"ח דיסק קשיח פלאש סאן דיסק SanDisk Z400s SD8SBAT-128G-1122 128GB SSD 2.5'' SATA3 6 GB/S HDD1215.21 ש"ח לוח אם מיני אסוס Asus MotherBoard AH61MK LGA1155 Chipset Intel H611229.91 ש"ח מעבד אינטל Intel® Pentium® Processor G1620 2M Cache, 2.7GHz Tray1202.03 ש"ח ספק כוח אנטק A…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך מסך , רמקולים, מקלדת , עכבר , כוננים , צורב , - לא חייב הארדיסק צריך : כרטיס מסך חייתי. זיכרון חייתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב עד המחיר 6 אלף שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמשב יהיה מהיר זה מאוד חשוב וישיהיה כרטיס מסך חזק ומספיק מקום 200 ג'יגה ומסך דק 19 לא צריך צורבים תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. development - פרנסה ב. הרצת תוכנות כבדות כגון: visual studio, vmware וכו' - פרנסה ג. בנוסף גם שימוש רגיל במחשב + הורדה בטורנטים וצפיה בסרטים - שימוש כבד ד. לא יהיו משחקים במחשב. ה. 2 מסכים מחוברים למחשב זה - מסך אחד בגודל 22 והשני בגודל 24. ו. כרגע שניהם ברזולוציה 1920*1080 (האם יש רזולוציות גבוהות יותר?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך בשום…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מפרט מחשב בסביבות 3000 שקל, ללא מסך, יש לי כבר מסך lcd בבית... יש לי במחשב הנוכחי צורב דיוידי וכרטיס רשת אלחוטי כך שאני אעביר אותם למחשב החדש.. מה כן צריך בכל זאת? מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס וכו', אבל גם למשחקים מידי פעם, כך שלא צריך כרטיס מסך מפוצץ, nvidia 8600gt נראה לי מספיק, מבקש מעבד 4 ליבות, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ו-2 ג'יגה זכרון נראה לי יספיק, אני שם xp... ואם ניתן מהאתר www.skypc.co.il אני אודה לכם.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי.. אז אני עם המחשב שלי בערך 5 שנים והוא כבר ממזמן לא סוחב כלום. עכשיו,הכרטיס מסך שלי דיי טוב כי קיבלתי אותו מהאחריות כי נהרס לי הכרטיס הקודם אז עכשיו יש לי geforce 560ti. מעבד: q6600 לוח אם : (גם משו ישן מאוד שאני לא זוכר עכשיו אבל אם זה נחוץ אני יכתוב את הדגם אבל באופן כללי אני צריך להחליף גם אותו) זיכרונות 4g ram אז בעיקרון אני לא צריך מחשב ממש חזק,אני רוצה לשפר מעבד ובגלל זה אני צריך להחליף לוח אם ואמרו לי שגם זכרונות . התקציב שלי זה 1300 כולל חריגה. תודה :>
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-