עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by frostxy,

מבקש מפרט מחשב 2.5k - 3k אם זה אפשרי כמובן אם לא נחסוך עוד יותר קניתי את המשחק ואני משחק בו ב low הכי אפשרי ועדין המחשב סוחב בכוח את המשחק מדי פעם, התקיעות הן רק מדי פעם אבל יש לי FPS נמוך וזה משגע ברמות. אני מחפש מחשב שיסחב ב high בלי מאמץ מיותר אולטרה כבר יהיה יותר מדי ויקר מדי, מומלץ ממי שיש לו מחשב ומשחק בהגדרות כאלה מקסימום.. מחפש רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, וזיכרון צורב וציוד היקפי אחר והארד דיסק חדש כבר יש. כשבדקתי ב can u run it המומלץ היה בשמיים. המפרט שמצליח בקושי לסחוב את המשחק הוא כזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ATI Radeon HD 4810 series 512MB 4GB DDR2 Memory MSI MS-7309 Windows 7 32-Bit חשבתי גם לקנות לוח אם מעבד וזיכרון חזקים באותו ת…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by deco,

מישהוא מוכן להסביר איך מוחקים נושא מיותר תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. Started by AEROsand,

אין צורך ב- DVD. הכוונה היא לשדרג לכרטיס DX10 בעוד שנה בערך. קירור מארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤498 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הג…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by viTali,

זה שווה או שרצוי במחיר הזה לבנות מחשב חדש? תודה מראש על העזרה פשוט לאחי יש השבוע יום הולדת ואני מאד לחוץ בזמן בגלל הצבא. http://www.skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 כן, 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית לימודי תיכון יו טיוב ואולי מעט סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל אם לא כוללים אז לא לחרוג בבקשה מהתקציב 8. האם ישנה העדפ…

7. Started by Kingston,

מחשב של AMD הכי חזק לתקציב הזה למשחקים תוכנות גרפיקה מוסיקה ועוד... תציעו לי מפרט בבקשה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום חברים , פעם בכמה שנים (בערך 10 שנים) אני קונה מחשב חדש. מה שחשוב לי הוא : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה שוטפת . 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת ועכבר אלחוטיים . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט ורצוי קירור מים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות ומעדיף מארז MID TOWER 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

10. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חדש שיהיה מיועד אך ורק למשחקים בסכום כולל של עד 7000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שיהיה בבקשה מעבד של אינטל+לוח של ASUS וכרטיס מסך 8800GTS. ביקשתי חברות ספיציפיות כי אני שנים עובד עם החברות האילו ומאוד מרוצה. כמו כן אלטרנטיביות של חברות אחרות שנכנסות לתקציב יתקבלו גם כן בברכה. תודה רבה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by allmog,

שלום אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים בעיקר לפעמים משחקים, בדר"כ משחקי אימולציה ככה שאני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים על MED שקט לא חשוב, אבל מומלץ נפח די חשוב(250+) אבל עדיף כמה שיותר אם יש סט אלחוטי מומלץ של מקלדת ועכבר ב150 בערך אז זה יהיה נחמד, אבל אם לא אז סט חוטי... עדיף מחנויות במרכז(SKYPC,FOXPC או IQPC) (ואם אפשר, תרשמו באיזו חנות הרכבתם את המפרט) תודה מראש, אלמוג נ.ב אפשר חריגה קטנה.. אבל לא יותר מדי

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיפעיל על הגדרות הכי גבוהות את המשחקים הכי חדשים בעולם + יוכל להריץ הרבה דברים ביחד בלי איטיות (ביצועים גבוהים). אני הולך לשחק בו הרבה משחקי רשת גם אז שיהיה לו מספיק RAM כדי שלא יהיה איטיות במקומות עם הרבה אנשים (במשחקי רשת) הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי - 1920 על 1080 ללא ציוד הקפי רמת שקט - 10 OC - ללא מערכת הפעלה - Windows 7 (לא יודע אם כדאי 32 ביט או 64) לכלול הרכבת השידרוג בחנות איזור מגורים - מודיעין חנות מועדפת - skypc המפרט של המחשב שלי שיש לי עכשיו: מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Lea…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. שלום רב. אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף. אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר. אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט. אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה. אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד. אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי. ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB יש לי מסך 24" FHD של סמסונג. אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג. חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק א…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by philip_s,

שלום, אז ככה כנראה שאני סוגר על המפרט הבא שהציעו לי בא&א מחשבים: INTEL Core 2 duo e6550 כמות:1 מחיר: 859.12 Gigabyte GA-P35-DS3L כמות:1 מחיר:534.20 Kingston DDR2 1GB 1066MHz כמות:2 מחיר: 434.50 WD 160GB SATA2 כמות:1 מחיר:225.15 Rostec Case H-60B Black כמות:1 מחיר:244.90 Geforce 8600GT 512mb כמות:1 מחיר:527.48 סה"כ כולל מע"מ: 2970 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 575 צפיות
  16. שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by ginger_sami,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג,שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1280X1024,ישודרג בחצי השנה הקרובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7/8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן oc ק…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אני מעוניין במחשב נייד שיחליף לי את המחשב נייח בבית מכיוון שאני רוב היום לא נמצא בבית וגם בבית אני מעדיף להתנייד עם המחשב. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, מיילים וסרטים! בקשר למשחקים אני לא GAMER , אבל מידי פעם אשמח לשחק ב FIFA או משהו כזה ואם יש אפשרות לשחק במשחקים יותר חזקים עדיף שיהיה. * גודל המסך? אני מעדיף 13-14 אינץ אבל במידה והמחשב קל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? עדיפות גבוהה ל QHD או לרטינה מכיוון שאני אוהב לראות סדרות וסרטים באיכות גבוהה. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ולא לבנה אבל לא זקוק למחשב במשקל של MACBOOK AIR * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל עדיפות מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בעיקרון נורא חשוב HDMI ו ?USB3 אבל זה קיים בכל מחשב היום. גו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , VISUAL STDIO (בעיקרון עושה תואר בהנסדת תוכנה , אז תוכנות תכנות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר ומסך . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by MT99,

אהלן, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מחשב הכי משתלם שאפשר מתקציב של 4.5 אלף שקל. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים וסרטי., אין לי מושג בOC, והייתי שמח אם הייתם גם יכולים להרכיב מחשב עם פוטנציאל טוב לשדרוג בעתיד. המחשב שהמליצו לי עליו בינתיים הוא עם המפרט הבא: גם כמה שאלות כלליות לגבי המפרט הזה: האם שווה בכלל לקנות כרגע מחשב? כי ממה שהבנתי לגבי הR600, הוא הולך להביא לירידה במחירים. עד כמה זה יהיה משמעותי? אני ארצה כנראה בעתיד לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס תומך DX10, האם הספק הזה יתמוך בכרטיסים כאלה? בקשר לכרטיס מסך במפרט הזה, יש איזה שיפור בגריסה הזאת של הEXTREME? כי זה מוזר שהוא עולה פחת מהגרסא הרגילה של הX1950PRO של SAPPHIRE לדוגמא. מישהו יכול להסביר? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by darkquest,

שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. אהלן אנשים , אני מבקש מפרט למחשב בתקציב של 5000 שקל כולל מסך , רמקולים , עכבר ומקלדת . המחשבים למשחקים , גלישה באינטרנט , סרטים והשימושים הרגילים . אם אפשר להכניס מעבד של אינטל זה יהיה מעולה . שיהיה צורב DVD . 2 ג'יגה של זיכרון (כדי שלא נצטרך אחר כך לשים) המסך שיהיה 17 אינץ. זהו . תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. Started by dandul3,

מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אחותי צריכה מפרט למחשב בתקציב של 1000 ש"ח המחשב נועד לאופיס, אינטרנט ושטויות כאלו.. אם יש אפשרות לבנות מפרט בתקציב הזה ולכלול כרטיס מסך זה יהיה עדיף לא צריך מסך או כל ציוד נלווה אחר. תודה!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by Spirox,

לוח-אם: Gigabyte GA-EP45-DS3. זכרונות: 2x2 GB 1600Mhz DDR 2. מעבד: core 2 quad Q6600 @ 2.4Ghz. + קירור אוויר(לא של אינטל, אלא אחד טוב שקניתי בזמנו) כ. מסך: Radeon HD 6950. האם יש לרכיבים האלו שוק? אין לי בעיה גם להוסיף מארז פשוט, דיסק קשיח וספק כח, ולמכור את זה כמחשב כולל, השאלה אם מישהו יקנה את זה ממני ובכמה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.