עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by makakit,

אחרי שפרסמתי פה את המפרט שאני רוצה ואחרי שבחנתי מספר דגמים אני חושבת לקנות את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הסיבות: 7200RPM i5 כרטיס מסך יותר חזק משל אינטל התקציב שלי הוא כ- 4K-5K. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסתייגות מהדגם הזה או משהו נוסף להציע. בנוסף האם מישהו יודע מה איכות הבנייה שלו? תודה!

2. Started by erashel,

שלום, צריך מפרט עד 3.5K ללא חריגה עדיפות לחנות במרכז כמו פלונטר, עדיף שלא KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K גג בלי חריגה, עדיף לכיוון ה3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. HP Pavilion dv6t Quad Edition customizable Notebook PC • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit • 2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • No Additional Office Software • FREE Upgrade to Norton Internet Security 2011 - 15 Month Subscription (activation required) • 30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.75 hours of battery life +++ • 15.6" diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1366x768) • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Supp…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ambc,

שלום לעוזרים שוקל אפשרות לרכוש נייד חדש. ישנה אפשרות לרכישה בארה"ב כך שאשמח להצעות לדגמים רלוונטים גם שם השימושים במחשב הם : 1. אינטרנט 2. אופיס 3. עבודה מהירה 4. חיי סוללה סבירים פלוס 5. יכולת לצפייה בסרטי HD 6. מסך 13 (חשוב !) בלבד תקציב: מקסימום 500$

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסין, הבנתי שהמחירים שם ממש זולים. אין לי ממש דרישות, אני בעיקר רוצה הכוונה או המלצה. חשוב לי שתהיה אחריות עליו גם בארץ (תמליצו גם על כאלה שאין, אבל תציינו את זה אם אפשר). שהמסך יהיה יחסית קטן, אפשר כמו של ה-VAIO 13.3 או 15.4, לא יותר גדול מזה. בקשר לשאר התכונות, מה שאפשר בתקציב הזה. תודה רבה לכל העוזרים, באמת. אדם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-7.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מחשב ללא ציוד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מאמין שבקרוב אעשה אבל לא בהתחלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כנרא…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by dylan,

* מטרות המחשב? עבודות תכנות,אם ימשוך גם משחקים חדשים מה טוב =] * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? 1080P בלבד! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפטופ ראשון שלי(כן כן..) אז אין לי ממש עומדן על טווח סוללה רצוי... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם יש USB3 מה טוב =] * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? טרה+8אסאסדי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? נופ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נופ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? המחשב מגיע עם מע' הפעלה כבר לא? (: * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נופ * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה I5 או I7 עם לפחות 8 ג'יגה זכרון כ.מ…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by mic3mic4,

היי. יש לי מחשב שקניתי לפני מספר שנים. מצ"ב המפרט שלו. זה מחשב נייח שעיקר השימוש שלו הוא תלת מימד - בניה ורינדור בתוכנות סטודיו מקס וסולידוורקס. כמו כן משמש לתוכנות גרפיות. אני צריכה מחשב חזק ויציב. אני מתלבטת האם להשתדרג איפה שמומלץ ויהיה משמעותי או להשקיע ולקנות מחשב חדש. ההתלבטות היא בעיקרה כלכלית - תמיד אעדיף חדש :) תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אז ככה שחלק מהדברים כבר יש לי. מה שאני כן צריך זה זיכרון, לוח אם, מעבד ומארז ללא ספק כח, יש לי כבר את ה300AR-T של הרואיצ'י. רק שיהיה מארז פנאני מקורר היטב עם איזה 4מאווררים. לוח אם מינימלי תומך בכל הטכנולוגיות החדשות. כמובן שלא בכולן כי אז הוא יהיה אחד היקרים, אבל לפחות היותר מועילות. PCI-E, SATA RAID.. כל הבולשיט, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. אני לא רואה סיבה שלוח האם יעלה יותר מ600שקלים. זיכרון TwinMOS/OCZ עם צ'יפים טובים למקרה ובעתיד אני ארצה לבצע אוברקלוק כבד המלווה בקירור חיצוני וכדו'. זה הכל.. מה אני מספר את קורות החיים שלי, כאילו אני קונה את מיקרוסופט חח ;]] שוב תודה מראש לכל העוזרים ((:

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם לפני מס' ימים רכשתי את המחשב נייד Lenovo IdeaPad Y510p עם כרטיס מסך SLI . התחלתי קצת לקרוא וראיתי שלאחר עדכון וינדוס 8.1 יש הרבה אנשים בעולם שחוו בעיות עם הSLI, כלומר יש אנשים שבהגדרות NVIDIA הראה להם שהכרטיס אינו זמין (השילוב של שני כרטיסי מסך) צירפתי לכם תמונת מסך שממחישה את הנושא, כשאני פחתתי את ההגדרות ההגדרה הייתה על "הגדר ממש SLI כבלתי זמין". העברתי אותו למצב "הפק ביצועי תלת מימד מרביים", ולאחר כניסה למשחק הרגשתי בשיפור. רציתי לדעת האם הבעיה הזו היא מוכרת בקרב האנשים עם אותו הדגם/כרטיסי SLI. *שאלהמאוד חשובה- האם ההגדרה שעשיתי, היא בעצם ההגדרה הנכונה? הכוונה שלי, אני לא רוצה שה SLI יעבוד באופן קבוע במחשב גם במצב וינדוס. מישהו אמר לי שה SLI מתחיל לעבוד רק כ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2518&products_id=25150 מה דעתכם? טוב? לא טוב? מה טוב או מה לא טוב? תודה!

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, שמי דניס, אני ממש חדש בתחום מחשבים הניידים עד עכשיו היו לי רק מחשבים נייחים. וסוף סוף הגיע הזמן שבו אני הגעתי למסקנה, שבלי אחד כזה היום בלתי אפשרי. * מטרות המחשב: , משחקים כבדים, עריכת גרפיקה תלת מימד, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 רזולוציה: אפשר פול hd אם יש 2k גם טוב. בנובף numpad במקלדת, * נדרש זמן סוללה ארוך. * יציאת hdmi חייב. שיהיה bluetooth. דיסק קשיח שיהיה ssd. וגם כן hdd אם זה אפשרי. * כונן אופטי? אם יש בסדר אם אין לא נורא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus, Dell אבל אני לא מבים באמת אז אשמח להצעות נוספות. …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

14. שלומות, הערות שלי והסברים נוספים- אחרי השאלון המצ"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? תוכנת אוטוקאד ב2D, תוכנת מידול וחישוב קונסטרוקציה בשם STRAP שעושה הרבה חישובי מטריצות, אופיס ואינטרנט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? רזולוציה 1280x1920, כלומר FHD. המסך ככל הנראה יהיה Dell P2414H. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך- בתקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי- המקום יחסית לא שקט. 6. האם מתוכנ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by Electric Boom,

שלום, אח שלי צריך מחשב חדש,הוא MID-END גיימר כאמור וזה מחשב חדש(לגמרי,כלומר כולל מסך) זה מה שאני בניתי: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 860 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,190 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 271 ש"ח Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 621 ש"ח Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,122 ש"ח Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver 454 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח סה"כ 5,982 ש"ח המפרט הנ"ל מפנדה(אם מותר לציין...) אח שלי לא אוברקלוקר,אבל כפי השניתן לראות המחשב תוכנןן לתת אוברקלוק …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, אודה על עזרתכם בחוות דעת על מפרט לגיימר מתחיל. יש לי מספר שאלות- 1. ספק כח - האם מבחינת ביצועים הספק הבא יספיק ויכול להחליף את הספק שבבנדל https://www.tms.co.il/power-supplies/ss500e 2. כרטיס מסך - לא ברור לי ההבדל בין הגרסאות של Gigabyte GTX 1060 6 GB. האם יש עדיפות לדגם אחר על זה שבחרתי? 3. מארז - כיום יש לי Fractal Design עם פילטרים מתפרקים. האם במארז שבחרתי יש פילטרים בחזית, למעלה ולמטה וניתן לנקות אותם (כתוב שהם לא מתפרקים)? 4. זיכרון - ניתן להחליף ב-2 יחידות של https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16954 נראה אותו דבר רק בלי כיסוי. האם יהיו הבדלים בביצועים? תודה רבה על …

17. Started by natgun0,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן וברצוני לשדרג אותו כדי שיעבוד בצורה יותר חלקה ויפעיל משחקים בצורה סבירה (לא משחקים הכי חדשים, אבל משחקים שקיימים בשוק). מפרט: מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte P35 S3L כ. מסך - Radeon X1950 זכרון - Kingston DDR2 1GB PC2-5300 ספק - Enermax Liberty 400W השאלה שלי היא האם יש בכלל אפשרות לשדרג ב-800 ש"ח, או שחבל להשקיע את הכסף. שאלה אחרת היא האם אתם מכירים אולי מחשבים יד שניה שאפשר לקנות באזור ה-1000 ש"ח ויהוו שיפור למחשב הזה. לא יודע, אם זה רלוונטי אבל אני אמלא בכל מקרה את השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 לשדרוג, 1000 לחדש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עדיף לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מה…

19. Started by cptariel,

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא מיועד למשחקים, תקציב בערך 5.5K, לא מתוכנן OC כרגע אבל חשבתי שחבל לוותר על זה מארז: Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח: Antec neo eco 620w מעבד: Intel core it-2500k LGA1155 Package לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 זיכרון: Kingston 4GB DDR-3 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce GTX-570 צורב: LG GH22NS5- דיסק קשיח: Segate Barraccuda 7200.12 1TB Serial ATA-3 7200 rpm 32mb כמה נקודות שהפריעו לי: 1. לגבי הדיסק קשיח אני רואה שאתם ממליצים על הסמסונג בכול מפרט, זה קריטי? 2. אחרי חוויה מעצבנת שהייתה לי עם המחשב הקודם, ממש חשוב לי מחשב שקט, אז מה אתם חושבים על זה 3. אני די בור בנושא אז לא הוספתי קירור למעבד, אפשר הסבר למה אתם מוסיפים מאוורר אם את…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אודה לכל המגיבים על השוואה בין 2 הדגמים המצויינים לעיל בכל פרמטר שנראה רלוונטי, בפרט בכל מה שלא ניתן לדעת מקריאת המפרט הטכני כמו טיב ואמינות המארז, אחריות של החברה וכיוב'. מגבלת התקציב היא 5000. השימוש הוא בעיקר ללימודים וזה כולל שימוש בתוכנות CAD (לכן השילוב של כרטיס המסך). יש לציין כי קיים ברשותי מחשב שולחני שנקנה למטרות CAD בלבד, לכן אין לי צורך במחשב נייד שהוא עמדת תיב"ם בפני עצמו. שידרוג כרטיס המסך לכרטיס מקצועי איננו אפשרות משיקולי תקציב וממילא נראה לי שה9600M מספיק לכל מטרותי בהתחשב בקיום המחשב הנייח. הזכרון ישודרג עם הוספת תקציב לסד"ג של 4GB. יש חשיבות גדולה מאוד לנוחות השימוש במקלדת, שכן בכוונתי להחליף את רוב הכתיבה בשימוש בנייד. מסיבה זו חשובה לי מאוד מקל…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Kitt0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הי, יש לי מספר שאלות לדעת אם הוא מתאים למה שאני צריך . הדגם: NUC :Intel NUC6i7KYK (Skull Canyon) פירוט הגדרות המכשיר למי שצריך : http://www.anandtech.com/show/10152/intels-skull-canyon-nuc-is-official פירוט כרטיס מסך : http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Pro-Graphics-580.160664.0.html (שימו לב יש שני גירסאות P580 והרגיל 580 , מעניין למה לא שמו את הכי חזק P580 ב-NUC , או פשוט אין הבדל ביניהם ?!) אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה 4K LG עם HDMI 2.0 שרשום שיש לו ולנגן סרטי BLUERAY ב-3D מלאים שהורדו מהרשת , השאלה הראשונה: אם הכרטיס מסך שלו יודע להוציא דרך HDMI את 3D ללא בעיות כמו NUC I3 ( דגם הכרטיס מסך:Intel Iris Pro Graphics 580 ) ? שאלה שניה : שאני מנגן דרך POWER…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Gnome,

יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'( אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט. אז כך המחשב שלי כרגע הוא CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ MOTHER BOARD: asus cuv4x VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB MEMORY: 128 MB SDRAM זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'( אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל. אז הייתי רוצה א…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by NivOlym,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, פחות או יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג ממנו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון Assassin's Creed Unity\Assassin's Creed Syndicate. בסגנון הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 2900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אני מוכן להשקיע את כל הסכום המצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג עריכה גרפית פה ושם בפוטושופ בעיקר למשחקים: Crysis / COD BO / COD 6 / BF:BC2 / Crysis 2 / Metro33 Crysis 2 - זה מתי שהוא יצא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21.6 אינטש syncMaster 2253lw של סמסונג * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות בערך אשמח לגבוהות ואני חושב שהתקציב מאפשר זאת 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, חוץ מכרטיס PCI תקן N 4. האם יש ר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.