עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט למחשב בתקציב 2500-3500 ש"ח. המפרט צריך לכלול מסך, מקלדת עכבר (פשוטים לא אלחוטיים). אם אפשר לכלול בתקציב גם מערכת הפעלה זה טוב אבל לא חובה. עדיף שהמפרט יהיה שקט אבל לא ברמות מטורפות. כמו כן המחשב לא אמור לשמש למשחקים או OC. השימושים שכן יהיו בו הם אופיס, אינטרנט, הורדות , תיכנות בJAVA, MATLAB . אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה. יש לי צורך בחיבור לרשת אלחוטית. בתודה מראש, אוריאל.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by The Man123,

צריך המלצה למחשב שיישמש כמשרד נייד (אינטרנט, אופיס) יהיה רוב היום באוטו ובהתניידות, בערב ישמש גם כמחשב בייתי. חשוב לי מסך שיהיה ניתן לראות כמו שצריך גם בחוץ כשיש שמש, סוללה חזקה, אמינות ועמידה בטלטולים. מחיר רצוי- 6000 ש"ח, מחיר מצוי- 8000/9000

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. מבקש שתרכיבו לי מפרט ב4K לחבר: לא עושה OC לא צריך מסך וציוד היקפי... דחוף בבקשה! מה אתם אומרים על המפרט הזה ותמליצו לי על ספק ומארז עד 600 ש"ח: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1320 ₪ 1 ASUS P5N-E SLI NFORCE 650I 795 ₪ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 115 ₪ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 390 ₪ 1 SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E 1080 ₪ 1 LG GSA-H12N DVDRW X18 DUAL LAYER BLACK/WHITE 175 ₪ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ₪ 1 המלצות למפרט אחר?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by uvshapira,

בעצתכם ובעצת חברים הרכבת מחשב וקניתי מאייבורי e6320 core2duo conroe 2.0 GH| 500GB 16mb sata2 WD| 8 GB 8mb sata2 WD| 1gb ddr2 OB MIETx2|GF 8600GT 256ddr2 HDTV PCIE| MSI P965 NEO-E 7.1 1GLAN מארז בן זונה+פייר ואיר+צורב דיוידי טוב+עכבר מקלדת+ מודם אלחוטי

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב בעלות של גג 5000 ש"ח שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים : ניגון סרטים HD ע"ג מסך 42 FULL HD, עבודה שוטפת, VMWARE, תכנות, הורדות, משחקים קלים/בינוניים ( אני רואה במשחקים בונוס ולא הכרח) . המחשב חייב להיות שקט!! אני לא יוכל לחיות עם מחשב רועש משום שהוא ימצא בחדר השינה שלי.. בכללי מה שאני רוצה מהמחשב זה : מעבד INTEL 4 CORE ( הבנתי שיותר טוב 4 בשביל תכנות וכאלה, תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון 4 ג'יגה. כרטיס מסך שיכול להריץ סרטי HD עם יציאה לטלוויזיה בלי להעמיס על המחשב. אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה/טובה זה יהיה בונוס מבחינתי. HARD DISC שיהיה בנפח של לפחות 500 G אבל עדיף 1 T. מארז שיהיה שקט, ספק שיוכל לספק את צרכי המחשב. יש לי כבר מסך סונ…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by eyalooo,

היי חברים. מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה, קצת עריכת ווידאו ושימוש בכלי ai כמו מידג'רני וכדומה. אשמח להמלצות על מחשב שיעבוד חזק

7. 1. המחשב מיועד ליצרת מוזיקה בתוכנה cubase 2.עד 3500 שקל 3.ללא OC 4.לא דרוש מסך 5.לא דרוש אבזרים אחרים אני מעוניין שהיה בו 4GB זיכרון ומעבד חזק מאוד C2Q לא צריך כרטיס מסך חזק שבמארז היה יצאת firewire וספק כוח איכותי ישנו כבר כ.קול חזק במיוחד שמתחבר עם firewire

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. היי חבר'ה! אני מחפש מפרט מחשב לאח שלי(נמאס מזה שהוא משתלט לי על המחשב). כאמור התקציב הוא 3000(אם אפשר אז פחות),משחקים הוא לא ממש משחק אז לא צריך כ.מסך חזק(נראה לי שאפילו ONBOARD יספיק). השימוש העיקרי שלו הוא לאינטרנט ,צפיה בסרטים ושמיעת MP3,רמקולים כבר יש,ללא מסך כמו שכתבתי ורצוי 1 ג'יגה זיכרון ו160 ג' HD מינימום. אם אפשר לתת לי חנות באיזור המרכז (לא אייבורי,יש לי נסיון לא טוב איתם) אני אודה לכם. תודה,

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. HWZONE שלום, בעקבות ההודעה הקודמת שרשמתי פה בפורום, הבנתי שאין לי סיכוי למלא את הדרישות שלי למחשב ב1500 ש"ח, והחלטתי להגדיל את התקציב ל2500 ש"ח, אבל אין באפשרותי לחרוג ממנו כמעט. אני כן מעוניין ללכת על המעבד : Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ולהרכיב מפרט בהתאם, שיכלול בתוכו לוח אם שיתמוך בDDR2 ובSATA2, ובכך לאפשר לי שדרוגי זכרון והארד דיסק לשנתיים הקרובות לפחות. את המעבד הזה מוכרים בפנדה במחיר נוכחי של 1076 ש"ח, לאחר ההוזלה (22%), זה בערך 840 ש"ח. את אותו המעבד ראיתי שמוכרים בזיגזג 2000 במחיר נוכחי של 888 ש"ח, לאחר הורדה של 22%, זה בערך 700 ש"ח. האם זה הגיוני שיהיה הפרש מחירים של כמעט 150 ש"ח בין 2 חברות? בכל אופן, עד כה הצלחתי להרכיב את המפרט הבא: מעבד: Inte…

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by GuyPago,

היי זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rzldab4w על המארז אני לא סגור, אם יש המלצות על מארז טוב יותר במחיר דומה (מומלץ פחות) אני אשמח. בכלל אשמח לחוות דעת על המפרט עצמו יש ברשותי כבר כרטיס מסך GTX 680 וספק 650W של corsair מטרה-גיימינג כבד תודה לעוזרים

11. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET OCZ 3GB Kit (3x1GB) DDR3 1600Mhz CL7 i7 Platinum Tri channel Kit WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Sparkle GTX260 896MB GDDR3 HDMI PCI e 216 Stream Processors צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black Cooler Master Centurion 590 Black \ ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led - עוד לא החלטתי אז זקוק לעזרה HEC 550TE-2WX 550W ספק רזולוציה 1440X900

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by אבשה,

אז ככה אני קונה מחשב עוד שלושה ימים וראיתי משהו במפרט שלי שאני רוצה ליהיות בטוח שזה בסדר סתכלו: זה הזיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 וזה DDR2 וזה הכרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail וזהDDR3 אבל זה עדין יתאים אחד לשני ולא תיהיה בעיה??

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by cafri,

1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  14. מבקש המלצה לנייד I7 בתקציב בסביבות ה 4000 ש"ח נדרש שני סלוטים לזיכרון ותמיכה של 16GB הבנתי שיש מחשבים ניידים עם מסך מגע, נשמע מדליק ... לא חובה ... תודה רבה למי שיוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by ranuch,

הממ היי קודם כל אני מזמין בימין הקרובים מחשב מ cd-log הקטע הוא שתכננתי לקנות ספק hec 400trt עם מארז hec והם לא בדיוק עובדים איתם אז מצאתי שיש להם את RAIDMAX COBRA 400W ( PFC+SATA + 24pin + 120mm) SILVER DELUXE 2X 120mm המארז יפה וכל זה אבל אמרו לי שהספק חרא של ספק אז אנלא יודע ממש מה לעשות.. זה המפרט : מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 זכרונות DIGMA 1GB 667Mhz X 2 דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E דגם - NX76T256DB-RH צורב דיוידי - LG H10AK x16 Bulk BLACK Dual Layer מה אתם ממליצים לי לעשות? אני צריך ספק ומארז במחיר סביר שיתאימו לי למפרט, אפילו מחנות אחרת.. מומלץ מהם…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by chenc,

שלום! אשמח לקבל המלצתכם למחשב נייד איכותי, בעל סוללה חזקה, קל במשקל ומתאים לצרכי סטודנט + אינטרנט. גג 5 אלף. המון תודה מראש לממליצים חן.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. אני משתמש בכמה תוכנות גרפיות בו זמנית (פלאש פוטושופ אינדיזיין אילוסטריטור קורל) לפעמים אני משתמש ב 3dsmax וכן ב visual studio 2008 מערכת הפעלה - אני ב איקב פי (לא מרגיש צורך לעבור לויסטה אם זה יבוא על חשבון ביצועים או צריכת משאבים) בהתאם לתקציב כ- 4000 שח חשבתי על המפרט הבא - אשמח מאד לשמוע מהמקצוענים מה כדאי לשנות/להוסיף/לחסר במפרט הבא לוח אם intel p35 dragontailpeak או evacova חשוב לי שתהיה בלוח יצאה מסוג esata כי אני קונה גם דיסק קשיח חיצוני עם כזה חיבור מעבד e8400 זיכרון 4g kingston 800mhz ddr2 כרטיס מסך 8500gt דיסק קשיח צורב ושאר אביזרים - לא משנה כרגע מאד חשוב לי שקט ואין לי מושג אם להשקיע ועד כמה בנושא מארז קרור וספק יופי המארז לא מעניין אותי אשמח להמלצה זולה שמשי…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by gil_k,

שלום לכולם!, הודעה ראשונה שלי בפורום אני יקנה מחשב חדש בעוד כחודשיים ובנתים אני רוצה לראות על איזה כיוון אני ילך. התקציב שלי הוא 5000 שקל, לא צריך מסך, כוננים, מקלדת עכבר ורמקולים. שיהיה מארז יפה ושקט. שאם אני ירצה להפעיל עליו דפדפן ICQ פוטושופ משחקים ותוכנות ברקע שלא יתקע. המחשב הולך להיות איתי בשנתים שלוש הקרובות אז זה גם סוג של פרמטר.. סליחה על הבורות אבל מה זה OC? ראיתי את זה פה בהרבה הודעות. אני כנראה יקנה מנעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. שלום רב לפורום, נעדרתי מפה תקופה ארוכה להחריד. המחשב הקיים: I7 3770 לוח H67 ITX קירור katana 3 זיכרון 2X8GB DDR3 1600 CL11 כונן SSD 500GB SATA CT500MX כ.מסך 2060 SUPER 8GB מארז QBX COUGAR ספק MODULAR 550W Seasonic בן שנתיים. למעט כרטיס המסך שעונה כרגע לפחות על צורכי הגיימינג, המארז (יש מגבלת מקום) והספק, אני מעוניין להחליף את שאר הרכיבים. כמו שעינייכם רואות, אני לא משדרג את הפלטפורמה לעיתים קרובות. אבל כן משדרג במסגרת הקיים. (הלוח הקיים התחיל עם 2600 ומאוחר יותר שודרג ל3770). התכנון הוא להחליף לוחו, מעבד, קירור, זיכרונות, וSSD. כאשר המטרות הן לא להשקיע מעל ומעבר כרגע בדברים שאני מתכנן להחליף בהמשך. …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. שלום , כבר ביקשתי פה בעבר עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש וקיבלתי עזרה רבה מהפורום- שוב תודה לכולם! המחשב שלי ישן ולאחר כמה דברים שגרמו לי להתעכב כבר הייתי בדרכי לרכוש את המחשב, אבל אז ראיתי שעוד רגע יש מעבדים וכרטיסי מסך אז החלטתי למשוך עוד. לצערי לאחר נחשול זרם\קפיצת חשמל משהו קרה למחשב הישן ואפשר להגיד שהוא בערך הלך . עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לי לרכוש מחשב עם כל הרכיבים שאני רוצה + מעבד וכרטיס מסך זולים יותר עד לזמינות של המעבד והכרטיס הרצויים? אני מחכה לזמינות של 3070 וZEN3 האם לרכוש בינתיים עם משהו כמו 3600 או אפילו חלש יותר וגם 1660\50 כדאי לחסוך כסף ואז להחליף כשיהיו זמינים החדשים? בכל מקרה תודה ר…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by fim,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח המחירים 3000-3500 ללא מסך , מקלדת +עכבר, רמקולים, וצורב. למטרות עבודה עם פוטושופ, משחקים וכו'. אני בדילמה לגבי מעבד אינטל או AMD אם תוכלו להמליץ על המרט הכי טוב למטרות אלו בתקציב הנתון. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by borissurets,

שלום.. יש לי מחשב די חלש וזה נובע בעיקר בגלל כרטיס המסך שלי והזכרון.. יש לי זכרון 256 מגה DDR וכרטיס מסך GFORCE 2 MX 100/200 ואני רוצה לשדרג קצת את המחשב בכך שאני אוסיף זכרון פנימי ואחליף כרטיס מסך.. כששאלתי חבר שלי על כרטיס מסך אז הוא אמר לי שלא כדאי לי לקהות כרטיס מאוד טוב בגלל שהוא "יחנוק" את המחשב והביצועים שלו וזה בגלל המעבד 1.6 שלי.. השאלה שלי היא" האם זה נכון מה שהוא אמר ואם כן אז איזה כרטיס מסך כדאי לי להחליף? בתודה מראש, borissurets נ.ב. יש לכם פורום מדהים

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by Classic notion,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה לאחר שביקשתי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח למחשב שיוכל בין היתר להריץ משחקים על מסך 17 אינטש. למרות שהמחיר קופץ בגלל הבעיה היום עם הדיסקים הקשיחים, עדין נראה לי שביחס למה שאני מקבל פה המחיר גבוה. אשמח לקבל את דעתכם. בנוסף, אני שוקל לחכות עד שהמחירים של הדיסקים הקשיחים יחזרו להיות סבירים, מתי נראה לכם שזה יקרה? [table] [tr] [td] לוח אם [/td] [td][/td][td] GIGABYTE – Intel H67 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td][/td][td] Dual Core i3 2130 /3.4 / 3 MB CACHE [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון [/td] [td][/td][td] 4 GB DDR 3 \ 1333 [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td][/td][td] WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 [/td] [/tr] [tr]…

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  24. היי מחפשת לרכוש מחשב נייד בטווח מחירים בין 2300-2600₪ הדרישות שלי הן: זכרון פנימי 8G זכרון אחסון 512g מעבד core i5 גודל מסך 15.6 רצוי כבר עם מערכת הפעלה ווינדוס נתקלתי בחיפוש במחשב הזה שנראה שלכאורה עונה על הצרכים שלי Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 83ER003RIV לנובו אמח לחוות דעתכם המקצועית או להכוונה למחשבים חלופיים הצרכים שלי בעיקר ישמוש באופיס וורד, גלישה צפייה ללא גיימינג או תוכנות עריכה כלשהן תודה לעונים!!

25. Started by dirk,

היי חברים מה דעתכם על הנייד הנ"ל (מצ"ב כתובת אתר למפרט המחשב). http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq=11 אודה על עזרתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.