ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט איכותי למחשב מבוסס מעבד 6600Q הוא בעיקר למוזיקה כך שצריך כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך בסיסי אך עם HDMI לגבי לוח כמובן שיהיה עם ציפ' סט מתקדם ועדיף ASUS אם כי לא חייב. זכרון גיגה או שניים רגיל עם טיימינג בסיסי אשמח לקבל את הנתונים מכם- אם ניתן אשמח עם מחיר וחנות תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זה המפרט לא הצלחתי להעלות תמונה: http://www.fastup.co.il/images/70293208.jpg 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם על המפרטים הנ'ל (או מה הייתם מוסיפים/מורידים/משנים) - פירוט בהמשך שימושים: אינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פלאש, מקרומדיה - לשימוש ביתי), מולטימדיה ותכני HD. לא ישמש למשחקים בכלל! העדפות: חיבור HDMI, שיהיה שקט במיוחד מה עדיף - מערכת הפעלה 32 או 64? תקציב: בסביבות 2500 ש'ח (עד 3000) תודה מראש לעוזרים! מפרט 1 / מחיר: 2800 ש'ח INTEL Core 2 Duo E7500 2.93GHz, 3MB, 1066MHz, socket 775, BOX MSI G41TM-P33, s.775, G41, 2xDDR2,PCIE,GLAN,uATX SAMSUNG 500GB HD502IJ/7200/16MB/SATA300 2 x KINGMAX RAM DDR2 2GB 240pin PC6400 800MHz Sapphire Radeon HD 5570 1GB DDR3 DVI-I HDMI SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-S223F SATA ANP-355A12 355W MS …
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
פירמטתי את הנייד שלי Toshiba Satellite L40 - 139 והתקנתי עליו ווינדוס XP, ואין לי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הרשת האלחוטית ואולי עוד איזה משהו או שתיים, וגם הקיצורים(עם המקש של הFN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות בארץ מערכת או מארז זעיר מבוססי core 2 duo בדומה לאילו המופיעים בלינקים הבאים: http://www.fic.com.tw/product/ge2.aspx http://global.acer.com/products/desktop/asl350.htm תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז זה מה שיש כרגע המחשב נקנה, לפני שנתיים בערך! DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400 Gigabyte GA-MA74GM-S2H v1 OCZ OCZ2V8002G Asus MW221C ATI Radeon HD 4850 Series antek three hundred: מארז וספק של antek 350W טוב אז ככה! יש לי תקציב של 1000 ש"ח +- . חשבתי להחליף את המעבד, אבל אם אני מחליף אותו אני צריך להחליף את לוח אם והזיכרונות. Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET 413ש"ח AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX 671 ש"ח Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 126 ש"ח סה"כ 1210 ש"ח טוב על זה חשבתי! הצעות, שיפורים, והארות + הערות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום ברצנוי לקנות מחשב חזק עד 2000-2500 ש"ח. שאינו כולל בתוכו: * דיסק קשיח . * עכבר + מקלטת + רמקולים. * מסך מחשב. * ללא זכרונות (יש לי) * ללא כונן 1.44 . הכי חשוב במחשב כרטיס מסך חזק !! ברצוני שיהיה צורב DVD . בברכה ליצירת קשר : מייל: nisim106@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצות על מחשב נייד, התקציב הוא עד 5000, הייתי מעדיף שיהיה פחות אם אפשר. מבחינת העדפות, אני צריך מחשב חזק לחישובים כבדים יחסית (ופחות למשחקים). אני רוצה מעבד SB, רצוי i7. כמו כן אני צריך כמות זיכרון יפה. נכון לעכשיו 6 יספיק, 8 עדיף, אבל הבעיה, ופה הקושי הגדול, אם אני משקיע סכום כזה, אני רוצה אפשרות שדרוג עתידית ל - 16GB, ואת זה התקשיתי למצוא. כרטיס מסך רצוי נפרד כי זה בכל זאת מזרז את פעולת המחשב, אבל לא חייב להיות כרטיס חזק במיוחד. הייתי רוצה דיסק קשיח של 7200RPM ויציאת USB 3 אחת לפחות. קשה למצוא נייד כזה, אחרת לא הייתי שואל... תודה !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה דעתכם על הסדרה הנ"ל של toshiba. חשוב לי לשמוע על צריכת חשמל ובזבוז סוללה, איכות חלקים ומפרט שהסדרה מציעה. גם מילה על העיצוב שלו לא תזיק. תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תבנו לי מפרט שיהיה בערך 6 אלף.. מחשב ששיהיה אפשר להריץ עליו OC מטורף שיחזיק מעמד.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK .ש"ח זיכרון 1GB. - לא זוכר מי היצרן Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk 1. אין למחשב שימושי OC 2. המחשב עצמו די שקט, אז אין לי בעיה כזאת 3. שימושים די בסיסיים - מעט משחקים (בעיקר ישנים), אינטרנט 4.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כבר: צורב פלופי 256 זכרון HARDDISK מארז(עם ספק ג'נרי שאולי כדאי שיחליף) הוא צריך: מעבד+לוח אם+סטיק זכרון נוסף,ואולי אם צריך ספק כוח טוב כל זה בפחות מ 1000 כמה שפחות יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחשב לחבר שמתעסק אך ורק עם מוסיקה! לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, מסך , וכרטיס קול מה שכן חשוב זה יכולת עיבוד כמה שיותר חזקה , הוא עובד עם קיו בייס ולכן חשוב שזה יהיה אינטל.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב בעיקרון לעבודות משרדיות + קצת פוטו שופ ועריכת סרטים (לא מקצועי) מעבד – Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI זיכרון - DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX כרטיס מסך - ASUS GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case ספק כח - SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET הרכבה סה"כ: 3140 ₪ איך המחשב הזה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
1. המחשב מיועד ליצרת מוזיקה בתוכנה cubase 2.עד 3500 שקל 3.ללא OC 4.לא דרוש מסך 5.לא דרוש אבזרים אחרים אני מעוניין שהיה בו 4GB זיכרון ומעבד חזק מאוד C2Q לא צריך כרטיס מסך חזק שבמארז היה יצאת firewire וספק כוח איכותי ישנו כבר כ.קול חזק במיוחד שמתחבר עם firewire
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ככה, אני רוצה לרכוש בקרוב מחשב שנועד למשחקים בלבד... אני רוצה שהתקציב יכלול כרטיס קול לגיימרים (X-FI אני משער..?).. וגם אל-פסק.. ככה שהפסקות חשמל לא ידפקו את רכיבי המחשב שלי. עוד פרמטר חשוב זה אחריות על חלקי המחשב(במיוחד על כרטיס מסך - 3 שנים אחריות).. אם דרוש OC קטן עם סיכון קטן, שיגביר משמעותית את ביצועי המחשב, אין לי "פחד" לבצע אותו.. לגבי המסך, אין לי שום מושג בנושא הזה, אין לי דרישות מיוחדות(רק שלא יפגע בביצועי המשחקים ^^)... אני אסתפק גם ב- 17' אם זה משמעותי... מקווה לקבל מענה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד (שימוש: תכנות מחשבים). לאחר הרבה דיונים החלטתי לקנות מחשב של חברת DELL עם מעבד i5 וזיכרון 500G+32SSD אני מתלבטת בגודל המסך בין 14 ל- 15 וכן אשמח לשמוע על דגמי מחשב מומלצים. המבחר כה גדול, ואני ממש מבולבלת. אני מוכנה להשקיעבמחשב עד 4000-6500 בערך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
קודם כל שלום. כבר כמה זמן שלא התחברתי. אני מעוניין בנייד חדש, הבעיה היא.. שאני באמת מיואש כבר משוק זה, כולם בסה''כ אותו הדבר, ותמיד זה פיקסל שרוף, מתחמם, נתקע.. ובקיצור.. נראה שעדיין לא למדו לייצר ניידים אז עכשיו הגעתי למצב שאני באמת צריך נייד חדש, אין צורך למשחקים, שימוש משרדי. חשבתי בהתחלה על סדרת XPS של DELL, שהבנתי שנהדרת (מה שחשוב לי בעיקר זו איכות הבניה, ומחשב שיחזיק לטווח הרחוק) אך אני רואה שבארץ המותג הזה לא ממש חזק, והגרסאות שקיימות הן עם NVIDIA G8 המלווים במחלת הכ.מסך. החברות שכרגע אני מכוון עליהן הן ASUS או DELL. מה שבטוח לא LENOVO, LG, TOSHIBA וכ'. מכאן הפניה שלי אליכם, איזה נייד יוכל לתת לי בניה איכותית (ממה שהתנסיתי - TOSHIBA ו-DELL סדרת INS האיכויות …
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 שקל +/- 2. מטרות המחשב? הדבר הכבד ביותר יהיה משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כנראה משאיר את הספק, כרטיס מסך, מארז, צורב, בקרי מאווררים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט, אשמח ל3 מאווררי 120MM שנותנים יחס טוב לרעש/ביצועים על דגש לשקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 3 סלוטים PCI, כיוון שיש 3 כרטיסי הרחבה בשימוש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיאפשר לישון.. 10. במפרט למשחקים…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
צריך נייד ללימודים , אבל שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ותוכנות כמו emule בגדול מחפש מחשב שאני אוכל לקחת לשיעורים (עם עדיפות למסך לא משתקף) ובנוסף שישמש אותי לסרטים מוזיקה והורדות בלי משחקים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן לכולם אז אחרי שנה וחצי לימודים עם נייח, החלטתי שצריך נייד. מכיוון שאני כן משחק במשחקים (סקיירים, left4dead2 ועוד) אני כן מעוניין בנייד שיתאים לא רק למסמכים ואינטרנט. מבחינת משקל אין בעיה, מבחינת גודל מסך חייב גודל נורמלי. רצוי יחסית שקט (יודע שזה אינדיוידואלי) וכמובן הכי חשוב, שוב, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה.. בגדול, כמעט בכל מקום שאני אהיה איתו, יש שקע חשמל.. קודם כל השאלה שלי היא כמה כסף צריך מחשב כזה בערך לעלות? אני מניח שסביב ה6 אבל אני רוצה לדעת כדי לתכנן נכון את הזמן הקרוב מבחינה כלכלית.. המון תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעקרון המחשב מיועד למשחקים, על הלוח אם, כרטיס מסך ומעבד אני דיי סגור, על השאר לא כ"כ. מפרט: כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME האם זכרון של 4 ג'יגה, 800 MHZ יספיק? והאם החברה שמייצרת את הזכרון טובה?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי בעיקר על סמך פוסטים רלוונטיים בפורום, המלצות הערות יתקבלו בברכה. התקציב עומד על 3500 ש"ח ומיועד למשחקים ושימוש כללי. קישור להצעת המחיר http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=39146 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במיד…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-