עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tania131,

טוב,אני צריכה שמישהו יבנה לי מפרט , זה להורים שלי, זה ישמש רק לאינטרנט, אופיס וכאלה..לכן עדיף שיהיה פנטיום 4, נכון? צורב:צריך, לא חובה איכותי. כרטיס מסך:לא צריך חזק במיוחד מכיוון שמשחקים לא יותקנו עליו בכלל. מקום: לא צריך הרבה , יספיק 30 ג'גבייט ואפילו פחות. זיכרון:עדיף 512 מגבייט, אבל עם יחרוג מהתקציב , 256 יספיק בהחלט. מסך לא צריך. תקציב : 2000 ש''ח +- הדרישה היחידה שיש למחשב , זה שהוא יהיה מהיר באינטרנט בלי תקיעות, ואפשרות להורדה מהירה בתוכניות שיתוף וכו'.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  2. אני צריכה: 1. מארז קריר ושקט, אשמח מאוד אם זה במקרה יהיה גם מארז שהוא tool less. 2. לוח אם שמתאים למעבד פנטיום D וגם למעבדי COREDUO (אם אפשר אחד שאין לו כרטיס מסך OB) 3. קירור איכותי למעבד (פנטיום D) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף אם אפשרי ומתאים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עדכניים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה. (לכלול רמקולים טובים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex ,Diablo 3, SW:TOR, LA Noir, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920‎ x 1080. המחשב יפעל על Del…

5. תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  6. שלחתי את ההודעה גם בפורום השני.. אבל נראה לי שפה זה יותר המקום תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 00:54:03 אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב- NETSTICKכמה זה יעלה לי ? והאם זה באמת נותן לי לגלוש מכל מקום ? זה עובד על לווין או WI FI או איך?.. האם יש דרך אחרת חוץ מNETSTICK בשביל לגלוש עם הנייד גם במקומות אחרים ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by MoranF,

כולל מסך, הרכבה ומשלוח. הצרכים שלי הם גלישה מהירה, כתיבת עבודות, הורדות-סרטים ומוזיקה, פוטושופ באיכות סבירה. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. אם אפשר להמליץ על רמקולים איכותיים זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by ela4ever,

שלום אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש אותי לתכנות קל, משחקים קלים עם מעט גרפיקה, גלישה באינטרנט, הורדות וחיבור לטלויזיה hd שבסלון. כמו כן עדיף שהמשחב לא יהיה כל כך רועש כדי שלא יפריע ליושנים לידו. המחשב מיועד לסטודנט בגיל 50 לערך ולפעמים לאורחים. התקציב שלי הוא עד 3400 כולל מסך בגודל 20 אינטש ללא ציוד היקפי. בנוסף לכך אני מתלבטת עם בתקציב כזה לא עדיף לי כבר לקנות את המחשב הנייד הזה: hp g62-a20ej notebook pc ולהוסיף לו פשוט מסך בגודל 20' שיתחבר אליו כשאני בבית.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by black_irony,

מחשב כולל הכל (מלבד רמקולים) להריץ משחקים בינוניים ופוטושופ. כל החלקים בשחור (מקלדת מסך ......) ניתן לחרוג מהתקציב קצת. באהבה. מפלצת.

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  10. מחשב לשימושים פשוטים, בעיקר אינטרנט, אולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. חשוב שיהיה עם מסך LCD. תודה!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  11. שלום לכולם! אני צריכה את עזרתכם כדי לבנות לי מחשב חדש. כבר המון זמן שלא נגעתי בכל נושא המחשבים ואני קצת לא מעודכנת, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב? - 3000K 2. מטרות המחשב? - משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - יש לי מארז די נחמד אז אם לא נכנס מארז בתקציב אפשר לוותר. לא צריכה גם DVD + צורב. יש לי ספק 450 של OCZ האם זה מספיק? ??? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - אם נכנס מארז בתקציב אז חשוב לי העיצוב וגם שיהיה שקט ברמה סבירה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד תודה רבה על העזרה! מי יתן והשבוע אני אקנה מחשב

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום, ותודה מראש על העזרה.. אני מתכננת להוציא עד 5000 ש"ח, וצריכה בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב, ללא מסך, ללא ציוד היקפי, ואני לא מתכננת לעשות OC. אני מעוניינת לקנות מחשב שיהיה מצויין לשימוש שוטף די כבד אני חושבת, כולל ויסטה והאפשרויות המתקדמות שלה, אבל ללא עריכה גרפית או משהו כזה. אני לא משחקת יותר מפעם בכמה שבועות (לצערי אין לי זמן :-\), אז זה לא במיוחד חשוב, אבל אני רוצה שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים בני שנה נניח.. אגב, אני רואה שכולם מרכיבים את המפרטים מ IQPC, והבנתי שיש שם בעיה עם מארזים של NXTZ שאין במלאי, אז אם אפשר להמליץ לי על משהו שיש כרגע, זה עדיף לי, תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריכה מפרט של מחשב ל: משחקים (לא חייב הכי הטוב שיש) סרטים איטרנט. עם מסך LCD 17 - עם יש 19 במחיר זול תבורכו (: מעדיפה מסך LG תנסו למצוא את המחירים הכי זולים - ולדאוג שהחלקים יהיו טובים. אני ממש צריכה את העזרה , לא מבינה בזה בכלל חחח.. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח ואני אשמח אם מישהו ימליץ לי מה כדאי לקנות. הצרכים שלי הם די סטנדרטיים: פוטושופ, אימיול, סולסיק, word וזיכרון מספיק גדול להורדת סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא כ 2000 ש"ח. אני לא מבינה גדולה בתחום לכן אני עושה מחקר לגבי מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס קול, לוח אם, זיכרון, מארז ומסך מחשב. תודה רבה, מורן.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  16. שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני באמת לא מבינה בזה בכלל..אז אשמח לעזרה..השימושים העיקריים שלי בו יהיו משחקים (גם תלת-מימד), סרטים, אינטרנט, מוסיקה ואולי תמונות. וכמובן כל הדברים הבנאליים, תוכנות אופיס וזה, אבל אני מניחה שבקשר לזה אין לי מה לדאוג...אז..מה אתם אומרים? ראיתי שהמלצתם למישהו שביקש מפרט בשביל חבר שלו שרוצה מחשב בעיקר למשחקים, זה כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366029.0, בקיצור, אני מדברת על זה שהגיב לו, שהמליץ לו להגדיל את המסך ל-22 אינצ' ועוד כל מיני..אתם חושבים שמשהו כזה טוב בשבילי? או אם יש לכם עוד רעיונות ובא לכם להרכיב לי איזה מפרט נחמד...:-) בכל אופן- תודה, ואם לא הייתי ברורה במשהו או בילבלתי אז זה רק בגלל החוסר ידע שלי בתחום- אל תהססו …

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב חדש נוסף לבית (לאחר שנעזרתי בכם בעבר והקנייה הייתה מוצלחת) . שימושים : גלישה , הורדות וקצת משחקים והכי חשוב עמיד לאורך זמן... התקציב יחסית דל . אך אציין שאני לא צריכה מסך , מקלדת , עכבר ורמקולים . רק מארז ותכולה פנימית... אם אפשר אז רצוי שהמפרט יהיה מחנות KSP כי כבר קניתי שם מספר פעמים וגם 2 מטר מהבית . ראיתי במפרטים מומלצים אך לא כל החלקים שם ניתנים להשגה בחנות הנ"ל . כמו כן , באתר של KSP יש כל מיני מחשבי מבצע וחשבתי שאולי לקחת משהו משם ולשדרג קצת...אבל הבנתי כאן שזה לא הכי מומלץ. תודה מראש למי שעוזר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מתחילה ללמוד בסמסטר הקרוב ניהול ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, כך שרוב הלימודים שלי יהיה עצמאים על מחשב. אני מתחילה את הלימודים עם תוכנת ה - ACCESS 2003 בעתיד הקרוב אני אלמד גם תכנות. אני צריכה מחשב אמין לתרגולים בעיקר, עם עדיפות שיהיה גם טוב להורדות של סרטים, מוזיקה, שיחזיק לפחות 3-4 שנים. התקציב : 5000 (כולל מסך) זכרון של לפחות 1024 (שניים של MB 512) HD של 160 GB לפחות כ.מסך TVOUT DVD R/W x 16 מעבד חזק לביצועים כמובן.. ספק כוח חזק מסך של 17" 8ms תודה מראש, איב

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  23. היי לכם אני צריכה עזרה בא לי על מחשב חדש ואני משתמשת בעיקר בהרבה תוכנות גרפיקה התקציב הוא 4000-4500 מה לדעתכם רצוי שיהיה שם? מה לא? במה כן כדאי להשקיע ובמה לא כלכך תודה שהשקעתם כמה דקות מזמנכם :-*

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אורח עדי
    Started by אורח עדי,

היי לכולם אחרי תקופה ארוכה, החלטתי סוף סוף לקנות את מחשב החלומות שלי! חבר מהעבודה סיפר לי שזה המקום לבקש עזרה, אז בבקשה! אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות (Visual studio, Android studio etc...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG, MMO, סימולטורים וFPS. …

25. (אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…

• 12 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים