ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
זה מחשב לאחותי אז זה לא למשחקים ולא תוכנות כבדות אבל בהחלט שיהיה מחשב שלא יתקע לה.. חשבתי אל e5300 4 gb זיכרון 320 גיגה הארד דיסק מינימום עדיף שלא יעשה יותר מדיי רעש כרטיס מסך רק בשביל סרטים ואינטרנט... גם צריך אם אפשר שיתמוך בוינדווס 7 תביאו לי בבקשה מפרט מ ksp תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
עדיף שיהיה כמה שיותר קל וכונן קשיח כמה שיותק גדול בגבול התקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעלות של גג 5000 ש"ח שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים : ניגון סרטים HD ע"ג מסך 42 FULL HD, עבודה שוטפת, VMWARE, תכנות, הורדות, משחקים קלים/בינוניים ( אני רואה במשחקים בונוס ולא הכרח) . המחשב חייב להיות שקט!! אני לא יוכל לחיות עם מחשב רועש משום שהוא ימצא בחדר השינה שלי.. בכללי מה שאני רוצה מהמחשב זה : מעבד INTEL 4 CORE ( הבנתי שיותר טוב 4 בשביל תכנות וכאלה, תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון 4 ג'יגה. כרטיס מסך שיכול להריץ סרטי HD עם יציאה לטלוויזיה בלי להעמיס על המחשב. אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה/טובה זה יהיה בונוס מבחינתי. HARD DISC שיהיה בנפח של לפחות 500 G אבל עדיף 1 T. מארז שיהיה שקט, ספק שיוכל לספק את צרכי המחשב. יש לי כבר מסך סונ…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
פעם הייתי קצת יותר בעניינים והיום קצת פחות. יש לי היום מחשב פנטיום 4, 3.0 GHZ לפני כמה חודשים הייתה לי איתו בעיה אז אבא שלי אירגן לי כמה חלקים במחירים זולים והמפרט שלי הוא כזה(קצת מוזר) מעבד: פנטיום 4 - 3.0 GHZ Geforce 8500 gt 2048 ddr ועוד 2 הארדיסקים של 160 הספק דיי מעפן, לא משהו רציני נראהלי איזה 350 או 400 בקיצור, משחקים עובדים סבבה(לא טוב, לרוב על ההגדרות הנמוכות) דברים כמו prototype וכאלה גם קצת מקרטעים אבל עוד סבבה אני רוצה מחשב חדש. יש לי מסך 19 רחב ומערכת קולנוע 5.1 שאני מחבר למחשב(זה משפיע על רכיבי המחשב?) אני רוצה מחשב למשחקים לא משהו מטורף, אני לא צריך את ה260 של ג'יפורס וכאלה אבל משהו טוב שאני אוכל להנות ממנו אני צריך נטו את המחשב, בלי מסך ומקלדת וכאלה. יש לי…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
השימוש הוא ביתי לאופיס אינטרנט וסרטים אופציה 1 מעבד: Pentium E6300 קרור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 לוח אם: Asus P5QPL-AM G41 דיסק קשיח:Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer זכרון: קינגסטון 2ג'יגה 800 צורב dvd lgx22 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU סה"כ: 1600 ש"ח או להשקיע יותר ולקחת משהו של AMD מעבד: AMD Phenom™ II Triple Core 720 2.8GHz קרור: Alpine 64 Pro לוח: GA-MA785GM-US2H קשיח: Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer זכרון: קינגסטון 2ג'יגה צורב dvd lgx20 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU סה"כ: 1900 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קודם כל, כמובן שיש בי הערכה רבה על העבודה שאתם עושים כאן ומודה מראש לכל התומכים והעוזרים. אני יודע שהבקשה שלי מעט מאתגרת, אך אני מאוד רציני ומבטיח לעדכן בכל החלטה. מדובר ב 2 אופציות. יש לנו 2 מחשבים בבית כרגע. יש לי כרגע מחשב שנרכש בתחילת 2008: מעבד - Core 2 Duo E6750 - Intel לוח אם - GAEP35CDS3R זיכרון - CORSAIR 2GB (2X 1GB) KIT DDR2 800MHZ 6400 C4 DHX XMS2 כרטיס מסך של GB, לא זוכר כרגע את הדגם במדויק ואני לא בבית. 8600GT 512MB DDR3. מסך 19 אינצ' בו אני עובד על 1024*1280. בסרטים צופה ב LCD 32 אינצ' ברזולוציה של 1366*768 זה בחדר שלי. בסלון יש לי מערכת שמבוססת על Pentium D 925 שנוהג להתחמם לאחי לא מעט בזמן משחקים ברשת, ולצפצף כאילו אין מחר. כיום הוא יושב במארז…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ערב טוב כאמור,השתמשתי בתוכנת הגיבוי המובנית שקיבלתי עם המחשב,ויצרתי לעצמי שני דיסקים לגיבוי המחשב במקרה הצורך במקרה הצורך,איך אני מעלה את הגיבוי שיצרתי את שני הדיסקים על מנת להוציא את בעצם את המשחב מגיבוי ולהביא לפעולתו התקינה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי בצבא מחפש מחשב נייד לצורך אינטרנט וסרטים ומשחקים קלים (ישנים כגון Diablo 2, COD וכו'), שיוכל לשמש אותו גם עוד כמה שנים כשהוא סטונדנט. המסך שהוא דרש זה 15.6 אינץ, זמן בטריה סביר אבל זה לא נתון קריטי ובמידת הניתן רמקולים סבירים+ על נייד. מתוכנן להתקין ווינדוס 7. חיפשתי קצת ומצאתי לו את הנייד הזה ב KSP ב 3450 : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984868.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_Compaq\\%20Presario\\%20CQ61-280EJ\\%20Notebook\\%20PC〈=he&cc=il מישהו מכיר את הדגם\סדרה הזו ויכול להגיד לי אם הוא אמין ולא יתקלקל במהירות? והאם יש משהו בעייתי במפרט שלו אני לא הכי בקיא בתחום אז פשוט חיפשתי משהו עם כרטי…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים, כמו CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- 1. תקציב 1500 ש"ח אם זה אפשרי למטרות שלי אני לא רוצה לסבול מהמחשב אני רוצה איכות צפייה טובה וחלקה 2. מטרה מדיה סנטר לצפייה בסרטים DVD , צפיה דרך האינטרנט וישרות דרך המחשב א. יותקן winodws madia center כולל נגני הסרטים , מקודדים וכו 3. יש צורך ברמקולים 4.השקט חשוב רמה 5 (בדירוג עד 10 ) 5.לא מתכנן אורקלוקינג אין צורך לצרכים שלי ולא למשחקים 6. חנות מאזור חיפה 10. רצוי שהיה חיבור התקנים FW רחב ( אם כבר עושים מדיה סנטר למה להתקע ] בעתיד המחשב יחובר למסך LCD תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן. יש לי Dell studio xps 1640 והתקנתי עליו XP עם כל הדרייברים חוץ דרייבר אחד שאני לא מוצא. הדרייבר הוא של הכפתור מגע שמוציא את הדיסק. יש כפתור מגע עם ציור של חץ למעלה שלוחצים עליו הוא מוציא את הדיסק. הוא חלק מהלחצני מגע של העוצמה של הווליום, הפליי, סטופ, וה WI-FI. כל שאר הכפתור מגע של הווליום וכו' כן עובדים חוץ ממנו. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר לזה? חיפשתי ולא מצאתי.. תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. עבודה (משרד \ בית) 2. סרטים ומוסיקה. בתחילה ראיתי את dell studio 1555 אבל מהר מאוד ירדתי מהעץ כי הוא יקר לי (למרות שהוא מחשב טוב מאוד יחסית למחיר) הלכתי ל IQPC והציעו לי את שני הדגמים הבאים: GIGABYTE W576V-87H4 (מחיר : 4500 ש"ח... חורג מהתקציב אבל מחשב טוב מאוד לטווח הארוך הטכנאי אמר לי שהוא מציאה במחיר שלו - בא עם מעבד P8700 ועם נפח הארד דיסק די גבוה) GIGABYTE W576V-65R4 (מחיר: 3800 ש"ח המחשב שהומלץ לי ע"י הבעלים לצרכים שלי) הייתי שמח לשמוע על מחשבים אחרים בתקציב הנ"ל ולראות מה אתם חושבים על ההצעות של שני הניידים שהוצעו לי (ניסיתי לחפש ביקורת עליהם בפורומים כאן אבל לא מצאתי כלום. אם למישהו יש לינק לב…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף ksp , אם לא אז rsm תקציב: 3700 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 יד ראשונה\שניה: חדש זמן אחריות רצוי: בין שנתיים לשלוש חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אני ממילא מפרמט גודל כונן קשיח מועדף: 750 GB אבל אפשר להתפשר על קצת פחות משקל הנייד המועדף: 2.5 KG גודל הצג: 15.6"" זמן סוללה רצוי: כמה שעות צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: חשוב מאוד- שפינות המסך לא יהיו שפיציות (כלומר שהמסך לא יהיה מלבן) אלא שיהיו קצת עגולות. מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימי…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה?100 שח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב?משחקים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב לא המסך הקיים זה SAMSUNG 206BW 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס?לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו?tms ירושלים 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)?הייתי שמח אם תוכלו להרכיב בזה :Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD כי ראיתי שאתם ממליצים על silverred משהו ואני לא ממש מחבב אותו 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? א…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן, אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 ורוצה לקנות בקרוב מחשב שיריץ לי אותו הכי חלק שיש כולל אנטיאליאסניג ואנטיסרופיק 16 וכל הפילטרים שיש. אז מבחינת תקציב לא נראה לי שתהיה בעיה אבל חשוב לי שהוא ירוץ הכי טוב שאפשר . תודה . לא כולל מסך מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לקרוב ואני מתלבט בין שתי הצעות (ואולי בכלל אחת שלישית מכם) שימושים: סרטים, מוסיקה, ומשחקים ישנים יחסית. תקציב: 3.5K כולל מסך. להלן שני המפרטים שקיבלתי: ההצעה מהחנות: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, medal of honor, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הינה המחשב http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF התקציב שלי זה 2k אם כדי אז איך לשפר השמח לקבל גם מפרטים לתקציב 3000 אני מודע שכבר יש לי נושא אך לא מלאתי את פרטי נכון השמח אם תביאו לי מפרטים פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות3000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?רמקולים אבל אפילו שהיו ב40 ש"ח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?tms.SKYpc אך כול מפרט התקבל בברכה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפע…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, קודם כל PIKA המלך! עכשיו... אני צריך מפרט חזק, מקורר, שקט ללא OC. צריך להריץ משחקים על המקסימום האפשרי. בנוסף רוצה מסך 22 או 24 אינץ' לפי מה שתמליצו שכדאי יותר (עדיפות להמלצה של pika007). תודה רבה מראש. (נ.ב: PIKA חולה עליך! תעשה לי מפרט!!!).
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן נהרס לי הלוח אם או המעבד במחשב ישן (לפני 3 שנים) - המעבד הוא AMD BARTON 2500 ולוח של אביט NF7-S למי שזוכר/מכיר. זכרונות TWINMOS במהירות 400 מגה הרץ ובנפח 512 מ"ב. כבר שלוש שנים שלא התעסקתי עם מפרטים ואין לי כ"כ מושג עם החומרה החדשה שכרגע בשוק אך כעת עלי לקנות שילוש חדש (וכנראה גם כ. מסך! כי יש לי RADEON 9100). אני מבקש שתתנו לי הצעה למעבד+לוח אם+זכרונות וגם כ. מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח - אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי הוא כזה: מארז FLY 7004 450W שחור לוח GA-945GCM-S2L אינטל E7200 BOX דיסק WD250 16MB זיכרון קינגסטוןX2 1GB DDR2 800 צורב ASUS DRW-1814BLBLK המחשב הוא למטרות שימוש בסיסיות כגון גלישה באינרנט ועבודה עם אופיס. רק שאלה קטנה בגלל שאין כרטיס מסך חיצוני והשימוש יהיה עם הכרטיס ONBORD זה יגרום להאטה של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה בסדר אם אני צריכה להחליף חלקים מיועד לעבודה משרדית גלישה באינטרנט הורדות ומשחקים ברמה בינונית יש לי כבר ציוד הקפי חשוב לי שיהיה שקט במיוחד לא מתוכנן OC מעבד Intel Core 2 Duo E8500 יחידת קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם MSI P35 Platinum זיכרון פנימי G.Skill DDR2 F2-4200PHU1-1GBSA דיסק קשיח WD1600JB Western Digital צורב / כונן אופטי Pioneer DVR 215 כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce EN8600GT 512MB PCIe כרטיס קול / אודיו Creative Live 5.1 מארז Cooler Master Centurion 532 ספק כח כרטיס רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שמיועד לאחי הקטן שרוב שימושיו במחשב הם משחקים קלים כמו MU ONLINE, CS, GTA. אשמח לקבל את דעתכם כדי שאוכל לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אין צורך בציוד היקפי ובמסך הנה המפרט: תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-