ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן עם לוח אם של foxconn דגם K8M890M2MB-KRS2H אם מעבד sempron ו1 גיגה זכרון ראם ללוח אם יש PCIe slot חשבתי להפוך את המחשב למחשב סטרימר שאני יחבר אותו לטלויזיה ואני רוצה שיהיה לו יציאת HD ויוכל להקרין תכן HD האם אני יכול בסה"כ לקנות כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך אני יצטרך בכדי שהמחשב יקרין תכן HD. ואם לא מה אני עוד צריך לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני בונה מחשב. הצרכים שלי הם משרדיים + פיתוח תוכנה. בנוסף אני רוצה יכולת לשדרג בעתיד. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: ASUS P8H67 LE מעבד: Core i3 550, 3.2GHz, s1155, 4MB, GPU Core, Tray זכרון: G.SKILL Ripjaws Series 8GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 500GB ספק כוח: Antec EarthWatts Green EA-380D מארז: RAIDMAX Tornado ATX-238B Black SECC ATX Mid Tower Computer Case מיועד למערכת הפעלה לינוקס. ספציפית אני מעוניין לדעת האם המארז והספק מתאימים. אני לא בטוח מה ההספק המתאים לצרכים שלי. כל הערות אחרות גם יתקבלו בברכה. תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 יספיק * משקל רצוי?מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?200GB+ * כונן CD/DVD? צורב?DVD כמובן, עם צורב * כונן Bl…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי. רצוי לציין שאני אוהב להשאיר טונות של טאבים ותוכנות פתוחים בו זמנית, ורצוי שזה לא יאיט את המחשב יותר מדי... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, sc2, MMO למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1680, למרות שיכול להי…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי כל כמה זמן של עבודה על המחשב פתאום הכונן דיסקים קופץ החוצה בלי שום סיבה המחשב נייד של hp דגם pavilion dv6000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעתיד יחובר למסך גדול (גודל טלויזיה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבור משחקים, בינוני-נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד של Dell מסדרת xps1530 שרכשתי לפני כ 3 שנים. אני מעוניין לרכוש עבור הנייד שלי סוללה חדשה ב Ebay, אולם אני לא יודע כיצד לברר מה הדגם המדויק של הנייד שלי. איך מבררים זאת? תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורך הדרישות הבאות תקציב - 3500 פלוס מינוס. 1. ישומי אינרטנט אופיס כמובן 2. בנוסף אני הולך לעבוד איתו עם תוכנות visual studio ו ssis,ssas ו כן sql developer ולכן דורש מספיק כוח להרצה של שאילתות וחישובים על טבלאות ובסיסי נתונים גדולים 3. אני לא משחק משחקי רשת אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שיתמוך בעבודה על חלונות מרובים וכו.. ( לא יודע אם יש קשר ..) 4. מסך - 14' נראה לי הכי אידיאלי אבל אולי אוכל להסתפק ב 13'. 5. מסך - מט ! חשוב! המסכים הבהירים גמרו לי על העיניים. 6. זמן סוללה - כמובן רצוי כמה שיותר 4- 5 נראה לי סביר. 7. משקל -בכל זאת סטודנט - שאוכל להתנייד איתו בלי לשבור את הגב כמו כן - האם לצורך הדרישות הללו אני זקוק למעבד i5 או שאוכל להסתפ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1439 ANTEC Nine Hundred 900 Gaming , יחידות 1 ₪420 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=70 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Sapphire ATI Radeon 5850 Game Edition 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1579 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1736 WD 640GB 7200RPM 16MB Sata2 WD6400AAKS, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=465 A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz G series CL9 Core I5 I3, יחידות 1 ₪560 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=654 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪708 http://www.rsm.…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
פרטים נוספים: חובה חיבור HDMI רצוי גם עכבר פיטמה וגם משטח מגע. ישמש הרבה בחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטי HD. מעבר לזה עדיף שלא יהיה גדול במיוחד. נתונים נוספים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחפס מחשב טוב ויתאים לדברים האלה .. תקציב 4-5K תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הינה המחשב http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF התקציב שלי זה 2k אם כדי אז איך לשפר השמח לקבל גם מפרטים לתקציב 3000 אני מודע שכבר יש לי נושא אך לא מלאתי את פרטי נכון השמח אם תביאו לי מפרטים פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות3000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?רמקולים אבל אפילו שהיו ב40 ש"ח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?tms.SKYpc אך כול מפרט התקבל בברכה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפע…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מעוניין להזמין מזיגזג כולל הרכבה ובדיקה, לא כולל ציוד היקפי או מסך. מעדיף להמנע מרכיבי onboard אלא אם כן בטוח שהם עובדים עם אובונטו. כרטיס מסך - רק של nvidia (לא למשחקים). רצוי הארדיסק גדול ככל האפשר, ואם נכנס בתקציב אז מעבד שמסוגל להתמודד עם אפליקציות ג'אווה כבדות.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, קודם כל PIKA המלך! עכשיו... אני צריך מפרט חזק, מקורר, שקט ללא OC. צריך להריץ משחקים על המקסימום האפשרי. בנוסף רוצה מסך 22 או 24 אינץ' לפי מה שתמליצו שכדאי יותר (עדיפות להמלצה של pika007). תודה רבה מראש. (נ.ב: PIKA חולה עליך! תעשה לי מפרט!!!).
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz מעבד 2GB Dual-Channel DDR2 RAM - 2DIMMs 512MB NVIDIA® GeForce® 8600M GS כרטיס מסך 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display 320GB SATA 5400RPM Hard Drive (2x160GB) הארד דיסק LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer support כונן ???? משתלם זה מחול עם אחריות לשנה אפשרות להוסיף 2GB ב 100$ ועם ויסטה שאני בכלל לא רוצה ... אפשר להתקין עליו XP?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחשב פשוט לגלישה בסיסית, ולישומים בסיסיים כמו OFFICE ותוכנות פשוטות. לצפייה בסרטים.(לא HD וכ'ד) המחשב לא מיועד לOC ולא למשחקים כבדים בכלל.וכמובן שלא לתוכנות כבדות. וללא שום ציוד היקפי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לביתי מחשב פנטיום 4 במארז שחור של ASUS. המחשב שירת אותנו מספר שנים והגיע הזמן לשדרג. הצרכים: אינטרנט, עיבוד תמלילים, מוזיקה, icq, תמונות, הורדות סרטים וצפייה. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אשמח לקבל קצת חוות דעת על המחשבים האלו http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d430.htm ישראל http://www.lglaptops.co.za/product_listing.php?category_id=4 ארה"ב תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי נייד של MSI לפני כחודש וחצי מIVORY בדיוק אתמול ואחרי חודש וחצי שעבד בסדר גמור הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים שנשמעים כמו מאוורר דפוק בנוסף, לפעמים המאוורר (או שאולי זה הHD) מתחיל לעשות רעשים ממש חזקים שנפסקים רק כשאני מכבה את המחשב סיבת הרעשים לא ממש ידועה לי מה אפשר לעשות כדי לנטר ולטפל בבעיה? לא בא לי להתחיל להתרוצץ עם המחשב עכשיו בין המעבדות של אייבורי בנוסף אני סטודנט ואני צריך את המחשב ללימודים מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב dell inspirion 1525 , השאלה היא אם אני יכול להשאיר את המחשב דולק לאורך זמן כמו מחשב נייח, זאת אומרת אפילו ימים שלמים שאני מוריד מהאינטרנט קבצים. שאלה נוספת היא האם זה בעיה שהמחשב מחובר באופן קבוע לחשמל? מכיוון שהוא על שידה קבועה ומשמש אותי כמחשב ביתי...., תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום חברה !! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 שקל בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך דיסק קשיח, צורב דיוידי, והכי חשוב אני לא צריך כרטיס מסך ! יש לי SAPPHIRE HD4850 512 MB 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם …
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב נייד W4668N ומתקשה להחליט על המעבד. תקציב שלי הוא 4000. אני לא מצליח להחליט על המעבד איזה מעבד לקנות והאם שווה להשקיע את הכסף, פרט למעבד המפרט זהה. זכרון 2GB דיסק קשיח 250GB כ.מסך 8400GS וכו' המעבדים שאני שרלוונטים הם T5750 וT8100. אני לא ראיתי בשום חנות מעבדים מסדרה 7xxx ככה שהם לא ממש על הפרק. המחשב עם המעבד T5750 עולה 3900, והחשב עם T8100 עולה 4400. השאלה שלי האם שווה להשקיע 500 ש"ח בשביל המעבדT8100 וכמה משמעותי זה בביצועים גם לטווח הארוך יותר. אני סטודנט ככה שכסף מיותר אין לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב מסוג toshiba sattelite p300-133 יש לו קיבולת של 3 ג'יגה זיכרון RAM מה שקורה, שקבוע כל הזמן הוא משתמש בכ-2 ג'יגה מתוך השלושה. אני לא יודע בדיוק מה לוקח את זה..... מישהו יכול לעזור\ להדריך אותי באיך לפתור את הבעיה, או לסדר אותה... או לא יודע מה? :\ זה קצת מוזר שזה לוקח כל הזמן 2 ג'יגה זיכרון....
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב עוד שלושה ימים וראיתי משהו במפרט שלי שאני רוצה ליהיות בטוח שזה בסדר סתכלו: זה הזיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 וזה DDR2 וזה הכרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail וזהDDR3 אבל זה עדין יתאים אחד לשני ולא תיהיה בעיה??
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-