ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 אז אני צריכה מחשב נייד שיענה על דרישות החומרה שלעיל.מעבר לכך חשוב לי שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ''. אם זה אפשרי שתהיה בטריה שתוכל לעבוד לאורך זמן מה טוב,אך לא קריטי. התקציב כמה שפחות..אני מעריכה בין 2500-3500 ש"ח.יש לי גם אופציה לקנות את המחשב מארה"ב אז אם זה רלוונטי…
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אתכם שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולקחתי מעבד כזה: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore (805), הבנתי שיצאו גם מעבדי פנטיום כאלה: Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB ,שנחשבים יותר חדשים כי זה core 2, אבל מה שקורה הוא שהמהירות שלהם היא יותר נמוכה מהמעבד ה1 שלקחתי- שם זה 2.66ghz ובמעבד של ה CORE 2 יש מהירות של 2ghz ואפילו פחות. האם זה משנה לקחת core 2 או dual core ? ואם תוכלו גם להמליץ לי על מעבד בסכום של עד 500 ¤ (המחשב לא יהיה למשחקים, אלא לעריכת וידאו מדי פעם וגלישה באינטרנט) ואיך לוח האם הזה? P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA ASUS, הוא כולל כרטיס מסך וקול מובנים. האם הכרטיס מסך שבתוכו יספיק לעריכת וידאו מדי פעם, או שכדאי לרכוש …
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤ 387 לוח אם : ASUS M2A-VM HDMI ¤ 488 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7300GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7300GT SILENT/HTD/256M - RETAIL ¤ 517 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 281 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 239 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 484 מארז : COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤ 319 הרכבת מחשב : הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤ 79 סה"כ: 2800 ש"ח אני מתכוון להשתמש במחשבים בשביל משחקים ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, גלישה באינטרנט, word וכו... האם זה יתאים? התקצי…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקלים, שיכלול תוכנות בסיסיות אך שיהיה בו הרבה זיכרון. אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב כזה, אני אשמח... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריכה בבקשה המלצה למפרט למחשב לצורכי עריכה גרפית ועימוד בתקציב של עד 4000 ש"ח - כולל מערכת הפעלה (Windows Vista Home Premium). עיקר השימוש הוא לתוכנות: Painter X, QuarkXPress 7 ו-CorelDraw אבל גם לעיבוד תמלילים, יצירת מצגות וגלישה באינטרנט. רצוי מאוד שהמחשב יוכל "לסחוב" גם גרסאות חדשות של התוכנות הללו, או תוכנות מקבילות - במשך כ-4 שנים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין. ראיתי את המחשב הבא במהלך שיטוטי באינטרנט: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=17507 יש לזכור שצריך להוסיף למפרט הזה מערכת הפעלה - Windows Vista Home Premium, שעולה בחנות הזאת 615 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. האם המפרט הזה נראה מתאים לצרכים שלי? 2. האם כדאי להרחי…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הראשון שלי בחרתי שלוש אופציות לרכישה, ואשמח לשמוע מכם חוות דעת או הצעה לאופציה נוספת.. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מיועד לניידות, כך שישקול כמה שפחות ושהסוללה תחזיק די זמן בנוסף, והכי חשוב לי, שהמסך יהיה נוח לעבודה באופיס תחת השמש, ככל האפשר. איך אפשר לדעת אילו מסכים עם ציפוי מבריק ואילו- לא?? ההתלבטות כרגע היא בין אלו: הדגם הראשון הוא HP Pavilion dv3660ej NG758EA השני LG E310 M.C2B5E 2.16GHz והשלישי Toshiba Satellite U400-218 אני כבר ממש ממש רוצה לקנות..אודה לתשובתכם
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד, אני סטודנטית אם אפשר לא לעבור את 2,500 חשוב מאוד: שהמסך לא יהיה מבריק, שלא יחזיר אור תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בעיקר דו-מימד (פוטושופ,אילוסטרייטור) אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב כי אני כנראה אעבוד קצת גם על אפטר... תקציב עד 4,000 ש"ח אני קונה דרך 'אנסול' אם מישהו מכיר ויכול להליץ לי על משהו ספציפי שיש להם
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני צריכה לקנות מחשב לתכנות בתקציב של עד אלפיים (ורצוי קרוב ל1500) חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד, ורצוי גם שקט יחסית, וצריכה להריץ עליו גם מכונות וירטואליות. אני לא צריכה מערכת הפעלה, צורב או ציוד הקפי מצאתי את זה: https://www.ynetshops.co.il/Product/9241/ אבל אני לא בטוחה אם זה כדאי בגלל האיכות של המארז. אני אשמח אם למישהו יש המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מחשב שאיטי מדי עבורי והייתי רוצה להחליף אותו. יש לי צורב, ושני כרטיסי זכרון עליו (אחד 250GB והשני 80GB עליו מותקנת מערכת ההפעלה) שהייתי מעוניינת להעביר למחשב החדש שארכוש. הפעילות העיקרית של המחשב היא פיתוח/תכנות ועל כן אני זקוקה למחשב כמה שיותר חזק ומהיר על מנת שאוכל להריץ תוכנות כמו Eclipse/sql server/JDK/Photoshop בו זמנית. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט מחשב שיוכל לתמוך גם בעוד שני כרטיסי הזכרון שיש לי. כמובן שאשמח שהמפרט החדש יכלול עוד זיכרון של לפחות 320GB. האם יש איזה שהם נתונים שעלי לבדוק לגבי הזכרונות הקיימים שלי? (מהירות וכדומה) כדי לוודא שהמפרט החדש יתמוך בהם? אין לי צורך בציוד היקפי ואין לי צורך בתמיכה במשחקי מחשב. רצוי שתה…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הייי טוב חיפשתי לא מעט היה קשה לצמצם את הבחירות. אז יש לי 2 דגמים שאני מתלבטת בינהם. (אייבורי) ההתלבטות העיקרית שלי היא מבחינת שירות יותר טוב (למרות שאני טכנאית מחשבים) כי מבחינת מפרט הMSI מנצח. יש לו מעבד חזק יותר, סוללה 8 תאים, תקןN , והארד דיסק 320gb . LENOVO U350 EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode= MSI SLIM X350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5269&CatCode= והתקציב הוא מקסימום 3200 ש"ח תודה =)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב LENOVO U350, בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קולות של גסיסה (יש לי אותו רק שנתיים :-( ) גם חסרים לי כונן DVD וביצועים שפויים, אז החלטתי להתחדש לקראת החגים ( סתם, לקראת הלימודים הבאים עלינו לטובה) מטרות המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט בהרבה חלונות בו זמנית, מדי פעם פוטושופ, עריכת מוזיקה. לא גיימרית... אבל רוצה ביצועים טובים. למשל כשאני רואה צפיה ישירה, שהמחשב יעמוד בזה ולא יעשה עליי פוזות שהוא גוסס... גודל מסך: 12-14 אינץ'. עדיפות גדולה ל13. משקל: המחשב הקודם שקל 1.6, אז יהיה לי מאד קשה להתרגל למשהו כבד... אז גג 2 קילו... זמן סוללה: 4-5 שעות זה סבבה... יציאות מיוחדות: שיהיו לפחות 3 יציאות USB. גודל מינמלי של כונן קשיח: הסתדרתי עד עכשיו עם 160 ג'יגה…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לנעה אין כרגע במלאי את המארז COMPUCASE CI-6920 400w ATX TOWER CASE. אתם יכולים להמליץ לי על מארז באותה רמה שכן נמצא כרגע במלאי של נעה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מתחילה ללמוד אנימציה והחלטתי לקנות מחשב נייד. שמעתי על asus ux32vd שהוא נייד מצוין אבל האם הוא מתאים לעריכת וידאו פרימייר ופוטושופ? כמו כן איזה כרטיס מסך הוא הכי מומלץ לעבודות גרפיקה ועריכה?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייד שיריץ טוב את התוכנות הבאות: Photoshop Illustrator After Effects הכי חשוב לי שהמסך יהיה ברמה הכי גבוהה שאפשר בתקציב ולפחות 256 SSD מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר לנצל הכל כמובן מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית בעיקר האם יש צורך בציוד הקפי ? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? לא משנה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? עדיף עם אבל בסדר גם אם אין האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גרה באזור גוש דן במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר האם חשוב לשמור על או…
-
- 33 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני צריכה מפרטים לשני מחשבים, אחד לשימוש ביתי קליל (מוסיקה, אינטרנט ומשחקים ממש בקטנה ), והשני יותר למשחקים אבל לא כבדים מדי (סטייל סימס). יש לי כרטיס מסך 9500 gt שאני מתכננת לשים במחשב השני (של המשחקים). בעיקרון מעדיפה לחלק את התקציב 1300 לראשון ו-1900 לשני (החלוקה ביניהם גמישה). אין לי צורך בציוד היקפי. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הנתון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מארז: מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4: Chipset Intel 915P של MSI או ASUS מעבד: Intel Pentium 4 3GHz HT800 LGA775 2MB 64BIT דגם 630 מסדרה 6XX עם 2MB Cache זכרון: 512MB DUAL DDR 533MHz כרטיס מסך: PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb דיסק קשיח: 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache כונן אופטי צורב: DVDX16 תומך Dual Layer כרטיס קול: שמונה ערוצים (7.1) כרטיס רשת: LAN 10/100 מסך: 17 שטוח של MAG או AOC ציוד היקפי: עכבר ארגונומי+גלילה מקלדת מולטימדיה ואינטרנט 125 מקשים זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D כמה זה אמור לעלות והאם החלקים שווים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-