ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי אם פיירוול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם בבקשה בעזרה למצוא מחשב נייד הצורך שלי הוא לערוך תמונות צילום ,אני מצלם טבע וחיות ,אני משתמש Adobe Photoshop CS2 אני צריך מחשב עם מסך טוב וגרפיקה טובה התקציב שלי הוא עד 5000 שח -האם זה מספיק? אשמח לשמוע הצעות איזה מחשב לבחור ולקנות אני מבין שזיכרון גדול וכרטיס מסך חשוב תודה לכולם ויום טוב אייל
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מארז, לוח, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק והארד דיסק. ללא ציוק היקפי. מה שחשוב שהמשחק יסחוב פחות או יותר משחקים חדשים ושללוח יהיה כרטיס קול אונבורד איכותי. תודה לעוזרים. אגב אם אפשר להרכיב בKSP זה יהיה נחמד מאוד.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה- Photoshop , לצורך פרנסה. אין צורך בציוד הקפי שקט - 7 לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה לא מתוכנן שידרוג משמעותי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לנייד זול ומומלץ (כמה שיותר זול שיעמוד בדרישה) לניגון סרטים (חיבור לפלזמה) וגלישה ברשת. מקסימום תכני HD READY גודל מסך לא רלבנטי תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר). לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000₪ עם חריגות קלות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אדובי, ותוכנות הנדסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מדי חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין לי צורך כלל לאורות (חבל לי לשלם גרוש ליופי) מאחר וזה מחשב רק לעבודה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי חברה מה אתם אומרים? מחשב ב6500 כולל מסך עכבר מקלדת ורמקולים למחשקים כמה שיותר סוס חיחי תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הדבר היחיד שחשוב ממש שיהיה בו, זה מעבד של Intel i5 / i7. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
זה המחשב אני אמור לקנות אותו בימים הקרובים אני ישמח אם מישהו יבדוק לי אם זה שווה הצפיה שלי שזה יעלה 7000 גג תודה מראש... (נ.ב המחשב אמור להיות למשחקים) מעבד: AMD ATHLON 64BIT 3500 BOX 939PIN VENICE לוח אם : Gigabyte GA-K8NF9 ULTRA AMD 939 nVidia nForce זיכרון: Kingstone Dual DDR2 Kit 1 Gb (2x512) 400Mhr דיסק חשיך: WD1600JD Western Digital כרטיס מסך ATI Radeon X800XL 256MB Gigabyte או Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B מארז: Tt va7000 צורב + צורב DVD pioneer a110 dvd rw black כונן dvd-toshiba 16x 48x מסך: samsung 760BF 17" 4ms
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז נתחיל במה שלא צריך במפרט -לא צריך ציוד היקפי -לא צריך מסך -לא צריך ספק -לא צריך מארז. מארז וספק יש לי בביתי (וכבר העברתי אותם לרשות TMS על מנת ביצוע ההזמנה): Enermax Liberty 400W - ספק כוח Gigabyte Aurora 570 - מארז. מה אני כן צריך ששונה ממחשב רגיל? : -כרטיס טלוויזיה -3 מאווררים כדי להחליף במאווררים שנמצאים במארז הקיים (חשוב מאוד- שקטים!). -אך ורק ורק ורק ורק בTMS - TMS.co.il או במילים אחרות.. פשוט תסתכלו מה יצרתי ותעשו לי עם אותם חלקים.. או שעשיתי טוב ולא צריך להחליף כלום : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1197 קירור למעבד: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤207 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: …
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב למטרה עיקרית משחקים, וכמובן כל הדברים הבסיסיים: סרטים, מוסיקה, תמונות, אינטרנט וכו'. אני צריך מחשב שלם ללא ציוד היקיפי (כולל DVD-RW וכונן דיסקטים), רצוי מאוד להכניס הכל בתושבת 939 ולא צריך להכניס את הכרטיס הכי יקר שנכנס לתקציב - אולי אני אקח משהו חלש ואשדרג בעוד מספר חודשים, העיקר שיחזיק איכשהו משחקים. אפשר לחרוג קצת עד 3200 (אם זה הכרחי), אבל לא לעבור בבקשה. שאלה חשובה נוספת שחשבתי עליה: האם 2000 ש"ח נוספים ישפרו את המחשב כ"כ, שלדוגמא בעוד כשנתיים משחקים שלא יעבדו במחשב שעלה 3000 ש"ח יעבדו על מחשב שעלה 5000 ש"ח? או שבעיקרון משחקים שלא יעבדו על מחשב ב-3000 ש"ח, לא יעבדו גם במחשב שעלה 5000 ש"ח בעוד כשנתיים, אבל במשחקים שכן יעבדו על שני המחשבים ב…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ZED www.zed.co.il יש להם 2 מפרטים מאוד מענינים יש לכם מה להגיב בנושא? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=19001 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 אני ממהר לקנות את המחשב וזה הכי טוב שמצאתי באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה למחשב נייד לטובת שימוש ללימודים + ואופציה לעבודה עם פוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח (אילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות דרישה לנפח גדול של זכרון ומהירות גבוהה (צפי שימוש- מספר שנים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן: מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט שיהיה טוב לגלישה באינטרנט לאחסון שירים ומשחקים (לא הרבה ככה שלא צריך הארד - דיסק עם מקום מטורף) בניתי לעצמי מפרט אני צריך חוות דעת שלכם לגביו : האם צריך לקנות גם כרטיס רשת ומאווררים למארז או שזה לא חובה? יש מצב שהכרטיס רשת מגיע מובנה על הלוח אם? זה דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך את העזרה שלכם גם בנוגע לזה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value …
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,צפייה בסרטי HD,מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3,diablo3,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של intel משמש בעיקר למשחקים וגם אולי המלצה למסך טוב (מסך לא כולל את התקציב) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מפרט מסקאי PC מחשב ללא ציוד היקפי פרט למסך שעדיין לא בחרתי אני מועניין במחשב חזק ביותר שישמש אותי לפחות ב 3-4 שנים הבאות. שימושים: עבודה משרדית רגילה, משחקים, עריכת תמונות ברמה בסיסית,סרטים, כתיבת קוד (קימפולים),נפח איחסון גדול אינני חושב שנדרש אוברקלוקינג בשלב הזה (אלא אם מישהו יטען כאן שהדבר אפשרי במסגרת התקציב והחומרה הקיימת) הרכבתי מפרט ואשמח לתגובות,שינויים והסברים כולל המלצות על מסכים 19" (עדיין לא בחרתי). האם המארז וספק של 400W שבחרתי כאן יספיקו לי? האם הקירור מספק? תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Dig…
-
- 12 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב! מבקש את המלצותיכם לפני רכישה של מחשב HTPC לסלון. המחשב ישמש בעיקר ללכידת תוכניות מהלוויין והצגתן על המסך, אני מחובר ל YES דרך ממיר 3100, ברשותי LCD עם כניסת HDMI. המחשב גם ישמש למשחקים לא כבדים במיוחד כמו NEED FOR SPEED וסימולאטורים דומים. חשוב לי שהמחשב לא ירעיש. סכום ההשקעה כ-4000 ¤ לא כולל מקלדת ועכבר. המפרט שלי: מעבד: AMD PHENOM 9550 לוח אם- התלבטות בין שני לוחות: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H או JW-RS780UVD-AM2+128m דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X18 SATA זיכרון: 2*2GB OCZ REAPER HPC EDITION DUAL CHANNEL DDR2 1066MHZ מארז: ALU-750 ALUTEK המארז מגיע עם 2 מאווררים 80 מ"מ, האם זה מספיק ט…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך מחשב שישמש להרבה דברים בעיקר לעריכה גרפית סרטים באיכות HD ומשחקים המחשב יהיה מחובר לרוב למסך של DELL FULL HD 22 אינץ וגם לטלויזיה של סמסונג FULL HD 37 אינץ מ-1-10 השקט חשוב 6 מתוכן OC קל עד בנוני בעתיד... תודה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: עדיף ksp , אם לא אז rsm תקציב: 3700 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 יד ראשונה\שניה: חדש זמן אחריות רצוי: בין שנתיים לשלוש חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אני ממילא מפרמט גודל כונן קשיח מועדף: 750 GB אבל אפשר להתפשר על קצת פחות משקל הנייד המועדף: 2.5 KG גודל הצג: 15.6"" זמן סוללה רצוי: כמה שעות צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: חשוב מאוד- שפינות המסך לא יהיו שפיציות (כלומר שהמסך לא יהיה מלבן) אלא שיהיו קצת עגולות. מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימי…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הי לכולם! - אני מעוניינת לקנות לעצמי מיני לפטופ זול (עד 3500) עבור גלישה באינטרנט ועבודה על אופיס בלבד (או מקסימום הקרנת סרט כצריך להעביר את הזמן ברכבת) - לאחרונה יצא מיני לפטופ חדש של LG (X110) ועדיין אין עליו כמעט ביקורות שאני הצלחתי למצוא באינטרנט ותהיתי אם מישהו מכם שמע על הדגם הזה משהו - הוא כולל מעבד ATOM שיש כיום ברוב המיני לפטופים (n270) 1 ג'יגה של RAM (ניתן לשדרג ל-2 ג'יגה - האם כדאי?) 120GB הארד דיסק מסך 10 אינץ' עם תאורת LED (מה זה בדיוק אומר?) 3 יציאות USB וקורא כרטיסים ושנתיים אחריות. הוא עולה 2880 ש"ח האם זה נשמע לכם עסקה טובה? שמעתם משהו על הדגם הספציפי הנ"ל? המון תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-