ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB דיסק קשיח 500 GB המחשב הזה ועוד כמה דברים כמו צורב דיוידי ומארז עלה לי בסך הכל 3200 שקלים יש לי עוד כמה מאות שקלים להשקיע בסביבות ה200 -300 שקל עודף. מטרות המחשב: אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק - לא לפרנסתי בתור תחביב. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני סטודנט למדעי המחשב וברצוני לקנות לפטופ קל אמין נוח ומספיק חזק לתכנות של אוניברסיטה. חשבתי הרבה על העניין. ואני עומד לפני קניית LENOVO THINKPAD EDGE E320 האם הוא מומלץ? הוא ימלא את הצרכים שלי כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואני מחפש מחשב נייד, השימושים של המחשב הם אינטרנט, מוזיקה (סינכרון איפוד ושמיעת מוזיקה) ואופיס. אני אלמד חשבונאות סוג הלימוד של החומר הוא הרבה גראפים ונוסחאות ברוב הגדול של השיעורים ככה שלא זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת (מכמה סטודנטים ששמעתי זה אפשרי להשתמש במחשב במקום מחברת בחלק מהשיעורים) לכן אני רוצה להשאיר את האופציה הזאת פתוחה בכך שאני אקנה מחשב עם מסך של 13.3 או 14 ולא כבד, לא עם מסך 15 ששוקל כמעט 3 קילו. עוד חיסרון של מחשב 15.6 עם ליבה כפולה שהם מתחממים מאוד (מנסיון של הדל אינספיריון 1545 שיש לי בבית, המקלדת פשוט בוערת) התקציב שלי הוא עד 4000 כי אני גם רוצה להוסיף רמקולים בסביבות ה 800 שקל ככה של Bose או אולי קצת יותר זולים. אני לא…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפרד מיעוד לאינטרנט/וורד/סרטים(לא HD). תודה רבה!! בדקתי במומלצים, וזה בסדר, אבל השאלה היא אם יש שינויים שצריך לעשות??
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני רועי , ואני משתמש במחשב חלש מאוד . אני משתמש ב: *גיימינג *יצירה והפקה - Cubase *עיצוב גרפי ווידאו - Photoshop, After Effects ויש לי מחשב גרוע ביותר: Pentium ® 2Ghz, 3G RAM, Intel GMX ואני צריך מחשב חדש. טווח מחירים: 2000-3500. אני צריך מעבד חזק (i7) עם מהירות גבוהה, לפחות 8GB ראם, וכרטיס מסך כמה שיותר טוב (מינימום הרמה של - GTX550Ti) תודה רבה , רועי
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים, עריכת וידאו קלה-בינונית * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר 9.5 שנים עובד על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון. לאחרונה התגלו כשלים שעל הקבלים בלוח האם, והמחשב גוסס (איטיות מחרידה, קריסות מערכת וכ'). על כן, החלטתי להחליפו. כמו שאתם כבר מבינים לפי סוג המחשב הנוכחי, הדרישות שלי מעטות והם מסתכמות בגלישה באינטרנט, עבודה עם יישומי אופיס, שירים, סרטים ופוטושופ. המחשב צריך לשמש אותי לפחות ל- 7-10 שנים הבאות כמו הנוכחי. הדרישות: זכרון של חברה מוכרת בלבד (קינגסטון יתקבל בברכה). את מהירות הזיכרון, נפח פיזי, וסוג חיבור אני משאיר לכם. מעבד כפול ליבה של אינטל בלבד ולא של AMD. לוח אם של חברה מוכרת (ג'יגבייט, אסוס, אינטל וכ'), לא איכפת לי שהכרטיס מסך יהיה מובנה על הלוח. ספק כוח- האם להישאר עם הספק הגנרי שמגיע עם המארז, …
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב אשר יריץ משחקים חדשים,עם מספיק מקום לאיחסון קבצים רבים וזיכרון רחב כולל מסך. אני א ממש מבין בתחום החומרה וכאן אשמח לעזרתכם. הכנתי את המפרט המוצג כאן ואשמח לעצות שינויים אשר ימנו גם הסבר למה זה משפר או טוב יותר.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלומות, אמי צריכה מחשב נייד. הצרכים הפשוטים ביותר: אופיס אינטרנט זהו, לא יותר. ה"קאץ'" - היא רוצה גם כרטיס אלחוטי או מה שזה לא יהיה כך שהיא תוכל גם להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכאלה... אני לא מבין בשיט בדברים האלו, אז אין לי מושג מה היא בכלל צריכה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תקציב: 4.5K ש"ח, מטרת המחשב: משחקים (World of Warcraft) ועוד, ברזולוציה 1900X1200, אין צורך בציוד הקפי, יכולת לצפות בסרטים בהיכות HD (לא צריך קונן מיוחד, הסרטים מורדים מהאינטרנט). מחשב שלא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אין כוונה לOC, אין ביקוש לשקט מופתי אבל שלא יהיה רועש ברשותי מסך 22" אני בונה על i5 בגלל הדרישות של הFSX (סימולטור טיסה של MS) למעבד חזק במיוחד חשבתי גם על DDR3 4GB אני מתלבט בין 4890 לGTX275 הATI חזק במקצת ואפילו זול יותר אבל לATI יש בעיות עם הסימולטורים של MS פחות פריימים, קצת בעיות בתאימות וזה בעיה כללית שATI מודעת לה ותוקנה בסדרת ה 5XXX. תקציב של 4K עם חריגה לא גבוהה (שלא יגיע ל4 וחצי) -עוד משהו ההארד דיסק לא חייב להיות בשמיים (מקסימום 320, ההארד דיסק יעבור לאחי ואני אקבל את שלי) הנה ההצעה שלי, תנו דעתכם מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אמרו לי שכדאי לשנות את לוח האם וספק כוח מהמחשב הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אז למה כדאי לשנות את החלקים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם אני צריך מפרט לשרת - עבור רשת של 10 מחשבים (10clients מול שרת web מבוסס mysql). האם צריך מעבד Xeon או שמספיק P4, כמה זכרון? הרדיסק - SATA או SCSI? כרטיס רשת? האם עדיף מחשב מורכב של חברה (IBM/HP)? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המפרט הראשון הוא למשחקים וכאלה בל יOC שניהם כוללים ציוד הקפי המפרט השני הוא לילדה בת 10 מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS מסך VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI כרטיס מסך PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA כונני דיסקטים SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז NZXT LEXA w/o PSU ספק כוח CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 קירור למעבד ARCTIC-COOLING FRE…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המעבד .. של אינטל שתי ליבות T5800 .. כרטיס מסך של HD3470 ..
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום רב מבקש לקבל דעות על המפרט הנל עבור משחקים יש ברשותי מסך 22 אינץ BENQ מארז HEC 6A19 ספק כח PSP EVEREST 80 PLUS 500 W MODOULAR לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד INTEL DUAL CORE E5200 גוף קירור EVERCOOL BUFFAALO 2X COPPER HEATPIPE 10 CM FAN זכרונות OCZ OCZ2SOE 8004 GK 2X2 GB 800 MHZ CL צורב LG GH 22NS40 X 22 SATA כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4850 512 MB DDR3 מאוןרר SCYTE S-FLEZ S-FLEX 120 MM OUIET FAN SFF 21 F מערכת הפעלה XP HOME עברית 32 לא 64 אני מביא יש לי מקורי דיסק קשיח WD 320 AAKS חדש באריזה שלי פרטי המחיר 2600 שח קוברה מחשבים חולון ומראשלצ TMS אם המפרט טוב וגם לגבי המחיר נא תנו את דעתכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במחשב חזק שיארח מכונות וירטאוליות של שני שרתי לינוקס- ORACLE ושרת NAS. התקציב שלי 3000-3500 ללא ציוד היקפיץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את ה"נושא מפרטים לגרפיקה" ולהרכיב מפרט בעצמי לא כזה הולך לי אני אשמח עם תוכלו לעזור לי זה די דחוף לי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב ? גרפיקה, תוכנות ADOBE למינהם, ו3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע באופן תדיר, אבל ככל הנראה גם ללימודים וגם לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד (אבל יכול להיות נחמד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בשביל חבר. לא למשחקים כבדים מידי (COD2 מידי פעם, לא יותר לפי דעתי). אין צורך במסך או בציוד היקפי. חובה מחנות באזור חיפה, רצוי KSP. זה מה שאני הרכבתי: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 460 1 460 לוחות אם למעבדי אינטל ABIT Price Units Total IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E 410 1 410 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Starex 205 2 410 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 770 1 770 דיסקים קשיחים Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB SATA II 280 1 280 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GSA-H50NB Beige 185 1 185 מארזים HEC Price Units Total HEC Compucase C…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד זה לאוניברסיטה.. צריך שוהא יהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות במקביל כמו ויזואל ותוכניות גרפיות כאלה ואחרות (הנדסאית) התקציב הוא 3000 הציאו לי את המחשב הבא... מה דעתכם? Lenovo G530 4233 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 יש רעיונות אחרים? המון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-