ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
מחשב לידידה, שיישמש אותה כמו שאמרתי לקצת מוזיקה, קצת אינטרנט ואולי מדי פעם סרטים (לא HD). לא צריך פה יותר מדי. היא גרה בגבעת שמואל, ולכן חנות ברמת גן או בסביבה תתאים ואפילו עדיפה. תפציצו שינויים: היא צריכה גם מסך וכרטיס טלוויזיה, מה שאומר שהתקציב חייב לעלות ל-3000 שקל. זה נותן לנו מרחב תמרון גדול יותר.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נייד 14 עד לסכום של 3000 ש"ח על המחשב לתמוך בעבודה עם אופיס\אינטרנט בקיצור בסיסי. מתלבט בין שני דגמים-אשמח לקבל חוות דעת לגבי אמינות\תקלות\שרות של המוצר. ASUS-http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=2327&CatCode=164 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020 לנובו. עזרתכם בהחלטה-דגש על אמינות\שרות למוצר מבחינת ביצועים כולם יעשו את העבודה . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD3000 754 Socket 64BIT AOC LCD 17" 16ms LM729+DVI כ.מסך FX5700/LE128M+DVI SATA 80GB 8K chach samsung HD MSI 754PIN NEO/V AMD Motherboard DVDRW+- BENQ dual + 16 layer DDR 400MHZ 256MB שני סטיקים כרטיס רשת 10/100 CREATIVE WIRELEES DESKTOP מקלדת+עכבר מארז TOWER 1.44 CD-ROM 52 כרטיס קול 6.1 2רמקולים כולל סאב מה השווי של המערכת?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני זקוק עכשיו למחשב, אבל היות וכבר לא מקבלים שידרוג חינם אחרי ה15.03 אני די מהסס אם לקנות עם XP. תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום את המחשב הבא: Asus K53SD-SX067V מפרט: [table][tr][td]CPU[/td][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] Memory[/td][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] HD[/td][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] Display[/td][td]15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td] GPU[/td][td]NVIDIA® GeForce® 610M with 2GB DDR3 VRAM [/td][/tr][/table] קישור למפרטים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14663 http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחר אני כניראה כבר קונה מחשב, ולדעתי הגעתי למפרט מצויין בשביל משחקים. התקציב הוא 5-5.6K . ללא OC וציוד הקפי, אבל עם מסך (עדיף 22) לא ממש אכפת לי איך המארז יראה או אם יהיה שקט במיוחד. טוב אז הנה ההצעה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤853 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 - מחיר: ¤226 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤478 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤288 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מס…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן לכווווווווווולם ... אני חדש בפורום הזה והוא נראה לי המקום הטוב ביותר לבקש עזרה... אז ככה... שמי זיו ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש טוב ואמין, הבעיה היחידה שאני לא כל כך מבין :s05:בחומרה הפנימית ..לכן.. אודה לכם אם תמליצו לי על חומרות שכדאי שיהיו במחשב ואפילו תמליצו על שמות של חברות מחשב ו/או דגמי מחשב... אם תוכלו גם להסביר לי בקצרה על החומרה שאתם ממליצים אודה לכם יותר.... ;D דרך אגב אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 7000 (לא הכי טוב ולא הפושטי) תודה רבה זיו. [glow=red,2,300][/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF4, GTA V, FIFA 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עד 2300 שקל. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטונים * גודל המסך? 12 אינץ' ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI / VGA * בלוטות? רצוי - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי... * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיבוא עם מערכת למרות שלא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus / Dell / Hp תודה למי שיוכל לעזור, ראיתי בחנות את המחשב asus x54ly עם מעבד b940 ו 2 ג'יגה זיכרון עם הארדיסק 500 ג'יגה עם כרטיס מסך מובנה. מה אתם אומרים? 2300 שקל.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים וכל מה שזה כולל - עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), עבודה ב-Matlab וכו'. כמו כן, שיהיה ניתן לצפות בסרטים. * גודל המסך? 13.3' - 14' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן אבל בשאיפה שלא יעבור את ה1.9ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם SATA אז לפחות 500GB אם SSD אז 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נרכש בארץ ויהיה בשימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא לכלול בתוכה מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה - …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל אם מישהו יכול להמליץ על דגמים .. הגודל והמשקל לא משנה.. מיועד לעבודה בבית.. מסנג'ר.. וורד וכו'(לא חייב משחקים) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איזה נייד לשומוש רגיל (משחקים סרטים, הכול) אפשר למצוא במחיר כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיאור כללי. * מחשב אישי ( PC \ DESKTOP) * לוח - אני לא מבין הרבה בלוחות, חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין ז"א האמין מבין הזולים. * מבחינת מעבד - רצוי AMD בגלל מחיר זול יותר ממה שידוע לי, אלא אם כן אתם חושבים שזה לא קשור ואפשר גם שיהיה מעבד INTEL בטווח המחירים הרצוי. ושיהיה שווה ערך ל CORE2DOU כלשהו ( או CORE2DOU). * ספק כח - לדעתי לא פחות מ 400W רצוי לא? * מארז - מבחינת מארז חשוב לי שיהיה לו איוורור טוב וחשוב לי שיהיה בו מקום לדיסקים , נגיד 5 דיסקים ככה אם יש דבר כזה. * כרטיס מסך - אני לא צריך כרטיס מסך רציני ... רק שיוכל לנגן HD בצורה סבירה וזהו אין צורך משהו למשחקים. * זכרון RAM - לא סגור על משהו ספציפי נראה לי 2 מספיק. * מבחינת HD אני סגור על דיסק 1 מדגם - Western Dig…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות מינמליות: 2 ג'יגה זיכרון חובה BLUETOOTH (אם אפשר להכניס בתקציב) . מסך 15 אינץ' דיסק קשיח - לא חייב גדול . אחריות - עדיף גם בינלאומית ** לא למשחקים . בעיקר גלישה וסרטים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אני עומד להזמין מחשב חדש (ללא ציוד היקפי, כוננים, מדפסת , מסך וכ'ו) והתקציב שלי הוא 6000 ש"ח זה מה שהרכבתי בנתיים. המחשב יעבור בעתיד אוברקלוק אבל לא משהו רצחני המחשב הוא בעיקר למשחקים. AMD ATHLON XP 2600+ original box EPOX EP-8RGA+ NFORCE2 Winbond DDR 256 2700/333MHZ Hercules 3d prophet 9700 pro 3R SYSTEM Light Silver + big window tsunami 350 watt VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 5805 האם זה טוב ? מה כדאי לשנות/להוסיף/להוריד?
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרה של הפעלת משחקי מחשב בעיקר. המשחקים שאני משחק בהם הם World of Warcraft (בקרוב יוצאת הרחבה חדשה) וכשיגיע המשיח גם דיאבלו 3. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את שני המשחקים ברמת גרפיקה טובה כשFraps עובד ומקליט את המשחקים. אין לי צורך במקלדת, עכבר או מסך. חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר שני מסכים אל המחשב, אחד מהם מסך טלויזיה והשני מסך רגיל. חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד כשנתיים+/- בלי בעיות. חשוב לי כניסות USB קדמיות בנוסף לאחוריות. הייתי שמח אם המחשב היה יחסית שקט (לא חובה שיהיה בית קברות, אבל שקט יחסית). אין לי שום רצון לעשות OC למחשב. התקציב עומד על איזור ה4500 שקלים. תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את ההודעה שלי ותודה רבה עוד יותר למי שיטרח…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בעצם המחשב הולך להקנות בארה"ב/רוסיה בכ-1000-1200$. (כן, שם זה עולה חצי ואפילו פחות). זה לפטופ ראשון שלי אז לא בדיוק יודע מה לחפש לי. אבל יש לי כמה קווי מחשבה: - כמה שיותר קשיח (דוגמת T42 של IBM שהיה עשוי ברזל בחלקו החיצוני) גם עוזר לפיזור חום. - כרטיס מסך סביר (8600GT/8400GT או משהו בסגנון) - תמיכה ברשת אלחוטית. - מסך רחב שיתאים לצפיה בסרטים. - בעדיפות למחשב קומפקטי ולא תחליף לנייח. ראיתי בינתיים את Acer 5920 שדי עונה על הציפיות, רק שהוא פלסטי ונראה מצועצע ושביר. תודה לכל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
[בעיה] מחשב LG LS40 בטעינה המסך מחשיך ואני רוצה לבטל את כך כשאני טוען את המחשב הוא לא יחשיך וימשיך להיות בהיר..
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-