ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים שימושים עיקריים: עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים תכנות (תוכנות קלילות ביותר) הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office מה אני מחפש במחשב שיריץ את המעט שביקשתי. מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן). מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל. אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים. חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים. ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398 מה דעתכם עליו? תודה וסליחה על החפירה, ש…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום ליועצים ולמומחים. הסיפור שלי הוא כזה, אני מרכיב שלושה מחשבים שונים. 1. מחשב בסיסי ללא ציוד הקפי בתקציב מוגבל לשימוש אופיס וגלישה. – 1300 ש"ח 2. מחשב ילדים – לא משחקים כבדים, קצת יפה קצת עושה. - 1600 ש"ח 3. מחשב לי – גם לא למשחקים כבדים, שימוש כללי וסתם כי מגיע לי. 3000 ש"ח יש לי כיום חלקים שונים אם מקניות קודמות ואם ממחשב שקיים אצלי ועובד. חלקיהם יעברו קניבליזציה ויושתלו במחשבים החדשים. חלקים אלה מסומנים במחיר 0 שקלים, כלומר אין עליהם דיון – הם קיימים. (מה קורה לעריכת הצבעים באתר???) אז זה פחות או יותר ההרכב שסידרתי ומבוסס על אתר pandas. אני יכול ורוצה להרכיב לבד בעיקר לנוכח העובדה שיש כאן עירבוב בין שלוש מערכות שקשה לי לראות שחנות תסכים לבצע. אם יש חנות במרכ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ותודה רבה מראש הגיע הזמן למחשב חדש, להלן הפרטים: אתחיל בזה שיש לי מארז cm690ii וצורב מהמחשב הנוכחי כך שנראה לי מיותר לקנות מארז וצורב. המחשב ישמש למשחקים וגם לשימוש משרדי יומיומי. כמו כן יש ברשותי גם מסך וציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שלא הכרחי אז לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, יומיומי, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לענות, בגדול מגוון -מהי הרזולוציה …
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ממיר YES HD שאני מעוניין לחבר למחשב נייד ולראות על מסך המחשב טלוויזיה. המחשב הוא Asus N56VB ויש לו פורט HDMI. השאלה היא אם זה בכלל אפשרי לעשות כזה דבר? אין לו כרטיס טלוויזיה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום רב ותודה לעוזרים. מבקש המלצה למחשב נייד לאדרכלית אוטקאד דו מימד. קנייה מתוכננת עד מחר 2/12 תקציב כ5000 אין צורך לנצל, רק כמה שצריך בשביל הדרישות. (אם יש צורך בחריגה פתוח להצעות) אין חשיבות למשקל ולבטריה, (ישמש כנייח, אבל אל תציעו נייח בבקשה) דרישה שישרת בצורה החזקה והמהירה ביותר. מסך רצוי 17.3 אלא אם יש בחירה משמעותית הרבה יותר משתלמת ב 15.6 כרגע המועמד המוביל , עד מחר ב4750, האם הבחירה נכונה? https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..5274..447..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=68325&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= @napoleon45 אשמח…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב ללא ציוד הקפי בלי צורב יש לי מסך 22 מעוניין בקירור טוב ואני רוצה להריץ משחקים על High ברזולוציה 1680:1050 קירור למעבד Tuniq Tower
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זקוק לשני מפרטי מחשב : 1. הראשון - מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים {אני רוצה לשחק משחקים חדשים אבל אני לא גיימר...} התקציב - 2500-3000 , לכיוון מטה , ללא מסך וללא ציוד היקפי. 2. השני - מחשב ללימודים שצריך להיות חזק בכדי לעבוד עבודה רציפה בתוכנות גרפיות כמו - אוטוקאד, אילוסטרייטור , פוטושופ וכ"ו. כמובן שהוא ישמש גם לשימושים שוטפים - אינטרנט , סרטים ומוזיקה. אין צורך לשים דגש על משחקים . התקציב - עד 3500 וזה אמור לכלול הכול - כולל מסך וציוד היקפי. זה קצת מאתגר , אז אשמח לקרוא את הצעותיכם. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד עבור תוכנות רוויט/אוטוקד 2019 תקציב- 3,000-4,000 ש"ח דרישות מינימום: מערכת WIN 10 PRO זיכרון פנימי 16GB זיכרון אחסון - 512GB SSD לפחות גודל מסך 15.6 ומעלה המחשב אינו למשחקים מתכנן לרכוש את המחשב בשבוע-שבועיים הקרובים בנוסף אני מצרף את דרישות המחשב לפי האתר הרשמי של התוכנה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייח קטן שישמש כמרכז מדיה בסלון למשחקים ולסרטים, כולל זוג שלטים אלחוטיים. חשוב לי מאוד שהוא יהיה במארז קטן, שקט, עוצמתי עד כמה שאפשר ב 3000 ש"ח (העדפה ל Nvidia ו Intel בלבד, אבל לא חייב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? זוג שלטים אלחוטיים למחשב, תוצרת Microsoft או Sony, מה שיותר עדיף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 Western Digital SATA 74GB 10000 RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM האם למפרט כזה מספיק ה-OCZ ModStream Power Supply 520W ?? או שצריך לקחת בשבילו את ה- PowerStream של אותו הספק...
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ביקשתי המלצה למחשב נייד לפני כמה שבועות, הבקשה נמצאת בלינק הבאה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365249.0 אני פשוט מבקש מכם אולי יש עוד מחשבים שאפשר לקנות במחיר שכתבתי. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לשימוש ביתי סביר, צפייה בתמונות, סרטים/סדרות פה ושם, גלישה באינטרנט, קצת יישומי אופיס, בלי תוכנות עבודה או משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 אינץ'. אשמח למאט, אבל הבנתי שהם יקרים יותר, אז בגדול לא ממש משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, שיהיה סטנדרטי ונורמלי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד טראקפוינט (האדום כמו של IBM) או נאמפאד, אבל ממש לא חובה, השיקול העיקרי הוא כספי. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבור לHDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 350 ג"ב * כונן אופטי? אם אפשר אז כן * …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שארכוש הוא לשימוש ביתי/משרדי/לימודי - בהחלט לא משחקים או עריכת וידאו/אודיו. בבחירה הראשונית, המרכיבים הם: לוח אם Gigabyte b365m h מעבד i3-8100 Box (כולל מאוורר למעבד) זכרון KVR26N19S8-8 אחסון Samsung EVO 860 בנפח 500GB מארז VSK3000B Antec כולל ספק BP450S (כולל מאוורר אחד לפי אתר היצרן) ברור לי שניתן להחליף חלק מהרכיבים שציינתי בזולים יותר, אך הפרמטר העיקרי שחשוב לי לפני הקניה הוא אמינות. נראה לי שהמעבד והתקן האחסון מתאימים לדרישות ואמינים. המארז בגודל minitower ומתאים ללוח האם. מה שחשוב לי לדעת הוא: האם ידוע על ליקויים בלוח האם הספציפי הזה שיכולים לגרום לי בעיות בשימוש ? בדומה לגבי רכיב ה…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון לפני חדשיים,אך הקניה לא יצאה לפועל. אשמח לקבל המלצות עדכניות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שמתעסקת בעיצוב גרפי צריכה מחשב רציני לצרכי עבודה ושמה עיניה על המקבוק פרו הזה: http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 הבעיה - הוא "טיפה" יקר. ראיתי מכוניות סבירות שעולות פחות. האם יש מחשב נייד מקביל לו מבחינת מפרט טכני שיהיה זול יותר, או שההפרש לא מאוד משמעותי וכדאי כבר לקנות את המקבוק?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה ויום טוב ארז
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באילת - בקניון - גם כדאי הציעו לי HP6120EA ב - 5350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני שבוע Dell Latitude 6400 דנדש, אחרי נבירות ארוכות בפורום. הוא הגיע עם XP עליו, כרגע לא שיניתי את מ"ה. יש כל מיני בעיות הם הWI-FI, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי שהלפטופ חוזר ממצב Sleep, הWi-Fi לא מתחבר אוטומטית ולא מזהה רשתות. אחרי שאני עושה בעצמי Start ל-Service של הWi-Fi(הוא על אוטומטי, אמור להשאר דלוק בלי קשר) הוא מצליח לזהות רשתות, מתחבר ועושה רושם שהוא מחובר, רק שהתקשורת עובדת בדיוק לדקה ואז מפסיקה. נוצר מצב שבו האייקון מראה שיש חיבור לרשת, אך בפועל אין תקשורת ואי אפשר להתחבר לשום אתר. אם אני אעשה Restart ל-Service ואתחבר מחדש לרשת, שוב תהיה רשת לדקה-שתי דקות וחוזר חלילה. בלי קשר, הרבה פעמים ה-Service למטה בעת עליית מ"ה ועד שאני לא מפעיל אותו אני לא רו…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525MDell Aspire 5741G i5-430M 640GBAcer ממה שהבנתי עד עכשיו עיקר ההבדל בינהם הוא דגם המעבד אצל DELL זה 2410m ואילו ב ACER זה 430M השאלה שלי זה איזה מבינהם טוב יותר? ובכלל אם יש למישהו המלצה על מחשב נייד אחר עם מעבד I5 אשמח לשמוע בתודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 5500 ש"ח. עברתי על עשרת העמודים האחרונים של הפורום ואספתי חוות דעת על מפרטים דומים. אך בכל זאת, הייתי מעוניין לקבל המלצה בהתאם לצרכים הספציפיים שלי. צרכים: ויסטה (+Aero) סביבות פיתוח קוד (VStudio) תוכנות חישוביות משחקים קלילים מה שאני מחפש זה (בסדר עדיפות הזה): Core 2 Duo 1GB RAM HD לפחות 80GB 3 שנים אחריות (מובנה או הרחבה במסגרת התקציב) Windows XP PRO משקל כמה שיותר נמוך (למשל, ע"ח גודל המסך). פחות חשוב לי גודל וכרטיס המסך, כל עוד יוכל להריץ ויסטה - כלומר, לפחות GMA 950 עם 128MB. בכלל לא חשובים לי כל מיני גאדג'טים - שלט רחוק, lightscribe, ושאר צעצועים. כמו-כן יש לי אפשרות לרכוש את הנייד באילת אבל אני לא מכיר שם חנויות פרט לאופיס דיפו. אז…
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תקציב: עד 1000$ (אשמח לקבל קישורים לקופונים משתלמים אם מישהו מכיר) מקווה להזמין בשבוע הקרוב. גודל 15-16" מוכן לשקול גם יותר קטן אם יש מציאה... רזולוציה: רצוי HD+ או יותר... שיומשים עיקריים: תוכנות אדובי, תלת מימד (maya, z-brush...) צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט... אין צורך שיהיה בנוי למשחקים. איכות המסך חשובה אבל לא קריטית. בבית יש לי מסך טוב שאני יכול לחבר אליו את הנייד אם צריך. יש לי נייח חזק והשימוש העיקרי בנייד יהיה כשאני לא בבית (בלימודים או בנסיעות...) זמן סוללה: 4 שעות בזמן שימוש סביר נשמע לי הגיוני. אני מביא את המחשב לארץ ולכן חשובה לי האחריות. העדפה למחשבי לנובו או דל. איך ה-t420 בשביל גרפיקה? המסך סביר? ואם כבר אחריות... במקרה שקונים refurbished, האחריות זהה? ועו…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 26 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב קניתי את האייסר והוא ממש מרשים.. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו.. בחנות אמרו לי שאני צריך להטעין את המחשב במשך 24 שעות ושאני יכול לעבוד בזמן הזה, עכשיו אני כרגע על המחשב בזמן שהוא מחובר לחשמל עם הסוללה וכתוב שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת, יש עם זה בעיה שהיא לא נטענת? כאילו היא אמורה להיות עכשיו בטעינה? הכל מחובר ואני על המחשב אבל הסוללה לא נטענת אלה רק מחוברת.. עכשיו יש לי שאלה נוספת. קניתי בנוסף משטח קירור עבור המחשב וכאשר אני מחבר את המחשב למשטח הוא לא מזהה אותו. רציתי לדעת מה הבעיה והאם יש פגם כל שהוא במשטח עצמו. תודה. נ.ב צפו לעדכון עם תמונות בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-