עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. שלום לכולם, אח שלי השתחרר ורוצה לקנות לעצמו מחשב נייד שיוכל לשרת אותו גם ללימודים שנה הבאה וגם לשימוש ביתי לשנה הנוכחית. הווה אומר, אין צורך במחשב נייד קטן מאוד שיוכל להתנייד איתו, אבל גם יש חשיבות שלא יהיה מחשב נייד גדול מדי (שיגרום לאי נוחות גדולה מאוד כשירצה כן להתנייד איתו). אני חייב להודות, שבמחשבים נייחים היה לי בזמנו נסיון, אבל במחשבים ניידים, אין לי שמץ. כל שאני יודע זה שצריך מחשב נייד ב3200 ש"ח (כולל מע. הפעלה - וחשוב לו שתהיה בעברית) ולשימוש הכתוב לעיל. אני אשמח מאוד לעזרה ותודה רבה לכולם מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by 123krembo,

אהלן יש לי מחשב מסוג THINKPAD E330 EDGE ואני רוצה להתאים לו כונן SSD האם אני מוגבל לחיבור mSATA או שאין לי הגבלה? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by silvermoon,

טוב לחזור!!! ישר ולעניין: אז ככה יש לי תקציב של 8K ואני מתלבט בין קניית מחשב נייד לבין קנית מחשב נייח. כאשר אני רוצה מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו ומשחקים כבדים ,ברור לי שמחשב נייח ייעלה על הביצועים של מחשב ניייד מכל הבחינות. למרות זאת רציתי לשאול האם אני יכול לקנות מחשב נייד בתקציב הנ"ל שיכול לעמוד בדרישות שלי?(כלומר עריכת וידאו ומשחקים) והאם יש לכם איזה שהם המלצות לדגם מסויים(כרטיס העריכה הוא חיצוני כמובן). נ.ב אני מיחס משקל גדול ליתרון הנידות אבל לביצועים יותר. תודה מראש על כל תגובה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by sred,

אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אני עובד אם תוכנת תיב"מ מאסטרקאם X שמבצעת חישובים מטמטיים זמן עבודה עורך שעות יש צורך בכרטיס גרפי חזק מאוד וכמובן כושר עיבוד אשמח לקבל המלצות לגביי מפרטים חזקים תודה וים נאים לכולם

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  8. הארדיסק\צורבים\פלופי\שאר ציוד היקפי כבר יש לי. מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤648 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤263 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0310D סה"כ מחיר לכל המוצרים:4804¤ המפרט …

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  9. אמרו לי שכדאי לשנות את לוח האם וספק כוח מהמחשב הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אז למה כדאי לשנות את החלקים?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. מה אתם חושבים על המפרט הבא(בעיקר לאינטרנט הורדות צפייה בסרטים ממש ממש מעט משחקים וגם לא בהיכרך הכי חדשים) האם הוא מאוזן טוב ואייך הזכרונות ואם לא על איזה מפרט אחר אתם ממליצים באותו תקציב יכול להיות גם של אינטל העיקר שיהיה הכי חזק שאפשר בתקציב הזה ושיהיה הכי חזק בלי OC שאני לא מתכנן לעשות זה הכי חשוב !!! תודה ! מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤716 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤526 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD1600YS מחיר: ¤378 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K מחיר: ¤541 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER C…

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מחפש מחשב עם מסך מט בהבחנה גבוהה יחסית (900*1440), כ. מסך יכול להיות בסיסי ביותר (X4500MHD), זיכרון עילי 3 ג'יגה ויותר, יציאת eSATA, יציאת HDMI (או DP) וקורא כרטיסים (אופציונאלי). אני בספק אם יש מחשב שעונה על דרישותי (אפילו צרכני), אבל אם תמצאו אשרי המאמין!

13. היי ^^. אני צריך מפרט למחשב. המטרה שלו היא עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) אבל בעיקר משחקים (שיריץ את הטובים ביותר שאפשר), עדיף הרבה מקום לאחסון. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני לא צריך ציוד הקפי כגון עכבר, מקלדת וכו... רק כל מה שכולל המחשב עצמו. תודה רבה מראש למי שעוזר ^^.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by curdi1,

היי , מיועד בעיקר למוסיקה וסרטים וקצת משחקים לא כבדים (fifa) מעבד - core 2 e6320 לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2 gb ddr2 800 pc2-6400 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfast px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק - WD 160gb sata 2 wd1600js צורב דיוידי - samsung X18 מארז+ ספק - compucase 6c28 midi tower true 300w psu קירור למעבד - artic cooling freezer 7 pro תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. חייב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך סביר, שיהיה צורב DVD המחשב מיועד לאינטרנט עבודות WORD (הרבה) ומשחקים (לא ממש כבדים) התקציב הוא 3,000 אפשר טיפה לחרוג ממש טיפה! *האתר שממנו אני אקנה את המחשב - שיוכל גם להרכיב לי אותו ושיהיה משלוח עד הבית (כמו פנדה-אבל הוא יקר,אז משהו אחר) תודה רבה לעוזרים... !

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום אנשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתחילת חודש ספטמבר בתקציב של 6000 שח ואני רוצה את העזרה שלכם. הכנתי ככה מפרט ראשוני אני לא בטוח לגבי כמה חלקים אז אשמח אם תביעו את הדעה שלכם. אני לא כותב מחירים כי אני לא יודע מחיר מדוייק אבל בערך נראה לי זה יוצא + - 6000 מעבד: core i7 920 לוח: Asus p6t כרטיס מסך: ASUS HD4870 DDR5 1G אחד הכרטיסים הטובים בסדרה 48xx היחיד עם gddr5 בסדרה זו.( תקנו אותי אם אני טועה) זכרון: 3X1024 Kit 1600MHZ עכשיו אני לא סגור על חברה עדין או corsair או ocz תמליצו הרדיסק: samsung 103uj 1TB את ההרדיסק הזה כפול 2 כי אני הולך לעשות מדיה סנטר אז דרוש לי המון מקום(ג'וק שלי עזבו) ספק: enermax 525W לא סגור על החברה של הספק מה דעתכם? צורב: LG 22X DVD SATA כרטיס טלו…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by razyadan,

אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by sagi.gilboa,

שלום יש לי מחשב סוני viao vpc-sa2 שהבאתי מחו"ל וכמובן שישפאר לא מוכנים לעזור (יש לי הרבה טענות אליהם ) , למחשב יש אפשרות ל3G אך הוא מחפש להתחבר הגדות לרשתות אמריקאיות , זה לינק למוצר -http://www.bhphotovideo.com/c/product/785477-REG/Sony_VPCSA25GX_BI_VAIO_SA2_VPCSA25GX_BI_13_3.html איך אני יכול להגדיר אותו שיתחבר גם לסים ישראלי ?? בברכה שגיא

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. אני מעוניין בכרטיס קול מובנה על הלוח אם אחד טוב ואם אין אז כרטיס קול בנפרד בנוסף כרטיס טלוויזיה אני מעוניין בכונן שהוא לפחות 320GB ואני מוסיף לזה עוד 250 שיש לי בבית שני צורבים עדיפות למארז שחור מתי אמור לצאת ה8800GTS החדש והאם יש טעם לחכות לו? אם אני ארצה בעתיד להפוך אותו למדיה סנטר גם אז מהם השינויים או התוספות הדרושים?

21. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by kfirmo,

1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by amithangel,

שלום רב, יש לי מחשב נייד של lenovo עם מערכת הפעלה microsoft windows vista עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי המסך השחור ששואל באיזה מצב להפעיל תמחשב (מצב בטוח, מצב רגיל ועוד 3 אופציות). מעל כתוב שעליי להכניס את דיסק ההתקנה לעשות restart למחשב ולאחר מכן repair...(אין לי את הדיסק התקנה של הwindows איות וקניתי את המחשב עם הווידווס) ניסיתי כל אחת מהאופציות של מצב ההפעלה, אך בכך מקרה שניסיתי המחשב הציג כאילו הוא מעלה את הווינדווס אבל אחרי סיום ההטענה מופיע מסך כחול עם כמה משפטים בלבן לכמה מאיות השנייה שאפילו לא מספיקים לקרוא מה כתוב, והמחשב עושה לעצמו ריסטרט... אם תוכלו לפתור לי את הבעיה אני אודה לך עד מאוד!!! כמו שאמרתי אני צריך תמחשב למחר למשהו חשוב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by doker,

אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים