עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BamBartal,

אהלן לכולם, שנה הבאה, או יותר נכון עוד חודשיים, אני יוצא לשנת שירות בתנועת הצופים. במסגרת השנת שירות אני עומד להסתובב המון המון- באוטובוסים, ברגל...ואני תמיד אצטרך איתי מחשב... לכן התחלתי לחפש, לא חשבתי שזו תהיה משימה כזו קשה...ונגלה בפניי עולם גדול, גדול מידי, של מחשבים ניידים אז בעצם, מה שאני מנסה לבקש, זו עזרה בבחירת מחשב. אני באמת שלא מבין כלום במחשבים, אבל אני יודע שהקנייה הזו תהיה משמעותית וחשובה, כי המחשב עומד ללוות אותי בכמה שנים הקרובות..לכן מאוד חשוב לי לעשות קנייה שקולה, מחברה מוכרת, ועם אחריות ליותר מחודש וחצי הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות מידי, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 13 אינץ', מחשב מהיר, כמובן שליבה כפולה. הפעילות שלי במחשב תסתכם באינטרנט, מסמכים, סרטי…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]התקציב 5000 , מזומן ![/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים [/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]לא[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300] מארזnzxt zero 2 [/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300] מארז שחור , מחשב שקט כמה שאפשר וקירור חשוב ![/glow] 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]לא לא ולא[/g…

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by barvaz_t,

היי, אני מחפש להרכיב מחפש HTPC בתקציב של עד 2500ש"ח לצורך צפייה בסרטי HD (סטנדרטי, אני לא מוריד בלו ריי וכאלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמדיה סנטר, מאוד עקרוני לי שטח אחסון גדול (דהיינו 2TB) וכמובן חיבור HDMI כחלק מכרטיס מסך חזק. המחשב לא ישמש כמחשב גיימיניג בשום צורה, רק סרטים ואחסון. יש כאן מפרט שהרכבתי דרך TMS, מישהו יכול להגיב האם המפרט הזה יענה על העבודה? במידה ויש לכם הצעות יותר טובות מאוד אשמח לשמוע... תודה! תומר מעבד: AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray כמות: 1 - מחיר: ₪281 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪341 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim + 40mm…

4. Started by Xwized,

היי, זקוק לעזרה בבניית מחשב. המחשב עבור בת דודה. שימושים - בעיקר אינטרנט ותוכנות בסיסיות - אופיס וכו'. אך- גם קצת פוטושופ. אם אפשר הצעה למחשב עם מסך והצעה לאחד בלי. עדיף מחשב מאייבורי (יש סידור איתם..) באמת המון תודה לכל העוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by barsese,

היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה להרכבת מפרט לעבודה משרדית נטו - בדיקת אימיילים, מעט עבודה עם אופיס ואינטרנט. אין צורך כלל במשחקים או יישומים משרדיים כבדים. אני צריך גם עכבר ומקלדת והרכבת חומרה, אני לא צריך מסך או מערכת הפעלה. אין לי בעיה עם כרטיס מסך on board. לא משנה לי AMD או אינטל, העיקר שיעבוד טוב וכל החלקים יהיו מחברות אמינות. אני מוכן להוציא 1500 שקל, עדיף ללא חריגות. הערה אחרונה - בבקשה תרכיבו לי את המפרטים רק מהחנות הבאה: http://www.lamir.co.il/computers.asp שימו לב שיש להם בחנות גם כמה מפרטים מורכבים - אם אתם יכולים להתייחס אליהם אני אשמח - יש שם בין השאר 2 מפרטים ב-1500 שקל, אחד של אינטל ואחד של AMD, לא יודע מה עדיף , לשיפוטכם: אינטל - http://www.lamir.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. כותרת, תודה.

8. Started by kung_fu,

שלום לכולם אני מבקש את דעתכם לגבי המפרטים שיש לי.....אני בדילמה אז אני מבקש עזרתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי!…

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E 2x1GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 TwinX CL5 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Antec P182 Mid Tower Black (No PSU) ללא מסך,הארדיסק,ספק וצורב את כל אלה יש לי מהמחשב הישן המפרט הזה ייספיק בשביל משחקים כמו קרייסס או CoD4 התקציב שלי הוא 6500 תוספות והצעות, יתקבלו בברכה ובתודה מראש

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by Sickp,

http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=C773BC2B-2993-49B4-A63C-5FA89B41828F הכנתי לי מפרט נחמד עם תקציב של 3,000 שקל.. בכללי זה מפרט למשחקים כבדים. אני צריך חוות דעת על צריכת החשמל (האם הספק יחזיק) על הביצועים במשחקים ( אני בד"כ משחק על רזולוציה 1024 768 אבל המקסימום של המסך זה 1024 1280 ... ) אם ייצור צואר בקבוק איפשהו כי הכרטיס מסך חזק מאוד. אני מתכנן בעתיד (אולי עוד חצי שנה) OC על המעבד, אם הלוח יחזיק גם אחרי OC מ2.6 ל3.2 שזה המקסימום שאני רוצה... אני חדש כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים..

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר). לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר ל…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by snaper,

אני מחפש מחשב נייד תקציב של 4500 ש"ח גודל מסך לא רלוונטי . זמן בטריה חשוב לעבודה משרדית בעיקר אימיילים אתרים ווארד וכדומה. עדיפות שיהיה במשקל נורמלי עד כמה שזה נשמע מעורפל (ממוצע במחשבים ניידים ) צורב די וי די גודל הארד דיסק לא דרוש יותר מ60 גי'גה וגם זה הגזמה. בלו טו'ת אודה מראש לכול משיכול לעזור לי בזה קיבלתי גם הצעה למחשב Lenovo יצרן C100 דגם 0761-3EG דגם מכונה * * Top Seller מעבד Intel Cel M 370 מעבד 1.50Ghz מהירות זיכרון 512MB נפח 533MHz מהירות זיכרון 1 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 40GB גודל דיסק כוננים No CDRW/DVD Combo Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 3-1 digital media reader (SD/MMC/MS) Sec…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5AD2 Deluxe Chipset Intel Alderwood i925X DDR2 G Skill 1024 MB * 2 (2 rows, 4 banks) Hyundai 512 MB *2 (1 rows, 4 banks) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 PCI-E Monitor ViewSonic VG712s [17" LCD] RAID Silicon Image SiI 3114 SoftRaid 5 RAID ST3WOLF SCSI Controller Disk Drive SAMSUNG 80 GB, 7200 RPM, SATA Disk Drive 2 raid 0 WD 7200 RPM 160 GB Optical Drive DVD lg rw +- Optical Drive DVD-ROM

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by masudi14,

שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by ^NAOR^,

http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  16. אין לי כוח לשבור את הראש עם בנית מפרט, חשבתי ללכת על המפרט המוכן הזה מהמומלצים למשחקים באתר של פנדה, האם הוא מומלץ, או שהייתם משנים בו משהו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2996&products_id=24153

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by YaN73,

יש לי נטבוק הדגם: samsung n102sp הוא מגיע עם זכרון של samsung ddr3 1g 1333mhz השאלה היא עד כמה נפח זכרון הוא תומך? חיפשתי קצת בגוגל מצאתי שכתוב 2 ג'יגה אבל בכמה מקומות גם 4 ג'יגה אז אני רוצה לוודא, כמובן שאני מעדיף לשים 4 ג'יגה אם כבר תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by nab,

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 מחיר: ₪1128 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪457 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Raidmax Iceberg Black 6x120mm (5 With Blue Leds) 2.0-3.0MM Aluminum - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪40 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪144 [/td] […

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים שמציעים פה ונהיה לי בלאגן בראש, אני זקוק למחשב נוסף בבית, שישמש בעיקר לתיכנות, office, אינטרנט ותוכנות כגון מתמטיקה, וכדומה. אין צורך במסך או בציוד היקפי, ולא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש, אמיר.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. אני רוצה מחשב חזק , במיוחד למשחקים (הרצת כל המשחקים החדשים שיש היום בצורה חלקה). רצוי intel (אם מישהו רוצה להגיד שעדיף משהו אחר , שיסביר) רצוי nvidia (אם מישהו .... , שיסביר) ואם תוכלו (רק אם אפשרי) , להציע מקומות שאפשר לקנות מהם מחשב (רצוי לא חנות שמתחילה בk ונגמרת ב p [אני לא יגיד כמה אותיות , אבל יש באמצע s] - אם מישהו שחושב שזה כן חנות טובה.. שיסביר) תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. אוקי אני צריך מפרט שיהיה טוב לגלישה באינטרנט לאחסון שירים ומשחקים (לא הרבה ככה שלא צריך הארד - דיסק עם מקום מטורף) בניתי לעצמי מפרט אני צריך חוות דעת שלכם לגביו : האם צריך לקנות גם כרטיס רשת ומאווררים למארז או שזה לא חובה? יש מצב שהכרטיס רשת מגיע מובנה על הלוח אם? זה דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך את העזרה שלכם גם בנוגע לזה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value …

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. דבר ראשון מצטער שלא שיניתי את הכותרת לא הייתי על המחשב המפרט בחתימה אני לא מתכוון למכור את המחשב ולקנות חדש ולדעתי אפשר להשאיר את הזכרונות , הארד דיסק , הספק מעולה והיה מישהו שאמר לי להחליף אותו אז תעשה לי טובה אל תתן עצות אם אתה לא מבין כלום אני חושב שצריך לוח מעבד וכרטיס מסך ולהשתדל מפנדס , תודה .

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף אם אפשרי ומתאים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עדכניים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה. (לכלול רמקולים טובים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex ,Diablo 3, SW:TOR, LA Noir, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920‎ x 1080. המחשב יפעל על Del…

24. Started by dikt,

אני קונה מחשב חדש בתקציב של 3500 עם אפשרות לחריגה של עד 500-600 שקלים במידה ויש לכך הצדקה של מחיר\תועלת אני צריך אותו לסרטים שירים ומשחקים בלי ציוד היקפי חוץ ממסך אותו אני רוצה חובה 22 אינץ וחשוב לי דיסק קשיח 500 גיגה לא מתחת ביקשתי משתי חברים שלי שמבינים במחשבים שתיהם המליצו לי על אותה חנות ועם מפרטים די דומים השאלה היא מה עדיף? שתיהם אמרו לי אבל לבדוק פה לפני שאני קונה אולי יש לכם הצעות יותר טובות זה מה שהם הציעו: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Tray ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300tr לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. אני מצטער שהתקציב לא מוגדר, פשוט כרגע היא מעוניינת במחשב שמיועד ללימודי גרפיקה באוניברסיטה, בתקציב הכי נמוך שאפשר מבלי לפגוע ביכולת של המחשב עצמו (אז כמה שיצא, 3K, 6K והלאה), אחד עם מסך והשני בלי (לא בטוח אם היא תישאר עם המסך הנוכחי), כולל ציוד הקפי. תודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.