עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. שלום!! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב נייד. התקציב שלי זה 1000 דולר ואת המחשב אני מעדיף לקנות מארה"ב. את המחשב אני צריך כבר עכשיו אז אני לא מתכוון לחכות לאוקטובר כדי לקנות אותו. הצעות? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  5. מעבד Intel Dual Core E5400 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1598 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1046 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD322HJ, יחידות 1 ₪217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166 Sapphire ATI Radeon 4350 512MB UpTo 1GB DDR2 , יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=693 RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt, יחידות 1 ₪271 http://www.rsm.co.il/…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ומהיותי חייל המון זמן לא התעדכנתי בטכנולוגיות חדשות ונכון לעכשיו אני לא מבין בשיט. (בזמנו עבדתי בחנות אבל הכול השתנה כל כך הרבה). בכל אופן, נכנסתי למפרט מומלץ למשחקים בשווי 3000-4000 והכרטיסי מסך בכולם הובילו אותי לביקורת הבאה: http://hwzone.co.il/reviews/g84/ כמובן שמהיותי ישראלי סבלני קפצתי ישר ל"סיכום" וקראתי שהכץמסך האלו בכלל לא מומלצים ובנוסףיש שם המלצות על כרטיסים אחרים והצעה לחכות לכרטיס 8600GTS. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי להוסיף כמה מאות שקלים לכרטיס אחר, זה כזה משמעותי? והאם הכטיס ששווה לחכות לו כבר הגיעה, שכן ביקורת זו מלפני מספר חודשים? בנוסף אשמח אם תעזרו לי ותמליצו על כ.מסך למחשב למשחקים (אבל לא בהגזמה) בתקצ…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  8. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. טוב אני יודע שאני כמו ילד אבל אני רוצה מחשב חזק, כזה שיחזיק לפחות לעוד שנתיים שלוש וכזה שיריץ משחקים במקסימום FPS למשחקים של היום. אני לא יודע איך להסביר בדיוק אבל המשחקים שיש לי כרגע לא דורשים מחשב חזק אבל אני רוצה שהמחשב יריץ משחק שהדרישה שלו היא: Intel Pentium III 800 MHz or AMD Duron 800 MHz processor. 512 megabytes or more of RAM. 32MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce 2 class card or above. (Recommended: 64MB 3D Graphics Card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce FX 5700 class card or above.) אני רוצה שהוא יריץ אותו כמו the sims 1 על מחשב שיש לו מפרט כזה. כן אני יודע שאני חפרן אבל אני רוצה …

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  10. שלום חבר שלי קונה מחשב חדש ואני זקוק לעזרה לבנות לו מפרט 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 שיטת תשלום לא ידועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות משחקים קלים סרטים מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ,עכבר,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, DVD , צורב , כרטיס קול איכותי.5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, מעבד של אינטל 6. האם נושא…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by Matan D,

דרוש מפרט ב-2000 ש"ח פלוס מינוס למשחקים בלבד ללא ציוד היקיפי. התקציב אמנם נמוך אך אמור להספיק כיוון שהמשחקים שאני מעוניין להריץ לא כבדים ,תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. אין צורך במסך עכבר ורמקולים, אפשר דעות על המפרט הבא למשחקים : Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Samsung 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) Logitech Deluxe Keyboard Black סה"כ 3300 שח כל המוצרים מKSP תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by cgbSpenser,

מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט מחשב ב 6K ואני ממש מתלבט בקשר לכרטיס מסך כי איך שראיתי בבנצ'ים הDX10 ממש לא מפעיל טוב את המשחקים הקיימים בDX10 היום. אז רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי לקנות כרטיס MID-RANGE ב1000 ש''ח ולשדרק אחר-כך ל G92? ותשימו לי מעבד 800-900 ש''ח כי אני מקבל את המעבד Q6600 במחיר הזה. והמפרט ללא ציוד היקפי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by קורלאונה,

אני צריך תגובות איך המחשב יריץ משחקים כבדים יש לי מסך 17 לא מתכנןן לעשות oc לשנות משהו?... http://www.uploadfileyou.com/files/5jhr7pe2n4eamgtt3v9x.jpg

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by maorfilm,

מה דעתכם על לפטופ של דל דגם INSPIRON6000 INTEL P. 740 1.73GHZ 533MHZ/WIRELESS2200 / מסך 15.4 80GB כונן משולב צורב די וי די מחיר 6499 ש"ח ??????

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by mali1808,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עבודה (קידום/בניית אתרים) וגם פנאי לאחר חקר קצר באינטרנט הבנתי שאני צריך מחשב לפי המפרט הבא (אלה אם כן אתם חושבים אחרת): מסך 15.6 FHD זיכרון 8GB RAM זיכרון פנימי 256 GB כונן SSD מעבד I5 מסדרה 8 ומעלה כמובן מערכת הפעלה של Windows 10 התקציב שלי הוא 2500-3100 ש"ח מה אתם ממליצים?? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by mongol,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר שלי. המפרט יהיה בעיקר למשחקים אבל לא כבדים מדי הוא צריך לכלול גם מסך, מקלדת ועכבר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. כמו שנכתב תקציב עד 3 ו4 אלף שקל . מחשב שיהיה בו יותר מ120 ג'יגה של כונן קשיח . מחשב שיהיה בו זיכרון יותר מ2 ג'יגה ווינדוס 7 חוקי בעברית מחשב עם כרטיס מסך חיצוני כולל יציאה DVI וטלווזייה . מחשב שיתמוך במשחקים של עוד שנתיים ככה .. מחשב חזק בקיצור . ואם אפשר להוריד קצת מחיר יהיה טוב . לא כולל מסך רמקולים עכבר ומקלדת .רק מארז נטו . זה בשביל ידידה . מישהו יכול להרכיב מפרט ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by wewe1,

מעוניין להסב את המחשב שברשותי ( ראו מפרט ) ל HTPC כולל חיבור הממיר של HOT , הקלטת תוכניות , גלישה באינטרנט וכיוב'. את המחשב אני יחבר ל LCD 42 . האם המפרט שלי בנוי להסבה שכזו? ואם כן מה עליי להוסיף לו בכדי שישמש כ HTPC.[br]פורסם בתאריך: 28.09.2007 בשעה 10:49:09 מישהו?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by neshro,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב שלי בבית. ראיתי שרוב המפרטים שאתם מכינים מבוססים על מעבד AMD. מדוע זאת? האם תוכלו להפנות אותי לאתר שמשווה בין מעבדי AMD MainStream לבין Intel הנפוצים לטווח מחירים המדובר (כמו e5400). להלן פירוט הצרכים לפי הפורמט המקובל באתר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000. חריגה קטנה אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית לרוב, קצת גרפיקה בסיסית ואולי משחקים (גם בסיסי). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. המחשב הוא לאחי שרוצה לשחק בעיקר משחקים בסגנן NBA ן GTA

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.