ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב משרדי אבל שיהיה חזק עם תמונות ומוזיקה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני צריך חוות דעת על המחשב הזה חשב AMD (AM2? מעבד-4200 DUAL CORE לוח-ARSOCK ALIVENF5-eSATA2+ זכרון- DDR2 667MHZ 1 GB DUAL-2X512 דיסק קשיח- SEAGATE 250 G 16MB STAT2 כרטיס מסך-RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E צורב-DVD SONY X 18 DUAL LAYER כרטיס רשת 10/100/1000 מארז-איכותי(אני מקס ישנה לקומפיורקייס) ספק-500W+מאוור 18MM ומסך LCD 20 אינץ' של חברה לא משו אבל עדין-CHIMEI מהירות תגובה 8 MS עם יציאת DVI עכשיו,המחשב הוא לצורך מחשקים(פה ושם לא שמו רציני)...ובעיקר הורדת סרטים,אינטרנט ודדברים דומים עכשיו ב 2800 שקל האלה אני מקבל גם מסך שעדין הוא לא הכי בעולם אבל זה מסך... אז מה אתה אומרים?שווה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב זה Intel® CoreTM DUO Processor 1.73GHz T2250 או 1.6GHz Mobile AMD Sempron Processor 3400+ היום אני הולך לקנות אותו איזה מחשב נייד עדייף זה http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3025&scat=320&tcat=
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לחבר שלי את המפרט הנראה בתמונה. המחשב משמש לתוכנות יחסית כבדות, אבל לא יותר מדי גרפיות. מה אתם אומרים? מומלץ? בתודה, Coldata [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המפרט שבעמוד זה http://hwzone.co.il/specslist/view/46/ אני רוצה עזרה בשינוי קל אני רוצה כרטיס קול לא מובנה שיהיה קצת יותר איכותי, ויהיה 5.1, וגם להגדיל את ההארד דיסק מ80 160 ג'יגה כמובן שזה יבוא על חשבון רמת הפרטים האחרים, כי חריגה מהסכום לא כל כך אפשרית, אם למישהו יש הצעות אני אשמח.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת בדרך שונה קצת בגלל היחלשות הדולר אני רוצה לבדוק מחירים למחשבים בארה"ב (ההורים שלי גרים שם ככה שזה יישלח אליהם והם יעבירו לי אותו). אני מחפש מחשב בעיקר לעיסוק יומיומי (אינטרנט, תוכנות מסרים, אימיילים וכו') ולעריכת קליפים קצרים (לא אמור לצרוך יותר מידי משאבים... אני מצליח לערוך כרגע עם המחשב הישן שלי שהוא בערך בן 5 שנים ואני מצליח לערוך בסדר גמור). וגם שמשחקים יוכלו לעבוד עליו (אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק בשביל משחקים, אבל אתם יודעים.. מחשב שאם אני מתקין עליו משחק או שניים שיעבדו לי כמו שצריך) בנוסף אני צריך צורב DVD נורמלי *לא צריך מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת אגב, מה אתם אומרים? אם יש לי את האופצייה לקנות בארה"ב זה עדיף בגלל היחלשות הדולר, לא? תודה …
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 512RAM אין לי כרטיס מסך ולכן אני מעוניין גם לקנות כרטיס מסך אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 300-400ש'ח(ראיתי משהו על GEFORCE7300) וצריך גם אל פסק אני מפרסם את זה כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים תודה למי שעוזר או ניסה ואם מעניין אותכם המפרט אז הוא P4 2.6 512RAM 80GB SATA2 וזהו
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Intel® Pentium D 945 3.4Ghz 800Mhz 2x2M 775 ST 64BIT Intel® WestChester 965WHMKR 800Mhz זכרון 512MB DDR II 800Mhz X 2 kingston or samsung דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 7200rpm SATA II כרטיס מסך ATI X550 256mb PCI-E צורב LG 16x16 Dual layer x8 DVD כונן DXD LG מסך LCD 731BF לגבי המפרט הזה : מה אתם חושבים שכדאי לשנות , אני מחפש לוח אם של ASUS או GIGABYTE אבל לא יודע איזה לבחור ושלא היה כ מסך מובנה איזה מארז כדי לבחור למחשב + ספק המחשב נועד ל אינטרנט לימודים - חיבור מוצרי COMPY לילדים office שאלה נוספר מה ההבדל בין המעבד הנ"ל לקונרו תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות למפרט מחשב המשמש בעיקר לעבודה משרדית מאומצת + צפיה בסרטי dvd . עדיפות למעבדי AMD + כרטיס המסך שלא onboard .
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב, וזה המפרט אשר הוצע לי: השימוש הוא בייתי (סרטים,מוסיקה,עבודות,אינטרנט) וכולל מסך 19, מקלדת ועכבר. מארז: thermaltake swing+win atx ספק: thermaltake 400w לוח אם: intel isleton 946 mb775-gzissl מעבד: intel E4300 זכרון: 1gX2 ddr2 667mhz - kingston דיסק קשיח: 160gb sata 2 8mb hitachi צורב: dvd liteon 8.5gbX20 retail מסך: viewsonic vg930m 19 אשמח לתגובות תודה
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים עד 4000 ש"ח. מה שאני צריך זה: מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זכרון,מארז וספק כוח מה שחייב להיות במפרט זה כרטיס מסך ברמה של ה-8800GTS ו 2GB זכרון. כמו כן זה יקנה כנראה ב-KSP (בעיקר בגלל איזור המגורים שלי) אז אם אפשר להרכיב מפרטים משם תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב-4000 לא כולל הארד דיסק... תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מצטער שהתקציב לא מוגדר, פשוט כרגע היא מעוניינת במחשב שמיועד ללימודי גרפיקה באוניברסיטה, בתקציב הכי נמוך שאפשר מבלי לפגוע ביכולת של המחשב עצמו (אז כמה שיצא, 3K, 6K והלאה), אחד עם מסך והשני בלי (לא בטוח אם היא תישאר עם המסך הנוכחי), כולל ציוד הקפי. תודה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן.. פעם אחרונה שאני מבקש מפרט אני מבטיח!!! אוקיי אז ככה.. אני מחפש מפרט ב4K (אפשר לחרוג קצת), ושיכיל את הדברים הבאים: - כרטיס TV של hauppauge pvr 150 - לגבי צורב DVD או הארד דיסק, אפשר לוותר על אחד מהם, כשאני נוטה לוותר על הצורב. אם נכנס בתקציב, גם טוב - כרטיס מסך --לא-- DX10, אלא משהו פשוט שיחזיק שנתיים על הגדות סבבה. חשבתי על 1950gt שנכנס אחלה בתקציב. העניין הוא שאני רוצה כרטיס שיחזיקלי את הDell 2007wfp בצורה נחמדה במשחקים. - אממ מה עוד... אה! מארז הHUSH החדש.. ושהמפרט יהיה מIQPC..! בעיקרון לא מתוכנן OC, ובמפרט אני כן רוצה מקלדת ועכבר (האלחוטי הפשוט, desktop 1000 של מיקרוסופט), אבל לא מסך. השימושים למחשב הם סרטים, קצת משחקים, ואינטרנט וכאלה.. השימושים הרגילים …
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תקציב עד 2500 ש"ח שימוש: ביתי לתוכנות אופיס, גלישה,הורדות סרטים ומוזיקה, הזרמת מידע ברשת ביתית קווית רשת: יש לי רשת קווית בבית לשני מחשבים ושני סטרימרים עם ראוטר K600 של בזק חיבור רשת: 40 מגה חומרה קיימת : מסך מקלדת ,עכבר,רמקולים, כונן חיצוני של WD USB 500G, צורב חיצוני של LG DVD מחשבים קיימים: פנטיום 4, נדרש מחשב אחד לפחות עזרה בבחירת רכיבים והמלצה על חנות במפרץ חיפה (חשבתי על אייבורי) מעבד: דיסק קשיח: לוח אם ( חשוב לפחות ערכת שבבים מעל 85, יציאות HDMI DVIׂ: זכרונות: כרטיס מסך או כזה שמורכב כבר על הלוח: כרטיס רשת: קרור אם מגיע בנפרד: ספק: מארז: יציאות נוספותמקדימה ומאחורה של -3 USB ואאודיו מקדימה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב וראיתי את המפרט הבא: מחשב נייח הכולל: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz, 2400 MHz לוח אם: MSI G31M 4 גי'גה זיכרון 800MHZ kingston כרטיס מסך: HD Radeon 5770 הר דיסק: 500 גי'גה יש לציין שזה יד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא את התשובה אבל לא מצליח. האם מישהו אולי יודע? כמו כן לגבי הכונן הקשיח. האם ניתן לשדרג את ה SSD איתו מגיע הזנבוק? מדובר ב Asus Zenbook UX31A Ultrabook תודה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצות לנייד שישמש בעיקר לתוכנות אופיס אך מתאים גם לעבודה עם מטלב תקציב 4K (דרך אגב , יש ניידים גם מוצלחים עם מעבד AMD ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
סליחה,טעות שלי,לא שמתי לב שמתחת יש פורום מיוחד לניידים. הועבר אליו.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן לכולם, שנה הבאה, או יותר נכון עוד חודשיים, אני יוצא לשנת שירות בתנועת הצופים. במסגרת השנת שירות אני עומד להסתובב המון המון- באוטובוסים, ברגל...ואני תמיד אצטרך איתי מחשב... לכן התחלתי לחפש, לא חשבתי שזו תהיה משימה כזו קשה...ונגלה בפניי עולם גדול, גדול מידי, של מחשבים ניידים אז בעצם, מה שאני מנסה לבקש, זו עזרה בבחירת מחשב. אני באמת שלא מבין כלום במחשבים, אבל אני יודע שהקנייה הזו תהיה משמעותית וחשובה, כי המחשב עומד ללוות אותי בכמה שנים הקרובות..לכן מאוד חשוב לי לעשות קנייה שקולה, מחברה מוכרת, ועם אחריות ליותר מחודש וחצי הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות מידי, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 13 אינץ', מחשב מהיר, כמובן שליבה כפולה. הפעילות שלי במחשב תסתכם באינטרנט, מסמכים, סרטי…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד של טושיבה, דגם: Satellite U305-S2804. מלתחילה הוא בא עם Window Vista מותקן וכל הדרייברים ותוכנות של טושיבה. לאחרונה עדכנתי ל-Window 7 אך לאחר שעדכנתי את כל הדרייברים מאתר של טושיבה עדיין יש פונקציות שלא עובדות (כאלה שעבדו בויסטה)... מה שהכי מציק מבחינתי הוא שמשטח המגע איבד את כל הפונקציות שלו (למשל הגלילה או זה שכאשר נוגעים בפינה אז זה מפעיל פונקציות בווינדוס). דבר נוסף שנעלם הוא הוא התפריט אש היה מופיע לי על המסך כאשר הייתי לוחץ על FN... בקיצור, אני מרוצה מוינדו'ס 7 אך ממש מבאס אותי שנעלו פונקציות מאוד שימושיות... אשמח אם מישהו יודע להחזיר אותם ויוכל לעזור לי בעניין. בתודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה קורה? לאחרונה, לאחר שהייתה לי הפסקת חשמל כתוצאה מקצר, נדפק לי ככל הנראה לוח האם (לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא את הזכרונות לפי הEverest), אז החלטתי לעשות שדרוג של חלק מהרכיבים, חשבתי על כרטיס מסך (אולי, בהנחה והוא גם לא עובד), לוח אם, מארז, עכבר, ואולי עוד דברים כמו מעבד, קירורים ודברים שאתם יכולים להמליץ לי, התקציב שלי הוא 4,000 שקל (גג של הגג 5,000 שקל) הנה המפרט הנוכחי שלי (בערך), לפי הEverest (אני לא כל כך מתמצא אז אם תוכלו להכווין אותי לגבי איך למצוא את נתוני החלקים זה יהיה טוב): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם: Intel DPP3510J.86A זכרונות: 2048MB (1024MBx2) כרטיס מסך: Geforce 9800 GX2 1GB PCIe ספק: Corsair 750W כונן קשיח: WDC WD3200AAKS-00B3A0 (298 …
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב מבוסס אינטל במסגרת התקציב 3000 ש"ח שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט, סרטים, ויז'ואל סטודיו וקצת משחקים אפשר לחסוך בכרטיס מסך, הסטנדרטי בתחום יספיק לי, וגם בלוח אם אפשר לחסוך, כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-