ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מחשב לאחי הגדול לשימוש אינטרנט בלבד שמחשב יעלה בערך 1200-1300 ש"ח ועוד מסך 17 אינצ' דק כמובן אם תמצאו משהו כזה אני ישמח מאוד תודה רבה לכל העוזרים אפשר חריגה של 100 שקל (2100 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית, כמו כן לצפיה בסרטי DVD באיכות טובה, עדיף מעבד אינטל.... תודה לכל הממליצים ...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה בדיוק הפורום הנכון כי יש לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ואז אני אנסה למצוא דגם שיתאים. קודם כל, רציתי לשאול עד כמה דור 14 של המעבדים הוא חסכוני בחשמל? האם זה משהו משמעותי ששווה בשבילו להתאמץ ולרכוש דור 14 (חשוב לי הזמן סוללה). בכללי אני מחפש כבר תקופה מחשב חדש. משהו דומה למה שהיה לי: מסך 16 אינץ' ומעלה מסך טוב עם 500 ניטס וקצב רענון טוב (נדמה לי שהיה לי 144 הרץ) משקל 2.3 ק"ג (מעדיף פחות אם יש) כרטיס מסך 3050ti מעדיף יותר כי הוא די גמגם עם משחק לא ממש חדש הטענה - היתה 230w או 300w. עדיין היה לוקח לא מעט. היה איזה מחשב של אסוס שתכננתי לרכוש אבל תודה רבה ל-A-10 שסייע לי וחסך לי עוגמת נפש …
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל לקנות נייד של ASUS (EEE PC). הייתי רוצה לשמוע חווד דעת מאנשים שיש להם אותו או עבדו עלו. תודה,
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי לכולם שבוע שעבר שאלתי לגבי HP6910 ומאוד עזרתם לי האדם שמוכר לי את המחשב טוען שמחשבים עסקיים (סדרת T של של IBM-LANOVO לדוגמא)עמידים יותר מהסדרות הפשוטות? האם באמת קיימים הבדלים כלשהם בין הסדרות העסקיות לרגילות? או שזה רק "טריק שיווקי"? אם כן מדוע יש כזה פער מחירים לאותם מפרטים אוד אם תענו לי במהרה.. כנ"ל לגבי ההודעה משבוע שעבר על ה6910
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ומשחקים כבדים אחרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת למינהם שכיום כבר הופכים לכבדים, ומשחקים כמו BF3 MW3 DIABLO3 וכולה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ל4 ג'יגה ראם, ועם זאת התקנתי VISTA ULTIMATE 64. עד פה הכל טוב ויפה, התקנתי את הדרייברים הדרושים. עכשיו, המיקרופון. יש את הדרייבר של conexant באתר שלהם, אך הוא פשוט לא עובד על המחשב. וניסיתי גם על עוד מחשב, ועל עוד מערכת הפעלה, זה פשוט לא עובד. (על 64 ביט) עכשיו... כרגע הוא מזהה את המיקרופון, והכל בסדר, הבעיה היא שכשהוא מקליט, הוא לא מקליט כלום. האם מישהו מכיר את הבעיה? רעיונות מה אני יכול לעשות עם הדרייבר הפגום הזה מבית טושיבה? כי אני באמת חייב את המיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני צריך לבחור בין דיסק של WD או של SEAGATE , שניהם בנפח זהה, 7200RPM, SATA2, 16MB CASH, האם יש הבדלים ביניהם מבחינת רעש, והכי חשוב - אמינות? מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תבנו לי מחשב כולל מסך בתקציב של 5000 שח מחשב טוב שקרייסיס יעבוד לי חלק בלי שום תקיע
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה מפרט עדיף מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤201 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤216 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤654 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28620 ספק כח ZALMAN 360W ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZM360BAPS הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 http:/…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
חשבתי על מחשב המבוסס על מעבד של AMD 5XXX, זיכרון 2GB, לוח רצוי מאוד של ג'יגהבייט, כולל כרטיס מסך OB, כונן dvd, דיסק קשיח לא גדול יחסית, ורציתי גם שתהיה סביבת עבודה נעימה ואסטטית לכן אשמח להמלצה על מסך אסטטי אבל לא אם זה על חשבון איכות, כמו-כן אני מעוניין בעכבר ומקלדת אלחוטיים רצוי של לוג'יטק חשוב כאלה שלא זוללים סוללות. אשמח גם להמלצה על מארז קטן יחסית שלא תופס הרבה מקום. אני מוכן גם לחריגה קטנה בתקציב אם ידרש בגלל כל מה שכתבתי קודם. תודה לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, יש לי שאלה. קיבלתי מחבר לוח אם במתנה, מדובר בלוח אם לא מהדור הכי חדש, אבל הלוח עצמו חדש לגמרי, סגור, כל החלקים עדיין בניילון המקורי וכו'. תכננתי ללא קשר לרכוש מחשב חדש אך המצאו של לוח אם בידי משנה את התוכניות שלי. אני רוצה לנסות לנצל את לוח האם שבידי כדי לחסוך כסף, ורציתי עיצה בקשר למפרט המחשב. אז ראשית, לוח האם שבידי הוא של MSI מדגם: PM8M2-V, ולפי מה שרשום עליו ומה שרשום באתר הוא תומך בערכת השבבים LGA 775 של אינטל ובמעבדי פנטיום 4. הוא לא תומך בפנטיום D וברור שלא בקונרו. המעבדים הכי חדשים שנתמכים על ידי לוח האם הם פנטיום 4 מסדרה 6 ( 630-670 ) עם FSB 800, זיכרון מטמון 2 מגה ותמיכה ב - 64 ביט. כמו כן לוח האם תומך בזכרונות DDR בלבד ולא DDR2. המחש…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
*העלתי את זה שוב כי הנושא עבר דף* אחותי מחפשת מפרט לאופיס. המפרט צריך ליהיות מספיק טוב בשביל תוכנות צ'אט [אי סי קיו ובלה בלה בלה...] תוכנות גרפיקה קלות [כמו פוטו שופ] החזקת תמונות רבות, והורדת שירים וסרטים באימיול. [לא כמו שלה שמתפרק עוד רגע חחח :D] שהמפרט יהיה מורכב כבר עם הגעתו ושעבר בדיקה. מפרט ללא מסך. ונא להביא קישורים לאתר.... נ.ב כמה שפחות כסף יותר טוב!!! [היא לא עשירה כן...]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל מכם מפרט מחשב עבור אשתי לצרכי גרפיקה ללא ציוד היקפי וללא מסך היא משתמשת במחשב מדי יום לצרכי פרנסתה והיא משתמשת כבדה בפוטושופ , אילוסטרייטור לכן אשמח אם תציינו מה הם "רכיבי צוואר הבקבוק" שחשובים למחשב מסוג זה שאדע . תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטיירטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -איל…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקציב:4000 שקל מקסימום. מטרות המחשב: משחקים. ציוד הקפי שלא צריך:מסך,מקלדת, עכבר, CD ROM,כרטיס קול מיוחד. (הכוונה שמספיק ONBORAD או משהו בסגנון.) העדפה: מעבד AMD (רצוי DUAL CORE) וכרטיס מסך GeForce. לא צריך מערכת הפעלה. תודה מראש, גיל. עריכה: יכול להיות שהתקציב יעלה ל6000 אז תכתבו איזה רכבים לשדרג. תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לאחי, השימושים הם בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט ומשחקים שירוצו לפחות ברמה סבירה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. אשמח לכל הצעה, עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לרשותי תקציב של 6000 ש"ח לרכישת מחשב + מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 16:33:44 שמתי לב לפרטים שאתם מבקשים לדעת ןלכן - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים של 500GB כל אחד. אני אצטרך צורב. חשוב לי שהמארז יהיה גדול ונוח ותהיה לי אפשרות עתידית להכניס דיסקים קשיחים נוספים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. יש לי כבר בבית עכבר מקלדת ורמקולים. תודה רבה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של LG, מדגם E500 ואני רוצה לשדרג להארדיסק גדול יותר ופוחד שלא אצליח להתקין אותו לבד בגלל הגנה, ששמעתי עליה, בכוננים הקשיחים של LG. האם באמת יש הגנה כלשהי? ואם כן, עד כמה זה מסובך להחליף לחדש במקרה כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש כללי (סרטים מוזיקה פה ושם משחקים...) לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה המפרט שבחרתי: שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA 590.00 575 590.00 מחק LOGITECH מקלדות LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 180.00 180 180.00 מחק ASUS M.B FOR INTEL ASUS COMMANDO (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 AUDIO+DTS GBLX2 1144.00 1144 1144.00 מחק LG מסכי LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1270.00 1270 1270.00 מחק PIONEER DVDRW DVDRW PIONEER DVR-112DBK x18 DUAL LAYER BLACK BULK 219.00 210 219.00 מחק SEAGATE 3.5 SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 408.00 310 408.00 מחק THERMALTAKE THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 266.00 254 266.00 מחק THERM…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, אז ככה חח דרוש מפרט למחשב לצורך משחקים כבדים... אני יודע שהתקציב לא בשמיים אבל זה מה יש חח ברצוני להציג את המחשבי הטוב ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה כולל מסך! 19-20 אינץ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-