עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty mw3, gta 4, fifa 2012, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

3. צריך לתציאו לי מפרט למחשב נייד בעיקר לעבודות של בית ספר וכאלה, לא צריך שהוא יהיה חזק במיוחד.. ושיהיה אפשר לקנות את המחשב לא דרך האינטרנט ולא טלפונית אלא פשוט ללכת לחנות וליקנות לדוגמה:IVORY... (אני גר באזור הקריות) תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Nirko13,

שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי הוא 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח 2. השימוש במחשב יהיה בעיקר להורדות מהאינטרנט, משחקים ברשת ומשחקים כמו GTA ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * ברשותי מסך 22 אינץ 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט ולא רועש, במדד מ-1 עד 10 אני מעדיף מתחת ל-4 5. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב 6. אין צורך במערכת הפעלה למחשב. 7. מעדיף לרכוש את המחשב ברשת KSP או כל חנות אחרת באיזור: רעננה/כ"ס/הרצליה 8. חשוב שהמפרט יהיה ניתן לשדרוג בעוד שנתיים. 9. אשמח לקבל הצעות גם של מפרטי אינטל וגם של AMD תודה מראש לכול העוזרים!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. 1. מה התקציב? 5000 -+ 2. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים (שיריץ חלק סרטי 1080P HD) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך, ווינדוס, רמקולים, מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות, זיכרון 6GB tripal channel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב, וכמובן שהטמפרטורה במחשב תיהיה נורמלית ולא חמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, שהמחשב יהיה יציב וחזק, המחשב יפעל 24/7, ואני צריך שהוא יהיה יציב ומהיר מאוד במקרים של ריבוי פעולות עם תוכנות כבדות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? …

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. שלום! בניתי מפרט ב-2.7K שמכיל מעבד, זכרון, לוח אם וכרטיס מסך. המחיר הסופי שאני רוצה לעמוד בו הוא 3500 +- כלומר 800 ¤ יותר. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32640 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2681¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הייתי רוצה לדעת: 1. האם המפרט הזה יהיה שקט? 2. איזה ספק כוח אני צריך? אשמח לדוגמאות…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  7. טוב אז סך הכל אני צריך מחשב חזק ומהיר ושיהיה עם נפח דיסק טוב (לעבודה משרדית).. אף פעם לא התנסיתי עם מחשב נייד ואני לא מבין בחברות אז אם אפשר להסביר אשמח. אני נמצא בשיקגו כרגע אז יש לי הזדמנות טובה לקנות מחשב טוב במחיר טוב.. יש גם אופציה לקניה באינטרנט. אם מישהו (במקרה!) מכיר חנות טובה באיזור שאני נמצא זה יהיה מעולה . תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב המיועד למשחקים. *מבוסס אינטל *עם אפשרות לגישור שני כרטיסי מסך בעתיד *ללא מארז *תקציב 3700-3800 בלי חריגה תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  9. קודם כל ערב טוב ושנה טובה לכולנו שתהיה! אני רוצה לקנות מחשב חדש ממש בימים הקרובים ואני צריך מפרט... 1. מה התקציב? התקציב הוא בין 4000 ל5000 ש"ח לא למזומן 2. מטרות המחשב? שימושים יומיומיים ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו כמו: צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כמעט ולא 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. גמיש במחיר,תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. הינה המפרט שלי וגם כנראה זה מה שאני יקנה אני רוצה לדעת אם זה באמת שווה ! והאם כדי לקנות את החלקים מחול ! כי זה הפרש של 1000 שקל ! נכון אין אחריות אך זה שווה ! מעבד: Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35C-DS3R או לוח אם : ASUS P5K-V זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 ספק כוח : Corsair CMPSU-520HXEU 520W כרטיס מסך לא צריך כי קניתי לפני כמה ימים 8800GT איזה לוח אם כדי ?! האפשרים באמת גדולים בין ישראל לאמריקה במחירים אבל השאלה אם זה כדי לקנות את המחשב בחול פחות 950 שקל אבל אין אחריות ! האם זה באמת שווה !? או שכדי לקחת את הסיכון ולקנות בחול ! יותר זול אותם חלקים ?! אנשים צריך עזרה !

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום, אני מחפש להחליף לשדרג את ההמחשב, אני מתכוון להשאיר את המסך (VA912), מארז (Raidmax 868), ספק Enermax noisetaker EG425P-VE, הארד דיסק WD10EADS, צורב. התקציב הוא בסביבות ה3-4K. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. יש לי לוח D946GZIS ומעבד חלש D925! שאני רוצה להחליף. באחד הפוסטים נאמר לי שהלוח לא תומך ביותר מ 533 באס, באתר של אינטל מצויין שהוא תומך 1066/800/533 (http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZIS/index.htm) אני מתלבט בין שני מעבדים, קחו בחשבון עריכה גרפית (פוטושופ, פלאש, אילוסטרטור וכד') הראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz והשני Intel Core 2 Duo E6600 מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 2350 במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים כמו PES , SIMS אבל גם COD וAC ו L4D , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית דו מימדית וסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אממ כרגע יש לי מסך SAMSUNG 931B 18 אינץ' שווה לקנות חדש? 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות טובות ומוכרות כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משהו מיוחד. כרגיל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אממ שיהיה יותר טו…

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  15. דרושה המלצה למפרט עפ"י הדרישות הנ"ל, ממש אבל ממש אין צורך לנצל את מלוא התקציב. דרוש מחשב שלא יצריך שדרוג כלשהו בשנתיים הקרובות. התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. האם בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על מקינטוש? תודה.

16. כעקרון אני רוצה מחשב ביתי ואישי אז הציעו לי ככה מעבד e7300 לוח m ASROCK G-31 זכרון 2GB nnn2 כ.מסך GFORCE 9500G 512MB מארז קיוניA7x fUSB ספק כוח + מאוררים 500w כ.רשת 1GB כונן אופטי צורב DVD סמסונג

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  17. amd am2 5000 dual core 65w gigabyte ga-m56s-s3 ddr2 transcend 2 gb ddr 3 800 mhz wd 160 gb sata 2 xperet vision gf 8600 gts 512 mb בעקרון מחפש מחשב שיהיה רב שימושי משחקים ברמה סבירה + ועבודה עם תוכנות בלי לדאוג שהמחשב יתחיל להתקע תודה מראש חבר'ה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. עדיץ עם 17 אינץ לרובהוא יהיה בבית אני חושב אבל אני צריך גם ניידות ....

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מעוניין לבנות שני מפרטים אופציונלים, אחד זול סביב 3000 והשני יותר יקר סביב 4000 כאשר בסוף אחליט על איזה מהם ללכת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (ראה למעלה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות מתמטי, עיבוד נתונים נומרים על קבצים גדולים, עריכה גרפית 2D, שימושים ביתיים שונים כולל סרטי HD, לא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mathematica (תדיר, יש תמיכה בריבוי ליבות), פוטושופ ותוכנות 2D דומות (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. ממצב חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש אז אני מחפש מפרט טוב למשחקים. לא מתוכנן OC... מסך יש אז לא צריך... רק אינטל לא להמליץ לי על AMD כי אני לא אקח... ואני חושב שעם הכרטיס מסך אני יחכה שה GeForce 8800GTS ירד קצת במחיר אבל לא סגור על זה... בהצלחה ותודה ..

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by M7a,

סוף סוף אני קונה מחשב חדש... או יותר נכון חצי מחשב.. מה שאני עושה זה ככה... intel Pentium 4 2.66 intel 845 512mb GForce 4 440mx את 4 הרכיבים האלו אני מעביר למארז שקניתי מוסיף ארד דיסק 80 ג'יגה,דיוידי אל.ג'י X16X52 ,מסך,פלופי, מקלדת, עכבר ורמקולים שקניתי, ונותן לאח שלי את המחשב. מה שנשאר לי ביד זה: Westren Digital 80GB x3 IDE CD ASUS X52 IDE CDRW ASUS X40X12X48 IDE DVD ASUS X16X48 IDE Floopy 1.44 SONY Thermaltake VB9000 Black + 2 Fan 120mm + 2 Fan 80mm Thermaltake HardCano 13 Black מה שנשאר לי כמובן לקנות זה לוח מעבד זכרונות וכרטיס מסך (ארבעת הרכיבים שהעברתי למחשב "החדש" של אחי) הייתי בחנות והשתגעתי יש כל כך הרבה סוגים של מעבדים כרטיסי מסך לוחות וכו' שאני לא יודע מה לקנות …

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. המפרט מיועד לילדה בת 10 שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר אינטרנט, ICQ, office, מוזיקה, לומדות (חשבון, הבנת הנקרא וכו') ואולי בעתיד גם משחקים קלים שמתאימים לילדים בגיל הזה. אם אפשר להישאר על תקציב של 1500 זה יהיה נחמד. אפשר לחרוג ב 100 שקלים בערך אם צריך אין צורך בשום ציוד היקפי ואני כן רוצה להכניס למפרט הזה 2 גיגה זיכרון ואני כן מעוניין להכניס כרטיס מסך (אולי ה 8400GS? מה אתם אומרים?) מבחינת השקט, אז לא צריך שקט מוחלט אבל גם לא רעש של תחנת עבודה. שיהיה סביר. אשמח אם את המפרט אפשר יהיה להרכיב דרך האתר של KSP כיוון שזה סניף המחשבים היחיד בעיר. הדבר היחיד שמעצבן אותי באתר שלהם הוא שאין להם גרסאות BOX למעבדים מה שמצריך השקעה גם בקירור והמבחר שלהם של מארז+ספק הוא עלוב ביותר. אפשרו…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש, בניתי לו את המפרט הבא: ‏Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB‎ ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ ‏512MB TwinMOS 667MHZ‎ X 2 (1GB סה"כ) Sapphire Radeon X1950PRO 256MB ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ מארז ======== 3510 מה דעתכם על המפרט ביחס למחיר, למשחקים בהגדרות תצוגה ממוצעות ולעבודה שוטפת. תודה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב! ייתכן ויתבצע OC קטן למעבד, לא משהו רציני. זיכרון אפשר להוסיף בהמשך אם הכרחי.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. יש לי אפשרות להצעה של כרטיס מסך HD4870 וספק כח סיסוניק עם 4 שנים אחריות של פנדה (שניהם יד שניה) ב750 שח SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 - חמש מאות שח SEASONIC 500W - מאתיים וחמישים שח כרגע יש לי המפרט הנ"ל E8400 DG41RQ - Intel 2GB DDR2 800 EZCOOL 450W עם מסך 21.5 שתומך בFULLHD אבל יש לו רק D-SUB Trendsonic MIDI ATX case DVD-RW SATA HDD SATA HDD IDE המארז הוא די ג'נרי וגם צפוף על הלוח יש לי רק שני חריצי זיכרון ואחד תפוס הכבל IDE די קרוב אל הזיכרון ואין לי מקום תמרון יותר מדי, גם את הHDD IDE בקושי הצלחתי להכניס השאלה שלי אם כדאי לי כרגע לקפוצ על ההצעה ולקוות שאצליח לדחוס את הכרטיס מסך לתוך המארז או שעדיף כרגע לקנות מארז יותר גדול , ולשקול אולי בהמשך להחליף לוח אם ולהוסיף זיכרון …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד ותוכנת ניהול כספים, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים