עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moty2007,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות ביד שניה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה ואולי לתוכנה קלילה וגם לצפייה בסרטים. אשמח לקבל הצעות לגבי נייד שיענה על הדרישות האילו. תקציב 1000 שקל

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו, התקציב הוא כ 4000 שח, בלי ציוד היקפי (אשמח לקבל המלצה למסך 22'' רחב בנוסף), בלי OC, חשוב שיהיה שקט. חלקים שאני מתכוון להשתמש בם וניתן להוריד מהחישוב כי כבר יש ברשותי הם : 1. דיסק קשיח 320 GB (ישמש להתקנת מערכת הפעלה) 2. 2 צורבים 3. ספק Thermaltake TR2 500w קיבלתי הצעה כדהלן: 1. מעבד Intel Core2Duo E8400 2. לוח אם ASUS P5QC 3. כונן קשיח לדגימות ועבודת עריכה Western Digital WD500AAKS 500GB SATA2 16B (האם עדיף לקחת Seagate עם 32MB?) 4. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 5. כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX570 256MB PCIe 6. מארז ללא ספק Nexus Caterpillar 7. קרור למעבד Nexus LXM 8200 (מתוך קריא…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by knight1,

שלום, מבקש התיחסות לגבי המפרט הבא, בעיקר לגבי המארז וספק הכח שאני לא בטוח לגבי טיבם. המחשב מיועד לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K~ ללא ציוד היקפי. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. היי חברים, פתחתי נושאים בנפרד בפורומים הרלוונטיים - אבל אולי כדאי לאחד את כל השאלות לנושא אחד. עקב המצב המטורף - צריכים מחשב מיידית לעבודה מהבית. המחשב ישמש לעבודה שלי ושל בת הזוג שלי (אני מפתח ועובד עם דאטה, היא אדריכלית) השאלה הנשאלת היא איך משלבים מחשב שיתאים לשימושים של שנינו? בין היתר, בשעות הפנאי אני משחק מעט וכדאי להתחשב גם בפרמטר הזה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-6000 ללא כ. מסך (יפורט בהמשך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה ושרטוט (תוכנות: אוטוקאד, רוויט, 3DMAX, לומיון וכו'), פיתוח ועבודה עם בסיסי נתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by XDude,

מצאתי מפרט במחיר הזה בwallashops... השאלה אם זה טוב, לפי בדיקה אין מחיר זול כזה בבניה עצמאית לא משנה איפה... (תנסו .. ) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600&cfm=7EFF90B2#more_info המחשב לא ישמש למשחקים כבדים... ואני מאמין שאת הרוב הוא גם ככה יפעיל אבל לא באיכות מעולה. אני לא צריך מסך בעקרון כי אני רוצה לקנות מסך טלוזייה שהמחשב יחובר אליו.. אם זה שייך לפה אז בכיף תמליצו... זה הכל.. תודה אשמח לחוות דעת.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by amarn,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן מחשב נייד של TOSHIBA בדגם המפורט בכותרת. אני רוצה לדעת עם יש אפשרות שתהיה לי תאורה במקשים? אם כן -איך אני מפעיל את האופציה הזו? עוד שאלה- ראיתי שיש משהו שנקרא HWSetup מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. ערב טוב לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עקב התניידות מרובה שצפוייה לי בחודשים הבאים. המלכוד מגיע כשאני רוצה בעצם גרסא קטנה של המחשב הבייתי שלי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים אבל התקציב שלי לא מי יודע זוהר. יש לי כ2500 שקלים לעניין הזה ואולי-אולי אצליח למתוח את הגבול ל3000. אז קודם כל רציתי לדעת האם בכלל יש חיה כזאת או שאני רודף אחרי חלום שווא?אם כן, אז מטרת המחשב תהיה בעיקר משחקים מעבר לשימושים רגילים של סרטים וכאלה. מעבר לזה: * גודל המסך? 15.6" אני מניח * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 3 שעות בערך, בשאר הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by oddlyenough,

היי חברים, מתרגש לרשום את ההודעה הזו! בשעה טובה מחפש לקנות מחשב גיימינג נורמלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-8000 ש״ח, אך לא חובה לנצל אם התרומה השולית זניחה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המטרה העיקרית היא ביצועים גבוהים במשחקי ה-FPS המרכזיים (CS, PUBG, COD), מטרה משנית להריץ משחקים חדשים מכל הז׳אנרים באיכות טובה אך לא חובה מקסימלית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בעדיפות קצב רענון גבוה + 1ms (לא מספיק מבין איזה פאנל עדיף וכו׳ - אשמח להמלצות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…

9. אני רוצה מחשב שיפעיל לי את כל המשחקים בהגדות בינונית + . אני צריך מעבד,זכרון,לוח אם,כרטיס מסך,צורב DVD,ספק כוח,מארז,דיסק קשיח. אני רוצה שהמעבד יהיה E6400 לא שום דבר אחר ואני מעדיף לוח על ציפסט 965. תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום, לקראת שנת הלימודים הנפתחת בקרוב אני מעוניין במחשב חדש אותו אוכל לנצל גם למשחקים חדשים. התקציב שלי מוגבל ב-5,000 שקלים. הצלחתי להרכיב מפרט החורג במעט מהתקציב ואודה לכם אם תעזרו לי לקצץ אותו. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤36 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver כמות: 1 - מחיר: ¤356 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כ…

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by abc2007,

שלום רב ברצוני לקנות לפטופ חדש ואני מתלבט בין 2 מחשבים הצרכים שלי הם שתי תוכנות עיקריות : פוטושופ ואוטוקד כאשר באוטוקד יש שימוש ב 3D יתר השימושים הם בעיקר אופיס,אינטרנט ואין לי שום כוונה להריץ עליו משחקים אני מצרף את הדרישות של התוכנה http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ שני המחשבים שאני מתלבט בינהם הם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10401&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10399&perur=2&t=1&c=441 ההבדל הקריטי עבורי בינהם שבאחד יש כרטיס מסך HD3000 של אינטל ובשני יש כרטיס מסך בנוסף למובנה באתר של אוטוקד כתוב שצריך בשביל 3D כרטיס מסך עם זיכרון של 128MB לפחות השאלה אם המחשב בעל הכרטיס המובנה בלבד יריץ דרישות אלו?…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by danieleto,

שלום קוראים לי דניאל ואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ... עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקף כמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7 תודה רבה...... אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח ויש אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתכנת בandroid studio, unity ועורך בתוכנות אדובי. בנוסף משחק league of legend ומשחקי fps. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd 480gb. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  15. שלום לכלום. אבקש חוות דעת, על המפרט שבניתי שמצורף למטה בתמונה. בנוסף אבקש להמליץ לי על מפרט שבתכנון ייעודו להריץ משחקים בצורה סבירה, הדגש הוא יותר על יישומי אינטרנט ואופיס, גם קצת תיכנות, בקיצור מחשב משרדי. בכותרת לא כללתי שאני צריך גם קירור למעבד והרכבת המחשב עצמו, אבל אילו כבר דברים שוליים יותר, אשמח לקבל המלצות למשהו יותר זול למה שאני בחרתי. העדיפות שלי היא למפרט של אינטל אבל אני מוכן לשמוע הצעות לAMD. אשמח להמלצות על כ. מסך שכוללים בתוכם VIVO. בקיצור, שם המשחק פה הוא צימצום עלויות אל מול העלאת ביצועים בתודה מראש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by subarel,

לפי כתבה שהתפרסמה כאן לפני חודש על הוזלת מחירים משמעותית של C2D ברבעון השני של השנה ועל כניסתם של מעבדים נוספים בסידרה שאלתי כזאת האם לקנות מחשב בתקציב הנ"ל - אלא רק לוותר על מעבד ולקחת מעבד יד שניה סלרון, ולחכות לירידת המחירים בעוד חודש חודשיים? לפי הטבלה הזאת http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ - מחירו של E6600 ירד ב 92 דולר.. זאת אומרת כמעט במחיר של E6300 היום... בראל.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Fortunes,

לפני שנה רכשתי DELL 1520, מאוד מרוצה ממנו ולכן השנה קנינו עוד DELL 1525. רק שאין שום אפשרות להתקין עליו מערכת הפעלה! BOOT של XP לא עולה בכלל בעקבות "no operation system found". במחשב הקודם היה צורך להגדיר מחיצות על ההתחלה, אך גם אותם הגדרתי דרך דיסק הבוט של ווינדוס. אבל הפעם אפילו דיסק הבוט לא עולה... מה אפשר לעשות? תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק ובמשקל סביר של עד 3 ק"ג בינתיים מחיפושים שעשיתי עליתי על 2 הדגמים למעלה כשהעדיפות כרגע היא ל-ASUS שיש לו כרטיס מסך יותר חזק אבל אני אישית לא מכיר איך המחשבים הניידים של ASUS. ככה שמבחינתי הוא תעלומה. אם למישהו יש את אחד המחשבים ויכול להמליץ או אפילו יכול לתת שם של מחשב נייד אחר בתקציב של 10-15 אלף ש"ח עם שמתאים לדרישות אני ישמח מאוד. תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yyoo0,

שלום רב חברים... אני צריך לבנות מחשב חדש בימים הקרובים וזקוק לעזרתכם . השימושים שלי הם בעיקר ללימודים של ניהול רשתות לכן אצטרך לעשות בו מכונות וירטואליות חזקות.. בנוסף אשמח בעתיד להפוך אותו לגיימינג כבד אך כרגע אני לא רוצה כרטיס מסך.. חלקים שלא צריך כרגע הם כרטיס מסך וכוננים קשיחים כי יש לי כבר ssd פנוי בבית. מבחינת תקציב 3-4 אלף..כמובן שעדיף כמה שפחות... התחלתי לבנות מפרט ב-ksp מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by דובי770,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD כל הסידרה מ4 עד GHOSTS, JC2 BF4 SR THE THIRD NFS RIVALS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  24. תודה על ההצעה הקודמת אבל העלתי את הקקציב עד 4500 שקל ואני רוצה מחשב מושלם כולל כרטיס רשת וכונן 1.44. עם כרטיס מסך טוב שיעלה משחקים כבדים גם עוד 3 שנים ועם זכרון 1024. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  25. התקציב (איזור ה-3500 שקל) כולל ציוד היקפי. הצרכים הם בעיקר לגלישה כבדה באינטרנט (מעל 50 אתרים פתוחים), עבודה משרדית כבדה (אאוטלוק כבד, וורד כבד), עריכת תמונות (פוטושופ), ארגון אלפי תמונות (ACDSee Pro), אימיול+טורנט. מעט מאוד משחקים וגם אז רק קלים גראפית (בעיקר משחקי קלפים ומחשבה). לא מאמין שיש צורך בכרטיס מסך (מעבר למה שמגיע מובנה בלוח אם) אלא אם הוא משפר באופן מורגש שימוש בווינדוס 7 ובפוטושופ (ואז אולי כבר עדיף מעבד חזק יותר במקום?) מערכת ההפעלה העיקרית תהיה ווינדוס 7 גרסת 64-ביט (מערכת מדהימה ד"א). במחשב יותקן גם ווינדוס XP ואופיס ישן בסביבה וירטואלית לשימוש קל/לעתים רחוקות. אין צורך במסך או כונן דיסקטים. יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים, צורב DVD מבוסס SATA, רמקולים הכי כ…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.