ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
נייד HP pavilion media center dv2750 בהקצבה של 5000 ש"ח ובמטרה בעיקר להקליד ולהתנייד (ולכן 14.1) מחיר 4240 שח, משתלם? או שיש מפרטים מעניינים אחרים שיתאימו יותר?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לולם אני זקוק למפרט לשידרוג המחשב לרכיבים הבאים מעבד זיכרון לוח אם כרטיס מסך (איכותי) תודה ובברכה
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום.... אני מחפש מחשב חדש בלי מסך.... לא צריך משו משוכלל ולא צריך גם הרבה זיכרון בHD פשוט שלא יתקע האינטרנט והגלישה תיהיה סדירה.... ובקשר משחקים אז אני מתכוון לשחק במשחקים ברמה של HEROES 4 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט טוב למחשב במחיר של 4500 שקל לא כולל ציוד היקפי. מטרות המחשב זה משחקים כבדים (GTA IV באיכות גבוהה (מאוד!)) וכמובן עבודה משרדית וצפייה בסרטים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה של Nvidia ולא ATI ושתהיה אפשרות לחבר למסך LCD לכניסת HDMI בשביל צפייה בסרטים בHD. לא מתוכנן OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט (נמצא בחדר שינה).
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מצאתי את הפרט הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם הוא יהיה טוב אם אני אחבר אותו לטלויזיה בסלון יש לו יציאה S/P DIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 האם כרטיס המסך יוכל להריץ AMD ATI Radeon HD 4830 את כל הסרטים כולל MKV ? בנוסף אני צריך להריץ על מחשב זה תוכנה דוסית האם אני חייב להתרין XP ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב משחקים שיהיה חזק ויריץ משחקים כבדים יש לי כבר מסך 22' WIDE ציוד היקפי יש לי הכל בקיצור צריך את המוח חחח חשבתי על מעבד ה I7 של אינטל החדש מה אתם אומרים אני עובד גם הרבה עם יישומים שלוקחים מהזיכרון אז אני יצטרך לפחות 4GB זכרון לפחות כרטיס מסך שיהיה חזק הGTX 285 שמעתי שהוא לא רע בכלל ושיהיה לו גם קירור טוב עם כל זה לא נכנס במפרט במחיר תרחיבו אני מקבל חריגות והצעות בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט שקיבלתי, מצורף קובץ תמונה עם המפרט. תקציב מקסימאלי - 6,000 אם יש מקום לחסוך זה יהיה נהדר שימוש עיקרי Gaming, סרטים HD, אינטרנט משחקים חדשים ועתידיים (לפחות בשנתיים הקרובות), רזולוציה מקסימאלית, הגדרות גרפיות מקסימאליות דרוש מסך 24 אינץ' שקט חשוב, המחשב ימוקם בחדר ילדים וסביר להניח שיהיה דולק 24/7 לא מתוכנן OC לא חובה מערכת הפעלה עדיפות לרכישה באינטנט או מחנות באזור זיכרון יעקב / בנימינה והסביבה תודה. מארז empire 2206 intel approved ₪ 160 ספק כח empire solid bk600w ₪ 337 לוח אם gigabyte GA-Z68AP-D3 ₪ 547 מעבד INTEL CORE I7-2600 ₪ 772 זיכרון Kingston 4GB DDR3 133MHZ ₪ 138 דיסק קשיח WD 1TB SATA ₪ 293 צורב Sony DVD-RW SA…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעבודות גרפיקה, לא חשוב הרעש 500 גיגה מסך איכותי שמתאים לגרפיקה עד סכום של 5000 ש"ח אם יש מסך ממש טוב ניתן להעלות את הסכום בעוד 500 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Intel® Pentium D 945 3.4Ghz 800Mhz 2x2M 775 ST 64BIT Intel® WestChester 965WHMKR 800Mhz זכרון 512MB DDR II 800Mhz X 2 kingston or samsung דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 7200rpm SATA II כרטיס מסך ATI X550 256mb PCI-E צורב LG 16x16 Dual layer x8 DVD כונן DXD LG מסך LCD 731BF לגבי המפרט הזה : מה אתם חושבים שכדאי לשנות , אני מחפש לוח אם של ASUS או GIGABYTE אבל לא יודע איזה לבחור ושלא היה כ מסך מובנה איזה מארז כדי לבחור למחשב + ספק המחשב נועד ל אינטרנט לימודים - חיבור מוצרי COMPY לילדים office שאלה נוספר מה ההבדל בין המעבד הנ"ל לקונרו תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כבר יש לנו מסך 19" דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. נשאר לנו רק המחשב. הדרישות: להריץ את Vista באופן מלא וחלק. ישמש כמחשב מולטימדיה לגלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, צפייה בתמונות וסרטונים והדפסת/סריקת מסמכים. התקציב: 1,000 ש"ח. אם זו באמת בעיה גדולה אפשר להסחף עד 1,500 אבל לא רצוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב לשימושים עיקרי של גיימינג. התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח. כולל צורב, ציוד היקפי, ללא רמקולים, ללא מסך. כולל הרכבה, ללא מערכת הפעלה. תודה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב ללימודים וגם קצת עבודה. אני מריץ כמה מערכות וירטואליות בו זמנית ולפעמים עושה עבודות בגרפיקה לדפוס, בעיקר פוטושופ. הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש עסקה ב36 תשלומים, אני מצ"ב לינק למפרט בוואלה שופ.ניתן להוסיף עליו דברים משם. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2596332# התקציב 3500 כולל ציוד הקפי. ( אני לא צריך ציוד היקפי משוכלל). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב3500 שקל לעבודה משרדית(לשים במחשב כל מיני תוכנות של העבודה ושעדיין המחשב יעבוד מהר) וגם שהילדים שלי יוכלו לשחק במחשב אז לא צריך כרטיס מסך חזק אבל עדיין שיהיה כרטיס סביר (חשבתי בכיוון של 8600GTS..).. אני לא צריך ציוד הקפי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני צריך מחשב בסביבות ה3 עד 3 וחצי אלף ש'ח המחשב יעסוק בעיקר בקיו בייס (הקלטות ) לכן אני צריך כרטיס קול שיש לו כניסת מידי, כניסות אנלוגיות ויציאות סראונד כמובן שגם יוכל להפעיל משחקים... אני מדבר על רמה של GTA, CS, NFS אני לא מדבר על משחקים ברמה עולמית. כרגע יש לי במקרה כרטיס מסך Gforce 5500 *אני רוצה לקבל הצעות עם ובלי כרטיס מסך (אם הכרטיס שיש לי כרגע איכותי מספיק) *ללא מסך *אני ממש לא מבין גדול החומרה אבל אני מעדיף אינטל ולא AMD *הארד דיסק פנימי של סביבות ה120G או שני הארד דיסקים פנימיים: אחד של 40g ואחד של100g+ *1g זיכרון (לפ מה שאני יודע שום תוכנה לא ניצלה א פעם את כל הזיכרון הזה.. *צורב Dvd (אם חורג אז רגיל לא קריטי בשבילי…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות למפרטים באזור 4000 ש"ח (המחשב משמש בעיקר למשחקים וקצת לעריכת וידאו ביתי, וכמובן שאני רוצה שהוא יעמוד בלי בעיה במשחקים שעומדים לצאת בעתיד ואם אפשר אז גם בחלונות ויסטה) אפשרות 1 : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W Case LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory Leadtek 7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card אפשרות 2 : מעבד : INTEL CORE 2 DUO CONRO E6300 מהירות מעבד: 1.83 GHZ מהירות FSB: 1066 MHz לוח אם : ASROCK 775 DUAL-VISTA זיכרון : נפח: 1024MB…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל לקנות נייד של ASUS (EEE PC). הייתי רוצה לשמוע חווד דעת מאנשים שיש להם אותו או עבדו עלו. תודה,
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום המחשב אמור לשמש רק לדברים פשוטים כמו גלישה אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכו' (לא משחקים בכלל). יש כל כך הרבה דגמים ומותגים שבאמת אין לי מושג במה לבחור ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שכן אני צריך (ויש את זה ברוב הניידים) זה שיהיה אפשר להתחבר לאינטרנט באופן אלחוטי (יש לי ראוטר אלחוטי). חשוב לי גם זמן סוללה ארוך, וכמובן אחריות. אני מעדיף לקנות מחנויות רגילות מאשר מחנויות באינטרנט, אבל אשמח לראות כל הצעה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המחשב הזה -http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2351&CatCode=315 טוב למשחקים המודרנים של היום כמו gta iv החדש ,call of duty 5 ,pro 2009 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון העדפה עד 3500, אם יש דיל ממש טוב אז אפשר ב 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, לימודים, וורד אופיס וכאלה, קצת סרטים HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, יש צורך רק במחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם הכונן הקשיח מהיר אין צורך, ssd יהיה נחמד. שיהיה לפחות 512 gb אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
בעיקרון לתוכנות לא כבדות...אולי קצת משחקים(לא כבדים, סימס וכו') ואינטרנט מעדיף אינטל ורצוי מסך גדול... 20 או 22 אינצ' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח בעיקרון הוא מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים לכן חשבתי על מסך 21-22', נגיד הייתי גם רוצה לשחק קצת במשחקים, שהם בעיקר יחסית ישנים כשההכי חדשים זה לדוגמא heroes 5 ו civilization 4. יש מצב גם אולי שכרטיס מסך on board יספיק? גם אם המשחקים היותר חדשים לא יעבדו וזה יוזיל משמעותית, אני אשקול. לגבי שאר הדברים אין דרישות מיוחדות. לא OC או משהו כזה התקציב הוא נגיד 3000 ש"ח(כולל מסך), ומבחינתי עדיף פחות אם אפשר, אבל בהתאם לצרכים שלי אם זה יהיה שווה את זה, אני מוכן להשקיע בהתאם, גם קצת יותר. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec Chieftec Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silen…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז מחר אני קונה מחשב חדש וזה המפרט. תגידו אם יש לכם הצעות לשיפורים וכאלה ככה שהמחיר לא יעבור את ה-7000. הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤353 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤522 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GS…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה לא הרבה אבל זה כל מה שחבר שלי הצליח לגייס והוא התחיל ללמוד אנימציה כך שהוא חייב מחשב... אז ככה התוכנות שהוא עובד איתן הן: מאיה 3Dmax photoshop ודומיהן המפרט צריך להיות כולל המסך מקלדת עכבר וכו' אשמח אם תוכלו לעזור תחשבו על זה כעל אתגר...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-