ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר 8 שנים, נפרדת מהמחשב הישן שלי. בזמנו קניתי את הטוב ביותר שהיה ולכן הוא סיפק אותי זמן רב. מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי לאורך זמן סביר. חשוב לי שיהיה של אינטל, כפול ליבה. צריכה אותו לתוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים (כמעט ולא), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. זיכרון של 160, מסך דק. מאחר ואיני מבינה גדולה במפרטים, אשמח אם תרשמו לי את המפרט בצורה שאוכל להגישה להצעות מחיר כולל החברה של החלק. גם לגביי המסך. תודה מראש לכל המסייעים. אשמח לתשובה מהירה, המחשב שלי גוסס. ועוד כמה שאלות: 1. האם הזיכרון או חלק אחר מהמחשב הישן יכול לתרום במחשב החדש? 2. איך קוראים למארז הקטן שיצא לא מכבר? האם הפער בינ…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! עקב ריבוי מחשבים בבית וצורך במקום מרכזי לאחסן את כל הקבצים (חבל שיהיו כפילויות של MP3, סרטים וכו'), וגם להוריד את נטל ההורדות ולמרכז אותן החלטתי לקנות מחשב שישמש כ NAS. המטרה להכיל לפחות 5 כוננים (4 לאחסון בתצורת RAID5 ו1 לסיסטם) בצורה נוחה בשאיפה לכמה שיותר מקום על ה4 כוננים (לפחות טרה כ"א), בשאיפה לשימוש נמוך בחשמל, אבל לא MUST. דברים שיש בבית - כרטיס מסך PCIX וכונן לסיסטם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
סליחה,טעות שלי,לא שמתי לב שמתחת יש פורום מיוחד לניידים. הועבר אליו.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בהצעת מחיר למחשב הנ"ל. אני יודעת שיש מעט פרטים. אבל אם אפשר אז בכל זאת. intel dual core 2.2 GB 2 160 GB gigabyte atx 350w dvd-rw כולל מקלד+עכבר+רמקולים פשוטים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות שני מחשבים, לי ולאחותי לצורך הורדות, מוזיקה, סרטים וקצת תוכנות גרפיות קלות. האם המפרט מחשב הזה מספיק? ונאם המחיר הגיוני? מסך LCD 19 של ACER מקלדת ועכבר MICROSOFT מארז HERCULES 820 צורב DVD של LG מעבר INTEL CORE 2 מסוג 186E6300 לוח אם HA81945PLGERH זכרון בורד KINGSTON 512 - 667 כרטיס קול וכרטיס רשת דיק קשיח 160 GB SATA 2 כרטיס מסך GFORCE 7300 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
את המחשב הנוכחי שלי קניתי ב6000 ויש לי אותו 3 שנים וכמו שזה נראה אין טעם בשדרוג לכן אני חושב לקנות חדש. אין סיכוי שאני מוצאי שוב 6000 אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו שאני אחליף אותו אחרי שנתיים-שלוש. אפשר לקנות משחב טוב למשחקים כבדים עם אופציה לשדרוג בטווח ארוך במחיר של 3000?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
היי. אז ככה ..אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר .. המטרה של ה3500 שקל היא לקחת מחשב (בלי ציוד נלווה) הכי זול שאפשר רק למטרות גלישה ברשת ואולי אופיס + מסך למשחקים (המסך ישמש אותי במחשב אחר) אז ככה .. מחשב - הכי זול בלי ציוד נלווה מסך - הכי טוב שאפשר לדחוף לתקציב למשחקים (מעדיף LCD אבל אין לי בעיה עם CRT טוב .. מה שנכנס בתקציב) תודה מראש ;D (בבקשה לא לחרוג מהתקציב ...וחובה שהכל יהיה מאותה חנות ושיכלול הרכבה (אבל לא התקנת XP)
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש רק כמה רכיבים משום שיש לי כבר את השאר . * מעבד - יש לי - 2160 , והבנתי שניתן לעשות לו OC ל3 ג'יגה. אז נכון להיום אני מעדיף להשאר איתו עם OC ובעתיד לקנות מעבד Quad כשירדו המחירים. * כרטיס מסך - כנראה אקנה את 4850,נראה לי הכי משתלם כרגע. * מארז,צורב DVD,הרדיסק ,מסך - יש לי כבר. כרגע אני מתלבט בין כמה אפשרויות: * האם להתקין XP או VISTA לאחר השדרוג - האם המעבד שלי יסחוב מספיק טוב את ויסטה כשאני מתכוון לשחק במשחקים חדשים ולהשתמש בתוכנות כבדות יחסית. * האם כדאי לקנות 4 ג'יגה או 2 ג'יגה של DDR II 800 או של DDR II 1066. * אם אקנה 4 ג'יגה סביר להניח שאשתמש בויסטה 64,השאלה אם כל התוכנות תומכות במערכת הזו. * אם 2 ג'יגה יספיקו לויסטה 32. --------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, חרשתי את כל הפורום אבל לא קיבלתי תשובה החלטית. אני מחפש לפטופ בסיסי ביותר, לשימוש של אינטרנט ואופיס ואולי קצת פוטושופ. חשוב שיהיה זול (עד 3000 ש"ח, אם קיים בפחות מה טוב), מחברה מוכרת, עם מסך 15" ושקט. ההתלבטות כרגע היא בין Dell Vostro A860, דגמים שונים של לנובו X500, וכמה דגמים של Acer ופוג'יטסו-סימנס. הדל היה נראה ככיוון טוב, אבל מישהו בפורום מצא איזה חו"ד מחו"ל שהוא רועש. מישהו יכול לאשר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב ושנה טובה לכולנו שתהיה! אני רוצה לקנות מחשב חדש ממש בימים הקרובים ואני צריך מפרט... 1. מה התקציב? התקציב הוא בין 4000 ל5000 ש"ח לא למזומן 2. מטרות המחשב? שימושים יומיומיים ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו כמו: צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כמעט ולא 10. האם מתוכנן OC? ל…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
התקציב הוא 3500 ש"ח, מקסימום חריגה של 100 ש"ח. המחשב נקנה דרך כרטיס אשראי. המחשב הוא לאופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים והורדות. לא למשחקים. ציוד היקפי - מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר. אני מעדיף חנות שנמצאת בראשל"צ. אני מבקש מחשב שקט והרכבת המחשב במעבדה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להזמין מחשב למשחקים לילד בן 13. הוא רוצה שהמחשב יהיה על השולחן שלו ולכן חשבתי על מארז htpc, וגם הוא צריך להיות שקט מאוד - שלא ישמעו אותו בלילה באותו חדר בו הוא נמצא. קיבלתי הצעה כזאת : מעבד 581 ¤ INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX לוח אם 443 ¤ GIGABYTE GA-P35-DS3L [ 440 כרטיס מסך 906 ¤ SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח 284 ¤ SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS [ 1854 זיכרון 474 ¤ KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 [ 3948 מארז 435 ¤ SILVERSTONE LASCALA SST-LC17 BLACK w/o PSU [ 3733 ספק כוח 277 ¤ SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM קרור למעבד 113 ¤ ARCTIC-COOLIN…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למפרט מחשב+מסך 19(רמקולים מובנים) עד 3500 שח כולל הרכבה. במחשב הוא לשימושים כלליים אופיס אינטרנט ומשחקים קלים שמוצאים באינטרנט. כולל ציוד הקפי בלי רמקולים ואם זו לא בקשה מוגזמת אז שהוא יורכב באתר של נועה מחשבים http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף לשדרג את ההמחשב, אני מתכוון להשאיר את המסך (VA912), מארז (Raidmax 868), ספק Enermax noisetaker EG425P-VE, הארד דיסק WD10EADS, צורב. התקציב הוא בסביבות ה3-4K. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש של משחקים כמו GTA החדש אבל שיעבדו טוב. אני משתמש במסך 23" FULL HD של LG. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. גם הכונן הקשיח. כמו כן חשוב לי לצפות בסרטי FULL HD שיעבוד חלק על מסך 23". 1. מה התקציב? עד 3800 (אפשר במזומן) 2. מטרות המחשב? משחקים + FULL HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם…
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעדכן אותי בכל החלקים החדשים בשוק: מעבד, כרטיס מסך משני החברות ATI ו NVIDIA זיכרונות הכי מהירים לא מחייב קיבולת גבוהה דיסק קשיח מהיר אפילו 15000 RPM ומארז ומאוורים למעבד ולמארז הכי חדשים.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בוקר טוב.. אני מנסה לבנות מחשב..הייתי שמח אם הייתם רואים אם משהו חסר לי בהצעה או לא מתחבר...בעיקר בנושא הזכרון שהבנתי שיכול להיות קצת בעייתי במעבדי I7 תקציב עד 8000 שח Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 זכרונות DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Platinum Edition 1 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II 1 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 ציוד רשתות כרטיס רשת 10/100/1000 1 מארזים Thermaltake …
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי. תקציב עד 4000 ש"ח בערך. מסך בגודל 14" ישמש בעיקר ללימודים, גלישה באינטרנט ומידי פעם Minecraft. השימוש העיקרי יהיה בבית, אבל מידי פעם יקחו אותו לבית הספר, אז צריך להיות במשקל ומידות סבירים לניידות. יש המון היצע ואני די הולך לאיבוד בין כל הדגמים והיצרנים השונים.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיהיה טוב למשחקיםיעבוד חזקויחזיק להרבה זמן התקציב שלי הוא 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-