ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכת מוסיקה סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים MP3 COD3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, שמי ראם. אני צלם אופנה ואני מחפש כעת מחשב נייד לצורך עריכת התמונות שלי לאחר ימי הצילום ובזמן ימי הצילום. אני משתמש בתוכנות ADOBE PHOTOSHOP ו LIGHTROOM לעיתים אני גם עורך וידאו ארטים עם התוכנה ADOBE PREMIER אני רוצה מחשב שיריץ את התוכנות הללו במהירות, והתצוגה הגרפית צריכה להיות ברמה מאוד גבוהה. לפי אתר ADOBE המחשב צריך לכלול את התכונות הבאות: Intel core 2 Duo / AMD 64bit Support Windows 7 4GB or more of RAM 7200RPM 1280x900 display with OpenGL 2.0-compatible graphics card אני צריך כרטיס מסך בעל ביצועים מצויינים. גודל המסך מבחינתי בין 14" - 15.6" המשקל לא רלוונטי מבחינתי, אם יש אחריות בינלאומית אני אשמח. זמן הסוללה צריך להספיק לשעתיים - ארבע לפחות. זהו. אני מקוו…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
להלן המפרט שחשבתי עליו, אשמח לקבל הערות, ביקורת הצעות להוזלת המפרט ושמירת הביצועים: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Corel P8P67 Deluxe B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Antec 600 V2 Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק בצילום אז אני מחפש משהו שיתאים לי לעיסוק. לצורך:תוכנות כגון פוטושופ,לייטרום וכו',אינטרנט,שיהיה מהיר ,כרטיס מסך טוב וזיכרון גדול. המחיר כולל מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שאם תצליחו לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, HD עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ תדיר/כבד/פרנסה).word,eclips,access-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המסך שיחובר למחשב הואsamsung bx 2335 המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב crysis 2,cod black ops,,sims3,pro 2011,heroes 3,assian creed,gta (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-לאילו …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצתכם האם כדאי ושווה את המחיר? 1. מארז טרמלטק V4 . 2. לוח אם גיגהבייט GA-H67A-USB3-B3 ATX . 3. ספק כוח גיגה בייט סופרב 460 וואט. 4. מעבד I5-2400. 5. זיכרון 4G קינגסטון 1333 מה"צ. 6. כונן DVDRW סמסונג. ההצעה אינה כוללת הרד דיסק !!! סה"כ 2200 ש"ח במזומן מה דעתכם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי אם פיירוול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 9. …
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה המפרט שהכנתי לידידה, אשמח לשמוע חוות דעת. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ₪144 לוחות אם Gigabyte GA-P55US3L Core I5 Intel CPU ₪687 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ₪385 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ₪499 כוננים קשיחים Western Digital WD7500AADS 750GB Sata II 32Mb ₪386 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD5770 ₪959 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ₪126 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4710 המפרט…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, בנסיוני לבנות מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, קיבלתי מס הצעות למפרטים אלו הפרטים שפרסמתי: אני סטודנטית לתקשורת חזותית,מתמחה בתחום של מדיה-וידאו-אנמציה,עובדת על תוכנות כמו מאיה,אפטר אפקטס, פרמייר, בד"כ מתעסקת עם קבצי וידאו כבדים, ולכן המחשב הוא לא סתם בשביל עריכה גרפית אלא קצת יותר, אני רוצה מחשב אמין שלא יקרוס אחרי כל רינדור, כי הוא ישמש אותי גם לאחר הלימודים לעבודות פרילנס. 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה בקשר לפרטים שהשמטתי: OC- מיותר אני גם כ…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב, כמו שציינתי בכותרת וגם אולי כדי לחבר אותו לטלויזיה לפעמים ולראות סרטים. לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי לארבעת המחשבים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~NZ327EA~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26469 איזה מחשב הייתם ממליצים? כמו כן, כמו המחשב השני יש את המחשב הבא, אשר ההבדל ביניהם הוא רק בתוספת 2GB RAM. האם שווה להוסיף את הכסף? http://www.skypc.co.il/pl_product~71535~14~0.htm אם יש לכם הצעות נוספות במחירים האלה, אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למחשב אשר יעמוד בדרישות הבאות: 1.צפייה ב HD בטלויזיה חיצונית (יציאה + תמיכה מהכרטיס) 2. משחקים , לא מדובר במחשב ייעודי לגיימרים אבל יהיה נחמד למחשב שיעמוד בדרישות למשחקים החדשים 3.חיבור eSATA , עדיף לשמור על אופציה זאת זמינה (אם מייקר מדי אז ניתן לוותר). 4. "15.4 לפחות. 5.כמובן כל הדרישות הרגילות : זכרון סביר ( מינ' 320GB ) , סוללה נורמלית , 4GB RAM , ווינדוס 7 . 6.נעים לעין ונוח לשימוש. מדובר בתקציב של 6500 ש"ח כאשר אני לא קטנוני , ניתן לחרוג (בגבולות הסביר). תודה מראש לצוות התומך...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, מפרט לפני קניה: אנא שפרו כראות עיניכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪437 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ₪172 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28582 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק The…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מארצות הברית. חשבתי על המחשב הזה - http://www.bhphotovideo.com/c/product/654258-REG/Acer_LX_PJU02_006_Aspire_AS5534_1121_Notebook_Computer.html#accessories אני צריך להחזיק פוטושופ ולייטרום (תוכנה מאוד כבדה), ובנוסף גם שימושים רגילים - אינטרנט, מסנג'ר, אימיול וכאלה. יש לכם הצעות למחשבים אחרים באותו טווח מחירים שיעשו את העבודה טוב יותר? רצוי מB&H או מBestBuy. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי 4000 שקל חשוב שהמחשב יחזיק מעמד לכמה שיותר שנים מטרות שימוש המחשב: תכנות, קצת גרפיקה, סרטים (למסך HD), משחקים לא מטורפים (NFL08, CIV4, RA2) ואינטרנט. אפליקציות: VISUAL STUDIO, ECLIPSE, FIREFOX חשוב שירוצו מהר - מדי פעם גם משתמש בפוטושופ . ציוד הקפי: צריך מקלדת USB, כל השאר יש חשוב שיהיה שקט לא מתוכנן OC בלי מערכת הפעלה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - 3K עם חריגה אפשרית - אפשרות לרכישת מסך מחוץ לקציב הנ"ל 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות - עריכה גרפית - רשת מהירה , קולנוע ביתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא מעניין - קירור חשוב - שקט רצוי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - כן , די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? - לא 11. במפרט למשחקים…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי (מפרט בצד) סוחב כבר כמעט 4 שנים מעבד ישן. אני מעוניין במרובע-ליבתי שיתאים ללוח האם הנוכחי, למשחקים ועריכת וידאו. וגם כונן קשיח עם הרבה מקום. את הקנייה אני מבצע בחנות הקרובה לאזור מגוריי כך שאין צורך בתגובות הממליצות לקנות ממקום כלשהו. זו הצעת המחיר שקיבלתי: intel quad core Q 8200 724 ש"ח WD 1.5 TB (WDC 1245 558 ש"ח תקציב עד 2000 ש"ח האם יש אולי מעבד אחר, משתלם יותר? לא אכפת לי אם הוא יעלה קצת יותר. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס וקצת הורדות). יש לי הארד דיסק וצורב כך שאת זה אני לא צריך. ויש לי כרגע מסך 17" שמחובר DVI. אני מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל שיהיה אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך בשביל משחקים. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 - 64 ביט. (אני מעדיף שיהיה USB קדמי גם ושיהיה כפתור RESET) ואם יש חנות באזור חיפה והקריות זה יהיה מצויין. מקווה שלא ששכחתי כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב לאח שלי כולל ציוד היקפי עד 5 מקסימום , הוא בעיקרון משחק הרבה במשחקי רשת ועובד כגרפיקאי על המחשב עם תוכנות photoshop illustrator ובסגנון . אין צורך בכונן קשיח בעיקרון בניתי את המחשב הזה מTMS עם חריגה קצת מהתקציב אשמח לשמוע שיפורים או הצעות אחרות תודה מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Zalman 7700-AlCu Aluminum 120mm כמות: 1 מחיר: ₪176 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-UD3LR כמות: 1 מחיר: ₪555 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 מחיר: ₪340 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪536 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה כתחביב (פוטושופ 3DMAX )אינטרנט , מוזיקה, סרטים, משחקים לא הכי כבדים בעולם אבל בכל-זאת משחקים... אין צורך במערכת הפעלה, (יותקן עליו ווינדוס 7) יש לכלול עלות הרכבה, מארז לא צריך להיות מפואר, שקט מ1 עד 10 6-7 ניתן לחרוג\לחסוך ב100-200 ש"ח אם ממש שווה את ההשקעה\חיסכון. לא מבין באוברקלוק, אזור המרכז , יחובר כנראה גם לTV (לא יודע אם זה פרט חשוב אבל שיהיה...) וכמה שאלות : א: ברשותי צורב DVD מהמחשב הישן הוא לא משתמש בSATA האם הוא יעבוד במחשב החדש ? אם כן אז לא צריך חדש. ב: כמו כן ברשותי מסך ישן יחסית מדגם samsung syncmaster 151s במצב טוב האם הוא ינצל את הפוטנציאל של המחשב החדש (כרטיס גרפי למשל)או שאין קשר בין הדברים והאם בכלל כדי לי לשדרג את המסך (תקצ…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט ואופיס, ללא משחקים בכלל) ולצפייה בסרטים (חיבור למסך ברזולוציה 1680x1050 וכן חיבור נוסף למסך טלוויזיה 42 אינץ' ברזולוציה 1024X768). המחשב אמור לשמש לתקופה של 4-5 שנים (ולכן ייתכן גם שהמפרט הנוכחי מעט גבוה לדרישות הנוכחיות). אין צורך בציוד היקפי או מסך, שכבר קיימים. אין כלל חשיבות לשקט (ציון 1). לא נדרשת מ"ה, אך כן נדרשת הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות/איזור מגורים מסוים. מפרט המחשב שהרכבתי מבוסס פחות או יותר על מדור המפרטים באתר וכן על המלצות למפרטים דומים בפורום. אבקש את דעתכם על מנת לראות שלא פספסתי שום דבר או לכל הארה/הערה אחרת. להלן הצעת מפרט שקיבלתי בסכום של 2400 ש"ח: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: GIGABYTE GA-…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-