עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sherminator,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by saritsl,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לגבי בחירת מחשב נייד אני מתלבטת בין מספר חברות ומספר דגמים. התקציב שלי נע בערך 8000 שח אבל יכול גם להגיע לסכום יותר גבוה (גמיש). אני מעוניינת במחשב שישימש אותי לצורך עבודה משרדית (לא בבית) עם תוכנות לא כבדות יתר על המידה, לא לצורך משחקים ולא לסרטים.המחשב אמור לתת תמורה טובה בדומה למחשב שולחני רגיל. לכן חשבתי על מסך שבסביבות 15-14 אינץ' עם עדיפות על 15. השאלות שלי הן: האם בחירה של מסך רחב טובה גם במקרה שלי לעבודה על מחשב? אני לא יודעת אם לראות במסך רחב יתרון או חסרון אם איני רואה במחשב זה סרטים כפי שציינתי? כמו כן הניסיון שלי עם מסכים מבריקים (מחשב של לנובו c100) עד עכשיו דווקא גרם לי להרתע מהם. בגלל ההשתקפות שקיימת במיוחד במקומות מוארים.האם זה …

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב הקיים פ4 2גיגה זכרון 3גיגה הרץ עם 9600 פרו האמת שכרגע מותקן לי ויסטה על המערכת והיא רצה מעולה עם ציון 3.6 גם ORANGE BOX רץ לי ממש טוב מעבר לצפיות ואני חושב שהגיע הזמן להופך אותו למידה סנטר מה שאני צריך זה כך: מעבד עדיף קוואד זכרון 2 גיגה או 3 HD יש לי 240 גיגה+ספק+dvdrw צריך כרטיס מסך טוב האמת אני אוהב יותר את ATI לוח כמובן ברמה טובה לא לוקח בחשבון OC ובא לי איזה מארז מגניב נגיד 400-500 שקל מהתקציב לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים כולם אומרים שהפנרין הולך לעשות שמות אז איזה דגם וכו וזהו,תקציב 3000-3400

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Salwaby,

אוקיי אז ככה , לאח שלי נשרף הספק בזמן הפסקת חשמל שהתרחשה בזמן המלחמה (הוא גר בחיפה..) ועכשיו כנראה שלעוד חלקים נגרם נזק די כבד , והוא אומר שאולי כבר לא כדאי להחליף חלקים אלא לקנות מחשב חדש אז הדרישות הם ב 2000 שקל , ממש אי אפשר לחרוג כי גם ככה זה הרבה כסף בשבילו , והמחשב עצמו הוא לא לצורכי משחקים בכלל , אלא לאינטרנט ושש בש מקסימום (אולי סוליטר), אין צורך בציוד היקפי (מסך ,מקלדת, עכבר..) אפשרי ? תודה לכל העוזרים .. נ.ב : יעזור אם החנות תהיה ליד אזור חיפה , תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by doar54321,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של אייסר הכל היה תקין אך לפתע כאשר אני מחבר את המטען הנורה של המטען מהבהבת והמחשב אינו נדלק. האם משמעות הדבר שנשרף המטען או חלילה נהרס המחשב אשמח לקבל תשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. שלום לכולם אחיין שלי בן 14 רוצה לשדרג את המחשב המחשב מיועד למשחקים prototype ובסגנון (לא זוכר איזה משחקים הוא אמר לי) המחשב יחובר למסך 17 CRT אין צורך בציוד היקפי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אני בחודשים הקרובים נוסע ללונדון ושקלתי לקנות נייד שם, בהתחשב במחירים של דגמי סנטה רוזה בארץ. לדוגמה: http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_Aspire_5920WSMi_Laptop_LX.AGS0X.015/version-1.asp אני יודע שאם אני קונה נייד של לנובו, האחריות עולמית. ומצד שני של HP בחו"ל, לא תהיה תקפה בארץ. אבל האם מישו יודע בקשר לחברות ניידים אחרות, כמו Acer, Asus, Toshiba, Lg, וכ

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. אני מעוניין ליקנות מחשב למשחקים בעיקר ולסרטים ואני לא יודע איזה מעבד עדיף AMD 4600 או INTEL 6320 המחשב עם ה AMD עולה 6200 והמחשב של הINTEL 6700. השאלה שלי אם ההבדל בין המעבדים מצדיק עלייה של 500 ש"ח. (הלוח אם INTEL-5BP) ו (M2N-E 570ULTRA).

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15 אינטש בתקציב של 4-4.5K. השימושים הם אינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. חשוב לי שיהיו כניסת HDMI ו USB 3 וכן אחריות, עדיף ל 3 שנים. אין משמעות למשקל כי המחשב ינוע בעיקר בין המטבח לסלון... כרגע שמתי עין על Dell Inspirion N5110 ועל Asus K53SV. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות נוספות! תודה, רועי

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by gofmarat,

הסתכלתי במפרטים הממולצים, אבל אין החלקים בחנות TMS, אז אם יש לכם איזה מפרט להציע לי בTMS או באיזה חנות באיזור הקריות, שיכלול מסך 22 אינץ (שהוא עולה בערך 1250+-) + ציוד היקפי נטו לעבודה משרדית, משהו בסגנון של המפרט ב1500 ש"ח אשמח לתגובות..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. אהלן חבר'ה, אני טרי פה באתר ומבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה4000. עדיפות למסך 19", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי. תודה מראש. אדי.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!

13. Started by Oranl,

שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר בתקציב של 2.5K פלוס מינוס (אפשר חריגה קלה). המערכת צריכה להכיל את כרטיס המסך הזול ביותר שיוכל לעבוד עם מסך סמסונג 226BW (שהרזולוציה הטבעית שלו 1680x1050). צריך כונן קשיח בנפח גדול ואין צורך בצורב/רמקולים/עכבר+מקלדת. לא מתוכנן OC והמטרה העיקרית היא עבודה עם מספר יישומים במקביל, לא משחקים כבדים וכד'. חשבתי ללכת על AMD. המפרט צריך להיות מחנות במרכז (רמת-גן, ת"א, ראשון). צריך את עזרתכם, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  14. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה במקביל כאשר אחת מהן על כונן נייד. אשמח להמלצה, על כונן מהיר. האם לחבר בUSB 3? כמה פחות מהיר זה יהיה מM.2 NVMe? תודה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by ohadc,

שלום, אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט שקיבלתי, מצורף קובץ תמונה עם המפרט. תקציב מקסימאלי - 6,000 אם יש מקום לחסוך זה יהיה נהדר שימוש עיקרי Gaming, סרטים HD, אינטרנט משחקים חדשים ועתידיים (לפחות בשנתיים הקרובות), רזולוציה מקסימאלית, הגדרות גרפיות מקסימאליות דרוש מסך 24 אינץ' שקט חשוב, המחשב ימוקם בחדר ילדים וסביר להניח שיהיה דולק 24/7 לא מתוכנן OC לא חובה מערכת הפעלה עדיפות לרכישה באינטנט או מחנות באזור זיכרון יעקב / בנימינה והסביבה תודה. מארז empire 2206 intel approved ₪ 160 ספק כח empire solid bk600w ₪ 337 לוח אם gigabyte GA-Z68AP-D3 ₪ 547 מעבד INTEL CORE I7-2600 ₪ 772 זיכרון Kingston 4GB DDR3 133MHZ ₪ 138 דיסק קשיח WD 1TB SATA ₪ 293 צורב Sony DVD-RW SA…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. 1. מה התקציב? 4500~. 2. מטרות המחשב? כל המשחקים שיש, עבודות קלות בפוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיוידי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מה שיותר זול יותר טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור מאוד חשוב במחשב והשקט לא רלוונטי בשבילי. המראה של המחשב כן משנה לי כי יש מארזים שאני לא אוהב~. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב כלל. 10. האם מתוכנן OC? שימוש במעבד E8400 עד 4GHZ בערך. 11. במפרט …

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  17. סליחה על הספאם אבל אני חייב מפרט דחוף אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד במשחקים הרבה מקום במחשב כשאני אומר הרבה אני צריך ממש הרבה שיהיה בקיצר מחשב טוב

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by JediMaster,

שלום, יש מקום מסוים שבו אוכל לקרוא על מפרטי לפטופ, לקבל קצת חוות דעת, וללמוד איך אני עושה את קניית הלפטופ המוצלחת?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ-3500 ש"ח. באיזה חנות באזור שלי הכי טוב לרכוש את המחשב?? אני צריך הרכבה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר/שירות תודה מראש.

20. Started by shuki142,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בסיסי, שיתאים לגלישה באינטרנט עבודות אופיס למינהם, ובנוסף שיוכל להתאים למפתח Web מתחיל. דברים מיוחדים שירוצו על המחשב של שרת IIS לוקאלי, לא שימוש מקצועי, יריץ PHP ברקע ומסד נתונים MySQL, לא נראה לי צריך להשפיע על המחשב. אני מנסה להימנע מלהזמין מ Ivory אז אשמח לשמוע אם ניתן להרכיב מחשב שיעמוד בתקציב שיש לי. אשמח אם אפשר יהיה לכלול בתקציב את החלקים הבאים מעבד C2D של אינטל, E7200 משהו בסגנון. זיכרון, של 4GB דיסק קשיח של 320GB. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי, אין צורך בצורב, או כונן דיסקים כלשהו. אשמח לקבל את המלצותיכם בנוגע למפרט שאני מעוניין לבנות. תודה ושיהיה המשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by Gamerz,

אהלן חברה. בימים הקרובים אני מתארגן לרכישת מחשב חדש ובינתיים בניתי מפרט, אבל בקצרה אני לא המבין הגדול... מה שחשוב לי זה שזה יספיק לכמה שנים טובות (מבחינת משחקים על הגרפיקה המקסימלית) ושיהיה בסיס טוב לשדרוגים עתידיים. להלן המפרט: Antec Three Hundred No P/S ATX Black Case Asus DRW-20B1LT x 20 Black/White Lightscribe S-ATA Retail DVD±R/RW Asus P5Q3 P45 DDR3 ATX Motherboard for Intel Gigabyte GV-N275UD-896I GTX275 896MB/448bit DDR3 Retail PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.66 GHz 6MB Q9400 Box CPU OCZ OCZ3RPR1600LV6GK 7-7-7-24 (3x2048)MB 1600MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set OCZ OCZ600SXS 600W Power Supply WD WD1001FALS 1TB 7200rpm 32MB Buffer S-ATAII HDD …

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. מחפש לקנות מחשב נייד מהסדרות העסקיות ז"א קל ולא חלש מכיוון שהקודם של היה DELL inspiron 1545 והייתי מרוצה אז חיפשתי בDELL וגם שם העסק יותר ברור (בחברות האחרות לא הצלחתי לעקוב אחרי השמות...) התרשמתי מה vostro 3350 או מאחיו הגדול 3450 (ראיתי גם את ה latitude e6400 שנראה די פופולארי לזמנו וגם הוא נראה מרשים) הכוונה כרגע לקנות מחשב יד שניה אבל מהסדרות החדשות כך שבכל מקרה תהיה אחריות 3 שנים ולא יהיה כ"כ בלאי פרטים טכניים: משקל לא יותר מ 2.1 מסך כמה שיותר (אני מניח שאחרי המגבלת משקל זה יוצא 13 או 14) עדיף אם איזה ציפוי נגד הבהקים... מעבד I5 sandy bridge בסביות ה 2.3 לפני טורבו (לרוב זה ה 2510) זיכרון לפחות 4GB RAM HD לפחות 320 GB (עדיף 7200) סוללה 2 שעות בעומס, 6 במנוחה בערך BT …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. מחשב שמיועד לאנשי פיתוח שעובדים עם visual studio צריך מעבד חזק והרבה זכרון לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 גמיש (לשני הכוונים...) המחיר כולל מסך 2. מה שימושי המחשב תיכנות, גרפיקה עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכן פרימייר עבור סטודנטית. יש גם ענין במשחקים אבל לא כבד מדי (פיפא 2012 לכל היותר) מסך 21" או יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. שקט מאד חשוב 8-9 (משמש לעיתים לשמיעת מוזיקה קלאסית) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כאמור - שיהיה שקט. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן - אם הסטודנטית תהפוך למקצוענית.. כללית - אני מתלבט אם לקנות כרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים