ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד זול בשביל סרטים,אינטרנט וכדומה עם הפשר להמלץ לי אל חנות באזור ראשון לציון והמרכז וגם עוד שאלה קטנה במחשבים ניידים יש להם חיבור פשוט לטלויזה לא HDMI? תודה רבה מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי תקציב של 1500 ש"ח והציעו לי שני מפרטים שונים באותו מחיר. במפרט הראשון יש הארד דיסק אבל בלוח אם פחות טוב, ובמפרט השני יש לוח אם יותר טוב אבל אין הארד דיסק (למרות שאני יכול להשיג). האם ההבדלים בלוח אם גדולים? האם שאר המפרט מתאים למחיר? המחשב ישומש בעיקר לאינטרנט וצפייה קלה בסרטים. תודה רבה מראש. 1) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard – Biostar Intel H61 Socket 1155 Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston HDD – 500Gb SATA-II Samsung/WD/Seagate DVD – DVD+-RW Sony/Samsung/LG Case – ATX Midi TowerUSB – 6 USB 2) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard DH67BL Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממכם שתעזרו לי לבנות את המפרט למחשב שאני רוצה לקנות (רוצה לקנות מהחברה IQPC) הנה מה שיש לי בנתיים : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800GT SC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1631 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤375 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤433 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤235 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט מחיר: ¤117 מחיר סופי: ¤4234 (ל…
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל (עדיף פחות מ2 קילו) בעיקר לאופיס ואינטרנט, חשוב שיהיה לו מסך מאט. תקציב-עד 5000. * גודל המסך -12-14 * משקל רצוי-עדיף עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-לא חובה * בלוטות-לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח-לא קריטי * צורב DVD-לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא חשבתי על הווסטרו 3300 אבל הבעיה היא עם הסוללות שלו (לא רוצה להסתובב עם 2 סוללות וגם לא רוצה סוללה שבולטת מהמחשב). חשבתי על המחשב הבא: http://qsys.co.il/pl_product~3249MDU~10~30.htm האם הוא מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא כולל מסך, מסך כבר יש!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשרי לרדת ל2500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך ניתן, ב100-200 שקל וכמו שכתבתי עם העדפה דווקא לחסוך, לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ולעיתים רחוקות וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS\ כבד Lightroom\ תדיר Premiere\ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם יציאות ה - usb הקיימות בדגם שציינתי הם usb2? והאם יש בו יציאות ?esata
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 -+ 2. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים (שיריץ חלק סרטי 1080P HD) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך, ווינדוס, רמקולים, מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות, זיכרון 6GB tripal channel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב, וכמובן שהטמפרטורה במחשב תיהיה נורמלית ולא חמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, שהמחשב יהיה יציב וחזק, המחשב יפעל 24/7, ואני צריך שהוא יהיה יציב ומהיר מאוד במקרים של ריבוי פעולות עם תוכנות כבדות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? …
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נייד שיהיה נייד יחסית שיהיה טוב לצפיית סרטים לאינטרנט אופיס ומשחקי RTS קלים זה המפרט שאני בניתי מHP Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב מבוסס AMD לשימושים ביתיים של אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות ושיחות בסקייפ. לפי מה שהבנתי מסך מומלץ הוא VIEWSONIC VP930 ולכן ארצה שיופיע במפרט, בנוסף בציוד ההיקפי צריך רמקולים סבירים וסט מקלדת עכבר לא אלחוטים. עדיפות למפרט מ-IQPC (קירבה לבית). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU לוח אם: ASUS P4P800 מעבד: pentium 4 2.6 זיכרון: 1.5G של טווינמוס 2x256 1x1G כרטיס מסך: רדאון 9500 פרו הארדיסק: 200G WD צורב דיוידי של LG מקלדת מיקרוסופט+עכבר+רמקולים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, זה נראה לי הפורום הטוב ביותר בשביל זה. (אם זה לא הפורום, בבקשה תעבירו) לנושא, איזה מפרט מהבאים יותר טוב לדעתכם? המחשב נועד ל-Gaming כבד כמו שאתם רואים, ולעבודה משרדית (מסנג'ר, אינטרנט וכו') שיחזיק לי עד איזה 6 שנים (אני ידוע שההגדרות לא יהיו תמיד על הכי גבוה) וישריץ לי את כל המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו על ההגדרות הכי גבוהות, חלק לגמרי. מפרט i7: מפרט i5: תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב 3000-4000₪ אני מסתכל כבר שבועיים על דגמים באינטרנט וקורא ביקורות. בכל זאת הלכתי לאיבוד ואשמח להמלצתכם ! מה שחשוב לי: מטרות: אינטרנט + יישומי אופיס + תחביב פוטושופ + סרטים באיכות (חיבור למסך tv) אחריות: 3 שנים מע הפעלה: כן ביצועים: מהיר ועמיד !! חברות: dell / lenovo / asus כמה דגמים שנראו לי אופציות: Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20200 Dell Latitude E5430 LT-RD33-6766 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21958 Asus vivobook s500ca-cj006h http://ksp.co.il/?uin=17833 Asus K55A-SX485 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12134 אשמח לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, ובכלל רעיונות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי ^^. אני צריך מפרט למחשב. המטרה שלו היא עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) אבל בעיקר משחקים (שיריץ את הטובים ביותר שאפשר), עדיף הרבה מקום לאחסון. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני לא צריך ציוד הקפי כגון עכבר, מקלדת וכו... רק כל מה שכולל המחשב עצמו. תודה רבה מראש למי שעוזר ^^.
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה על פי רוב ההמלצות שנתנו בו בפורום, הקירור הוא לאקסטרה אין שום כוונה לOC האם קיים לוח אם שיש בו BLUETOUTH או WIFI מובנה? חשוב מאוד להוריי שהמחשב יהיה כמה שיותר בלי חוטים ( הם מתעקשים על נייד ) יש רעיונות לזה? תודה לעוזרים שאלה נוספת היא האם מומלץ לקנות לוח אם עם שתי כניסות של כרטיסי מסך כדאי לאפשר שדרוג עתידי זול יותר? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤268 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2G…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה, אני בארה"ב קצת לפני פסח ואני מתכנן לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם כאלה, מחשב שיחזיק את המשחקים שיוצאים בימינו (תפקידים בעיקר) ומחשב שדרכו אני אוכל להקליט כלי נגינה ברמה סבירה (עוסק במוזיקה) כרגע יש לי ATHLON XP 2800 עם 2.1 גיגה הרץ, 512 זיכרון 160 דיסק קשיח, וכרטיס מסך NVIDIA GFORCE 5700LE אני רוצה לקנות ב500 דולר פלוס מינוס, מעבד חדש, עוד זיכרון RAM כרטיס מסך שיספק וכרטיס קול שאני אוכל להקליט דרכו... מה כדאי לקנות? והאם לדעתכם יש דברים אחרים שאני אצטרך בשביל מחשב לצרכים הנ"ל? תודה מראש, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים , סרטים , אופיס ,שירים וכו' רציתי לדעת אם כדאי לקנות מחשב מבוסס מעבד Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz או מעבד של אינטל יש לי מסך סמסונג "23
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה.. לאחרונה אני לא כל כך מתעסק בדגמים הכי טובים של חומרה. זו הסיבה שאני צריך ת'עזרה שלכם. אני מחפש מחשב לבית. זה מחשב שיחובר ברשת למחשב שכבר קיים. (המחשב הקיים חזק). המחשב שאני מתכנן לקנות הוא למטרת עבודה במסמכים, גלישה ברשת וכל מיני שטויות. עכשיו השאלה שלי איזה מפרט יכול להיות מספיק טוב בשביל לספק את הצרכים האלו לתקופה ממושכת ושהרכיבים שלו לא יתמותתו אחרי שנה שנתיים? והכי חשוב, זהו לא מחשב שאני מתכוון להשקיע עליו יותר מידי כסף. אני מדבר על אופציה עד 1500 ועדיף פחות ככה שיהיה לי מספיק כסף להשקיע במסך גם ובמוצרים נלווים שאותם אין צורך להזכיר פה אלא רק את המפרט של המחשב. חברה תודה על העזרה. עריכה: מקווה שעכשיו סידרתי את הנושא כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל הצעה למפרט מחשב שיתבסס על מעבד E6600 או E6700 (אחרי הירידה ב 22 כמובן) וכ.מסך 8800 330MB זכרון
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מחפשת מחשב שיעבוד טוב עם עריכות ווידאו (יתמוך בAVID )פוטושופ לייטרום אפטר אפקט אשמח לעזרה מה התקציב המקסימאלי?3000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יאי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת ווידאו ,ועריכה גרפית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד ל AVID LIGHTROOM PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ,לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד של lenovo עם מערכת הפעלה microsoft windows vista עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי המסך השחור ששואל באיזה מצב להפעיל תמחשב (מצב בטוח, מצב רגיל ועוד 3 אופציות). מעל כתוב שעליי להכניס את דיסק ההתקנה לעשות restart למחשב ולאחר מכן repair...(אין לי את הדיסק התקנה של הwindows איות וקניתי את המחשב עם הווידווס) ניסיתי כל אחת מהאופציות של מצב ההפעלה, אך בכך מקרה שניסיתי המחשב הציג כאילו הוא מעלה את הווינדווס אבל אחרי סיום ההטענה מופיע מסך כחול עם כמה משפטים בלבן לכמה מאיות השנייה שאפילו לא מספיקים לקרוא מה כתוב, והמחשב עושה לעצמו ריסטרט... אם תוכלו לפתור לי את הבעיה אני אודה לך עד מאוד!!! כמו שאמרתי אני צריך תמחשב למחר למשהו חשוב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברי פורום מכובדים !! אז, הגיע הזמן להחליף מחשב, בניתי מפרט של מחשב שלדעתי הוא לא רע, חזק יחסית ויכול להחזיק מעמד כמה שנים. המטרה הוא גלישה מרובה באינטרנט, משחקים לרוב(בעיקר משחקי רשת), ושאר ירקות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח, לא צריך מסך או דברים מסביב - לפניכם המחשב שבניתי, אשמח לכל הצעה לשיפור. תודה מראש ! לוח אם - Asus P5DL2 - SE --> מחיר : 560 ש"ח מעבד - CORE 2 DUO 6420 --> מחיר : 1315(פה נראה לי אפשר לרדת ברמה קצת...) זיכרונות - 2X1024 DDR 667mhz, בטח קינגסטון או משהו --> 590 ש"ח כרטיס מסך - ATI x1950pro 256mb DDR3 --> מחיר : 1150 ש"ח דיסק קשיח - WD250GB SATA II --> מחיר : 450 ש"ח צורב - NEC X18 --> מחיר : 195 ש"ח מארז + ספק כח - לא ממש משנה איזה, …
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-