עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  3. צריך רק את מה שבתוך המארז, לא כולל מסך. מחשב למשחקים, שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב הזה, כרטיס מסך טוב זכרון 4G, וזהו... כל השאר שיהיה רגיל סטנדרתי.. עד 3500 ש"ח, עם חריגה קטנה. בתודה רבה רבה יעקב. :nutty:

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, פיתוח בUnity ובvisual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - שימוש כבד Unity - שימוש כבד VMware - שימוש תדיר Blender - שימוש תדיר Photoshop - מזדמן עריכת וידאו - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיתוח משחקי מחשב קלים בUnity. רזולוזציית מסך Full HD - 24" 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  6. אהלן, אני צריך להרכיב מפרט למחשב לסבא וסבתא שלי לצרכי אופיס אינטרנט ומשחקי ברידג', לא יותר. אין צורך בציוד היקפי או מסך.. אשמח להמלצות לבניית מחשב! (אני לא יודע אם התקציב נמוך/גבוה מדי, כי אין לי אומדן מה צריך לצרכים האלה אז אשמח להמלצות..) נקודה נוספת היא שעל המחשב להיות שקט ואמין יחסית.. תודה!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיריץ גם ויסטה אולטימייט ומשחקים חדשים כמו שצריך... כיוון כללי: מעבד - E6600 כרטיס מסך - GF 8800 GTS 320MB זיכרון - 1GB X 2 אחסון - 250GB X 2 מארז - Thermaltake Armor-Jr אם תוכלו לעזור לי לסדר את העסק עם דגמים מדוייקים וחברות אודה לכם מאוד, בעיקר עם לוח (אין לי מושג מה כדאי במיוחד שאני לא הולך לעשות SLI או אובר קלוקינג) וערכת קירור למעבד + סט מאווררים (אין צורך בקירור נוזלי). תודה לכל העוזרים נ.ב. אין לי בעיה שאם זה בעייתי, שהתקציב קצת יגלוש מ-7000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיעבוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. '1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי, אני מחפש מפרט למחשב, הוא ישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב. התקציב הוא 4500, ללא ציוד היקפי. אני לא רוצה אוברקלוק. אין צורך לנצל את כל התקציב. המסך הוא מסך רחב, 22''. בבקשה תכללו במפרט צורב. כדאי שהמחשב יהיה שקט, אבל לא חובה. אין צורך במ"ה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. אם תוכלו לעזור להרכיב מפרט למחשב שישמש למשחקים גלישה ולצפיה בסרטים במחיר של עד 5000 שקל כולל מערכת סראונד5.1,מסך דק 19"+(*סמסונג/LG),עכבר ומקלדת אל חוטיים(לא חובה אל חוטיים)אני אודה לכם מאוד. =] (המחשב לא אמור לעבור OC)

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?במידה ויש הצדקה,500-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 איצנ',לא סגור כרגע על רזולציה,אני מאמין שאני ישחק ב1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי. אני סטרימר ואני מסטרים משחקים במחשב וכל זה. אני זקוק למפרט ממש טוב עד 5500 שקל שאני אוכל להסטרים ולשחק בו זמנית מאותו המחשב בלי תקיעות בשום מקום ושהכל יהיה חלק וכן שהמחשב יריץ הרבה משחקים כבדים ועוד.. מישהו בבקשה יכול לבנות לי מפרט טוב?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. שלום לכולם! אני בונה להורים שלי מפרט. השימושים שלהם הם אינטרנט, אופיס ואולי, אם הם ילמדו לתפעל אותו ממש, סרטים. מאוד סביבת חלונות, בקיצור. כרגע אני מכוון על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/, עם התאמות קטנות שלי. המטרה המרכזית - "קנה ושכח". המחשב הקודם שהרכבתי להם מחזיק מעמד מ2001 ועובד מצויין, ולכן אין בעיה בכלל לשים עוד כסף כדי שהמחשב הזה יחזיק גם לחמש שש שנים, מתוך הנחה כי אופיס לא יהפוך להיות קרייסיס. השאלות המרכזיות - אני עד היום קניתי מפנדה. יש חנויות מומלצות? השירות, כמו שאמרתי, לא פחות חשוב מהמחיר. שאלה שנייה - רצה הגורל, ויש לו עותק חוקי של XP ביתי שמעולם לא הותקן על מחשב. האם להשתמש בו או לקנות ויסטה, עכשיו כש7 מעבר לפינה ואני עובד עם ויסטה…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 6000 ש"ח.(אפשר גם בפחות) דרישות : *500 GB SSD * לדעתי 16GB ראם *שיוכל להריץ את התוכנות הבאות : Revit autodesk Rhinoceros mecneel+vray plugin Autocad אשמח לעזרה. תודה רבה ויום טוב !

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. להורים שלי יש מחשב ישן מאוד שלא מתפקד...אני מעוניין להעביר להם את המחשב שלי ולקנות חדש. הסכום המוקצב הוא בין 2500-3000 ובעיקרון לא צריך ציוד היקפי (אולי מקלדת חדשה?). ללא OC השימושים הם כלליים - בעיקר אינטרנט וגם אני מעוניין שתהיה האופציה להריץ משחקים אם כי זה לא החלק החשוב ביותר. אני מעוניין ב-4GB זכרון פנימי ומעדיף הארד דיסק של במהירות 32. המארז חשוב אבל לדעתי COMUCASE יספיק. אני שוקל לבצע את הרכישה ב-IVORI אבל נראה... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה1600 ש"ח, אולי טיפה יותר. את המחשב אני רוצה להורדות, סרטים, גלישה באינטרנט וגם קצת משחקים, לא ברמה הכי גבוהה, משהו סביר. בלי ציוד היקפי, רק מחשב ובלי צורב כי יש לי. עוד משהו, יש לי כרגע כרטיס מסך HD 3650 של SAPPHIRE, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות חדש או להשקיע יותר בשאר המחשב ולשים את הכרטיס מסך הזה.?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין להחליף מחשב ולהשאיר את 2 הכוננים הקשיחים שלי, אחד מהם 80ג'יגה בממשק IDE והשני 120ג'יגה בממשק SATA. אני זקוק למחשב חזק לשימושי אינטרנט רב , אופיס בסיסי , תוכנות תחזוקה למחשב , מעט הורדות... בקיצור: אני לא גיימר אך כן רוצה מחשב חזק לשימושים שלי+++. קיבלתי כבר המלצה על: מחנות: לוח אם: GigaByte G41M-ES2H , S775 , 1333MHz , DDR II 800 מעבד: Core 2 Duo E7500 , 1066MHz , S775 , 3MB Tray המחיר לסט זה: 905ש"ח (כיום). מפרטי: מצאתי בלוח יד 3 לוח אם חדש באריזתו...אין לי מושג מה יותר טוב מבחינת "עלות=תועלת\איכות". לוח אם: MSI , עבור מעבדי Socket 775 E2xxx ומעלה , מהירות לוח 1333mhz , ציפסט G41 הלוח חדש בקופסא , והמחיר: 300ש"ח. *** זה לא כולל את המעבד *** איזה מעבד ה…

23. Started by Alex89,

אני צריך מחשב עם כ.מסך ONBOARD פנל אודיו קימי שיהיה עדכני, כלומר לא ישן מדיי ואם אפשר תמיכה לעתיד כמו למשל DDR3 (לא חייב לכלול DD3 אבל לתמוך כן)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itzikc20,

1. מה התקציב? 4500 בנוגע לסוג התשלום אני לא יודע עדיין. 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות+ משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן מסך, מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד AMD. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא כ"כ 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן, אני רוצה לחבר את המחשב הזה ואת המחשב שלי ברשת אז תוסיפו כרטיס רשת וראוטר וכל הדברים שצריך... תודה מראש לכולם.

25. Started by katzomri,

המפרט מיועד לאחי הקטן מחשב לצורך משחקי מחשב. צריך לכלול בתוכו עכבר מקלדת וגם מסך. כאשר המסך של סמסונג. מעבד INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.