עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AsD[eyal],

תקציב : 6000 (כולל מסך) חנות באיזור הדרום משחקים כבדים לפחות 1giga ram

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  2. רק למי שמבין בבקשה תקציב 2500$ בערך אני מזמין רק מהאתר www.tigerdirect.com שימוש המחשב יהיה סרטים ובעיקר משחקים כבדים פעולה ומרוצים בלבד על האפשרויות הכי גבוהות אך הרזולוציה לא חשובה !! רמת השקט לא ממש חשובה דרוש ציוד הקפי (מלבד ההגה שהוא פריט חובה ) רמקולים 5.1 מסך 22' ומקלדת + עכבר לא דורש כונן DVD /צורב או CDROM אני מעונין במארז יפה עדיפות לצבע שחור בכל חלקי המחשב אני מרכיב תמחשב ואין צורך במערכת הפעלה כלשהיא מתוכנן OC בהתאם לחומרה(חשבתי על מארז THERMALTAKE KANDALF שבא באתר הזה עם מערכת קירור נוזליTHERMALTAKE גם ) LOGITECH G25 הגה- 234$ LOGITECH G51 רמקולים -124$ LOGITECH MX3200 -70$ BFG GTX280 -380$ XFX NFORCE 780 SLI -250$ ULTRA X3 1000W- 200$ SEAGATE BARRACUDA …

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  3. קודם, מצטער על הלחיצות שלי. פשוט משדלים אותי לקנות היום [ראשון] את המחשב. אני צריך מפרט למחשב משחקים, ללא מסך,מקלדת ועכבר. התקציב הוא לערך 2500 ש"ח אני יודע שהתקציב הוא דל וכמעט בלתי אפשרי. אך זה מה שיש לנו כרגע, המקסימום זה 2700 ש"ח דברים שמעוניינים שיהיו במחשב: - צודב די וי די - כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה - זכרון של 512מ"ב (עדיף של סמסונג) - ארדיסק 80 ג'"ב S-ATA 7200 RPM וזהו אשמח אם בתבנו לי מפרט ואם אנשים מכירים חנויות אמינות באיזור ראש העין פ"ת אשמח לקבל המלצה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by MptMib,

שלום רב, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש, לא משתגע עם המחיר וכמובן שהוא לא כולל מסך. המחשב בעיקרון למשחקים. אני רוכש מסך 22' של אוטופיה מאוולה שופס ב-1200. ידוע לי שהחברה לא ידועה אבל המחיר מפתה. מה אתם חושבים ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk תודה מראש לכל העוזרים !

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. כותרת תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. Started by Sango,

שלום , המחשב הישן שלי נשרף ואני מעוניין לקנות מחשב חדש{ללא ציוד הקפי} התקציב הוא בין 4500 ל 5000 והמטרות העיקריות הן הפעלת משחקים כבדים... זהו המפרט שבניתי באצמי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 630 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1490 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLUE 400 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 האם יש מקום לשיפור ? לא יהיו בעיות תאימות בין הרכיבים ??? עכשיו הבעיה העיקרית היא שאני גר בראשון ואת המפרט בניתי בנעה שבחיפה בגלל שרק שם יש את המארז והכרטיס מסך שבניתי... השאלה שלי היא איך ה…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by GUY550,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Damon,

שבוע טוב לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. 1. הסכום המקסימלי הוא : 4000 ש"ח ועדיף לחסוך אבל לא נורא אם הכל יבוזבז.. 2. המחשב בעיקרון הוא לשימוש בחורה בת 21 שלא קורעת את המחשב, בכללי הוא להכל, קצת משחקים בסיסיים לא כבדים מידי, אבל שהכרטיס מסך בכל זאת יריץ טוב, קצת תוכנות כמו אופיס ופוטושופ, אינטרנט, סרטים, שירים וכד'.. 3. יש לי כבר מסך 19 אינצ' רחב ככה שלא צריך מסך, לא צריך רמקולים, צריך מקלדת ועכבר. *מה שכן יש לי רמקולים שמתחברים לרסיבר קטן שבשביל לחבר אותו למחשב צריך חיבור קוקסיאלי דיגיטלי בכרטיס קול בנוסף ל- PL רגיל. 4. צריך שיהיה עם המחשב גם צורב DVD. 5. שהמחשב יהיה דיי שקט לא חייב שיהיה טוטל סיילנס אבל גם לא מרעיש כמו איזה לא י…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 (כולל חריגה אפשר להגיע עד 1200$) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים זה השימוש הכבד היחיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ...מה שהתקציב יאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כרטיס קול חשוב לי. הכרטיס הוא למען מוזיקה. אין חשיבות לביצועים שלו במשחקים\סרטים וכו'. אני משתמש באוזניות Sehnheiser HD555 בלבד 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

מחשב למשחקים, אין העדפה לamd או intel מה שעדיף מבחינת מחיר אבל לא נופל בביצועים, מעדיף כרטיסי מסך של nvidia , אבל גם זה לא סופי , כולל מסך crt פשוט 17' . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by dror_gh,

אני רוצה מחשב טוב מאוד למשחקים וסרטים בעיקר ! התקציב הוא עד 6 אלף ש"ח תודה רבה אנשים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום ויום טוב, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית ועבודה בפוטושופ (לא עבודות יותר מידי מסובכות) 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  13. 1.חבר'ה אני ממש צריך עזרה.. אין לי שווווום מוסג בבניית מחשב עכשיו יש לי תקציב ממש גדול (20 אלף ש"ח+) אני צריך שתעזרו לי לבנות מחשב מפציץ.. אלה המטרות שלי: עריכת אודיו, עריכת וידאו ומשחקים התקציב גדול אז אל תתפשרו בשום דבר המפרט צריך להיות בלי כרטיס קול ובלי מסך אל תרחמו עליי עם הכסף =) זאת הבעיה של אבא שהוא הסכים לא שלכם 2.דרך אגב יש כבר nForce 4? אם כן אשמח אם תכניסו לי למפרט את הכרטיס הטוב ביותר + 2 כרטיסי 6800Ultra ... 3.מה דעתכם על המסך הזה: Mitsubishi Diamond Pro 22 2070SB ויש לי בקשה.. אני רציני מאוד בקשר לזה ויש כאלה שיגידו שאני סתם רושם ואני רציני אני באמת רוצה את המחשב הטוב ביותר כי אם אני יכול להרשות לעצמי אז למה לא?? אל תתפרשו במחיר - אם זה טוב א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, ברזולוציה של 1900X1200 בהגדרות גבוהות, ולסרטים . אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (9) , ולא יבוצע בו אוברקלוק . רצוי שהחנות תהיה מאיזור המרכז... אפשר לנצל את כל התקציב, ולהשתדל בלי חריגות של יותר מ 200 ש"ח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  15. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בתקציב של עד 3500 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים שירים סרטים אינטרנט ומסמכים כאחד... צריך שיהיה במחשב צורב שהוא צורב גם דיוידי וגם צורב רגיל... ומקלדת פשוטה אבל טובה ... [glow=red,2,300]לא כולל מסך... לא כולל פלופי... לא כולל רמקולים...[/glow] ושיהיה רק מחנות אחת אם אפשר... בתודה מראש לכל מי שיעזור לי.... תודה! [glow=red,2,300]עריכה: לא צריך גם הרדיסק hard disk...[/glow]

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. ערב טוב! הגיע הזמן שסבא שלי יחליף את המחשב הפנטיום 4 שלפני 10 שנים. סבא שלי לא משחק במשחקים אלא רק במשחקי פלאש באינטרנט ושש-בש. הוא גם לא מי יודע מה מוריד גדול של סרטים אבל אפשרי שיהיה קצת מקום גיבוי. המחשב בעיקר לגלישה. -ללא ציוד היקפי, רק מארז קומפלט עם ספק כח וחומרה בפנים תקציב: 1,000 ש"ח אם אפשרות חריגה ממש בקטנה

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  17. אך ורק למשחקים ! בלי ציוד היקפי ! אם אפשר בבקשה לבנות לי מאתר KSP. מישהו פה פעם בנה לי מפרט נראה לי פיטר אבל הוא בנה לי אותו מחנות בצפון בכל אופן ניסתי לבנות גם וזה מה שבניתי תגידו איך הוא: אם מישהו יכול לבנות משהו יותר טוב מזה אז שיבנה לי בבקשה זה מאוד יעזור לי אני לחוץ לקנות מחשב !! תודה לכולם !! מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA 1 320 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition 1 450 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1650 דיסקים קשיחים‏ Hitachi Deskstar 160GB 1 260 צורבים‏ LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black 1 …

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  18. אנחנו מחפשים להרכיב מחשב שיוכל להריץ סימולציות -רק חישובים מתמטיים ללא גרפיקה כבדה. אין צורך בציוד הקפי מיוחד - מסך דק (17) מקלדת ועכבר - המחיר צריך לכלול הכל כולל מערכת הפעלה דיסק קשיח של 160GB יספיק לנו. כדאי שהזיכרון יהיה גדול (גם 2GB ומעלה אפשרי) מבחינת מעבדים / ליבות וכו' - אנחנו לא מבינים בזה כ"כ ולכן צריכים את עזרתכם - כל אפשרות תהיה סביר אם היא בתקציב. נשמח מאוד אם בכל הצעה יוסברו היתרונות והחסרונות. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב HTPC שישמש אותי לסרטי HD וגם למשחקים (לא כבדים) רצוי שיהיה מעבד מבוסס אינטל מהסדרות החדשות רוצוי לוח אם מבוסס הציפסטים החדשים של אינטל ( P35 או G33 ) מארז עדיף עד 600 ש"ח רצוי מארז שוכב ספק כוח כבר בחרתי: Enermax Liberty 400W המחשב אינו מיועד ל OC. נמאס לי לחכות חודש החלטתי לקנות עוד שבוע תודה לעוזרים.

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, מוזיקה, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עם הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים שמכיל: מעבד, לוח אם, זכרונות, הארדיסק, צורב, מארז אשמח גם לקבל את הכתובת של האתר שבו בניתם את המפרט תודה!

23. היי, התבקשתי לעזור לבנות מפרט מחשב ואני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך לאחרונה בתחום המחשבים אז ישר ניגשתי לכאן. התקציב הוא כ-2000ש"ח והשימושים בסיסיים: גלישה באינטרנט, עבודות בסיסיות ב- microsoft office, מוסיקה, קצת סרטים וטיפה משחקים פשוטים ( מן הסתם זה לא השימוש העיקרי ). התקציב לא כולל ציוד היקפי, ואם יש צורך ותועלת אז אני מניח שאפשר לעלות טיפה בתקציב, פשוט לצרכים בסיסיים אין טעם להוציא סתם כסף. תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 4 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.