ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
היי , אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר (מערכות מידע) אני רוצה להביא נייד 14-15 אינץ'.. לא צריך אותו למשחקים כבדים... גלישה באינטרנט וסרטים פה ושם.. אני אקנה אותו מארה"ב מ BESTBUY .בגדול מה שחשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד ושהאחריות שלו תתפוס בארץ. מבחינת תקציב עד 600-700+-$. לא מבין כ"כ במפרטים שלהם ככה שלא יודע מה לבחור.. זה העמוד של הלפטופים בבסטביי: http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000 על איזה דגם אתם ממליצים? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית מחשב נייד ויש לי התלבטות בין מספר מחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. השימוש של המכשיר יהיה בעיקר לצפייה בסרטים (חיבור hdmi) וללימודים (תוכנות כמו מאטלאב וכו'). טווח המחירים נע בין 600 -750 דולר. המחשבים שעד עכשיו מצאתי הם: Toshiba - Satellite 15.6" Laptop - 8GB Memory - 750GB Hard Drive http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Champagne+Silver/5559896.p?id=1218660314851&skuId=5559896#tab=overview Sony - VAIO E Series 15.5" Laptop - 6GB Memory - 750GB Hard Drive http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+E+Series+15.5%26%2334%3B+Laptop+-+6GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד לא חזק מידי ולא חלש מידי, שמשחקים בסיסיים יעלו עליו כמו football manager וcod 7. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה 3800 שקל * גודל המסך -15.6" *זיכון- 4GB אם אפשרות להוספה *כרטיס מסך - כרטיס מסך שיעלה את המשחקים הללו (football manager, cod 7). * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI, שלוש חיבורי USB, אוזניות. * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 500GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן וינדוס 7 בעברית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות כלליות נוספות: אחריות ל3 שנים - מאוד חשוב חשוב לי שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אמור להריץ סרטים ולשמש לגלישה עם זמן סוללה ארוך לניידות מקסימלית , המלצות יתקבלו בברכה. הנה מספר אופציות שבדקתי http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789352
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין בעזרה לבחירת מחשב נייד, אני צריך שהוא יהיה רב-שימושי, יש לי חבר שיביא לי אותו מארה״ב בתחילת החודש, פירוט לפי ההוראות בחוקי הפורום: 1. תקציב מקסימלי: 900$ א) העדפה לפחות מהתקציב המקסימלי, ב)העדפה לא לחרוג מהסכום בכלל. 2. שימושי המחשב: א) משחקי מחשב באופן מזדמן, משחקים לדוגמא: COD,DIABLO 3, ועוד. ב) צפיה בסרטים באופן תדיר, כל תוכני הסרטים גם HD. ג) גלישה באינטנט באופן תדיר. ד) שימוש ב WORD ודומיו באופן מזדמן, 3. העדפה למסך של "17 או יותר, ושיתמוך בגרפיקה בין בינוניות לגבוהות 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חשוב שאורך הסוללה שלו יהיה טוב כי לא תמיד המחשב יהיה באזור חשמל, אני נוסע די הרבה, אבל אני מבין שככול שאני ישתמש בו יותר לדברים כבדים ככ…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב או טאבלט שישמש אותי כמחברת חכמה בלימודים. נתקלתי במספר מכשירים שנראים לי מאוד מתאימים אך בטווחי מכירים שונים ומשווקים שונים. הצרכים שלי: זיכרון: לפחות 50GB פנוי לא משנה SSD וא HDD. מסך: FHD מומלץ IPS בגודל של 13.3inch או 14inch. משקל: קל ככל האפשר אבל אני מתפשר פה. מעבד: חזק יחסית I3 לפחות. ראם:4GB לפחות. המכשיר כמו שאמרתי מיועד בשביל לימודים והעיקר שלי יהיה שימוש במסמכי office וספרים אלקטרונים אבל גם משחקי אינדי ברמה של limbo למי שמכיר. מה שחשוב מאוד זה שהסוללה תיהיה בסביבות ה10 שעות ללא טעינה ומומלץ אף יותר. כמו שאפשר להסיק אני מעוניין במכשיר מבוסס windows 8 pro אל תשאלו למה זה פשוט עניין של נוחות. מצאתי מספר מכשירים שמתאימים לצרכים שלי פחות או יותר.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים החלטתי לשדרג ולהיפרד מה-HP Pavilion ששירת אותי נאמנה ב 6 השנים האחרונות מכיוון שמאז (שנת 2007) לא התעדכנתי כלל בכל הקשור לעולם הניידים - אפשר לומר שאני די חסר אונים בקשר לבחירת נייד חדש... הבנתי שחברת Intel טבעה את המושג "UltraBook" על מנת לעודד את היצרניות לייצר מחשבים העונים על הקריטריונים: מבוססי מעבדי אינטל בעלי צריכה נמוכה של חשמל, וכתוצאה מכאן חיי סוללה ארוכים משקל נמוך עיצוב דק ועוד... טוב... אז החלטתי שאני רוצה לקנות "UltraBook"! מסך בגודל 13.3, מתוך מבחר האולטרא-בוקים הקיימים העיניים שלי נתפסו על ה- Asus Zenbook UX32VD ראיתי שתמורת כ-5,500 ש"ח אקבל מחשב עם סקס-אפיל מטורף, במשקל של 1.4 ק"ג, עם מעבד i7, מסך full-hd ועוד... אפשר לומר שכבר הייתי ב…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קודם כל אני מתלבט לגבי גודל המסך, 15 אינץ' או 14. אני מתחיל ללמוד באוקטובר תעשייה וניהול אבל לא ניראלי שאצטרך את המחשב איתי במכללה. איזה גודל אתם ממליצים לי לקחת? מניסיון אישי כמובן. לגבי המחשב, אני רוצה שיהיה חזק ביותר ויספיק ל4 שנים לפחות. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, סרטים לימודים וכאלה (לגבי משחקים- לא צריך שום משחק!) * גודל המסך? כמו שאמרתי לכם מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי אני לא ממש מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? ברור שמעדיף שלא יהיה כבד מדי, למרות שהמחשב לא יצא מהבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישות מיוחדות * כונן אופטי…
-
- 20 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב לגיימינג ממוצע ... אני מציע שמעבד יהיה 8200 או 8400 של סדרת C2D... אגב מחשב רק חלקים פנימיים בלי רמקולים ומסך וכו... תנו הצעות בבקשה ... חנות שתיהיה קרובה למרכז... עדיך סביבת תל אביב
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, אני טס לדרום אמריקה ורוצה למצוא מיני מחשב נייד זול ואמין.. לתמונות סרטים וסקייפ בבדיקה שעשיתי ראיתי שהמחירים הנמוכים ביותר נעים ב1000-1200 ש"ח בקניות קבוצתיות. השאלה היא בין בערך 4 חברות שמציעות מחשבים בטווח הזה על מה ללכת כדי לקבל כמה שיותר אמינות וביצועים כמה שיותר סבירים... יש שם: Hp asus packard bell toshiba בנוסף אם יש לכם טיפ למשהו שחייב להיות שם/ שכדאי להיזהר שיהיה שם... אשמח מאוד לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בחרתי מפרט, אבל הבנתי שה I3 מהסדרה הזאת לא מומלץ ועדיף לקחת במקומו AMD באותו מחיר (500-700) השאלה איזה מעבד ולוח אם כדאי לקחת? זה המפרט מעבד Intel i3-3220 - Tray פתרונות קירור למארז קירור מסדרת Alpine של חברת Arctic לוח-אם לוח-אם בעל ערכת שבבים H61 מבית Gigabyte/ ASUS/ Asrock/ MSI זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3 דיסק קשיח Samsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3 צורב LG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 מארז מארז של חברת Compucase/Antec/CoolerMaster ספק כח ספק 500W מבית Seasonic / FSP / HEC / Antec / Corsair / Enermax סה"כ 3220 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לשימוש של אינטרנט , סרטים, מוסיקה, WORD וקצת משחקים אני צריך עזרה בבחירת המעבד ( שיהיה של אינטל) והלוח אם ( שיהיה של אסוס) צריך שיהיה כרטיס קול ורשת מובנים כרטיס מסך אני צריך בשביל משחקים כמו פיפא לא רציניים יותר מזה...( של 256 מגה או 128 לפי מה שאתם מבינים) כל השאר אני כבר יודע לבד מה לבחור. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אוקי קנו לי אתמול מחשב חדש AMD athlon xp 1500 כרטיס מסך:S3GraphicsProsavage 1.33 GHZ 224 RAM עכשו בגלל שהוא לא משו..אבא שלי רוצה עכשו לשפר לי את זה אני צריך המלצות ומחירים בקשר לשיפור לא מחירים גבוהים מחירים בינוניים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לצרכים הבאים: 1. שיתוף קבצים. 2. אינטרנט. 3. office. 4. צפייה בסרטים דרך הטלויזייה. 5. משחקים פשוטים - אני לא שחקן כבד. בנוסף, יש לי במחשב כבר את הרכיבים הבאים שעדיין שמישים: 1. דיסק 80 ג'יגה לא SATA בן מספר חודשים. 2. צורב DVD. 3. כרטיס מסך 5200 - נראה לי שהוא מספיק לתרכים שלי. אני מחפש מקסימום יחס עלות תועלת. חשוב לי אמינות וכן תאימות בעיקר לצפייה בסרטים - יציאות אודיו וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מי מבין המפרטים הבאים הכי טוב הנה מה שאני צריך מהמחשב מחשב חזק שיכול להריץ את 3ds max 2010 ואת call of duty 5 ו\או 6 אין לי מושג כמה bit כדאי הנה מפרטים שמצאתי 1 מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 710 (2.6GHz) - BOX ¤688 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 זיכרון: [..] OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5 - VALUE EDITION : OCZ2V8002GK ¤134 כרטיס מסך: [..] Geforce 9600GT 1GB DDR2 DUAL DVI - Retail ¤436 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤277 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤271 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 דיסק קשיח:…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא צריך מסך.. אז חשבתי על אלה: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤716 לוח אם: ASUS M2N-SLI DELUXE ¤734 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1726 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530 כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B - BULK ¤106 מארז: COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤305 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 WITH HEATPIPE COOLING TECH FOR …
-
- 11 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל בהרבה... אז קודם כל מה שאני משאיר זה: שתי דיסקים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA זכרון 1024Mb DDR מאוורר למעבד של זלמן כרטיס רשת כונן 1.44 צורב ואולי גם מארז. אני צריך עזרה רק בבחירת מעבד, לוח וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אוברקלוקינג, אינטרנט, ומשחקים כמו קאונטר סטרייק (כל הגרסאות), סוואט4, GTA SA, NBA2005 וכדומה...
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט בסכום של 4000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לתוכנות ומעט למשחקים חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה עם זכרון של 256 מגה בייט ושהמפרט גם יכלול מסך דק . תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ב4000 ש"ח למשחקים לא כבדים מאוד די פשוטים כמו הוקי 2006 וNBA 2006 וככה רק לשנים הבאות 2007 2008 וכו' והחלטתי לבחור במעבד Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE שהוא אמור להיות טוב מאוד למשחקים וכאלה דברים אבל אני צריך הצלמה לשאר חלקי המחשב כמו למשל זיכרונות אני צריך לדעת אם AMD תומכים בDDR II או לא כי אם לא אולי עדיף ללכת על אינטל ולא על AMD מה אתם אומרים וגם אניט צריך המלצה ללוח אם של AMD אבל רק מKSP.CO.IL שם אני קונה אז תבדקו שיש את הלוח אם שם ואני צריך שהוא יוכל להפעיל את הכרטיס מסך 7600 GT
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי תגידו מה דעתכם חברה: Intel Core 2 Due E6400 2.13GHz 2MB Box Asus P5W DH Deluxe / Asus P5B Deluxe G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHz Dual Channel 4-4-4-12 Western Digital 250GB 7200 RPM 16MB S-ATA II Gigabyte GeForce 6600GT 256MB PCI-Express RaidMAx Scorpio Silver 400W האם יש לכם מפרט טוב יותר להציע לי? מה בקשר לכרטיס מסך? אני יוכל גם להתפשר על 160GB דרך אגב.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש באתר וקיבלתי המלצה חמה מאוד על איכות האתר וכותביו. אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח בלי מסך וציוד הקפי. אני צריך מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, מארז+ספק, קירור במידת הצורך, דיסק קשיח וCDROM/צורב. שאלה נוספת שתשמע לכם די מטומטמת, מה החשיבות בתמיכה ב DX 10, המשחקים הקרובים שיצאו לא יתמכו יותר ב- DX9c? והאם מומלץ לעשות OVERCLOCKING למערכת? נ.ב. אני גר באשדוד ואני מעוניין לרכוש את המחשב בIVORY, לאור נסיונכם, האם הרשת הזו אמינה או שיש לכם המלצה טובה יותר מבחינת מחיר ואיכות. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש סוף סוף אחרי איזה 4 שנים ואני צריך קצת עזרה מכיוון שבזמן האחרון לא ממש עקבתי מקרוב אחרי כל מה שקרה טוב התקציב הוא 4700 מקסימום(כרגע זה יצא 4600 אבל גם זה הגזמתי קצת) ואני לא צריך זיכרון או מסך או כל ציוד היקפי אחר וכל שינויים שאתם מציעים לי צריכים להיות מהחנות KSP זו החנות היחידה הזמינה לי כרגע. זה מה שיצא לי כרגע: Price list updated 09-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Pri…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-