ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זה מה שהרכבתי. האם שווה בכלל להשקיע בכרטיס קול? זהו מחשב לשימוש מעורבב אני לא הכי גיימר יותר לצפות בסרטים ולמשוע מוזיקה אבל זה לא אומר שלא משחק. איך זה נראה לכם? מה שאני לא יודע לבחור זה ספק כח ומארז. מעבד - 980 ש''ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם - 555 ש''ח P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרון - 240ש''ח 2GB Kingston Value כרטיס מסך - 860ש''ח 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח - 299 ש''ח 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס קול - 290 ש''ח Creative X-Fi Xtreme Audio - 1 Year Warranty צורב - 150 ש''ח DVD±RW GSA-H55NB x20
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איזה מעבד הכי מתאים לצרכים שלי.? אני צריך שני מעבדים שיעבדו ב-SMP כמו כן איזה כרטיס מסך כדאי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב, הנה מפרט שאני רוצה: Intel Pentium D 2.8 #915 GIGABITE - 965P-S3 Kingston 1024 mb DDR2 667Mhz Western Digital 250 GB SATA 2 16 mb חוץ מזה אני רוצה צורב DVD מארז וכרטיס מסך שעדיין לא חקרתי מספיק לגביהם... אשמח לביקורת לגבי חלקים שבחרתי וגם הצעות לגבי חלקים שעדיין לא, תודה וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג מחשב לאחותי... לשדרג רק את הCDROM וה כונן הקטן אני הולך להשיאר. אני לא צריך משהו ל משחקים כבדים או ל O.C, בעיקר אינטרנט סרטים וזהו. מה שאני חושב שעדיף AMD הם יותר זולים והביצועים בסביבת המחירים לעומת PENTIUM יותר טובים. אני לא מעודכן כולכך במה שקורה בשוק המעבדים והלוחות מה כדאי מתי תהייה נפילת המחרים הבאה, כל זה אני סומך אליכם שתתנו לי את המפרט הכי טוב. נ.ב אני מרכיב את המחשב כך שחסכתי עוד 200 ש"ח. זה החלקים שאני צריך: מעבד- AMD או PENTIUM לוח אם בהתאם למעבד - חובה שיהיי אליו כ.קול ו כ.רשת, בשום פנים ואופן שלא יהייה אליו כ.מסך. כ.מסך - לא משהו, כולה ל סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד. דיסק קשיח. מארז - לא איכפת לי יפה לא יפה אם תאורה בלי שיהייה זול אבל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD - משחקים לדוגמה: DOTA 2, משחקי אינדי (SMB, LIMBO וכו'), פה ושם משחקי AAA - רזולוציה: 1080P - הגדרות: לא משנה, רק שיעבוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, HDD/SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל עד בינוני למעבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אפשר לפצל לכמה חנויות, גר בירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחו…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי asus n550jk ראיתי את המוצר הבא http://www.amazon.com/ASUS-TAICHI-Suit-Tablet-Laptop/dp/B00BD7UL5I#cm_cr_dpwidget אני צריך משהו כמו זה למחשב שלי השאלה אם זה מתאים למחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הנ"ל הומלץ ע"י חבר. 1. אני צריך כרטיס מסך שיש במלאי של TMS אשר שווה +- לביצועים של הASUS 6670 http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6670DI1GD3/ 2. אם יש משהו אקוטי שצריך לשנות אשמח לשמוע. 3. ממה שהבנתי TMS זאת חברה שבסך הכל ממליצים עליה בפורום כאן. הבנתי נכון? *אני לא גיימר ולא מתכוון להשתמש במחשב מעבר לסרטים אינטרנט ועבודה עם הרבה מאוד חלונות במקביל וכל מיני תוכנות כבדות(לכן יש צורך ב8GB זיכרון פנימי) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הכל התחיל מזה, שהייתי צריך תמיכה בקבצי וידאו h265 10bit 1080p, מפה לשם, הגעתי למצב שאני רוצה מפרט שיוכל גם לתת לי מענה למשחקים מידי פעם (רוב הזמן אני רואה סרטים, אנימה, סדרות), אין לי דרישות גבוהות, ולא רץ אחרי משחקים חדשים, ושירוצי באולטרה וכו, רק שיוכל להעביר את הזמן מידי פעם. המפרט אותו אני רוצה לקנות: Cpu: core i3 6100 tray Ram: 2x 4gb ddr4 2133 SSD: Intel 535 120GB HDD: WD Black 1TB Mobo: Asus/Msi B150 כי 110 ממש מוגבל Cpu cooler: Arctic freezer i11 Case: Antec ISK600M-400/500 הוא כולל ספק מסדרת VP המסך שלי הוא 24״, dell 2412 ברזולוציה 1080 על 1200, ככה שהמקסימום שאשחק בו זה 1080P יש מצב הקירור שבחרתי קצת מוגזם. לגבי כרטיס מסך, רציתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת בבקשה מהו הלוח האם הטוב ביותר שאפשר להסיג ב1500 שקל אני אבל לא אהייה מוכן לשמוע הצעות בקשר ללחות אם כמו גיגהבייט אני מוכן לקנות רק מהחברות של "אינטל" ו"אסוס" בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם :s05:
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מומחים יקרים שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך ולוח אם. איזה משתי לוחות האם הבאים יותר טוב ולמה? (המחיר כמעט זהה) GIGABYTE - G1975X s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X ASUS - P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=981&modelmenu=1 איזה משתי כרטיסי המסך הבאים יותר טוב ולמה? (שוב המחיר כמעט זהה) ASUS - Radeon X1600XT Silent 256MB, DVI, VIVO, PCI-E פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&…
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם למעבד 3200+ AMD 64BIT עם VENICE CORE אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף אבל בכל זאת לעשות אוברקלוק טוב למעבד.... אני יודע שDFI LAN PARTY NF4 מעולה אך הוא יקר מאוד בשבילי ואני גם מתכנן על כרטיס מסך AGP אז זה לא יתאים.... שמתי עין על לוח של GIGABYTE שנקרא GA-K8NSC939 , עם FSB1600 האם זה משנה?והאם הוא טוב לאוברקלוק ועד כמה הבדלים יש באוברקלוק בינו לבין DFI??? והGIGABYTE הוא NFORCE3 250GB האם הוא הרבה יותר נחות מNFORCE 3 ULTRA??? חוץ מזה אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך חזק של LEADTEK 6800GT וזכרונות של GEIL עם גופי קירור וCL2.5 בתזמונים... אז מה דעתכם ??? אודה אם תוכלו לענות לי על השאלות הדחופות כי אני מתכנן לקנות ממש בקרוב ומעוניין לעשות אוברקלוק בת…
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC ....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי מתמטיקה ואני זקוק לעזרה בבחירת המחשב (יכול להיות שבהמשך הלימודים גם אשלב מדעי המחשב). שימושים עיקריים: הלפטופ ישמש בעיקר ללימודים (הרבה שימוש באופיס והרבה קריאה) ולצפייה בסדרות/סרטים. כנראה שבשלב מאוחר יותר גם תכנות. מה חשוב לי: -חשוב לי שהמחשב ישקול כמה שפחות (פחות מקילו וחצי), מכיוון שלרוב אני מתכנן ללכת ברגל ללימודים. -גודל המסך באיזור 13 אינץ׳. -חשוב לי גם שהמחשב ייראה טוב. -כמובן שהכי חשוב שהמחשב יתאים לשימושים העקריים, יהיה מהיר ושישרת אותי נאמנה. -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. -חיי סוללה ארוכים ככל הניתן. תקציב: התקציב שלי נמצא באיזור ה4-4.5k. מיקום: אני…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי התלבטות מאוד עמוקה... האם לרכוש את הסמסונג Q330 I5: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6004 או את הדל ווסטרו 3450 I5 : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm אשמח לעזרה בנושא תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. אגיד תחילה שאני מתכנן לקנות את המחשב בארצות הברית - אז אם מישהו מכיר מקום טוב בלוס אנג'לס או באינטרנט שאפשר לשלוח לדוד שלי הבייתה בלוס אנג'לס אשמח מאוד לטיפים. דבר שני התקציב שלי מוגבל ל3000 ש"ח (שהבנתי שבארצות הברית אפשר להביא מחשב מצוין במחיר הזה) מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות חשוב מאוד (אני עובד הרבה עם לייטרום כך שחשוב לי איכות המסך) והכי חשוב לי זה מחשב מהיר. * גודל המסך עדיפות ל-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה במסגרת התקציב * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קי…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום שלום. אני חייב להודות שהפורום הזה ממש ממש עוזר לי אני רוצה להודות לכם בזמן האחרון ההורים שלי מבקשי ממני מחשב לסלון - אז החלטתי לפנות אליכם. [בגלל שבטרד הקודם שלי עשיתי טעות במה שיש לי.. -פתחתי חדש] OK אז מה יש לי: XP MEDIA CENTER מארז מעבד P4 3.0GHz Socket 478 HDD WESTERN DIGITAL 80GB Gigabyte ATI 9700PRO 256MB AGP -- עכשיו פעם שעברה הציעו לי לקנות רק את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3850 אני לא מבין בעיקרון איך זה יעבד כ HTCP? ואיזה לוח אם אתם מציעים ? והאם אפשר להקליט לHTPC מוידאו עריכה: מה אתם אומרים על התגובה ה\את ב ZAP [br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 11:18:22[מצטער על ההקפצה פשוט אף-אחד לא עוזר לי]תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אמא שי נוסעת לארהב החודש והיא קונה לי מחשב אז ככה אני תריך מחשב משם בתקציב של 1300 $ כולל ציוד היקפי אפשר לחרוג מהתקציב במקסימום 100 דולר אבל בבקשה תנסו להשאר במסגרת התקציב תודה רבה לכל העוזרים... המפרט מיעוד למשחקים ו oc אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אמא שלי טסה לאמריקה בשבוע הבא ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב שיתחבר למקרן עכשיו מצאתי מחשב שהוא גם מדיה סנטר מקליט אבל הבעיה שלי היא שלא נראה לי אני אוכל להקליט ממנו בגלל המוגבלות של המערכת קולנוע[הDVD ממש פשוט ונראה לי יהיה בעיה] זה המחשב: http://www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion-Media-Center-Desktop-PC-M8200N/sem/rpsm/oid/192790/catOid/-12962/rpem/ccd/productDetail.do עכשיו למקרה שאתם צריכים מידע גם חח המקרן הוא PLV Z5 סניו 720P הDVD [שהוא נראה לי הרסיבר] אין לו כזה דגם כרגע היס מחובר אליו בשביל קול והיס מחובר גם למקרן [אני לא ראיתי איך הוא התקין אבל נראה לי פשוט חיבור הוידאו הרגיל צהוב אדום לבן אדום לבן חיבר לDVD ותצהוב למקרן] עכשיו אני יודע שלDVD יש קומפוז…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם... אני מחפש מחשב נייד עד 10,000 שקלים. המחשב לא חייב להיות בעל זמן עבודה ממושך ללא חיבור לחשמל, אבל הוא חייב להיות בעל מעבד וכרטיס מסך טובים מאוד. אני מתכוון להפעיל אליו תוכנות לסירטוטים כמו autocad וכו... וגם להפעיל אליו משחקים. המשקל וגודל מסך לא ממש מפרעים אבל היתי מעדיף שתיהיה לו יכול תלת מימד. חשוב לי גם נוחות המקלדת (מלאה), פשוט כי זה המחשב הנייד הראשון שאני הולך לקנות. בדקתי וראיתי שיש מחשב asus g53j שעבר ביקורת באתר וקיבל ציונים טובים, אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבניה של אסוס, והיתי רוצה אולי מחשב יותר חדיש... למרות שאני יודע שישן לפעמים עובד טוב יותר מהחדש (פאשלות בבניה או דברים כאלה) מודה מראש על העזרה שתביאו.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה זמן המחשב האישי שלי שבק חיים ( אחרי איזה 10 שנות עבודה ) והחלטתי לעשות רכש מסוג שונה, לרכוש מחשב נייד לצערי אני לא ממש מבין במחשבים ניידים ( כמו לדוגמה אני לא יודע אם אפשר להרכיב לזה מפרט ) ובכללי אין לי את הידע בבחירת מחשב לפי הצורך שלי בעקרון הצורך שלי הוא: - כונן זיכרון גדול לספרית המוזיקה - יכולת להריץ משחקים כמו WOW, מנג'ר ובעתיד דיאבולו 3 - שיהיה חלק מבחינת עבודה, לא רוצה שיתקע לי המון זמן בהפעלת קובץ או תוכנה - שיריץ סרטים בצורה מצוינת - שקט זה בעקרון הדברים שבהם אני מתעניין בכללי אני מקווה שהמחשב יספיק לי למספר סביר של שנים ( לצבא וללימודים שאחריו ) התקציב שלי הוא סביבות ה4000 ושיהיה מדגמים של חברת LG תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. בגדול אני רציתי שהמחשב הזה ישמש לי גם ללימודים אבל אני בסוף מתחיל ללמוד רק בעוד שנה, אז אני מקווה שהמחשב יחזיק עד אז P: בכל מקרה אני קונה מחשב כי צריך בבית עוד אחד ורצוי שיהיה נייד כי אין מקום לעוד נייח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, סביבות עבודה של תכנות (אבל זה בעתיד הקצת יותר רחוק) * גודל המסך? לא משנה לי, רק שלא יהיה קטן מידי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי להסחב איתו במהלך היום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם יחזיק בסביבות 5-6 שעות ביום ללא חיבור לחשמל נשמע לי טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא כ''כ מבין בזה... * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תקציב: עד 4000 שח. עדיף פחות. :-\ מסך: 15 אינטש לא מבריק. שימושים: * גלישה ואופיס * צפיה בסרטים * VMWare (מעט מאוד) * פוטושופ * Google Sketchup (זה עריכת 3D) * משחקים קלים מעדיף Lenovo או-Dell, ומעדיף לא toshiba או-HP. ...ותודה על כל עצה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-