עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מחשב נייד בתקציב עד 5500 שקלים לטובת עיצוב גרפי ב: 1. Photoshop 2. FreeHand 3. InDesign 4. Illustrator תודה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  2. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמוע מוזיקה,ופה ושם משחקים לא צריך ציוד היקפי ולא מתוכנן OC ,שיהיה שקט

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by Pease Brother,

צריך מפרט בסביבות 6000 לא יותר לא צריך כוננים אופטיים ולא צריך ציוד הקפי מארז לא הכפת לי איזה המפרט הוא בעיקר ל BF2 והרכבה בחנות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alias,

אני לא יודע איזה סוקט לקחת אז אני צריך 1 אחד 939 ואחד 754 התקציב הוא 4500 בלי מסך מקלדת ועכבר וצריך המלצה על מסך טוב 17 אינצ(crt)

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  5. אני צריך עזרה ועצות בנוגע למפרטי מחשב אשר בתקציב 2400 למחשב למשחקים כמו HALO 3 GTA IV ויריץ את המשחקים אלו חלק.בעיקרון מחשב רק למשחקים אני ממש הודה למי שיתן לי מפרט של מה שביקשתי וגם יתן לי הצעותבנוגע למחשבים מסוג זה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

אז ככה, הרגע חזרתי מארה"ב עם 550$ שזה בערך 2,400 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב עדין אין אבל אני חושב משהו כמו עד 5,000 או 7,000 ש"ח!(לא כולל מסך) המטרה העיקרית שלי: עבודה ומשחקים. עבודה הכוונה, יפעל הרבה, הרבה הורדות, וכו'... משחקים הכוונה: שיפעיל משחקים חדשים על הגדרות טובות וירוץ חלק. סנתיים אני חושב על הדברים הבאים : מעבד :אני לא סגור על איזה חברה (AMD או אינטל) זיכרון : 512 זה פשוט לא סוחב בשבילי, אני מחפש משהו כמו 1GB - 2GB (אפשר גם 1.5GB) כ. מסך : כרגע אני לא עוקב אחרי הכרטיסים החדשים שיוצאים אז אני ישמח לקבל עצות הארד דיסק : אחרי שהיה לי 40GB ATA הארד דיסק אני מחפשמשהו גדול ומהיר ! כרגע אני חושב ש250 - 300 GB יספיקו עם 16MB CHECH צורב : אני מחפש צור…

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by Chymes,

אוקיי, דיברתי עם המפקדים ואמרו לי שאם אביא מחשב יאשרו לי אותו. אז אחרי התלבטות ארוכה בין מחשב בנייד למחשב שולחני, החלטתי להביא מחשב שולחני. למה? מחשב שולחני הרבה יותר חזק ואינו דורש חלקים מקוריים. בנוסף, הוא פתוח לשדרוג וגם הרבה יותר קשה לגנוב אותו. אז אני צריך 4 מפרטים. כן, קראתם נכון, אני צריך 4 מפרטים. המפרט הראשון למחשב מבוסס AMD עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. ושני מפרטים למחשב מבוסס אינטל, הראשון עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. אני מבקש מסך LCD איכותי או מסך CRT איכותי. אל תתנו לי זבל. תקציב: 5,500 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי. (מקלדת, עכבר, רמקולים) עריכה: ובשום פנים ואופן אל תתנו לי מפרט מפנדה או KSP או מכל חנות סוג ג' עם מחירים נמוכים באופן חשוד. אני רוצה מפרט מנועה או זי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Zimer,

אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. [glow=red,2,300]התקציב לא כולל ציוד היקפי![/glow] המפרט הוא מפרט למשחקים [רשת ורגילים] מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC2 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מארז: sunbeam transformer black אני צריך תגובות על המפרט אני רוצה מחשב שלא תוך חצי שנה כבר שום משחק לא יעבוד עליו בגלל זה יש את ה4 ליבות ו8800

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Michael101,

הי, יש לי מחשב נייד של ASUS A52J חדש שניקנה לפני חודשיים, המחשב הזה משמש אותי כמחשב נייח כלומר רוב הזמן פועל ודולק למרות שהשימושים שלי בו זה לא למשחקים אלא רק לסרטים HD ואינטרנט. רציתי לשאול מה דעתכם, האם אני צריך לקנות משטח קירור? אם כן מה אתם ממליצים לי? תודה ~!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום כולם! אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב המדובר, הכי קריטי זה WI FI המחשב נועד לטיסה לחו"ל השימושהמרכזי יהיה צפיה בסרטים גלישה באינטרנט פש ושם משחקים (אם הוא יאפשר) כמו כן לחנות שאתם ממלצים ממנה עדיף שהמחשב יהיה במלאי מידי כי אני צריך אותו ליום ראשון הקרוב בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by Lyoko,

אני מעונין בנטבוק נחמד, שלא יהיו עליו פרחים, שהמסך לא יהיה מבריק, (משתקף).. שיגיע ללא מערכת הפעלה אם יש דבר כזה... אני ממש לא צריך, אני מתכנן להתקין לינוקס כלשהו... אם יש כזה אטום כפול ליבה, עם 2GB זה יהיה מצוין! מה עם כרטיס מסך NVIDIA ION? כל זה אפשרי בתקציב של 1200? אם אין 2GB אפשר להוסיף למחשב עוד 1GB לבד? מעוניין בDell אגב, מתרחק מHP

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום אנשים, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מחשב נייד שייקנה בניו יורק ולכן יש להתייחס למחיר בהתאם. הצרכים שלי בעיקרון הם: אופיס, סרטים, אינטרנט אלחוטי, תוכנות התכתבויות כמו ICQ מסנג'ר וכו'. כמו כן אני מעוניין שלמחשב יהיה נפח הרד-דיסק מכובד כיוון שהוא ישמש כמו שציינתי לראיית סרטים, דבר שני שיהיה לו מסך דיי גדול ורחב וכמו כן יציאת Svideo. דבר נוסף שעל המחשב להריץ זה משחקים, ולכן הוא צריך לכלול כרטיס מסך כמה שיותר חזק אך בלי פשרות לגבי שאר מרכיבי המחשב שכתבתי לעיל, אני מוכן להתפשר אפילו אם צריך על ביצועי המחשב במשחקים אך לא על שאר המרכיבים החומרתיים שכתבתי לעיל'. תודה מראש Nachum987.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by DimRah,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים שיריץ BFBC2 סביר, צפיה בסרטים HD 1080p, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיוכל בהתאם לצרכים האחרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, DVI * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB מהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? חייב צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי ביותר! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה כמה שיותר איכותית בהתאם לצרכים בהתאם לתקציב. תודה רבה לכל העוזר!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, אך גם שאר השימושים. * גודל המסך? בסביבות 12" * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן, לפחות 5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה לי שבגודל הזה לא קיים. * כונן Bluray? בשמחה אך לא נראה לי שקיים. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. שלום אני לא מבין שום דבר בתחום מקווה שתעזרו לי אני צריך נייד בשביל לחבר לאינטרנט ולהוריד דברים באימיול ובנוסף לצפות בסרטים ולצרוב DVD וגם לשחק במשחקים. תגידו לי איזה משחקים אפשר לשחק עם נייד כי הבנתי שהכ.מסך הוא ממש מעפן הכוונה במישחקים... איזה סוג פחות או יותר אני אוכל להריץ על הנייד. מקווה שתעזרו לי וחשוב שיהיו לו פיצ'רים חיוניים ומועילים.... תודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by BlackSheep,

בגלל שלא נראה לי שאפשר להוציא משהו כבד למשחקים בתקציב הזה אז אני הולך להשתמש בו למוזיקה וסרטים בעיקר. אם יש מצב להוציא כאן משהו למשחקים, מברוק. רק בקשה - שיהיה עם כפול ליבה. עריכה: חשבתי על זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by בזיק2,

לצורך הרצת orcad דרוש שיהיו למחשב ביצועים גרפיים טובים. לכן דרוש שיהיה כרטיס מסך שאיננו onboard. כמו כן שיהיה קל (עד 2.5 ק"ג ואם אפשר פחות), לא צריך כונן אופטי, מעבר בתדר 2.4 גיגה ויותר, זיכרון של 4g ואפשרות ל8g. ראיתי בזאפ את שני המחשבים הבאים: Dell Vostro 3500 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 Dell Inspiron N3010 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 כמו כן מוכר בחנות כלשהי הציע את samsung r580 ואת del studio 1558 - 5900 אודה על המלצות ודעות

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!! ** מצטער אבל הייתה לי בעיית אינטרנט והוא פרסם פעמיים אפשר למחוק את הפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Niseg,

תקציב 3000-6000 שקל - לא בטוח אם כדאי לבזבז כלכך הרבה * מטרות המחשב? משחקים רצוי שחדישים כמו skyrim וגם ישנים על אמולטורים ומשחקים שהורגים את המעבד (dwarf fort ו minecraft למשל) בגלל זה מעבד אינטל עדיף בגלל יכולת הsingle thread שלהם. * גודל המסך? לא משנה 15.6-17 הרזולוציה עדיף 1080p+ קטן זה די יתרון * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי סוללה גדולה וזמן סוללה טוב כשלא משחקים משהו כמו 3 שעות במשחקים אני יכול להתפשר להיות מחובר לשקע. זה לא הכי קריטי הוא לא הולך להיות פרופר נייד אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI,USB3 * בלוטות? לא פקטור אבל רצוי (גם ככה כולם מגיעים עם BT) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by ranyr,

עמכם הסליחה על כפל ההודעות (אולי האנגלית שלי משובשת מדי להבנה...) המחיר לקניה בארה"ב, בתקווה, במבצעים של מחר...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by itay127,

אני צריך נייד רק לדברים עיסקיים, שיהיה איכותי, עד 3000 שקל

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.