ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שיהיה דו ליבה שיהיה 2 גיגה זיכרון שיהיה עם מסך,רמקולים ,עכבר ומקלדת. מחשב לגלישה באינטרנט ,לראות סרטים ,ולשמוע מוזיקה. תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב ב5 אלף לא כולל ציוד הקפי. למטרת משחקים כבדים ועבודות עם וידיאו. עכשיו יש לי בעיה אני מחפש לוח עם 2 IDE כי יש לי הארד דיסק 160 וצורב ששניהם IDE. אם לא אז גם אחד יספיק ואני יקח גם צורב. אז ככה אני צריך: מעבד לוח כרטיס מסך צורב DVD זיכרון מארז ספק בקיצור רק הקופסא. בקשר לאזור אני חייב שיהיה מאזור הקריות חיפה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש ... כעיקרון הולך להיות לי בין 5000-6000 ש"ח... אני צריך מחשב טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים,ומחשב חזק וטוב לקידוד וידאו,שיהיה מעבד חזק וגם קירור למחשב למעבד ולכרטיס מסך.. והנה אתר שמצאתי ברשת שאפשר לעשות דרכו מפרט: http://skypc.co.il/BuildItems.asp?page=187 עריכה:שכחתי להוסיף גם ציוד היקפי מסך אני לא צריך..מערכת הפעלה אני גם לא צריך שתכללו כי בחנות שאני קונה אני רק מוסיף כסף והם מתקינים לי מערכת הפעלה של ווינדווס.. בברכה, י.א
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל????. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקי...אוקי אני צריך את מפרט החלומות שלכם: המעבד הכי חדש... הלוח אם הכי מצ'ונפר... הכרטיס מסך הכי חלומי... אין אין כל מה שחלמתם שיהיה במחשב וצריך דברים מהצד עכבר..מקלדת וכו' וכו' וכו' יאללה תיתפרעו!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב 2300 שקל בלי מסך, כרטיס מסך וספק כח ועם יציאת PCi express ושיתאים למשחקים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב במחיר שנע בין 4000-5500 שקל ללא מסך,ציוד הקפי,DVDROM וצורב המחשב צריך להחזיק בין 3ל4 שנים ושיריץ משחקים כבדים (DOOM3 ,HL2 וכו..)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך מחשב בתקציב של 3000-3500 ש"ח מקסימום, כולל מסך LCD 17", למטרת עבודות משרדיות בעיקר. החשיבות כאן היא על טכנולוגיה. אני לא צריך חומרה חזקה, אני צריך חומרה מעודכנת טכנולוגית. שיהיה 1GB זיכרון, סאטא2 אם אפשר, מעבד דואל קור אם אפשר. תודה רבה, אני צריך את זה באופן די דחוף לאחות של שחבר שלי שחלתה בסרטן ואמורה לקבל מחשב לפי דרישות מסויימות ולכן זה צריך להיעשות מהר. מי שעוזר לי, שיבורך, כי זה למטרה מבורכת.
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. תקציב -עד 3500 שקל מטרות - שמשחקים חדשים יפעלו בצורה טובה, לא חייב בצורה מקסימלית. המטרה העיקרית שלי היא להפעיל את המשחק Neverwinter Nights 2, שהדרישות המומלצות שלו הן: - 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor - 1GB System Ram - ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card לא צריך שום ציוד הקפי, רק מחשב. יש לי עדיפות לאינטל, תהרגו אותי לא יודע למה. אבל אם בתקציב הקיים אפשר להשיג משהו נורמלי רק של AMD, שיהיה. כרטיס מסך - רק nVidia. לא רוצה ATI ולא כלום... לא צריך מערכת הפעלה ולא כלום. אני רוצה שיהיה במחשב צורב DVD טוב, זה חשוב. לא אכפת לי מיופי או משהו כזה. שהקירור יהיה מספיק טוב. אני צריך הרכבת מחשב במעבדה, תכללו את ז…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דב…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אשמח עם תעזור לי עם מפרט למחשב חדש אני רוצה כמה דברים בבסיס 1. מסך 19" (לדעתי LG 2MS ההוא) 2. ספק כוח Enermax 400W 400wELT חשוב לציין שהמחשב האומנם לא מיועד למשחקים כלל אבל אני רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, אם אפשר, למרות שממש לא קריטי מצידי אפילו GF6200 יספיק לי אשמח לעזרה :-) חן.
-
- 39 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 6 אלף ש"ח, אין צורך לחסוך, צריך מחשב שיחזיק לשלוש ארבע שנים הבאות גם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים עיקריים זה לגרפיקה, כרגע תוכנות סגנון פוטושופ, אפטר-אפקט, אדובי פרימייר, ובעתיד אולי תוכנות קצת יותר כבדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין צורך במפרט חלקי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בסביבות …
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מטרת המחשב: משחקים חדשים, כבדים (דורשים FPS גבוה), גלישה באינרנט וכל החרא הזה... מה אני צריך: מחשב בלי מסך, בלי המקלדת וכל אלה + יש לי כבר 2 כוננים ששתיהם צורבים ככה שאני גם לא צריך כוננים של דיסקים + שימו לב יש לי כבר 512DDR במחשב אז אולי עדיף לקנות 512 ולהוסיף את מה שיש לי ... אבל איך שיהיה לי הכי טוב, לא משנה לי שימו לב בנו לי את המפרט הזה: האם הוא טוב? / איך לשפר? / ואיך לשפר את המארז למשהו יפה (אני אוהב את החלון בצד שיש....חח) ותמיד תוכלו גם לבנות מחדש אם זה לא טוב :-) תודה, אלמוג
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט של מחשב. הערות: *אני משחק משחקי רשת בצורה מקצועית, אז אני צריך מחשב שיספק FPS ברמה גבוהה. *אין צורך בכרטיס סאונד, וברמקולים. * המחשב מיועד גם לסטודיו ביתי, אולפן קטן, ככה שאני צריך מחשב חזק. ( 1 ג'יגה RAM ו AMD 64 3200 לפחות ). * שהחברות יהיו יציביות ואיכותיתות, לא דברים זולים שישרפו לי עוד שנתיים. חברות אמינות עם שם טוב. התקציב הוא 8000 שקל. תודה רבה אני מעריך את זה מאוד!!
-
- 75 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני צריך מפריט אם תקציב מקסימום של עשר אלף שקל. המחשב ישמש למשחקים, לעבודה, ולסרטים בקיצור הכל ביחד. לא כולל ציוד היקפי רק מחשב. הדרישות המינימליות שלי הם. מינימים 3700 מעבד, מינימום 6800 כרטיס מסך, זיכרון 80 ג'יגה ופנימי ג'יגה. ורצוי שתביאו לי מוצרים של חברות טובות ומוכרות לכרטיס מסך וללוח אם כמו: msi, gygabite, asus. ניסיתי לעשות תמפרט בעצמי אבל אני לא בטוח שיצא לי ממש טוב. את המארז אני רוצה שיהייה שחור מעוצב טוב ושיחד אם זה הוא יהייה שקט (אם בולמי זעזועים שלא ירעיש אם יש תקציב) זה הכל. תודה לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמוע אילו מפרטים אתם מציעים. תקציב עד 6000 ש"ח. אני יכול לשלם בשטרות מזומן. *אני לא צריך מעבד, יש לי Q9450. *אני לא צריך מסך, יש לי Samsung 226BW 22inch. *אני לא צריך כונן דיסקטים. אני כן צריך צורב DVD Dual Layer. *אני מסודר מבחינת מקלדת, עכבר, אוזניות, רמקולים, מגבר וכו'. *אני צריך כרטיס טלויזיה ועדיף אבל לא חייב עם שלט רחוק. *לא צריך מערכת הפעלה. *אני מעדיף 4GB RAM עם תיזמונים טובים כדי שאוכל לעשות OC טוב. אני עושה הכל עם המחשב: *אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1680x1050. שומע הרבה מוסיקה (לא יודע אם כדאי כרטיס קול ייעודי). *לראות סרטים HD על המחשב ולהקליט דברים מהטלויזיה *גרפיקה (פוטושופ עם קבצים גדולים מאוד) *MS SQ…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי חבר'ה!!! מה קורה?! טוב אני צריך מפרט כולל הכל ב-4000 שקל. אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק, GTA סאן אנדראס לכשיצא, וזהו בערך. אני צריך עכבר מדוייק, בלי צורב דיוידי.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא מתחנן אוורקלוק.. מחשב למשחקים.. לא צריך ציוד היקפי.. תודה.. תקציב - 3000-4000
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחשב למשחקים... מסך יש.. 22" כולל שאר האיבזרים.. רק מחשב.. 4500ש"ח... מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7K אין העדפות לחברות... המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים מקלדת,עכבר ומסך (לא LCD) צורב DVD טוב תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
צריך AMD A64 3000+ או INTEL Pentium 4 3.0 חמוד ג'יגה זכרון כרטיס מסך משהו ati radeon 9800pro לוח אם מארז וספק
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב ביולי... (אני אהיה ב-15 ליולי עד 20 ליולי באמריקה) אני צריך מחשב... למשחקים ועבודה חלקה.. עד 5000 שח לא יותר... אני מתכנן על CONROE... אבל אני לא יודע מתי הוא בדיוק יצא.. וכמה יעלה.. (מתכנן על E6600) אז אני צריך מפרט.. של מחשב... כל החלקים מישראל.. רק מעבד (צריך השערות כמה יעלה E6600 בניואג), כרטיס מסך (חשבתי בכיוון של X1800XT 512), ואולי גם זכרונות מאמריקה (www.newegg.com) תודה =]
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אממ אני רוצה לקנות משחש לשימוש ביתי... קצת משחקים, עבודה וכו' עכשיו אני צריך מחשב בלי כרטיס מסך,כונן קשיח, כונן אופטי ומארז רק זיכרון חובה 1G מעבד AMD ולוח טוב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-