עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למשחקים, שיחזיק לכמה שנים, ושיהיה ניתן לשדרוג עתידי, חשוב מאוד שיהיה בו מעבד כפול ליבה טוב, לוח אם תומך טוב, זכרון ddr או ddr2 בזוג של 1024 (שניהם של 1024), מערכת קירור על מים, (או אם יש לכם המלצה למשהו יותר טוב אני אקבל), כונן dvd, צורב dvd, הארד דיסק גדול (250 לפחות, אבל לא חובה יותר), מארז יפה (אבל בלי חלון, כי זה במיקום שלא רואים) עם ספק כוח טוב, עכבר טוב (אבל לא אלחוטי). לא צריך כרטיס מסך כי אני לוקח אותו מהמחשב הישן שלי, הכרטיס הוא nvidia 6600 GT-AGP ככה שאני צריך שהלוח אם יתמוך גם בכרטיס. גם לא צריך מסך, לא רמקולים ולא מקלדת, אבל אם פיספתי איזה רכיב חשוב למחשב וזה נכנס לתקציב אז אתם מוזמנים לכתוב. תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sagi_10,

אני צריך מפרט ב-3250 שח לא amd כולל מסך תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yfman,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי,שלא למשחקים כבדים,אבל שיהיה אמין ולא איטי או גרוע(עד כמה שאפשר),ובמחיר של 2000 ש"ח ואם אפשר אפילו לכיוון 1500 שכולל מפרט מלא(כולל גם מסך 17) חוץ מרמקולים,דיסק קשיח וכוננים אחרים,וכמובן בלי עלות על WINDOWS אם אפשר זכרונות 256 שיוכלו להפעיל XP תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. שלום לכולם צריך מפרט לאחי עד 2000 שח. הצרכים שלו הם בעיקר חיבור המחשב לטלויזיה, לכן אני מניח שאצטרך כ.מ חזק יחסית. מעבר לזה, אני לא חושב שצריך מעבד בשמיים, אלא אחד שיספק עבודה טובה לשנתיים שלוש הקרובות. לא צריך ציוד הקפי. אה, ודבר נוסף, יציאה לייזר בכרטיס קול שאני מניח יש ברוב הלוחות אם של היום. תודהה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by roih3,

בלי ציוד הקפי בלי מסך וצורב. מחשב עם מעבד קורנו. מחשב בעיקר לגלישות באינטרנט וגם למחשקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by slim_shady,

...

7. מפרט שיתאים לי לי לתכנה ובכלל לגרפיקה.

8. שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה אנשים אני צריך מחשב רק את המחשב כלומר : בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר בלי רמקולים בלי סי די רום בלי מודם בלי פלופי דיסק ובלי צורב.. אפשר לחרוג טופ טופ עד 4000 שקל .. מעבד אי אמ די בבקשה..! תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כותרת ותודה מראש :

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. שלום לכולם.. אני עוד מעט הולך לקנות מחשב.. אני צריך מפרט של מחשב בסביבות 3000 שקל לא יותר בלי כרטיס מסך בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר..! אני פשוט צריך את הכונן עצמו עם כל הרכיבים שבו... עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר amd או pentuium או משהו אחר אני כבר הרבה זמן לא בעייינים ככה שאני צריך די עזרה, אם זה 64 bit או לא.. אני די צריך את המחשב למשחקים ככה שאני צריך מעבד חזק ביותר שיתאים גם תקציב שלי.. כל המחשב תגידו לי בלי מסך ובלי כרטיס מסך זה כבר פעם אחרת.. חבר הזכיר לי משהו כזה CONROE Core 2 Duo אבל אני לא מבין אז תגידו לי אתם מה הולך היום ומה הכי משתלם.. אה ואני מעדיף זיכרון למחשב של ג'יגה והארד דיסק מינימום 160 ג'יגה ואם ישאר עודף אז צורב ששמעתי שיש חדש 18X חח.. אבל בבקשה תנו …

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by or0126,

אני צריך מפרט מחשב טוב ב5000-5500 בלי ציוד הקפי מטרת המחשב הוא גיימינג ועם אפשר עד מפרט באותו תקציב שבו יהיה מעבד e6600

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by ShahafH,

טוב חבר שלי רוצה מחשב לגיימרים ב6000 שקל והוא אמר שלנסות כמה שיותר לא לצאת מהגבול הזה ובלי ציוד היקפי כגון מסך,מקלדת,עכבר וכו'... תודה.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב +מסך 19 או 22 " עם רמקולים טובים , מקלדת עכבר וכול מה שדרוש. בעיקרון אני צריך את המחשב בשביל אינטרנט , סרטים אייסקיו ומשחקים (לא כבדים). התקציב הכולל שאני מוכן להשקיע בו בין 3500 -3700 ש''ח לא יותר. אשמח לקבל מכם מפרט טוב שיתאים לדרישות שלי. נ.ב אני גר במודיעין אז אשמח עם החנות מחשבים תהיה בסביבה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by p_q,

השימושים של המחשב: אופיס ואינטרנט צריך גם מסך שיהיה מחשב אמין ומהיר שלא נצטרך לחכות שעה עד שהוורד יעלה נ.ב תודה לכל מיתייחס

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  16. אוקיי חבר'ה אני חדש פה מישהו שלח לי את הפורום כי הייתי צריך מפרט.. בקיצור חברים אני צריך מפרט למחשב חדש וחזקק על בסיס amd 64 3500+ אממ ליצירת מוזיקה עכשיו אני צריך מעבד חזק ולוח אמ טוב וזיכרונות בקיצור הכל ומי שמבין בכרטיסי קול גם חשוב.. אני צריך כרטיס קול חזק.. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אני צריך מחשב לגרפיקה תלת מימדית עד 4000 ש"ח גג ללא הציוד הבא: מסך מקלדת עכבר רמקולים מארז לא צריך משהוא מיוחד אפשר רגיל יש הצעות? נ.ב. הכוונה לגרפיקה תלת מימדית זה 3DS max and Maya בעיקר

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צריך לתציאו לי מפרט למחשב נייד בעיקר לעבודות של בית ספר וכאלה, לא צריך שהוא יהיה חזק במיוחד.. ושיהיה אפשר לקנות את המחשב לא דרך האינטרנט ולא טלפונית אלא פשוט ללכת לחנות וליקנות לדוגמה:IVORY... (אני גר באזור הקריות) תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום חבר'ה אני צריך מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח הכי הרבה המחשב מיועד למוזיקה קליפים וסרטים... במחשב צריך שיהיה מינימום זיכרון : 256 מ"ב ומינימום דיסק קשיח: 40 ג'יגה בייט תודה לכל מי שיעזור!!!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by Nevo,

צריך מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב2500 ש"ח. לעבודה עם אינטרנט. לאבא שלי...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by bartes,

שלום רב! אני קונה עוד מספר ימים מחשב למטרת מעט משחקים, ראייה וצריבה של סרטי די וי די, עבודות אינטרנט וכדומה. עכשיו אני מעדיף מעבד AMD אמרו לי שהוא חזק יותר מאינטל.. או אם המעבד החדש double core. המחיר צריך לכלול מסך, אני מעוניין בעיקר שאני יוכל גם לצרוב סרט וברקע לשחק משחק כבד והמחשב לא ילך לי איטי, זה הכוונה שלי. תודה מראש בר!

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  24. אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.