עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by spooky,

אני צריך מפרט עד 4000ש"ח בלי מסך, אבל עם עכבר ומקלדת(אפילו את ההכי זולים שיש) לשימוש של צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט וכו'... ורק אינטל, לא רוצה AMD תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by tehnodrom,

רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. 1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

לא צריך שהוא יכלול מסך,מיקלדת,עכבר,סידירום וצורב תודה לעוזרים זה בישביל חבר!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MISTER,

שימושי המחשב: משחקים כבדים יחסית ואינטרנט.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by oshriel1994,

עד5000 שקל לא מזומן מטרה: משחקים כבדים(call of duty 5, BF 2142( צריך רמקולים העדפה למעבדים החדשים (I7) ולכרטיסי מסך החדשים (סדרת ***9/**2) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך קירור טוב לא חשוב צבעים(אני עיוור צבעים) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה ? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? נורמלי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שיהיה לפחות עם 3 GHZ , קירור מים וספק (שיהיו טובים , אני לא מבין בזה כ"כ), 1024 של DDR2 ואני יעשה עליו OC . תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by avi-g2005,

שכולל מעבד,לוח אם,כ.מסך geforce,מקלדת רגילה,עכבר אופטי רגיל,מארז 500 וואט,צורב דיוידי,120g,1g-ram מעבד של אמד ,לוח אם של אסוס,וזהו אני חושב אם תצטרכו עוד דברים כדי לעזור לכם לבנות את המארז תכתבו. נב,מאזור המרכז שיהיה,תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט עד 5500 שהוא בעיקר למשחקים חזקים העדפה למארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original ואז תחליפו ספק למה שאתם מוצאים לנכן אם מארז שלא דומה ל HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by avivbiton11,

שלום אני צריך מפרט עד 5500 עם מסך ושהמסך לא יעבור את ה1100 שקל ולא להישתגע עם מארז וספק יקרים שיחזיקו את המערכת עם אוברקלוק וזהו :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  13. שיהיה גם דיסק קשיח 80 ג'יגה, מסך שטוח עדיף 19, עם צורב, וכרטיס רשת תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מה קורה אני חדש פה.... אני צריך מפרט ב-5500 ש"ח מקסימום בלי מסך. ושיהיה מבוסס INTEL CORE 2 DUO תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי, מסך 22 אינץ'. (כולל מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת אינטרנט). התקציב הוא 5500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  16. שלום... אני צריך מפרט למחשב עד 5500 ש"ח כולל מסך LCD (עדיף 19 INCH) רמקולים עכבר ומקלדת, ללא OC... השימוש העיקרי הוא למשחקים... שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשויים על איכות גבוהה וגם יוכל להחזיק משחקים עתידיים שיצאו... ושיהיה ניתן לשיפור ושדרוג... ושיהיה בו מערכת קירור טובה... תודה...

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by BNDor,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט עד 5000 ש"ח בלי מסך המחשב נועד בעיקר ללמידה, אני מתכוון להריץ עליו windows server ובעזרת vmware להפעיל עליו כמה מחשבים, אני גם מתכוון לשלב לינוקס שירוץ במקביל ל- windows , ואני גם אבדוק את ויסטה מתישהו, ברור שבסביבה אמיתית של שרתים צריך מחשב מאוד חזק אבל המטרה כאן היא ללמוד ואין לי תקציבים למערכות מפוצצות. אני צריך גם שהוא יעבוד טוב עם משחקים אז אני חושב שאני אשקיע בכרטיס מסך קצת יותר מהממוצע. לא צריך מסך מקלדת עכבר ורמקולים או מ"ה, גם הרכבה לא צריך. הכיוון הכללי הוא מחשב אינטל עם ליבה כפולה או משהו כזה , אבל גם הצעות אחרות יתקבלו בשמחה אשמח אם תוכלו לעזור, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by fnse,

אני רוצה לקנות מפרט במחיר עד 5K (רצוי פחות) ובעיקר לעבודה בבית ולמשחקים וזה המפרט שניסיתי לבנות לבד: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Gigabyte GA-945G-S3 Intel 945G LGA 775 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe Transcend 512Mb DDR2 667 PC5300 X2 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU בקשר לכ.מסך אני לא סגור על החברה אז תמליצו...ובקשר לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 2 גי'גה ואם לקחת ב-800MHZ כי אני לא רוצה שזה יעלה על 5000 תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by XpHunTeR1,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב. מחנות KSP בראשון. אני צריך מפרט, עד 5,000 שקל, מKSP. שיהיה עם הכל חוץ מצורבים וסידירום. כולל מסך (אפשר מסך שטוח רגיל, ולא דק.) אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד, ושיריץ משחקים חדשים נורמלי...אני לא צריך כרטיס מסך עצבני מעל 1,000 שקל, אלא משהו סביר וטוב. שיעבוד מהר תחת עומס...שיחזיק להרבה זמן בלי OC תודה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  20. שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום לכולם פה אני כבר איזה כמה זמן מתכנן לקנות מחשב ואין לי מושג ביכלל מאיפה או איזה אז ככה דיפדפתי קצת פה ואני ירשום מה אני רוצה מהמחשב ואתם כבר תיבנו לי כמו שאתם יודעם הכי טוב לעשות אז .... המחשב לא לoc אני לא יודע מה זה אפילו משחקים בסיסים ביותר לא משחק יותר מידי במחשב מרוצי מכוניות וכאלה אז עדיף שההיה כרטיס מסך המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולהורדת סרטים ושירים וכל מיני דברים במחשב בדרך ככל פועלות הרבה תוכנות בו זמנית וכמו שאמרתי צריך ציוד הקפי כולל רמקולים בינונים ומסך 19 וחשוב שההיה שקט תודה רבה אבי..

22. Started by MamaOff2002,

אני מבקש מפרט למחשב עד 6000 מיועד למשחקים החלקים שאני כבר רוצה: זיכרון 512 RAM DDR x2 600 ש"ח סה"כ מעבד AMD64 ATHLON 3000 860 ש"ח אני מבקש שתשימו במפרט כרטיס מסך איכותי וציוד כולל של המחשב (מסך,מקלדת,עכבר וכו').

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  23. צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by ohad,

אני צריך מפרט שיעלה עד 6300 שקל ללא מסך ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ציפורים בניוטרל,

שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.